Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Maanton όλα καλά δηλαδή....γιατί σου έγραψαν όμως ότι ήταν η πρώτη σου παραγγελία και δεν ήξερες για το τελωνείο αφού παραγγέλνεις συνέχεια από εκεί; Μα καλά τόσο οργανωμένο σάιτ που είναι δε ξέρει τους πελάτες του; ή είναι τόσο -ας μου επιτραπεί η έκφραση- χαζοί οι αμερικάνοι;

Ρούχα πάντως με τη ποιότητα,τα σχέδια και τη τιμή των εν λόγω ρούχων δύσκολα πιστεύω ότι θα βρω:(

Με γεια σας όπως και να έχει!

Κι εμένα με ενόχλησε που έγραψαν "1η παραγγελία", αλλά φαντάζομαι ότι έχουν ένα κείμενο και το κάνουν copy paste... Για την ποιότητα βρήκα ήδη και μάλιστα καλύτερη. Στα σχέδια, ναι, είναι απαράμιλλα του gymboree, δεν βρίσκεις στην ελληνική αγορά τόσο έξυπνα και όμορφα!!!

Η κίνησή τους να σου επιστρέψουν το κόστος των μτφ, το οποίο κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν βρίσκω υπερβολικό κρίνοντας την χώρα από την οποία αποστέλλονται, ενώ ήταν γνωστό εκ των προτέρων ότι η συγκεκριμένη συναλλαγή ενέχει κίνδυνο τελωνισμού (αναφέρεται πλειστάκις τόσο εδώ στο φόρουμ όσο και στο αμερικάνικο σάιτ) επιβεβαιώνει απλά την γνώμη μου ότι πρόκειται για αξιόπιστο κατάστημα, με customer service ανάλογο του ΑΜΑΖΟΝ.

Η διάθεση να ξαναψωνίσεις κανείς ή όχι είναι καθαρα προσωπική επιλογή και ως τέτοια δεν επιδέχεται σχολιασμού.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση ωστόσο είναι εκεί που αναφέρεις οτι βρηκες κατάστημα με ελληνικά ρούχα σε ανάλογες τιμές που σε κέρδισε και θα ψωνίζεις από εκεί. Επειδή ο κίνδυνος τελωνισμού υπάρχει σε όλες τις εξωκοινοτικές παραγγελίες και αφού μοιράστηκες μαζί μας την περιπέτειά σου, θα σε παρακαλούσα να μας αναφέρεις το κατάστημα αυτό (όνομα και διεύθυνση) ώστε να το επισκεφτούμε και εμείς και να επωφεληθούμε και εμείς.

Γιατι όχι ? Αν υπάρχει κάτι ανάλογης ποιότητας και αξίας με τα ρούχα του τζιμπορί στην Ελλάδα, να το στηριξουμε όλες !!!!!;)

Του amazon το customer service κατά την δική μου γνώμη, είναι ασύγκριτο. Η πίστωση των $22 γίνεται για να μην αποθαρρυνθώ όπως αντιλαμβάνομαι και δεν ξαναψωνίσω. Τους έκανα reply και τους ευχαρίστησα. Βασικά, ήθελα να τους γράψω να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κάνουν τις αποστολές τους όπως το iherb που τις "σπάνε" δηλαδή, αλλά τελικά δεν το έκανα. Δεν αποκλείω να ξαναψωνίσω από το gymboree, απλά πλέον δεν θα είναι η πρώτη μου επιλογή, όπως ήταν επί χρόνια τώρα. Και όχι γιατί έκαναν κάτι λάθος, απλά όπως λες προσωπική επιλογή, γιατί να ξαναρισκάρω τελωνείο, αφού βρήκα εναλλακτική.

Το μαγαζί που βρήκα με τα ελληνικά παιδικά ρούχα, βρίσκεται στο Περιστέρι, στην οδό Πελασγίας, αλλά δε θυμάμαι τον αριθμό και το όνομα. Πήρα το από κάτω μέρος τις φόρμας με 6 ευρώ (χοντρή φόρμα, ζεστή) και έχει σετ από 12 ευρώ. Θα ξαναπάω σύντομα για πυτζάμες, οπότε θα σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για τιμές και την ακριβή διεύθυνση.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμένα με ενόχλησε που έγραψαν "1η παραγγελία", αλλά φαντάζομαι ότι έχουν ένα κείμενο και το κάνουν copy paste... Για την ποιότητα βρήκα ήδη και μάλιστα καλύτερη. Στα σχέδια, ναι, είναι απαράμιλλα του gymboree, δεν βρίσκεις στην ελληνική αγορά τόσο έξυπνα και όμορφα!!!

Του amazon το customer service κατά την δική μου γνώμη, είναι ασύγκριτο. Η πίστωση των $22 γίνεται για να μην αποθαρρυνθώ όπως αντιλαμβάνομαι και δεν ξαναψωνίσω. Τους έκανα reply και τους ευχαρίστησα. Βασικά, ήθελα να τους γράψω να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κάνουν τις αποστολές τους όπως το iherb που τις "σπάνε" δηλαδή, αλλά τελικά δεν το έκανα. Δεν αποκλείω να ξαναψωνίσω από το gymboree, απλά πλέον δεν θα είναι η πρώτη μου επιλογή, όπως ήταν επί χρόνια τώρα. Και όχι γιατί έκαναν κάτι λάθος, απλά όπως λες προσωπική επιλογή, γιατί να ξαναρισκάρω τελωνείο, αφού βρήκα εναλλακτική.

Το μαγαζί που βρήκα με τα ελληνικά παιδικά ρούχα, βρίσκεται στο Περιστέρι, στην οδό Πελασγίας, αλλά δε θυμάμαι τον αριθμό και το όνομα. Πήρα το από κάτω μέρος τις φόρμας με 6 ευρώ (χοντρή φόρμα, ζεστή) και έχει σετ από 12 ευρώ. Θα ξαναπάω σύντομα για πυτζάμες, οπότε θα σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για τιμές και την ακριβή διεύθυνση.

Εντάξει, θα περιμένω περισσότερες λεπτομέρεις λοιπόν. Όπως επίσης και δικά σου σχόλια για το πως είναι τα ρούχα αφού φορεθούν, πλυθούν κλπ.

BOftp3.png PzWNp3.png

Η φόρμα μια χαρά πλύθηκε και φορέθηκε. Βέβαια, για να συστήσω ανεπιφύλακτα το μαγαζί, θα πρέπει να έχω περισσότερη εμπειρία και από άλλα κομμάτια τους, μη σας πάρω στο λαιμό μου!

AMl8p2.png s30Tp2.png

Αχ μπράβο! Κι είναι κοντά μου η Πελασγίας. Όποτε πας σημείωσε ακριβή διεύθυνση να πεταχτώ κι εγώ. Γιορτές έρχονται!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Αχ μπράβο! Κι είναι κοντά μου η Πελασγίας. Όποτε πας σημείωσε ακριβή διεύθυνση να πεταχτώ κι εγώ. Γιορτές έρχονται!!!
Η φόρμα μια χαρά πλύθηκε και φορέθηκε. Βέβαια, για να συστήσω ανεπιφύλακτα το μαγαζί, θα πρέπει να έχω περισσότερη εμπειρία και από άλλα κομμάτια τους, μη σας πάρω στο λαιμό μου!

Όπως το λέει παραπάνω το Ταμαράκι.

Να σε βάλω σε κόπο να σου ζητήσω να ποστάρεις φωτός εδώ στο τόπικ ? Επειδή εμένα δεν μου ειναι τόσο κοντά το Περιστέρι, να έχω μια εικόνα πριν ξεσηκωθώ και πάω.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

@tamar Είναι ψηλά, προς Φαβιέρου, στο αριστερό σου χέρι όπως ανεβαίνεις, πριν το μπουγατσάδικο. Πελασγίας 108 είναι κατάστημα πληροφορικής, αυτό είναι στο επόμενο τετράγωνο, λογικά κοντά στο νούμερο 115-120.

@chatziko Με πρώτη ευκαιρία θα ποστάρω τη φωτό της φόρμας και όταν πάρω και πυτζάμες. Εννοείται να μην τραβιέσαι χωρίς λόγο, άσε να πάει και η tamar να ακούσεις και δεύτερη άποψη.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Μήπως καμία γνωρίζει κατάστημα με γυναικεία ρούχα ασιατικής/κορεατικής μόδας σαν το yesstyle.com αλλά πιο οικονομικά; Ψώνισα από sammydress.com και buyincoins.com, το πρώτο έχει ακριβά μεταφορικά και πολύ αργή αποστολή και το δεύτερο μικρή ποικιλία...

Καμιά εναλλακτική;

AMl8p2.png s30Tp2.png

ενδιαφέρον αυτό για το κατάστημα maanton. Η απόδειξη δεν γράφει διεύθυνση επάνω?

Λέω να στείλω τη νονά μας επι τη ευκαιρία διπλής γιορτής αυτό το μήνα αλλά επειδή εκείνη δεν γνωρίζει την περιοχή θέλει ακριβώς τη διεύθυνση.

Μήπως καμία γνωρίζει κατάστημα με γυναικεία ρούχα ασιατικής/κορεατικής μόδας σαν το yesstyle.com αλλά πιο οικονομικά; Ψώνισα από sammydress.com και buyincoins.com, το πρώτο έχει ακριβά μεταφορικά και πολύ αργή αποστολή και το δεύτερο μικρή ποικιλία...

Καμιά εναλλακτική;

Αχ δεν μπορώ.Τώρα θα σχολιάσω. Πας γυρεύοντας να πληρώσεις ξανά δασμούς!!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καμιά εναλλακτική;

Σχεδόν οτι υπάρχει στο κινεζομάγαζα υπάρχει και στο ebay το οποίο θεωρώ ποιο αξιόπιστο στο θέμα του πόσο αξιόπιστος είναι κάθε πωλητης.

Διαφημίσεις

@tamar :D:tongue: Καλέ για μετά τα Χριστούγεννα, μπας και βάλουν καμμιά έκπτωση... κοντά στα 50$ όχι παραπάνω... :rolleyes:

@ilonka19 Σωστό αυτό που λες, αλλά τελευταία έχουν ανεβάσει τις τιμές ή είναι ιδέα μου;

AMl8p2.png s30Tp2.png

ενδιαφέρον αυτό για το κατάστημα maanton. Η απόδειξη δεν γράφει διεύθυνση επάνω?

Λέω να στείλω τη νονά μας επι τη ευκαιρία διπλής γιορτής αυτό το μήνα αλλά επειδή εκείνη δεν γνωρίζει την περιοχή θέλει ακριβώς τη διεύθυνση.

Την απόδειξη δεν την βρίσκω (μου έδωσαν κανονικότατα). Όπως είπα πρέπει να είναι στο 115-120. Όμως, αγχώνομαι λιγάκι, δεν θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου, ειδικά αν δε μένει κοντά και ταλαιπωρηθεί για να πάει. Δεν περιμένεις να πάει και κάποιο άλλο μέλος να ακούσεις κι άλλη γνώμη;

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...