Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Παιδιά το άμαζον στέλλει μεταχειρισμένα βιβλία (επισημαίνεται η κατάσταση τους, like new, very good, good, acceptable) με δωρεάν μεταφορικά πάνω από 25 λίρες. Μου το περνάει μόνο αν όλο το ποσό προέρχεται από μεταχειρισμένα βιβλία ανεξάρτητα από το αν είναι περισσότεροι οι πωλητές. Δεν έχω παραγγείλει ακόμα για να ελέγξω ποιότητα και πωλητές, αλλά τις περισσότερες φορές οι τιμές είναι τρομερές! Περνάει την παραγγελία και με λιγότερες από 25 λίρες πάλι και η τιμή βγαίνει η ίδια με το καλάθι, δεν αυξάνεται με φπα (δεν υπάρχει ή είναι το ίδιο με αγγλία; ), πάντως ότι τιμή βγάλει το καλάθι μένει μεχρι το τέλος!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα, ψαχνω φιλτρο νερού.Απ ότι έχω ψαξει λίγο στα μαγαζια οι τιμές κυμαίνονται γύρω στο 200αρι. Εχει καμία να μου προτείνει κάποιο και αν ναι μπορώ να βρω και φνηνότερο αλλά να κάνει και δουλειά?Μάλλον όμως δεν βλέπω να το γλυτώνω.

Εγώ έχω πάρει αυτό εδώ:

http://www.kalogiropoulos.gr/gr/atlas-filtri-dp----gr-2.html

Ανταλλακτικά (2xPb1, 1xPP) αγοράζω τα 2 τελευταία χρόνια από εδώ:

http://www.watersafe.gr/shop/matrikx.html

Οπός και να έχει αν επιλέξεις φίλτρο κάτω του πάγκου, να πάρεις ένα που οι πλαστικές φύσιγγες να είναι καλής ποιότητας και συνήθως αναφέρονται ως φίλτρα βαρέως τύπου με αντοχή πάνω από 10bar γιατί κυκλοφορούν πολλά που με την πίεση κάνουν διαρροές.

Είχα πάρει και παλιότερα ένα τριπλό από μια προσφορά στο goldendeals αλλα μετά από 1 μήνα είχε διαρροή και παραλίγο να μας φουσκώσει το ντουλάπι της κουζίνας που το είχαμε τοποθετήσει.

Γιάννης

Σχεδόν τα πάντα τα στέλνουν με απλό ταχυδρομείο.Τα ογκώδη πιστεύω τα στέλνουν με κούριερ γιατί προφανως τους έρχεται ίδιο το κόστος και επίσης θα θέλουν να εξασφαλίσουν πως δεν θα πάθει κάτι το προϊον.

εμενα εναν αυτοκινητοδρομο little people που πηρα στην μαυροπαρασκευη μου τον εστειλαν με ταχυδρομειο ενω ημουν σιγουρη οτι θα ερ8ει με κουριερ :(

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!

Κρίμα...Πάντως έχει και τη Cyber Monday Woche στο γερμανικό amazon που νομίζω ότι λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο!

Kαι στο γαλλικό ΑΜΑΖΟΝ αλλά δεν ξέρω τι παιζει με τα μεταφορικά.

BOftp3.png PzWNp3.png

Εγώ έχω πάρει αυτό εδώ:

http://www.kalogiropoulos.gr/gr/atlas-filtri-dp----gr-2.html

Ανταλλακτικά (2xPb1, 1xPP) αγοράζω τα 2 τελευταία χρόνια από εδώ:

http://www.watersafe.gr/shop/matrikx.html

Οπός και να έχει αν επιλέξεις φίλτρο κάτω του πάγκου, να πάρεις ένα που οι πλαστικές φύσιγγες να είναι καλής ποιότητας και συνήθως αναφέρονται ως φίλτρα βαρέως τύπου με αντοχή πάνω από 10bar γιατί κυκλοφορούν πολλά που με την πίεση κάνουν διαρροές.

Είχα πάρει και παλιότερα ένα τριπλό από μια προσφορά στο goldendeals αλλα μετά από 1 μήνα είχε διαρροή και παραλίγο να μας φουσκώσει το ντουλάπι της κουζίνας που το είχαμε τοποθετήσει.

Γιάννης

Καλημέρα, αλλά δεν μου ανοιγει τη σελίδα.

Καλημερα κοριτσια!

Ηθελά να ρωτησω στα γρηγορα κατι..

Οταν αγοραζεις κατι απο αμαζον κ μετα απο 5-10 μερες πεφτει η τιμη του, μπορεις να το πεις κ να σου τα επιστρεψουν???

Καπου το ειχα διαβασει αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Λεω να τους στειλω μειλ αλλα μη γινω κ ρομπα αν δε το κανουν!

Πηρα αυτη , πολυ καλη προσφορα ουτως η αλλως, αλλα τωρα μου εστειλε το camelcamel οτι επεσε αλλες 10 λιρες απο τοτε που την πηρα...

Να τους στειλω? Θα μου τα επιστρεψουν λετε? 12 ευρω δεν ειναι κ λιγα....

i0967wbvenhz372s.png

Κορίτσια έχω μπει σε λίστα αναμονής για αυτές τις μπότες

http://www.amazon.de/gp/product/B007Y4RX78/ref=gb1h_img_c-1_6807_A2TYWTG321XB26?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0YTNJ5TDHDREKMRXNTKG&pf_rd_i=872398&pf_rd_p=346666807 στα 60 Ευρώ.

Τι πρέπει να κάνω τώρα?Μου είχε βγάλει ένα μήνυμα ότι είμαι στην 32η θέση της λίστας αναμονής αλλά το έκλεισα.Πως μπορώ να δω σε ποια θέση είμαι τώρα ή αν έχει τελειώσει το θέμα?

Κορίτσια έχω μπει σε λίστα αναμονής για αυτές τις μπότες

http://www.amazon.de/gp/product/B007Y4RX78/ref=gb1h_img_c-1_6807_A2TYWTG321XB26?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0YTNJ5TDHDREKMRXNTKG&pf_rd_i=872398&pf_rd_p=346666807 στα 60 Ευρώ.

Τι πρέπει να κάνω τώρα?Μου είχε βγάλει ένα μήνυμα ότι είμαι στην 32η θέση της λίστας αναμονής αλλά το έκλεισα.Πως μπορώ να δω σε ποια θέση είμαι τώρα ή αν έχει τελειώσει το θέμα?

απ οτι ξερω εγω αφηνεις ανοιχτο το αμαζον στην σελιδα που εχει τις προσφορες και καποια στιγμη πανω δεξια σου βγαινει μηνυμα πως ειναι διαθεσιμες και εχεις καποιο χρονο για να τις βαλεις στο καλαθι σου...

ας με διορθωσει καποια αν κανω λαθος...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ pasxalitsa μου για την απάντηση! Ακόμα δεν έχω δει κανένα μηνυματάκι

:confused:Σε ποια θέση είμαι τώρα δεν μπορώ να δω μάλλον ε? Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος χρόνος στον οποίο ολοκληρώνεται αυτό?Δηλαδή πως θα ξέρω αν έχει τελειώσει?

Καλημερα κοριτσια!

Ηθελά να ρωτησω στα γρηγορα κατι..

Οταν αγοραζεις κατι απο αμαζον κ μετα απο 5-10 μερες πεφτει η τιμη του, μπορεις να το πεις κ να σου τα επιστρεψουν???

Καπου το ειχα διαβασει αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Λεω να τους στειλω μειλ αλλα μη γινω κ ρομπα αν δε το κανουν!

Πηρα αυτη , πολυ καλη προσφορα ουτως η αλλως, αλλα τωρα μου εστειλε το camelcamel οτι επεσε αλλες 10 λιρες απο τοτε που την πηρα...

Να τους στειλω? Θα μου τα επιστρεψουν λετε? 12 ευρω δεν ειναι κ λιγα....

Myrela δυστυχώς όχι δεν θα σου επιστρέψουν την διαφορά αν έχουν περάσει τόσες μέρες.

Η πολιτική τους λέει ότι σου εγγυούνται την χαμηλότερη τιμή κατά το dispatch δηλαδή αν εσύ έχεις αγοράσει κάτι 10 λίρες και μέχρι να φύγουν τα πράγματα έχει πέσει η τιμή τους στις 8 θα στα χρεώσουν 8 λίρες

έχει τύχει να μου επιστρέψουν διαφορά σε παπούτσια παιδικά όταν τους το ζήτησα άλλα έτυχε να φύγουν τα πράγματα το πρωί και το μεσημέρι άλλαξε η τιμή και αυτό το κάναν λέει κατ εξαίρεση (τώρα κατά πόσο ισχύει αυτό δεν ξέρω γιατί έχει τύχει και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα να τις επιστρέψουν την διαφορά αλλά η αλλαγή είχε γίνει σε μικρό χρονικό διαστημα από το dispatch)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Myrela δυστυχώς όχι δεν θα σου επιστρέψουν την διαφορά αν έχουν περάσει τόσες μέρες.

Η πολιτική τους λέει ότι σου εγγυούνται την χαμηλότερη τιμή κατά το dispatch δηλαδή αν εσύ έχεις αγοράσει κάτι 10 λίρες και μέχρι να φύγουν τα πράγματα έχει πέσει η τιμή τους στις 8 θα στα χρεώσουν 8 λίρες

έχει τύχει να μου επιστρέψουν διαφορά σε παπούτσια παιδικά όταν τους το ζήτησα άλλα έτυχε να φύγουν τα πράγματα το πρωί και το μεσημέρι άλλαξε η τιμή και αυτό το κάναν λέει κατ εξαίρεση (τώρα κατά πόσο ισχύει αυτό δεν ξέρω γιατί έχει τύχει και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα να τις επιστρέψουν την διαφορά αλλά η αλλαγή είχε γίνει σε μικρό χρονικό διαστημα από το dispatch)

Ευχαριστω για την απαντηση!

Κριμα, αλλα δε θα σκασω κιολας γιατι ηταν σουπερ προσφορα ετσι κι αλλιως!:-P

Βεβαια αμα τους εστελνα μειλ ικανοι ειναι να μου επιστρεφανε τα χρηματα, σε αυτο το θεμα ειναι ΑΨΟΓΟΙ!

Να σας πω κ παρεμφερες θεμα, ειχα παρει περισι το bumbo seat κ μετα απο ποοοοσο καιρο η εταιρια εκανε ανακλιση το προιον για λογους ασφαλειας.

Επικοινωνησα με την εταιρια αλλα ποτε δε μου απαντησε. Κ λεω... δε στελνω στο αμαζον μηπως κ ξερουν κατι? Κ εστειλα ενα μειλ οπου δεν απαιτουσα τιποτα απο αυτους, απλα ρωτουσα μηπως τους ειπε τπτα η εταιρια γιατι δε βγαζω ακρη.

Κ σε μιση μερα μου στελνουν μειλ οτι εχω δικιο, η εταιρια απεσυρε το προιον κ μου βαλανε τα λεφτα ΠΙΣΩ στην καρτα μου!!!!!:shock::shock::shock:

Respect....

amazon I love u!

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...