Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλησπερα! μια βοηθεια απο τις πιο εμπειρες τι θελει να πει ο ποιητης?....

ειμαι στη σελιδα www.clothingattesco.com/bin/page/icat/catgoffers και δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοει με την προσφορα

3 FOR 2 ON ONLINE EXCLUSIVES

Mix & match to treat the whole family or treat yourself to brands including Ice Blossom, Moda In Pelle and Wonderbra.

ας το δει καποια να μου πει τι γινεται:(:(:(:(

Terms and conditions

*3 for 2 on online exclusives. Cheapest item free. Selected lines. Discount applied at online checkout. Offer ends 23:59 Sunday 18th November 2012.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα! μια βοηθεια απο τις πιο εμπειρες τι θελει να πει ο ποιητης?....

ειμαι στη σελιδα www.clothingattesco.com/bin/page/icat/catgoffers και δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοει με την προσφορα

3 FOR 2 ON ONLINE EXCLUSIVES

Mix & match to treat the whole family or treat yourself to brands including Ice Blossom, Moda In Pelle and Wonderbra.

ας το δει καποια να μου πει τι γινεται:(:(:(:(

εννοεί πως αν πάρεις τρία είδη που έχουν αυτό το σήμα θα πάρεις δωρεάν το φθηνότερο

οποια μπορει HELP αποφασισα γιαυτη την ραπτομηχανη http://www.amazon.com/gp/product/B000F7DPEQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER

πρωτη η τιμη θα ειναι αυτη κατα το τελος παραγγελιας???? τελωνειο με 63 ευρω η αλλιως με 78 δολλαρια περναω για επιπλεον χρεωση??? κ σχηματιστη θελω σε ευτη αν ξερει καποιος ας με βοηθησει παρακαλω, δεν εχω ξανα παρει απο αμερικη:cry:

οποια μπορει HELP αποφασισα γιαυτη την ραπτομηχανη http://www.amazon.com/gp/product/B000F7DPEQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER

πρωτη η τιμη θα ειναι αυτη κατα το τελος παραγγελιας???? τελωνειο με 63 ευρω η αλλιως με 78 δολλαρια περναω για επιπλεον χρεωση??? κ σχηματιστη θελω σε ευτη αν ξερει καποιος ας με βοηθησει παρακαλω, δεν εχω ξανα παρει απο αμερικη:cry:

Καλημέρα ΕΛΕΝΑ.

Ίσως το ξέρεις αλλά δεν σε ενδιαφέρει αλλά έχει με 80? ραπτομηχανή στο λιντλ και μάλιστα με πάρα πολλές βελονιές και σχέδια (βασικά την είχε πάλι πριν από 2-3 εβδομάδες).Εγώ εχω μια από το γερμανικο σουπερ μάρκετ που έκλεισε πριν από χρόνια,το Plus.Δεν εχει πάθει τίποτα.

Για το τελωνείο που ρωτάς ίσως να μην το γλιτώσεις για ένα τέτοιο δέμα (λόγω όγκου το σκέφτομαι).Για τον μετασχηματιστή δεν χρειάζεται να σε αποσχολεί από τώρα.Από όπου και αν ψωνίσεις.Παρέλαβε πρώτα την ραπτομηχανή και παίρνεις μετά.

Δε ξέρω αν το είδες, αλλά το αμερικάνικο αμαζον χρεώνει και μεταφορικά .....41 ευρώ και από κάτω έχει και 25 ευρω φόρους (δεν εχω καταλάβει τι ακριβως είναι αυτό το ποσό :rolleyes:, ισως ειναι και για να μην περάσει τελωνείο...δε ξερω, με επιφύλαξη το γραφω ) στο σύνολο λοιπόν σου βγαίνει 129 ευρω...

Για να να δεις όλα αυτα που σου γραφω πρεπει να προχωρήσεις την παραγγελια, να βαλεις αριθμό πιστωτικής κ πριν το τελικό ΟΚ θα σου τα γραψει....

Διαφημίσεις

Terms and conditions

*3 for 2 on online exclusives. Cheapest item free. Selected lines. Discount applied at online checkout. Offer ends 23:59 Sunday 18th November 2012.

εννοεί πως αν πάρεις τρία είδη που έχουν αυτό το σήμα θα πάρεις δωρεάν το φθηνότερο

ευχαριστω πολυ!!!!!

16 ευρω χρεωνει το γερμανικο αμαζον σε οτι παραγγελεια και να κανεις ???

9,50 ευρω στανταρ συν 3 ευρω το κιλο...

(παντως πιο παλια θυμαμαι ηταν σιγουρα 6,50 ευρω το ανεβασανε :( )

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

ευχαριστω για την απαντηση απο γερμανια ειναι με το κιλο τα εξοδα εσυ ποσα πληρωσες για τα μεταφορικα της ραπτομηχανης???

η ραπτομηχανή που πήρα ήταν αυτή http://www.amazon.de/gp/product/B001CBVORY/ref=ox_ya_os_product και τα μεταφορικά ήταν γύρω στα 11 ευρώ. και στο σύνολο με το ΦΠΑ η ραπτομηχανή κόστισε 255 ευρώ.

Αυτό όμως μπορεις να το δεις κ μόνη σου με όποια σε ενδιαφέρει. την προχωρας ως το τελευταίο βήμα πριν παραγγείλεις κ το βλέπεις!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Καλημέρα ΕΛΕΝΑ.

Ίσως το ξέρεις αλλά δεν σε ενδιαφέρει αλλά έχει με 80? ραπτομηχανή στο λιντλ και μάλιστα με πάρα πολλές βελονιές και σχέδια (βασικά την είχε πάλι πριν από 2-3 εβδομάδες).Εγώ εχω μια από το γερμανικο σουπερ μάρκετ που έκλεισε πριν από χρόνια,το Plus.Δεν εχει πάθει τίποτα.

Για το τελωνείο που ρωτάς ίσως να μην το γλιτώσεις για ένα τέτοιο δέμα (λόγω όγκου το σκέφτομαι).Για τον μετασχηματιστή δεν χρειάζεται να σε αποσχολεί από τώρα.Από όπου και αν ψωνίσεις.Παρέλαβε πρώτα την ραπτομηχανή και παίρνεις μετά.

ευχαριστω για την απαντηση,,ειχα παρει πριν ενα μηνα της λιντλ την δουλευα κ μου χαλασε κ την επεστρεψα κ πηρα τα χρηματα πισω δεν ξερω φοβαμαι να ξανα παρω ιδια...

Δε ξέρω αν το είδες, αλλά το αμερικάνικο αμαζον χρεώνει και μεταφορικά .....41 ευρώ και από κάτω έχει και 25 ευρω φόρους (δεν εχω καταλάβει τι ακριβως είναι αυτό το ποσό :rolleyes:, ισως ειναι και για να μην περάσει τελωνείο...δε ξερω, με επιφύλαξη το γραφω ) στο σύνολο λοιπόν σου βγαίνει 129 ευρω...

Για να να δεις όλα αυτα που σου γραφω πρεπει να προχωρήσεις την παραγγελια, να βαλεις αριθμό πιστωτικής κ πριν το τελικό ΟΚ θα σου τα γραψει....

κοιτα η ιδια εδω εχει 200 ευρω αν δεν θα χρειαζομουν μετασχηματιστη(ρωτησα ηλεκτρολογο κ ειπε τοχρειαζομαι 1000%) θα την αγοραζα κ με 130 ευρω θα γλιτωνα τα 70 ευρω αλλα ο μετασχηματιστεις εχει αλλα 40 ευρω οποτε δεν θα προχωρισω τελικα γιατι αν ειναι να αγορασω κ μετασχηματιστη ειναι πολυ μικρη η διαφορα πλεον, κοιταω μπας κ βγαλει στο black frider τιποτα, αν πιασει κατι το ματι σας ριξτε το κ εδω να το δω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...