Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

http://pharmacymagou.gr/

δεν θυμαμαι εαν το εχω ξανα γραψει..το καλοκαιρι ψωνισα απο αυτο το online φαρμακειο,την επομενη τα ειχα στο σπιτι,ανω 35ευρω δωρεαν και πολλα δειγματακια.εμεινα πολυ ευχαριστημενη και σιγουρα θα ξανα ψωνισω γιατι εχει πολυ καλες τιμες!! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ για την απάντηση! Είμαι μεταξύ αυτού

http://www.amazon.de/gp/product/B0002HZMA4/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&smid=A3JWKAKR8XB7XF

αυτού

http://www.amazon.de/gp/product/B0057NJ4DO/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&smid=A3JWKAKR8XB7XF

και αυτού

http://www.amazon.de/gp/product/B004KBKK0A/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Το θέμα του δωματίου του μωρού είναι ιππότες και δράκοι, έχουμε ήδη αυτό το χαλί

http://www.amazon.de/Haba-2974-HABA-M%C3%A4rchendrache-Teppich/dp/B000F9HQC6/ref=sr_1_10?s=toys&ie=UTF8&qid=1352988854&sr=1-10

(που το πλήρωσα 280 ευρώ στο perizitito και τώρα που είδα τις τιμές του amazon.de τα κλαίω :cry:) και προσπαθώ να αποφασίσω ποιό άλλο να πάρω. Μάλλον στο στρογγυλό θα καταλήξω γιατί έχει πάνω κάστρα και μου αρέσει και το σχήμα αλλά κατά βάθος τα θέλω όλα...

Πραγματικά είναι πανέμορφα όλα!!!

Τα μεταφορικά είναι λογικά; Γιατί από όσο ξέρω δεν έχει δωρεάν αποστολή το γερμανικό amazon :(

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Προσοχή όμως με το Black Friday, οι ηλεκτρικές συσκευές έχουν αγγλικό φις. Για να δούμε και φέτος τι θα βάλει...

τι ειναι το φις??? η μπριζα???:oops::oops::oops::oops: ετοιμαζομαι να αγορασω ραπτομηχανη μαλλον απο δευτερα απο αμαζον η αγγλικο η αμερικανικο στο δευτερο δεν ξερω κατα ποσα με συμφερει καθος αν δεν κανω λαθος εχει καποιο τελωνειο σωστα??? δεν εχω παρει τιποτα απο αμερικη ολα απο αγγλια αγοραζω αλλα οι ραπτομηχανες στην αμερικη ειναι ολες πιο φθηνες....

Y.G πως γινετε η αγορα friday η διαδικασια ειναι δυσκολη??

τι ειναι το φις??? η μπριζα???:oops::oops::oops::oops: ετοιμαζομαι να αγορασω ραπτομηχανη μαλλον απο δευτερα απο αμαζον η αγγλικο η αμερικανικο στο δευτερο δεν ξερω κατα ποσα με συμφερει καθος αν δεν κανω λαθος εχει καποιο τελωνειο σωστα??? δεν εχω παρει τιποτα απο αμερικη ολα απο αγγλια αγοραζω αλλα οι ραπτομηχανες στην αμερικη ειναι ολες πιο φθηνες....

Y.G πως γινετε η αγορα friday η διαδικασια ειναι δυσκολη??

ναι η μπρίζα. Αν αγοράσεις από αγγλία, πρέπει να πάρεις κ αντάπτορα για τις δικές μας μπριζες. στο γερμανικό amazon κοίταξες για ραπτομηχανή; Είχα αγοράσει στη μάνα μου την άνοιξη ραπτομηχανή απ΄το γερμανικό κ βγήκε πιο φθηνά απ' το αγγλικό και έχει κ κανονική μπριζα σαν τις δικες μας! επίσης, το συγκεκριμένο μοντέλο που πήρα εγώ η singer το έχει κ στην Ελλάδα (πολυυυυυ πιο ακριβό) και έτσι βρήκα τις Ελληνικες οδηγίες στο site τους κ τις εκτύπωσα! κ όλα μια χαρα!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Aπό Αγγλία θέλεις μόνο μια πριζα για να λειτουργήσει δεν είναι τίποτα 1-2 ευρώ κάνει, εἰναι μόνο το σχήμα της πρίζας διαφορετικό, από Αμερική είναι διαφορετικό το ρεύμα θελεις μετασχηματιστή δεν είναι το ίδιο. Πήρα θήλαστρο από Αγγλία και πρίζα από εδώ κανένα πρόβλημα, επαναλαμβάνω είναι το σχήμα μόνο διαφορετικό, τα δοντάκια εκεί είναι τετράγωνα σε μας στρογγυλεμένα..

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια για εξηγηστε λιγο για το black friday... τις προσφορες θα τις βγαζουν απο δευτερα ή μπορουμε να δουμε και καπου απο τωρα τι θα βγει σε προσφορα???

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1825348&postcount=7780

για δες εδώ

ναι η μπρίζα. Αν αγοράσεις από αγγλία, πρέπει να πάρεις κ αντάπτορα για τις δικές μας μπριζες. στο γερμανικό amazon κοίταξες για ραπτομηχανή; Είχα αγοράσει στη μάνα μου την άνοιξη ραπτομηχανή απ΄το γερμανικό κ βγήκε πιο φθηνά απ' το αγγλικό και έχει κ κανονική μπριζα σαν τις δικες μας! επίσης, το συγκεκριμένο μοντέλο που πήρα εγώ η singer το έχει κ στην Ελλάδα (πολυυυυυ πιο ακριβό) και έτσι βρήκα τις Ελληνικες οδηγίες στο site τους κ τις εκτύπωσα! κ όλα μια χαρα!

ευχαριστω για την απαντηση απο γερμανια ειναι με το κιλο τα εξοδα εσυ ποσα πληρωσες για τα μεταφορικα της ραπτομηχανης???

Καλησπέρα κοπέλες!

Μήπως ξέρει καμιά πότε βάζουν εκπτώσεις οι Γερμανοί;θέλω ένα ζευγάρι παπουτσια tamaris.Τα έχω βρει στο javari αλλά επειδή πέτυχα στις τελευταίες τους εκπτώσεις (κάπου στο καλοκαίρι ήταν!)απίστευτες τιμές σε αυτή την εταιρεία,σκεφτόμουν αν με παίρνει να περιμένω.

Να πω και κάτι άλλο.Εχω την εντύπωση (με επιφύλαξη το λέω αυτό) πως μετά το Black friday βάζει ακόμη πιο χαμηλές τιμές σε κπ προϊόντα.Θυμάμαι πως δεν είχα προλάβει στην "δημοπρασία' τους (ας πούμε) ένα προϊόν και πολύ σύντομα έπεσε κι αλλο η τιμή του (εκτός black friday).Είναι η ιδέα μου;

Εντωμεταξύ,εχω 2-3 βιβλιαράκια εκαπιδευτικά στο καλάθι μου εδώ και κάτι εβδομάδες.Εχω την εντύπωση πως σε αυτά δεν κάνει εκπτώσεις;εεεε;;;

Καλό απόγευμα:D

καλησπερα! μια βοηθεια απο τις πιο εμπειρες τι θελει να πει ο ποιητης?....

ειμαι στη σελιδα www.clothingattesco.com/bin/page/icat/catgoffers και δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοει με την προσφορα

3 FOR 2 ON ONLINE EXCLUSIVES

Mix & match to treat the whole family or treat yourself to brands including Ice Blossom, Moda In Pelle and Wonderbra.

ας το δει καποια να μου πει τι γινεται:(:(:(:(

καλησπερα σε ολες , ψαχνω φορεματακι καλο για τις γιορτες με μακρυ μανικι, για 6 χρονων εαν παρει κατι το ματι σας δωστε λιγκ γιατι τιποτα δεν με εχει ενθουσιασει απ οτι εχω δει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...