Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Εγώ τόσα χρόνια πληρώνω με paypal και πάντα έχει άλλη ισοτιμία το paypal, άλλη το αμαζον και άλλη το xe.com που τσεκάρω. Επομένως δεν έχω ασχοληθεί. Μπορεί να έχεις και δίκιο, ας μιλήσει κάποια που το έχει κάνει.

Ευχαριστώ πολύ! Μου φαίνεται ότι το xe εχει την ίδια με την τραπεζα μου ενω τα αλλα μαλλον όχι, στο άμαζον έχω επιλέξει πληρωμή σε λίρες. Ας περιμένουμε να δουμε μήπως ξέρει κάποια άλλη κοπέλα. Και πάλι ευχαριστώ!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Σήμερα παρέλαβα αυτά

http://www.ebay.com/itm/50-Printed-iron-on-School-Name-Tapes-Name-Tags-Labels-/260991199643?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D3340079942739753117%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D260991199643%26

που ΄σας είχα ρωτήσει πριν λίγες μέρες.Είναι πολύ καλά και πολύ εύκολη η τοποθέτηση τους.Ηθέλα να ρωτήσω όμως είναι τόσο μικρά?Γιατί δεν είχα δει να γράφει και διαστάσεις όταν τα παρήγγειλα και εσείς που έχετε πάρει έτσι είναι?

SI5Yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.Σήμερα παρέλαβα αυτά

http://www.ebay.com/itm/50-Printed-iron-on-School-Name-Tapes-Name-Tags-Labels-/260991199643?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D3340079942739753117%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D260991199643%26

που ΄σας είχα ρωτήσει πριν λίγες μέρες.Είναι πολύ καλά και πολύ εύκολη η τοποθέτηση τους.Ηθέλα να ρωτήσω όμως είναι τόσο μικρά?Γιατί δεν είχα δει να γράφει και διαστάσεις όταν τα παρήγγειλα και εσείς που έχετε πάρει έτσι είναι?

ναι μικρό μέγεθος έχουν αλλά εμένα μου φαίνεται ότι είναι καλό.. ήθελες δηλαδή να είναι μεγαλύτερα? εγώ δεν θα ήθελα να είναι μεγαλύτερα και να μπορεί να τα διαβάσει κάποιος από μακριά.. να μπορεί πχ ένας άγνωστος στον παιδότοπο να διαβάσει το όνομα του παιδιού μου από το παλτό του..

ναι μικρό μέγεθος έχουν αλλά εμένα μου φαίνεται ότι είναι καλό.. ήθελες δηλαδή να είναι μεγαλύτερα? εγώ δεν θα ήθελα να είναι μεγαλύτερα και να μπορεί να τα διαβάσει κάποιος από μακριά.. να μπορεί πχ ένας άγνωστος στον παιδότοπο να διαβάσει το όνομα του παιδιού μου από το παλτό του..

Ναι,απο αυτήν την άποψη δεν έχεις άδικο.Οχι καλό είναι το μέγεθος απλα μου φάνηκε κάπως στην αρχή έτσι όπως το άνοιξα και το είδα αλλα το δοκίμασα και σε 2-3 ρουχαλάκια και είναι εντάξει.

SI5Yp3.png

Καλησπέρα!!

Έχει καμία εμπειρία απο αγορά μέσω e-bay με πωλητή απο Αμερική?

Αγόρασα 1 ζευγάρι παντοφλάκια αλλά 1η φορά απο πωλητή Αμερικάνο και ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε πόσες μέρες κάνει να φτάσει(περίπου εννοείται)

Το έστειλε το Σάββατο με USPS και σήμερα φαίνεται να είναι στην άλλη άκρη(Los Angeles:rolleyes:)

Κανένα μήνα θα περιμένω?

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Αγόρασα 1 ζευγάρι παντοφλάκια αλλά 1η φορά απο πωλητή Αμερικάνο και ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε πόσες μέρες κάνει να φτάσει(περίπου εννοείται)

Το έστειλε το Σάββατο με USPS και σήμερα φαίνεται να είναι στην άλλη άκρη(Los Angeles:rolleyes:)

Κανένα μήνα θα περιμένω?

2-3 εβδομάδες συνήθως...κάτι μανό που είχα πάρει ήρθαν σε 14 μέρες

Καλησπέρα!!

Κανένα μήνα θα περιμένω?

Δεν νομίζω να κάνει τόσο πολύ.Θα πρέπει να σου γράφει κανονικά πόσες μέρες κάνει delivery.Για κοίταξε το.

SI5Yp3.png

θελω καλτσες για τις γαλοτσες του μικρου...

οσες εχετε παρει οι fleece ειναι καλες ή ιδρωνει το ποδι ?

να παρω τις κλασικες που φτανουν μεχρι το γονατο?

οι thermal θα ειναι πολυ ζεστες ???

για πειτε καμια γνωμη βρε κοριτσια γιατι μπλεχτηκα...:confused:

ευχαριστω!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

θελω καλτσες για τις γαλοτσες του μικρου...

οσες εχετε παρει οι fleece ειναι καλες ή ιδρωνει το ποδι ?

να παρω τις κλασικες που φτανουν μεχρι το γονατο?

οι thermal θα ειναι πολυ ζεστες ???

για πειτε καμια γνωμη βρε κοριτσια γιατι μπλεχτηκα...:confused:

ευχαριστω!!!

Αθήνα μένεις ?

Βεβαίως εσύ ξέρεις καλύτερα, αλλά μου φαίνεται υπερβολή να βάλετε fleece ή thermal κάλτσες. Οι γαλότσες που έχετε είναι σκέτο πλαστικό ή εχουν την υφασμάτινη επένδυση ?

Η μικρή μου, 3 χρόνια τώρα, φοράει κανονικές κάλτσες, ότι φοράει δηλαδή και με τα άλλα της παπούτσια και μάλιστα επειδή δεν συμπαθεί τις μακριές κάλτσες, μπορώ να σου πώ ότι τις έχει βάλει και με σοσόνια.

BOftp3.png PzWNp3.png

hello!!!

ψαχνω μπαλαρινουλες νο 27 στυλ mary jane κατα τους αγγλους.... με δερματινο πατο οπωσδηποτε....

καμια ιδεα??? σε οικονομικο παντα....

θα παω αυριο κ στα μαγαζια εδω να δω ποσο τις εχουν......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Αθήνα μένεις ?

Βεβαίως εσύ ξέρεις καλύτερα, αλλά μου φαίνεται υπερβολή να βάλετε fleece ή thermal κάλτσες. Οι γαλότσες που έχετε είναι σκέτο πλαστικό ή εχουν την υφασμάτινη επένδυση ?

Η μικρή μου, 3 χρόνια τώρα, φοράει κανονικές κάλτσες, ότι φοράει δηλαδή και με τα άλλα της παπούτσια και μάλιστα επειδή δεν συμπαθεί τις μακριές κάλτσες, μπορώ να σου πώ ότι τις έχει βάλει και με σοσόνια.

Συμφωνώ, εγώ την φοράω απλές καλτσες κανονικές και πάντα ιδρωμένα ειναι τα ποδαράκια της. Μια αθλητική πετσετε καλτσουλα νομίζω ότι ειναι μια χαρα

q1kup2.pngza5op2.png

hello!!!

ψαχνω μπαλαρινουλες νο 27 στυλ mary jane κατα τους αγγλους.... με δερματινο πατο οπωσδηποτε....

ποιο είναι το mary jane?

ποιο είναι το mary jane?
hello!!!

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=mary+jane+shoes+size+9&_sacat=57974&_odkw=mary+jane+shoes&_osacat=57974&_from=R40

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...