Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

θελω να αγορασω αυτο το καρεκλακι britax http://www.amazon.co.uk/Britax-Kidfix-Cushion-Technology-Booster/dp/B00694WAR2/ref=wl_it_dp_o_pC_S_nC?ie=UTF8&colid=36GDQC7W2M1HN&coliid=I371OM6SVD2LMD

το οποιο γραφει αρχικη τιμη 132 λιρες αλλα αμα το συνεχιζω στην τελικη τιμη μου το βγαζει 154 + 54 λιρες μεταφορικα...βασικα γιατι το 132 γινεται 154 γνωριζετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θελω να αγορασω αυτο το καρεκλακι britax http://www.amazon.co.uk/Britax-Kidfix-Cushion-Technology-Booster/dp/B00694WAR2/ref=wl_it_dp_o_pC_S_nC?ie=UTF8&colid=36GDQC7W2M1HN&coliid=I371OM6SVD2LMD

το οποιο γραφει αρχικη τιμη 132 λιρες αλλα αμα το συνεχιζω στην τελικη τιμη μου το βγαζει 154 + 54 λιρες μεταφορικα...βασικα γιατι το 132 γινεται 154 γνωριζετε?

ΦΠΑ Ελλάδας;

Εγώ το συγκεκριμένο το το πήρα από εδώhttp://www.kidsroom.de/epages/Kidsroom.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/Kidsroom/Products/2000005555/SubProducts/2000005555-72520

Britax Αγγλία=Romer Γερμανία

ποσο σου βγηκε? δεν ξερω γερμανικα γμτ..

Διαφημίσεις

ΦΠΑ Ελλάδας;
ναι ε? παιζει τετοιο πραγμα?? γκρρρρρρρρ

Σωστά σου είπε η ιλονκα. Τα βρεφικα/παιδικά προϊόντα στην αγγλία έχουν μηδενικό φπα κ όταν τα αγοράζουμε εμείς μας προσθέτουν 23% φπα αφού αποδίδουν σαν εταιρεία φπα στο ελληνικό κράτος κ μπορούμε να βάζουμε τις αποδείξεις τους στην φορολογική μας δήλωση. Στα υπόλοιπα προϊόντα οι αγγλία έχουν 20% φπα κ προσθέτουν 3% μόνο. :wink:

Σωστά σου είπε η ιλονκα. Τα βρεφικα/παιδικά προϊόντα στην αγγλία έχουν μηδενικό φπα κ όταν τα αγοράζουμε εμείς μας προσθέτουν 23% φπα αφού αποδίδουν σαν εταιρεία φπα στο ελληνικό κράτος κ μπορούμε να βάζουμε τις αποδείξεις τους στην φορολογική μας δήλωση. Στα υπόλοιπα προϊόντα οι αγγλία έχουν 20% φπα κ προσθέτουν 3% μόνο. :wink:

ε ετσι δεν συμφερει..μου βγαινει 268 ευρω και εδω το βρισκω από 265 στο χαλανδρι..

ε ετσι δεν συμφερει..μου βγαινει 268 ευρω και εδω το βρισκω από 265 στο χαλανδρι..

Ναι όντως..θα συμφέρε αν δεν σε χρεωνε μεταφορικά κ απορώ γιατί...αφού είναι πάνω από 25λίρες...

το kidsroom.de έχει και σελίδα στα αγγλικά. Εχω πάρει καρεκλακι απο το http://www.kiddies24.de/shop/advanced_search_result.php?keywords=kidfix&search_submit=Go όπου τα μεταφορικά ήταν περίπου 15 ευρώ. Στο κατάστημα στο Χαλάνδι πρόσεξες αν το καρεκλάκι έχει isofix kai SICT ή είναι το απλό μοντέλο; Οι σελίδες που έχω παραγγείλει από γερμανία δεν έχουν αλλαγή στο ΦΠΑ.

το kidsroom.de έχει και σελίδα στα αγγλικά. Εχω πάρει καρεκλακι απο το http://www.kiddies24.de/shop/advanced_search_result.php?keywords=kidfix&search_submit=Go όπου τα μεταφορικά ήταν περίπου 15 ευρώ. Στο κατάστημα στο Χαλάνδι πρόσεξες αν το καρεκλάκι έχει isofix kai SICT ή είναι το απλό μοντέλο; Οι σελίδες που έχω παραγγείλει από γερμανία δεν έχουν αλλαγή στο ΦΠΑ.

ναι εννοειται θελω και isofix kai SICT ..

αλλα το σαιτ που μου εβαλες (το αλλαξα στα αγγλικα) μου το βγαζει 201 ευρω τελικα ευχαριστω πολυ πολυ!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Σας ενημερώνω αναφορικά με το θέμα που είχα με το δέμα μου από το gymboree που πιάστηκε στο τελωνείο. Ο σκοπός μου ήταν να ζητήσω μήπως μπορούν να κάνουν ανάκληση δέματος από το gymboree.

Σας παραθέτω την απάντησή τους:

Hello,

Thank you for your email.

We are very sorry to hear about the additional fees required on your recent Gymboree order. As described on our website (on the "International Shipping" page as well as message posted during the checkout process), orders shipping internationally may be charged with additional duties, taxes, and brokerage fees. These customs related charges are typically billed to the recipient of the shipment at the time of delivery. We are very sorry if you were not aware of these fees.

While these customs related charges are not collected by Gymboree and cannot be refunded from us, we understand that it was your first purchase with us online and would like to offer to reimburse the $22.00 shipping fee paid on this order. We hope that you could accept this offer as a courtesy and gesture of good will. This shipping reimbursement will be made directly to your credit card. Please allow one billing cycle for the refund information to be reflected in the respective credit card account.

Unfortunately, we do not have any way to track undeliverable shipments or request to have them redelivered. Additionally, we unfortunately do not have a guaranteed timeframe for returning international packages. For this reason, we are not able to issue credit for orders that are unclaimed.

Οπότε, αναγκαστικά, πήγα πλήρωσα τους δασμούς και τους φόρους και παρέλαβα το δέμα μου. Τα 22 δολάρια που είπαν δεν τα έχω δει ακόμη, αλλά τελοσπάντων, παρηγοριέμαι με το γεγονός ότι τα ρούχα ήταν όπως πάντα, πολύ όμορφα και τα παιδάκια μου τα φοράνε ήδη. Το πάθημα μάθημα και μάλλον ήταν η τελευταία φορά που ψώνισα από το gymboree μιας και βρήκα στη γειτονιά μου μαγαζί με άριστης ποιότητας ελληνικά ρουχαλάκια σε αντίστοιχες τιμές, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να κρατήσω και τα χρήματά μου στη χώρα μου.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Maanton όλα καλά δηλαδή....γιατί σου έγραψαν όμως ότι ήταν η πρώτη σου παραγγελία και δεν ήξερες για το τελωνείο αφού παραγγέλνεις συνέχεια από εκεί; Μα καλά τόσο οργανωμένο σάιτ που είναι δε ξέρει τους πελάτες του; ή είναι τόσο -ας μου επιτραπεί η έκφραση- χαζοί οι αμερικάνοι;

Ρούχα πάντως με τη ποιότητα,τα σχέδια και τη τιμή των εν λόγω ρούχων δύσκολα πιστεύω ότι θα βρω:(

Με γεια σας όπως και να έχει!

Κορίτσια καλησπέρα. Σας ενημερώνω αναφορικά με το θέμα που είχα με το δέμα μου από το gymboree που πιάστηκε στο τελωνείο. Ο σκοπός μου ήταν να ζητήσω μήπως μπορούν να κάνουν ανάκληση δέματος από το gymboree.

Σας παραθέτω την απάντησή τους:

Hello,

Thank you for your email.

We are very sorry to hear about the additional fees required on your recent Gymboree order. As described on our website (on the "International Shipping" page as well as message posted during the checkout process), orders shipping internationally may be charged with additional duties, taxes, and brokerage fees. These customs related charges are typically billed to the recipient of the shipment at the time of delivery. We are very sorry if you were not aware of these fees.

While these customs related charges are not collected by Gymboree and cannot be refunded from us, we understand that it was your first purchase with us online and would like to offer to reimburse the $22.00 shipping fee paid on this order. We hope that you could accept this offer as a courtesy and gesture of good will. This shipping reimbursement will be made directly to your credit card. Please allow one billing cycle for the refund information to be reflected in the respective credit card account.

Unfortunately, we do not have any way to track undeliverable shipments or request to have them redelivered. Additionally, we unfortunately do not have a guaranteed timeframe for returning international packages. For this reason, we are not able to issue credit for orders that are unclaimed.

Οπότε, αναγκαστικά, πήγα πλήρωσα τους δασμούς και τους φόρους και παρέλαβα το δέμα μου. Τα 22 δολάρια που είπαν δεν τα έχω δει ακόμη, αλλά τελοσπάντων, παρηγοριέμαι με το γεγονός ότι τα ρούχα ήταν όπως πάντα, πολύ όμορφα και τα παιδάκια μου τα φοράνε ήδη. Το πάθημα μάθημα και μάλλον ήταν η τελευταία φορά που ψώνισα από το gymboree μιας και βρήκα στη γειτονιά μου μαγαζί με άριστης ποιότητας ελληνικά ρουχαλάκια σε αντίστοιχες τιμές, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να κρατήσω και τα χρήματά μου στη χώρα μου.

Η κίνησή τους να σου επιστρέψουν το κόστος των μτφ, το οποίο κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν βρίσκω υπερβολικό κρίνοντας την χώρα από την οποία αποστέλλονται, ενώ ήταν γνωστό εκ των προτέρων ότι η συγκεκριμένη συναλλαγή ενέχει κίνδυνο τελωνισμού (αναφέρεται πλειστάκις τόσο εδώ στο φόρουμ όσο και στο αμερικάνικο σάιτ) επιβεβαιώνει απλά την γνώμη μου ότι πρόκειται για αξιόπιστο κατάστημα, με customer service ανάλογο του ΑΜΑΖΟΝ.

Η διάθεση να ξαναψωνίσεις κανείς ή όχι είναι καθαρα προσωπική επιλογή και ως τέτοια δεν επιδέχεται σχολιασμού.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση ωστόσο είναι εκεί που αναφέρεις οτι βρηκες κατάστημα με ελληνικά ρούχα σε ανάλογες τιμές που σε κέρδισε και θα ψωνίζεις από εκεί. Επειδή ο κίνδυνος τελωνισμού υπάρχει σε όλες τις εξωκοινοτικές παραγγελίες και αφού μοιράστηκες μαζί μας την περιπέτειά σου, θα σε παρακαλούσα να μας αναφέρεις το κατάστημα αυτό (όνομα και διεύθυνση) ώστε να το επισκεφτούμε και εμείς και να επωφεληθούμε και εμείς.

Γιατι όχι ? Αν υπάρχει κάτι ανάλογης ποιότητας και αξίας με τα ρούχα του τζιμπορί στην Ελλάδα, να το στηριξουμε όλες !!!!!;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...