Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

αν ενδιαφερεται καποια μανουλα το γερμανικο αμαζον σε 2 ωρες βγαζει σε προσφορα maxi cosi καθισμα αυτοκινητου..

http://www.amazon.de/Angebote/b/ref=sv_w_2?ie=UTF8&node=872398

http://www.amazon.de/gp/product/B002SG6ORW/ref=gb1h_img_c-1_6807_A1N02W4Q6HQIIA?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0RAFEPHQR8YSNQJ9T76D&pf_rd_i=872398&pf_rd_p=346666807

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το εστειλα με ταχυδρομειο γιατι μενω μυτιληνη :?

κολας το αυτοκολλητο πανω στο δεμα, απλα αν το στειλεις με ελτα και σου αρχισουν στο γκισε τα θελει φακελο ειδικο κτλ τους λες οτι δεν γινεται να μπει σε αλλο φακελο και οτι πρεπει να παει ετσι γιατι ειναι επιστροφη προιοντος και εχει το αυτοκολλητο επανω

σου στελνουν αυτοι ενα μειλ οταν παραλαβουν οτι σου καναν επιστροφη τα χρηματα και αμα θες το ξαναπαραγγελνεις!

sorry που σε ζαλιζω....αλλα εμενα μεσα στη σακουλα το αυτοκολλητο ειναι ξεκολλημενο εχει μονο το αυτολλητο για την αιτια επιστροφης,ασε που τους εστειλα μειλ και μου ειπαν οτι θα τηλεφωνησουν. σε λαθος μειλ το στελνω? ουφφφφφ!!!!!!!!!!!!!:(:(

sorry που σε ζαλιζω....αλλα εμενα μεσα στη σακουλα το αυτοκολλητο ειναι ξεκολλημενο εχει μονο το αυτολλητο για την αιτια επιστροφης,ασε που τους εστειλα μειλ και μου ειπαν οτι θα τηλεφωνησουν. σε λαθος μειλ το στελνω? ουφφφφφ!!!!!!!!!!!!!:(:(

:confused::confused::confused:

αχ δεν ξερω, μην σε μπερδεψω, ασε να σε παρουν να σου πουν μηπως εχουν αλλαξει κατι

(εννοεις οτι εχεις το αυτοκολλητο που γραφει για ποιο λογο το επιστρεφεις? αυτο μπαινει μεσα στο δεμα!)

ναι αυτο που ειναι για μεσα.! αλλο αυτοκολλητο δεν εχω να κολλησω! αν παω στην γενικη ταχυδρομικη να ρωτησω δεν θα ξερουν να μου πουν? η επιστροφη χρηματων πως γινεται?

ευχαριστω

ναι αυτο που ειναι για μεσα.! αλλο αυτοκολλητο δεν εχω να κολλησω! αν παω στην γενικη ταχυδρομικη να ρωτησω δεν θα ξερουν να μου πουν? η επιστροφη χρηματων πως γινεται?

ευχαριστω

εμενα μου στειλαν κατευθυειαν μειλ που ελεγε αυτο

Dear Annie

Thank you for your recent order, we can confirm that we have received the returned item.

Your credit/debit card has been refunded*.

για την γενικη ταχυδρομικη δεν εχω ιδεα!!!!!!!!! :|

δεν τους παιρνεις ενα τηλ να ρωτησεις καλυτερα???

Διαφημίσεις

μα να μην μπορεις να παρεις παρπανω απο 1 κουτια pampers σε αυτη την black friday...με 7,70 λιρονια;;;αδικη ζωη

Πολύ ....

Πήρα πάνες στις 15,40 λίρες (124 τεμάχια για τον ανηψιό μου) και το μπούστερ της ΤΡΑΝΚΙ, 24 λίρες, μπήκα λίστα αναμονής με θέση 138 και ξαφνικά μου έδωσε 2 λεπτά για να τσεκάρω. Τυχαία εντελώς το είδα γιατί είχα στεναχωρηθεί και είχα πιάσει το κουβεντολόι ..............

Πετάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Να'χε black Friday συχνότερα.....

BOftp3.png PzWNp3.png

Εγώ πήρα πάμπερς και όταν πλήρωσα είδα ότι με άφηνε να ξαναχτυπήσω αλλά επειδή είχαν εξαντληθεί με έβαλε στην λίστα αναμονής...λέτε να γίνεται έτσι και να μπορούμε να αγοράσουμε περισσότερα;

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Κοριτσια καλησπερα,

τα νευρα μου εχουν γινει τσαταλια.

Προσπαθω εδω και 3 μερες να κανω παραγγελια στο sportsdirect για 7 :shock: συναδελφους.

Παλιοτερα ειχα παραγγειλει μια φορα χωρις κανενα θεμα.

Τωρα με το που κανω checkout μεσω paypal, προχωρω κανονικα ολα τα βηματα και εκει που σε παει στη σελιδα για να πατησεις "confirm" μου βγαζει μια σελιδα σαν να ειναι under construction, και βγαζει και το μηνυμα "site error"

Δεν μπορω να προχωρησω.

Εδω και 3 μερες μερες γινεται το ιδιο πραγμα συνεχεια.

Το ποσο ειναι 400 ευρω με τα μεταφορικα.

Καμια ιδεα κανεις???? :evil:

Καλημέρα.

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα έψαχνε για ραπτομηχανή αλλά σήμερα το πρωί μου έστειλε το γερμανικό αμαζον κάποιες προσφορές.Όποια ενδιαφέρεται μπορώ να βάλω λινκς...

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν μπορούμε να χτυπήσουμε δύο ίδια αντικείμενα από τα deals.

Χθες δοκίμασα κάθε πλάγιο τρόπο (γιατί με ορθό δεν γίνεται) για να πάρω δύο κανάτες brita αλλά τζίφος :?

Σήμερα πάλι η brita 9:59 το πρωί, ώρα Αγγλίας!

a0Nsp3.png

To public.gr προσφέρει αγγλικά βιβλία σε τιμές amazon.com, δηλ. συχνά υπάρχει η αμερικάνικη έκδοση αντί της αγγλικής που είναι διαθέσιμη από το amazon.co.uk και βγαίνει πιο φθηνά από την αγορά από το amazon.co.uk

http://www.public.gr/foreign-books-promo

επίσης έχει διάφορα παιδικά σε μισή τιμή online: http://www.public.gr/cat/kids-and-toys/biblia/half-price/

a0Nsp3.png

μα να μην μπορεις να παρεις παρπανω απο 1 κουτια pampers σε αυτη την black friday...με 7,70 λιρονια;;;αδικη ζωη

Δεν ειδα κανενα κουτι με 7.70 λιρονια. Μπορεις να βαλεις το λινκ?

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...