Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, έληξε η προσφορά στην οποία ήμουν σε λίστα αναμονής χωρίς να ειδοποιηθώ ή μπορεί να ειδοποιήθηκα το βραδυ που κοιμόμουν και να μην το είδα.Σήμερα την ξαναέβγαλαν την ίδια προσφορά , τη χτύπησα αρχικά αλλά μετά είδα και τα μεταφορικά και τελικά δεν προχώρησα στην αγορά. Πάντως είδα όλη τη διαδικασία και νομίζω ότι το κτάλαβα το σύστημα!:)

Γνωρίζετε τί γίνεται στα ΕΛΤΑ σε περίπτωση που χαθεί δέμα χωρίς tracking number; Τί μπορώ να κάνω για να βρω κάποιον υπεύθυνο ή πού μπορεί να "κόλλησε"?

Πήρε ο αρραβωνιαστικός μου από τη μαυροπαρασκευή μια φωτογραφική αρκετά ακριβή, έπρεπε να είχε φτάσει την Τρίτη 27/11 και ακόμη είναι άφαντη.

Επικοινώνησα με το άμαζον κ οι άνθρωποι μου είπαν πως αν δεν έρθει μέχρι 5/12 θα μου στείλουν ή άλλο κομμάτι ή θα μου επιστρέψουν τα χρήματα. Αλλά τρελαίνομαι ρε κορίτσια στην ιδέα ότι μπορεί να άνοιξαν το δέμα και να την έκλεψαν! Ρωτήσαμε προχθές στο ταχυδρομείο μήπως ήρθε κάτι και ξεχάστηκε πουθενά και μόνο που δε μας έβρισαν...

Πόσο κρίμα είναι να χάνονται! Εγώ δε θα χάσω τίποτα στην τελική, αλλά γιατί το οποιοδήποτε μαγαζί να έχει φύρα επειδή οι υπάλληλοι των ταχυδρομείων είναι κλέφτες; Στο τέλος δε θα μας στέλνουν τίποτα και θα έχουν τα δίκια όλου του κόσμου!

VmC1p2.png

Μελια αν δεν εχει traking δεν μπορείς να κανεις τίποτα. μπορεί να έχει χαθεί οπουδήποτε και δυστυχώς τιποτε δεν σε εξασφαλίζει. Γι αυτό υπάρχουν τα συστημένα. Το αμαζον παντως αν δεν παραλάβεις σίγουρα θα στο ξαναστείλει. Πάντως περιμενε λιγο ακομα. Μπορει απλως να εχει καθυστερησει. Και εγω πηρα ενα ακριβο ρολοι και το εστειλαν με απλο ταχυδρομειο. Ηρθε πιο νωρις. Σημερα βρηκα ειδοποιηση. Πηγα στο ταχυδρομεικ και ειχε αναμονη 40 νουμερα γιατι ειναι τελος του μηνα. Γενικοτερα καθυστερουν αρκετα. Εγ ω να φανταστεις εχω παει να ρωτησω για δεμα μου λενε οτι δεν υπαρχει τιποτα . Υποτιθεται οτι ψαχνουν και στην αποθηκη που εχουν γιατι τοτε ημουν εγκυος και δεν ηθελαν να με ταλαιπωρουν. Παλι δεν βρισκουν κατι. Την επομενη ημερα μου ηρθε χαρτακι. Καταλαβαινεις λοιπον τι γινεται.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Μελια αν δεν εχει traking δεν μπορείς να κανεις τίποτα. μπορεί να έχει χαθεί οπουδήποτε και δυστυχώς τιποτε δεν σε εξασφαλίζει. Γι αυτό υπάρχουν τα συστημένα. Το αμαζον παντως αν δεν παραλάβεις σίγουρα θα στο ξαναστείλει. Πάντως περιμενε λιγο ακομα. Μπορει απλως να εχει καθυστερησει. Και εγω πηρα ενα ακριβο ρολοι και το εστειλαν με απλο ταχυδρομειο. Ηρθε πιο νωρις. Σημερα βρηκα ειδοποιηση. Πηγα στο ταχυδρομεικ και ειχε αναμονη 40 νουμερα γιατι ειναι τελος του μηνα. Γενικοτερα καθυστερουν αρκετα. Εγ ω να φανταστεις εχω παει να ρωτησω για δεμα μου λενε οτι δεν υπαρχει τιποτα . Υποτιθεται οτι ψαχνουν και στην αποθηκη που εχουν γιατι τοτε ημουν εγκυος και δεν ηθελαν να με ταλαιπωρουν. Παλι δεν βρισκουν κατι. Την επομενη ημερα μου ηρθε χαρτακι. Καταλαβαινεις λοιπον τι γινεται.

Αγχώθηκα γιατί μετά από τη φωτογραφική πήρα και άλλα πράγματα και ήρθαν όλα και όλα ήταν μεγάλα πακέτα αλλιώς θα περίμενα όπως κάνω πάντα άλλωστε.

VmC1p2.png

Διαφημίσεις

Αν δεις προηγουμενο ποστ μου και εγω αναρωτιομουν πως και δεν εστειλαν τκ ρολοι που ηταν ακριβο με συστημενο. Αφου αναλαμβανουν το ρισκο εμεις δεν χρειαζεται να αγχωνομαστε. Στη χειροτερη θα το ξαναατειλουν. Παντως μεχρι τωρα σε οσες αγορες εχω κανει ποτε κανε δεμα απο το αμαζον δεν μου εχει ερθει ανοιγμενο για να εχω την υπονοια οτι τα κλιτανε και τα ξανακλεινουν. Μπορει βεβαια να ετυχε. Περιμενε μεχρι την ημερομηνια που σου ειπαν και αν δεν εχει ερθει επικοινωνησε για να δεις τι θα γινει.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Παρέλαβα μεταχειρισμένα βιβλία από άμαζον. Ήρθαν στο σπίτι με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ. Είχα επιλέξει κατάσταση very good και όντως ήταν σε άριστη κατάσταση, οι ράχες ατσαλάκωτες, μόνο οι πιο παλιές εκδόσεις είχαν λίγο κίτρινα φύλλα (αλλά και τα δικά μου βιβλία από τις ίδιες χρονιές από το 99 πχ, το ίδιο κίτρινα ήταν). Πωλητές ήταν: the book house και SuperFlyBooks, αλλά νομίζω ότι όλοι θα είναι το ίδιο συνεπείς! Είμαι ενθουσιασμένη!

a0Nsp3.png

Έχει τύχει σε κανέναν να παραλάβει λάθος αντικείμενο απ΄το mytoys.de ή έχω εγώ τα πρωτεία;

Αν υπάρχει άλλος μου λέτε τι έγινε τελικά; Έχω στείλει μειλ και αναμένω την απάντησή τους αλλά είμαι πολύ εκνευρισμένη...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αν δεις προηγουμενο ποστ μου και εγω αναρωτιομουν πως και δεν εστειλαν τκ ρολοι που ηταν ακριβο με συστημενο. Αφου αναλαμβανουν το ρισκο εμεις δεν χρειαζεται να αγχωνομαστε. Στη χειροτερη θα το ξαναατειλουν. Παντως μεχρι τωρα σε οσες αγορες εχω κανει ποτε κανε δεμα απο το αμαζον δεν μου εχει ερθει ανοιγμενο για να εχω την υπονοια οτι τα κλιτανε και τα ξανακλεινουν. Μπορει βεβαια να ετυχε. Περιμενε μεχρι την ημερομηνια που σου ειπαν και αν δεν εχει ερθει επικοινωνησε για να δεις τι θα γινει.

Τώρα που το λες ούτε σε 'μενα έτυχε ποτέ ανοιχτό δέμα από άμαζον αλλά γενικά έχω παραλάβει από ΕΛΤΑ δέμα στο οποίο είχε ηχεία μικρά και ήταν ανοιγμένο τσαπατσούλικα κολλημένο με ταινία όπως όπως και τα ηχεία σπασμένα κουδούνιζαν με το που σήκωνες το δεματάκι. Έκτοτε έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάποια στιγμή κάποιο δεματάκι από άμαζον θα χαθεί ή θα μου έρθει μισό.

Με καθησύχασες πάντως! Ελπίζω από Δευτέρα να έρθει!

VmC1p2.png

Διαφημίσεις

Παρέλαβα μεταχειρισμένα βιβλία από άμαζον. Ήρθαν στο σπίτι με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ. Είχα επιλέξει κατάσταση very good και όντως ήταν σε άριστη κατάσταση, οι ράχες ατσαλάκωτες, μόνο οι πιο παλιές εκδόσεις είχαν λίγο κίτρινα φύλλα (αλλά και τα δικά μου βιβλία από τις ίδιες χρονιές από το 99 πχ, το ίδιο κίτρινα ήταν). Πωλητές ήταν: the book house και SuperFlyBooks, αλλά νομίζω ότι όλοι θα είναι το ίδιο συνεπείς! Είμαι ενθουσιασμένη!

καλησπερα

υπαρχει τροπος να κανουμε αναζητηση πωλητη στο αμαζον?

μπορεις να μας δωσεις ενα παραδειγμα βιβλιου?:D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλησπερα

υπαρχει τροπος να κανουμε αναζητηση πωλητη στο αμαζον?

μπορεις να μας δωσεις ενα παραδειγμα βιβλιου?:D

Λοιπόν, δεν ξέρω πως αναζητάς πωλητή, αλλά σε κάθε βιβλίο όταν μπεις μέσα από κάτω έχει τα διαφορα format αν υπάρχουν (μπορεί και να μην υπάρχουν) και γραφει τις τιμές, new, used. Αν πατήσεις used σου βγάζει όλους τους πωλητές που διαθέτουν το βιβλίο που σε ενδιαφέρει, έχει επιλογή πάνω super saver delivery (δεν υπάρχει όμως σε όλα τα βιβλία). Βγαίνουν όλοι οι πωλητές που διαθέτουν το συγκεκριμένο βιβλίο και αναφέρεται η τιμή και η κατάσταση του βιβλίου σε κάθε πωλητή. Δεν νομίζω ότι πρέπει να έχει μεγάλη σημασία ο πωλητής (γράφει και το feedback εκεί και μπορείς να κρίνεις μόνη σου), όσο η κατάσταση που αναφέρεται. Οπότε ψάχνεις για καλή κατάσταση (σε μερικά γράφει like new) στη λίστα που βγαίνει. Αν πατήσεις το όνομα κάθε πωλητή σε βγάζει στη σελίδα του στο άμαζον, αλλά δεν έχει σημασία να πάρεις όλα τα βιβλία από τον ίδιο πωλητή, η παραγγελία φεύγει και με διαφορετικούς πωλητές. Σε μερικά βιβλία μπορεί η τιμή του άμαζον να είναι πιο χαμηλή από αυτή των μεταχειρισμένων, λίγο παλαιότερο να είναι συμφέρει από ότι είδα, όσο πιο ευπώλητο τόσο μεγαλύτερη η προσφορά τόσο μικρότερη η τιμή. Π.χ. πήρα με σκληρό εξώφυλο τόμο που περιέχει τρια αστυνομικά μυθιστορήματα της Ellis Peters με 1.5 λίρες! http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/0316853720/ref=tmm_hrd_used_olp_sr?ie=UTF8&condition=used και δεύτερο http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/0316855189/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used (εγώ πήρα με κατάσταση very good στις 2,2 λίρες, τώρα βγαίνει μόνο με good)

a0Nsp3.png

Γνωρίζετε τί γίνεται στα ΕΛΤΑ σε περίπτωση που χαθεί δέμα χωρίς tracking number; Τί μπορώ να κάνω για να βρω κάποιον υπεύθυνο ή πού μπορεί να "κόλλησε"?

Πήρε ο αρραβωνιαστικός μου από τη μαυροπαρασκευή μια φωτογραφική αρκετά ακριβή, έπρεπε να είχε φτάσει την Τρίτη 27/11 και ακόμη είναι άφαντη.

Επικοινώνησα με το άμαζον κ οι άνθρωποι μου είπαν πως αν δεν έρθει μέχρι 5/12 θα μου στείλουν ή άλλο κομμάτι ή θα μου επιστρέψουν τα χρήματα. Αλλά τρελαίνομαι ρε κορίτσια στην ιδέα ότι μπορεί να άνοιξαν το δέμα και να την έκλεψαν! Ρωτήσαμε προχθές στο ταχυδρομείο μήπως ήρθε κάτι και ξεχάστηκε πουθενά και μόνο που δε μας έβρισαν...

Πόσο κρίμα είναι να χάνονται! Εγώ δε θα χάσω τίποτα στην τελική, αλλά γιατί το οποιοδήποτε μαγαζί να έχει φύρα επειδή οι υπάλληλοι των ταχυδρομείων είναι κλέφτες; Στο τέλος δε θα μας στέλνουν τίποτα και θα έχουν τα δίκια όλου του κόσμου!

Μελία, απλώς να σε καθυσηχάσω κι εγώ!Αν το περιμένατε 27/11,είναι σχετικά νωρίς να ανησυχείς.Να προσθέσεις τουλάχιστον 1 εβδομάδα επιπλέον για να το πάρεις.

Εγώ όσα πήρα από την μαυροΠαρασκευή, τα έλαβα 4-5 μέρες αργότερα από την δοσμένη ημερομηνία.

Μην ξεχνάμε πως μια σχετική αναστάτωση υπάρχει στην χώρα μας (απεργίες,στάσεις,απολύσεις...).Θέλει υπομονή,κουράγιο και σίγουρα καλή θέληση και νομίζω πως δεν είναι πλέον σωστό να εκθέτουμε ευκολα την χώρα μας στο εξωτερικό (αν μιλάμε βέβαια για καθυστερήσεις και όχι για τους γνωστούς 'αλαφροχέρηδες').

Καλη μας μέρα και καλό μήνα!

agtog για μεταχειρησμένα βιβλία αν καταλαβα σωστά δωρεάν μεταφορικά έχεις αν λέει fulfilled by amazon, όχι τα υπόλοιπα ετσι;

Ναι έτσι είναι μου φαίνεται, πάνω έχει και επιλογή για να βγάζει μόνο τα super saver delivery με τα δωρεάν μεταφορικά.

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...