Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

θελω καλτσες για τις γαλοτσες του μικρου...

οσες εχετε παρει οι fleece ειναι καλες ή ιδρωνει το ποδι ?

να παρω τις κλασικες που φτανουν μεχρι το γονατο?

οι thermal θα ειναι πολυ ζεστες ???

για πειτε καμια γνωμη βρε κοριτσια γιατι μπλεχτηκα...:confused:

ευχαριστω!!!

Στα h&m έχει τέτοιες χοντρές κάλτσες σε τριαδες αν θες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια επειδή δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα με τις αγορές απο ebay μπορείτε να μου πείτε,έχω στο καλάθι μου ενα προιον το οποίο θέλω να σβήσω αλλα δεν ξέρω πως.Δεν έχει πουθενά να το επιλέξω και να το διαγράψω.

SI5Yp3.png

Βρε κορίτσια επειδή δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα με τις αγορές απο ebay μπορείτε να μου πείτε,έχω στο καλάθι μου ενα προιον το οποίο θέλω να σβήσω αλλα δεν ξέρω πως.Δεν έχει πουθενά να το επιλέξω και να το διαγράψω.

Οταν πας στο καλάθι σου, ακριβώς κάτω από την τιμή έχει remove

το πατας κ σβήνει..δεν μπορεί να μην το έχει;)

Οταν πας στο καλάθι σου, ακριβώς κάτω από την τιμή έχει remove

το πατας κ σβήνει..δεν μπορεί να μην το έχει;)

ναι το βρήκα και ξέχασα να το γράψω.Καμιά φορά είναι κάτι μες τα μάτια σου και δεν το βλέπεις.Ευχαριστώ.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

ψαχνοντας για σεντονια βρηκα και αυτο...

http://www.errikahome.gr/

οποια το δοκιμασει πρωτη ας μας πει εντυπωσεις...;)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

εκτος απο το elxisdoro μηπωσ ξερει καμια μανουλα αλλο site που να εχει υλικα για μπομπονιερες και μαρτυρικα?????????????

www.adorex.gr

Είχα ψωνίσει για τις μπομπό του γιού μου.

http://www.diva.com.gr/ είχα πάρει χάντρες και κορδόνια για τις μπομπό της κόρης μου

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

χτες παράγγειλά απο amazon κρέμα για την μαμα για τα Χριστουγεννα olay που φοράει μισή τιμή και ενα πατινι του μικρου retro για την Πρωτοχρονια 21,00 λίρες

θα βάλω αργότερα photo http://www.amazon.co.uk/Mookie-Street-Cruz-Retro-Scooter/dp/B004UL4GSC/ref=sr_1_1?s=kids&ie=UTF8&qid=1352716134&sr=1-1

Θέλω να πάρω δώρο nespresso για τα γενέθλια του στον καλό μου. Εκτός από Amazon έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Οι τιμές που βλέπω με aeroccino (αυτό είναι για μένα) ξεφεύγουν από το budget μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Καμιά άλλη ιδέα για δώρο;

Για να δεις αν κάτι το στέλνει ή όχι, θα πρέπει να προχωρήσεις την παραγγελία μέχρι σχεδόν την επιβεβαίωση της πληρωμής. Όπως και να είναι, ναι το στέλνει. Αλλά με 8.5 λίρες μεταφορικά! Διπλάσια τιμή δηλαδή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...