Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια αυτο το σαιτ sportdirect.com στελνει Ελλαδα?ποσο ειναι τα μεταφορικα?επειδη θελω και εγω ν28 για το αγορακι μου μπορει καποια να με βοηθησει..?τι νουμερο για uk πρεπει να επιλεξω..?ευχαριστω πολυ!!!! :)

Εγω αγορασα απο το sportsdirect πριν περιπου δυο εβδομαδες.Εκανα μεγαλη παραγγελια (120 ευρω περιπου), οποτε τα μεταφορικα που ηταν 12 ευρω δε μου φανηκαν πολλα. Αγορασα παπουτσια για ολους μας (4 για τη μικρη, 1 για μενα & 1 για τη μαμα μου), 2 φουτερ για τη μικρη, 1 φουτερ του αντρα μου και καλτσες...ηρθαν με dhl (μενω επαρχια) , σε μια εβδομαδα περιπου, πληρωσα με paypal, και ηταν οοοολα αψογα. Τελεια ποιοτητα...παπουτσακι everlast για τη μικρη 8? και εδω δεν το βρισκεις ουτε με 20!συστηνω ανεπιφυλακτα..τωρα για νουμερα, εμενα φοραει το 24 της τα πηρα c7 και ειναι ολα τελεια...

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. :) τωρα φοραει ν.28 δηλαδη uk10..λες να παρω μεγαλυτερο?εσυ πηρες παπουτσακια?εχουν μεγαλη φορμα?

πως πληρωσες 10ευρω οταν λεει 18,80ευρω..μεταφορικα?και παλι σευχαριστω!!!

εντιτ συγνωμη γραφεις 10λιρες..

εγω του πηρα το νουμερο που φοραει τωρα...αν το 28 που φοραει τωρα ειναι ακριβως στο ποδι του και δεν εχει ενα δαχτυλο κενο μπροστα παρε ενα νουμερο μεγαλυτερο αλλιως εισαι οκ...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Πλήρωσα πρώτη φορά με paypal, το ποσό ήταν σε λίρες, κάνει το paypal τη μετατροπή σε ευρώ ή η τράπεζα; Γιατί μου γράφει ένα ποσό σε ευρώ στο τέλος, αλλά δεν είναι αυτό που υπολογίζω εγώ (όπως χρεώνεται συνήθως στην πιστωτική μου). Έκανα κάποιο λάθος; Eιδα τις οδηγιες που εχει το kalamaraki, αλλά δεν εχει κάτι σχετικό, η το προσπερασα;

a0Nsp3.png

Καλησπερα!!!Μηπως γνωριζετε καποιο σαιτ με ωραιες παντοφλες γυναικειες???

Καλησπέρα, ωραίες παντόφλες έχει εδώ:

http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/oyshogr/en/60109602/360013/Footwear

Έχει και κάποια μαγαζιά στην Ελλάδα αλλά μπορείς και να αγοράσεις on line.

jxhyp3.png

Διαφημίσεις

Πλήρωσα πρώτη φορά με paypal, το ποσό ήταν σε λίρες, κάνει το paypal τη μετατροπή σε ευρώ ή η τράπεζα; Γιατί μου γράφει ένα ποσό σε ευρώ στο τέλος, αλλά δεν είναι αυτό που υπολογίζω εγώ (όπως χρεώνεται συνήθως στην πιστωτική μου). Έκανα κάποιο λάθος; Eιδα τις οδηγιες που εχει το kalamaraki, αλλά δεν εχει κάτι σχετικό, η το προσπερασα;

απ οτι ξερω οταν πληρωνεις με paypal το κανει το ιδιο την μετατροπη με τις δικες του ισοτιμιες...κι εγω βρισκω παντα μια μικρη διαφορα...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

απ οτι ξερω οταν πληρωνεις με paypal το κανει το ιδιο την μετατροπη με τις δικες του ισοτιμιες...κι εγω βρισκω παντα μια μικρη διαφορα...

Αν βάζαμε κυριο νομισμα τη λιρα;

a0Nsp3.png

Μα τι σημασία έχει βρε συ; Έτσι κι αλλιώς δεν έχεις λίρες στον λογαριασμό σου, ευρώ έχεις και η ισοτιμία και πάλι το ίδιο θα σου κοστίσει...

νομίζω οτι δεν ειναι το ιδιο, βγαινει αλλη τιμή, μια μικρη χασούρα, τουλάχιστον ετσι νομίζω το έλεγξα με το https://www.google.gr/search?q=%CE%BB%CE%AF%CF%81%CE%B1+%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

με αυτο ελεγχω αγορες σε λίρα από άμαζον και πάντα ειναι σωστες, τωρα εχει απόκλιση από το ποσο που χρεωνει το paypal σε ευρω!

a0Nsp3.png

Εγώ τόσα χρόνια πληρώνω με paypal και πάντα έχει άλλη ισοτιμία το paypal, άλλη το αμαζον και άλλη το xe.com που τσεκάρω. Επομένως δεν έχω ασχοληθεί. Μπορεί να έχεις και δίκιο, ας μιλήσει κάποια που το έχει κάνει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...