Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

ταμαρ σου απαντώ από εδώ να μην πάρουμε κάρτα.Και στην κατσαρόλα να τα βράσεις θεωρώ ότι είναι οκ τα λαχανικά άλλωστε βράζουν και γρήγορα.Τώρα αν θες ντε και καλά ατμομάγειρα πάρε κάποιον κανονικό με την προοπτική όμως ότι θα μαγειρεύεις εκεί και για εσάς και όχι μόνο για το μωρό γιατί αλλιώς πιάνει χώρο στο ντουλάπι σου...

Μιας και ρώτησες αυτόν είχα πάρει http://www.tefal.gr/All+Products/Cooking+Appliances/Steamers/Products/UltraCompact/UltraCompact.htm αλλά τον χρησιμοποιώ και για εμάς.Δηλαδή τα μπρόκολα τα κάνω πάντα στον ατμομάγειρα όπως και τα ψάρια όταν θέλω να τα κάνω σούπα ας πούμε...

Ευχαριστώ. Κι εγώ αυτόν κοίταζα...Αν και για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν είχα σκεφτεί να πάρω ατμομάγειρα. Αλλά μου βάλατε ιδέα....

Καμιά πρόταση για ηλεκτρική σκούπα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω την πηρα τη καρτα προχτες αντε αλλη μια μερα υπομονη!

2 καλαθια τζιμπορυ και πολυ προσευχη τωρα για τους κακους τελωνες!!!!!!

μαματη η νεα σειρα μωωωωωωωωβββββββββ

ποτε θα τα βαλουμε ωρε!!!!!????????

πλάκα πλάκα με το τζιμπορι το πρωί και τον αμαζονα πρώτη φορά κάνω τόσο γρήγορα και εύκολα και προπάντων νωρίς τα χριστουγεννιάτικα δωράκια μου:P:p

άλλες χρονιές έτρεχα σαν τον μ@λ@κ@ τελευταία στιγμή μέσα στο άγχος για το τι να πάρω για το καθένα τους και τις περισσότερες φορές τα χρυσοπλήρωνα :-(:-(

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!!!!

Εχω καταμπερδευτεί με τα μοντέλα της τασσιμο!!!! Ελπίζω στο τέλος να μην έχω χάσιμο γιατί θα πάω την παλιά για σπάσιμο!!!!

rXAJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σας παρακολουθώ ανελλιπώς και στα 2 σάιτ, αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω συχνά...

Πήρα κάποια παπά για τη μικρή μου αλλά δυστυχώς δεν της κάνουν...:( Τα έβαλα σε αγγελία, αν ενδιαφέρεται κάποιος, είναι σε πολύ καλή τιμή...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=106927

Ελπίζω να μη θεωρηθεί κατάχρηση του θέματος! Φιλιά!!!

Λεπόν κόρες χελπ...

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή θα ντυθούμε χιονούλες. Πέσαμε στην περίπτωση που η μικρή δεν έχει άσπρα ρούχα. Και άντε πες βγάζω έναν ροζ φιόγκο από μια άσπρη μπλούζα, φοράει και καλοκαιρινό κολάν άσπρο, της φτιάχνω και μια τutu με άσπρο τούλι και παγιέτες, φτιάχνω και μια στέκα με πίπουλα. Άσπρα παπούτσια που βρίσκουμε? Αν της φορέσω τα αθλητικά της που έχουν και μωβ θα να τραγικό? Δεν είμαστε να σκάμε λεφτά τώρα... Αν πάρει το μάτι σας τίποτα σφυράτε... Μια ματιά που έριξα τα πολύ οικονομικά δεν αποστέλλονται Ελλάδα...

Η στολή έχει 30 ευρώ αγορά από perfectoys.gr

YqE6p2.png

IqItp3.png

ραβ περνα και απο ενα με ραπτικα, εγω ειχα ενα φορεματακι που δε μαρεσε ασπρο μεν.....(ομολογω χεχεχχε) και αγορασα μαραμπου και το εραψα στα τελειωμα και στα μανικακια σε μια μπλουζιτσα της. Μετα το ξυλωνεις και τελειωσε

αυτο με τη τουτου που σκεφτεσαι με μαραμπου στο τελειωμα, ασπρο καλσον και ασπρα αθλητικα ειναι λουκουμι! μη μασας!

και τον Β δεντρακι μονη μου με τσοχα πρασινη χαχαχα και στολισμα απο τα χερακια μου1

το ωραιοτερο χριστουγενιατικο δεντρακι ητανε και δεν ειχα σκασει απο μια 30αρα για το καθενα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...