Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

πριν απο καιρο ειχα παθει το ιδιο με ενα παντελονι που ειχα παραγγειλει για τον αντρα μου, και τους ειχα στειλει μειλ ακριβως το ιδιο, οτι δεν θελω επιστροφη χρηματων αλλα αλλαγη στο νουμερο και μου απαντησανε οτι θα μου κανουν επιστροφη τα χρηματα και μετα αν θελω το ξαναπαραγγελνω στο σωστο νουμερο..ηταν πολυ ευγενικοι ειναι η αληθεια, μου το εξηγησανε, κατι με την αποθηκη και τα αποθεματα, δεν εδωσα πλυ σημασια, αλλα το συμπερασμα ειναι οτι πρεπει δυστυχως αμα το θες να το ξαναπαραγγειλεις :(

ελπιζω να βοθησα καπως!

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Θυμασαι καθολου την διαδικασια; τα εστελες με την ιδια μεταφορικη που ηρθαν; θυμασαι κοστος; μπερδευομαι λιγο με τη διαδικασια με τα αυτοκολλητα πανω στο δεμα,στο σαιτ μιλαει για κατι κωδικους! σορυ για τις πολλες ερωτησεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χελωνίτσα επειδή το έχω και εγώ στο μάτι το λευκό φόρεμα μπορείς να μου πεις τι διαστάσεις έχει το 14 από μασχάλη σε μασχάλη? ευχαριστώ

μήπως στις αλλαγές ακολουθούν και αυτοί την τακτική του άμαζον? σου κάνουν refund και ξαναπαραγγέλεις το σωστό νούμερο αν θέλεις?

το εχω ξανάκλείσει αλλά θα σου πω εγώ είμαι 1.74, 68 κιλά και περιφέρεια στήθους 98 και μου ριναι μεγαλο! Ενω βαση των μετρησεων που ειχε το size chart τους επρεπε να μου ειναι καλο

chatzico, νομίζω ότι έχεις μια dyson σκούπα....

πες μου εντυπώσεις??? Έχει την electroluc το άμαζον και τι σκέφτομαι για κυκλωνική σκούπα...

Eχω αυτήν εδώ, όταν την πήρα έδιναν μαζί δώρο και αυτό το κιτ, που είναι πολύ χρηστικό. Είμαι ευχαριστημένη, έχει πολύ δύναμη, δεν θέλει σακούλες κλπ. Την πρώτη φορά που άδειασα τον κάδο, σοκαρίστηκα, όταν είδα σε έναν εσωτερικό κάδο που έχει, μια πούδρα καφεγκρί, σαν τέφρα, την οποία δεν είχα ξαναδεί σε άλλη σκούπα. Αν μπορείς να την πάρεις, είναι καλή !!

@Access Ήθελα να ακούσω την άποψή σας, την άκουσα, τη σέβομαι και σας ευχαριστώ που απαντήσατε. Όμως έχω διαφορετική άποψη και θα επικοινωνήσω μαζί τους.

Δεν νομίζω ότι μίλησα άσχημα για να δεχτώ την ειρωνεία σου. Δεν με θεωρώ ασόβαρη επειδή έχω το θάρρος να στείλω ένα email να δω αν μπορούν να με εξυπηρετήσουν. Και βέβαια δεν ευθύνονται για τυχόν φόρους που μπορεί να κληθεί να πληρώσει ο πελάτης. Δεν είπα το αντίθετο. Δεν ζήτησα να πληρώσουν ούτε φόρους, ούτε μεταφορικά.

Και όσο για τους φόρους, δεν αμφισβήτησα ότι είναι νόμιμοι, δηλαδή έχουν ψηφιστεί στη Βουλή, είπα ότι είναι άλλη ιστορία το τί γίνεται σε αυτή τη χώρα με τους νόμιμους φόρους.

Προφανώς εννοείς τους δασμούς εισαγωγής, γιατί αυτό είναι που πληρώνουμε κάθε φορά που τελωνίζεται ένα δέμα μας εκτός Ε.Ε.

Οι δασμοί αυτοί ΔΕΝ είναι προιόν ελληνικής νομοθεσίας. Η Ελλάδα από το 1993 είναι μέλος της Ευρωπαικής Κοινότητας (τότε, τώρα Ένωση), ο ελληνικός τελωνειακός κώδικας τότε αναμορφώθηκε και αυτό που ισχύει τώρα είναι αυτό που ισχύει σε ΟΛΕΣ τις χώρες μέλη της Ε.Ε., δηλαδή ο Κοινοτικός Τελωνειακός Κώδικας. Τα ίδια ακριβώς. Ότι πληρώνεις εσύ και εγώ και όλες μας εδώ, πληρώνει και ο Αγγλος, ο Γερμανός, ο Αυστριακός, ο Γάλλος κλπ. Η μόνη διαφορά που υπάρχει είναι ο ΦΠΑ που είναι φόρος το ύψος του οποίου καθορίζεται από την εκάστοτε χώρα.

BOftp3.png PzWNp3.png

όχι, δεν είναι το ίδιο πράγμα και η βασική τους διαφορά είναι το πόσο καίει το καθένα! ο convector καίει πολύ περισσότερο ρεύμα. Έτσι μου έχουν πει σε μαγαζιά με ηλεκτρικά που ρώτησα και σιγά μη ξέρουν πως το λένε στα Αγγλικά!

Δε κράτησα κ το κουτί με αυτόν που είχα αγοράσει από το leroy merlin για να δω τι έγραφε!

Α! Σας το είπα αυτό με το leroy; Είχα αγοράσει ένα θερμοπομπό το προηγούμενο μήνα 60 ευρώ κ πήγα προχθες να πάρω άλλον ένα κ είχε 90 ευρω :evil::evil::evil:

τα 60 ήταν λέει προσφορά μέχρι 3 του μήνα!!!!!!!

Και τώρα ψάχνω και ψάχνω κ όλοι ακριβοί είναι!

Θερμοσυσσωρευτές έχουμε ώς θέρμανση σπίτι ...Η λειτουργία τους είναι ως εξής:Έχουν μέσα ηλεκτρικές αντιστάσεις και πυρότουβλα ,είναι συνδεδεμένα με τον κεντρικό πίνακα ώστε να λειτουργούν μόνο νύχτα και το μεσημέρι ώστε να την παλεύεις οικονομικά(0,0054/KW) .ΔΕΝ έχουν κλασσική μπρίζα αλλά η σύνδεση γίνεται με το ''κουτί'' κατευθείαν από τον τεχνικό .Στα παλιότερα μοντέλα ανά τριετία αλλάζουμε τον πετροβάμβακα (να πώ ?)γιατί δεν αποδίδει οπότε πληρώνουμε τον τεχνίτη . Σε τελευταία περσινή αγορά κατέληξα στο κορυφαίο μοντέλο της κατηγορίας των θερμοσυσσωρευτών OLSBERG και το πήρα από εδώ http://www.eliothermiki.gr/ με 10ετή εγγύηση και χωρίς να χρειάζεται κάθε 2 και λίγο να τα ''σκάμε'' στον τεχνικό. Και τώρα στο ζουμί -Αγόρασα τον πρώτο 2KW http://www.eliothermiki.gr/thermosusoreutes/carat ,μαζί με την τοποθέτηση 750 ευρώ !!! Κάθε 1kw πάνω είναι περίπου 350 ευρώ πάνω ως αγορά !!! Για να έχεις σε όλο το σπίτι χρειάζεσαι τριφασικό ρεύμα -άδεια από ΔΕΗ .Στον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ είχε μέσα φόρο εκπομπής ρύπων με συντελεστή 0,00777 Χ των KW που έκαψες ,δηλαδή στα 2300KW ένα 20αρικάκι πάνω(+ΦΠΑ 13% μέσα) .Ο εκκαθαριστικός του Μαρτίου είναι συνήθως με 11000-12500KW ,οπότε πάει 100+ ευρώ πάνω .Αυτό ισχύει για όλους μας οπότε ...προετοιμαστείτε-ενημερωθείτε !!!

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Θυμασαι καθολου την διαδικασια; τα εστελες με την ιδια μεταφορικη που ηρθαν; θυμασαι κοστος; μπερδευομαι λιγο με τη διαδικασια με τα αυτοκολλητα πανω στο δεμα,στο σαιτ μιλαει για κατι κωδικους! σορυ για τις πολλες ερωτησεις!

το εστειλα με ταχυδρομειο γιατι μενω μυτιληνη :?

κολας το αυτοκολλητο πανω στο δεμα, απλα αν το στειλεις με ελτα και σου αρχισουν στο γκισε τα θελει φακελο ειδικο κτλ τους λες οτι δεν γινεται να μπει σε αλλο φακελο και οτι πρεπει να παει ετσι γιατι ειναι επιστροφη προιοντος και εχει το αυτοκολλητο επανω

σου στελνουν αυτοι ενα μειλ οταν παραλαβουν οτι σου καναν επιστροφη τα χρηματα και αμα θες το ξαναπαραγγελνεις!

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

το εχω ξανάκλείσει αλλά θα σου πω εγώ είμαι 1.74, 68 κιλά και περιφέρεια στήθους 98 και μου ριναι μεγαλο! Ενω βαση των μετρησεων που ειχε το size chart τους επρεπε να μου ειναι καλο

eυχαριστώ πολύ..

να πω εδώ ότι εγώ από την tesco ανανέωσα το στοκ μου σε πυζάμες, ρόμπα και παντόφλες... έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την σχεση ποιότητας τιμής

αγόρασα αυτά

http://www.clothingattesco.com/nightwear/f+f-pyjama-set/invt/cc222159/&bklist=icat,4,shop,catgwomens,womens-nightwear

http://www.clothingattesco.com/nightwear/f+f-tis-the-season-pyjama-set/invt/cc222164/&bklist=icat,4,shop,catgwomens,womens-nightwear

http://www.clothingattesco.com/nightwear/f+f-scottie-dog-check-pyjamas/invt/cc222288/&bklist=icat,4,shop,catgwomens,womens-nightwear

http://www.clothingattesco.com/nightwear/f+f-fair-isle-pyjama-set/invt/cc222158/&bklist=icat,4,shop,catgwomens,womens-nightwear

ωραίες πυζάμες, το κάτω είναι πολύ καλής ποιότητας φανέλα και το πάνω μακό, λίγο λεπτό, ίσως να μην κάνει για μέρη με πολύ κρύο είναι όμως τέλεια για μένα

http://www.clothingattesco.com/nightwear/f+f-textured-fleece-dressing-gown/invt/cc222213/&bklist=icat,4,shop,catgwomens,womens-nightwear

όχι τέλεια αλλά εξαιρετική για τα λεφτά της, μαλακή και ζεστή

http://www.clothingattesco.com/shoes/f+f-mule-slippers/invt/bk225090/&bklist=icat,4,shop,catgshoes,womens-footwear

τέλειες παντόφλες

α.. και τα νούμερα μια χαρά

Κορίτσια τα φώτα σας!

Πρώτη φορά μου τσιμπήθηκε δέμα (απλό ταχυδρομείο φυσικά) από gymboree στο τελωνείο.

Λοιπόν, για παραγγελία 111 ευρώ, μου ήρθε να πληρώσω φόρο και έξοδα εκτελωνισμού 62 ευρώ. Εννοείται ότι δεν θέλω να πάω να παραλάβω. Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Ειδοποιώ το Gymboree να ανακαλέσει το δέμα; Το κόστος των προϊόντων το επιστρέφουν; Για τα μεταφορικά πιστεύω πως όχι, τουλάχιστον να πάρω πίσω το κόστος των προϊόντων θέλω. Έχει καμία σας τέτοια εμπειρία;

Στην πρώτη μου παραγγελία από τζιμπο, αντί για απλό ταχυδρομείο διάλεξα express και μου τηλ μια ωραία κυρία από την FedEx στην Αθήνα και μου ζητούσε 155? για να εκτελωνίσει μια παραγγελία 160$!!!

Βέβαια κατόπιν συνεννοήσεως μαζί τους, δεν παρέλαβα και μου τα ξαναστείλανε με απλό ταχυδρομείο και παρέλαβα κανονικά (που πάλι θα μπορούσε να με τσιμπήσει ο π... ο τελώνης για 160$, έτσι??:rolleyes:

Ναι Staci 142 δολάρια ήταν η παραγγελία μαζί με τα μεταφορικά.

Όταν ξέφυγα σε μια παραγγελία (180$) πλήρωσα τελωνείο 75?... ακόμα τα κλαίω, αλλά τα τζιμποράκια τέλεια!!!! Πλέον έχω ταβάνι τα 125$ σε κάθε παραγγελία.

Προσωπικά ναι, το θεωρώ τίμιο να τους πω με ειλικρίνεια για ποιο λόγο τους παρακαλώ να ανακαλέσουν το δέμα. Δεν ήταν η πρώτη παραγγελία μου, βλέπουν το account μου. Και ότι απαντήσουν θα το δεχτώ.

Τώρα, για τους νόμιμους φόρους της χώρας μας και γενικά για τη χώρα μας, είναι άλλη ιστορία...

Δεν μπορούν να ανακαλέσουν το δέμα σου, απλώς θα ζητήσεις από τα ΕΛΤΑ να το επιστρέψουν ως "απαρέδεκτο".

Μπορείς να ζητήσεις να σου ξαναστείλουν την παραγγελία σου σπασμένη στα 2 προκειμένου να μην γυαλίσει στο μάτι του τελώνη...

Α, και πόσο "τίμιο" θα ήταν να αρνούμασταν να πληρώσουμε τους αντίστοιχους και αναλογούντες φόρους, όταν, εν γνώσει μας, παίρνουμε το ρίσκο του τελωνείου, και εσύ δυστυχώς πήρες μεγαλούτσικο ρίσκο με 142$... Ήσουν και άτυχη... :cry:

Επίσης το θέμα συζητείται εδώ

Anyways, καλοφόρετα!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Αμ έλα που κι εγώ ταβάνι τα 125$ είχα ανέκαθεν. Και πώς μπερδεύτηκα αυτή τη φορά σαν πρωτάρα. Τελοσπάντων, τους έχω ήδη στείλει μέιλ, αν με εξυπηρετήσουν καλώς, ειδάλλως το πάθημα μάθημα :oops:

Και όταν ανέφερα τη λέξη τίμιο, είναι γιατί θέλησα και πράγματι απευθύνθηκα σε αυτούς με ειλικρίνεια. Η λέξη τίμιο δεν αφορούσε τους δασμούς και τους φόρους που καλούμαι να πληρώσω, που βεβαίως υποχρεούμαι ως πολίτης αν το θέσουμε έτσι, αλλά σε αυτή τη χώρα, όταν ανήκεις στην κατηγορία μισθωτού ή συνταξιούχου, δηλαδή καρπαζοεισπράκτορα, νομίζω ότι έχεις προ πολλού εξαντλήσει όλη την τιμιότητα και ανεκτικότητα που μπορεί να έχεις. Αλλά αυτό είναι για άλλο thread του καφέ...

AMl8p2.png s30Tp2.png

Σας είχα γράψει χτες ότι από το αγγλικό αμαζον δεύτερη φορά αντί για μπλουζάκι μου έστειλαν παντελόνι. Τελικά μου έκαναν refund τα χρήματα και μου είπαν να κρατήσω και το δεύτερο παντελόνι που μου έστειλαν.

Διαφημίσεις

Για βοηθείστε με παιδιά που δεν ανοίγει το μάτι από το ξενύχτι και δεν μπορώ να το βρω! Μπορούμε στην Μαυροπαρασκευή να χτυπήσουμε να βάλουμε 2 από το ίδιο προιόν; Βγαίνει επιλογή για ποσότητα ή ισχύει μόνο για ένα προϊόν; Θα ξανακοιτάξω, τα πάμπερς μου διέφυγαν, είχε τα μωρομαντηλα που μας είχε αναφέρει η φίλη και δεν τα είχα πάρει το βράδυ...

Edit. τα βρήκα είναι την ίδια ώρα με τα μωρομάντηλα 7:59

a0Nsp3.png

Κορίτσια τα φώτα σας!

Πρώτη φορά μου τσιμπήθηκε δέμα (απλό ταχυδρομείο φυσικά) από gymboree στο τελωνείο.

Λοιπόν, για παραγγελία 111 ευρώ, μου ήρθε να πληρώσω φόρο και έξοδα εκτελωνισμού 62 ευρώ. Εννοείται ότι δεν θέλω να πάω να παραλάβω. Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Ειδοποιώ το Gymboree να ανακαλέσει το δέμα; Το κόστος των προϊόντων το επιστρέφουν; Για τα μεταφορικά πιστεύω πως όχι, τουλάχιστον να πάρω πίσω το κόστος των προϊόντων θέλω. Έχει καμία σας τέτοια εμπειρία;

Νομιζω παντως οτι καποια στιγμη ειχα διαβασει στο site τους οτι σε περιπτωση που επιστρεψει πισω σε αυτους δεμα ανεπαφο σου επιστρεφουν τα χρηματα της παραγγελιας...δεν ξερω ομως εαν εχει συμβει σε καμια για να μας πει..

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Για βοηθείστε με παιδιά που δεν ανοίγει το μάτι από το ξενύχτι και δεν μπορώ να το βρω! Μπορούμε στην Μαυροπαρασκευή να χτυπήσουμε να βάλουμε 2 από το ίδιο προιόν; Βγαίνει επιλογή για ποσότητα ή ισχύει μόνο για ένα προϊόν; Θα ξανακοιτάξω, τα πάμπερς μου διέφυγαν, είχε τα μωρομαντηλα που μας είχε αναφέρει η φίλη και δεν τα είχα πάρει το βράδυ...

Edit. τα βρήκα είναι την ίδια ώρα με τα μωρομάντηλα 7:59

Δυστυχώς δεν μπορούμε να χτυπήσουμε δύο ίδια αντικείμενα από τα deals.

Χθες δοκίμασα κάθε πλάγιο τρόπο (γιατί με ορθό δεν γίνεται) για να πάρω δύο κανάτες brita αλλά τζίφος :?

VmC1p2.png

Δυστυχώς δεν μπορούμε να χτυπήσουμε δύο ίδια αντικείμενα από τα deals.

Χθες δοκίμασα κάθε πλάγιο τρόπο (γιατί με ορθό δεν γίνεται) για να πάρω δύο κανάτες brita αλλά τζίφος :?

Ευχαριστώ!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...