Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ισχυει οτι η παραγγελια πρεπει να ειναι 25+ λιρες οπως και περσυ ε?

αν το προιον κοστιζει λιγοτερο πληρωνουμε μεταφ αν ειναι στο black friday ε?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Στο black friday μου έτυχε πέρισυ να πάρω κάτι με 15 λίρες και να μη πληρώσω μεταφορικά. Ίσως στα deals της μαύρης Παρασκευής να μετράει η αρχική τιμή. Γενικά με 20 λίρες πάντα μου τα βγάζει χωρίς μεταφορικά, όπως προείπε και η tsioubal.

Πάντως απογοήτευση βρε κορίτσια φέτος, δεύτερη μέρα και δε βρήκα τίποτε που να με ενδιαφέρει! Ελπίζω οι επόμενες 3 μέρες να είναι καλύτερες!

Οι κουτάλες του joseph joseph είναι όντως τέλειες, τώρα θα χτυπήσω και τις πλάκες κοπής που δε πρόλαβα πέρισυ.

VmC1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Να σας ρωτήσω, ο θερμοπομπός στα αγγλικά, πως λέγεται; Ψάχνω ψάχνω αλλά μόνο convectors βρίσκω! Ο θερμοπομπός είναι πολύ πιο οικονομικός στο ρεύμα!

Ούτε κι εμένα μ'αρεσει μέχρι στιγμής η black Friday! Όλο κάτι χαζά και περιτά βάζουν!

Να ρωτησω και κατι αλλο,κανενα οικονομικο site για εσωρουχα?Καποια κοπέλα ειχε αγορασει καποιο σουτιεν, panache νομιζω λέγεται η μαρκα,θυμαστε απο που?

Εγώ! Από το ebay είχα αγοράσει. Ψάξε κ θα βρεις πολύ καλές τιμές σε δημοπρασίες!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Βασικά συμφέρει να την φτιάξεις μόνη σου... Και εδώ και στο εξωτερικό πληρώνεις μεταφορικά (υπερβολικά πολλές φορές). Εγώ έχω πάρει από το cakescookiesandcraftsshop.co.uk αλλά έχει σχεδόν 11 λίρες μεταφορικά

Το ebay είναι πιο οικονομικό αλλά και πάλι είναι πολλά τα χρήματα. Αντιθέτως τα χρήματα για να τη φτιάξεις μόνη σου είναι ελάχιστα και η ποιότητα σαφώς καλύτερη

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα!

Να σας ρωτήσω, ο θερμοπομπός στα αγγλικά, πως λέγεται; Ψάχνω ψάχνω αλλά μόνο convectors βρίσκω! Ο θερμοπομπός είναι πολύ πιο οικονομικός στο ρεύμα

!

Εχω την εντύπωση ότι είναι ακριβως το ίδιο πράγμα. Στα ελληνικά λεγονται θερμποπομποί στα αγγλικά convectors.

Διαφορα ξερω ότι υπάρχει αναμεσα στον θερμοπομπό και τον θερμοσυσωρευτή.

Αλλα μαλλον είναι καλυτερα να ρωτήσεις σε καποιο καταστημα με ηλεκτρικα. αυτόι σιγουρα θα ξερουν.

Εγω περιμενω σήμερα ένα convector από αμαζον. για να δούμε τι θα είναι.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Kαλημέρα.Εχει πάρει κάποια κοπελα ζαχαρόπαστα απο e-bay ή amazon γιατί θέλω να πάρω 2-3 χρώματα.Και δεν ξέρω να τα πάρω απο εδω η συμφέρουν πιο πολύ απ'έξω?

Μάλλον συμφαίρει από εδώ, μιας και εγώ το ψάχνω αυτές τις μέρες...

Αν θυμάμαι καλά, έχει γύρω στα 7? μτφ μέχρι 20κιλά.

Οι τιμές του δεν έχουν μεγάλη διαφορά από ebay.

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

κάποια μανούλα έλεγε για μια τέτοια κουζίνα - παιχνίδι που πήρε για τη κορούλα της από το Mytoys. Θυμόμαστε τιμή???

Το χτύπησα από το άμαζον, και εκ των υστέρων, σκέφτομαι ότι έκανα μια χαζή αγορά...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

κάποια μανούλα έλεγε για μια τέτοια κουζίνα - παιχνίδι που πήρε για τη κορούλα της από το Mytoys. Θυμόμαστε τιμή???

Το χτύπησα από το άμαζον, και εκ των υστέρων, σκέφτομαι ότι έκανα μια χαζή αγορά...

Αν το μετάνιωσες μπορείς να την ακυρώσεις πριν γίνει dispatched ;)

Γιατί σκέφτεσαι ότι είναι χαζή αγορά; Νομίζω κανένα κοριτσάκι δε θα έλεγε όχι σε μια τέτοια κουζίνα. Εκτός και αν εννοείς πως στο mytoys.de την είχε φθηνότερα.

VmC1p2.png

οσες αγοραζετε φιλτρα τα brita ηταν καλη τιμη η μπορουμε να τα βρουμε και καλυτερη αν παρουμε αλλο πακετο πχ...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...