Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπέρα θέλω την βοήθεια σας πήρα μια ζυγαριά κουζίνας από το amazon με πωλητή το amazon και έχει χαλάσει,αλλαξα και μπαταρία αλλά τίποτα μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να επικοινωνήσω για να μου το αλλάξουμε?

muJsp2.png

kv5Xp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομίζω μόνο με μνμ στον πωλητή λύνεται το θέμα...Να του πει ''χιλια συγνώμη, πάτησα κατα λάθος το κουμπι κλπ..'' για να ακυρώσει τις αλλες 2 πωλήσεις...

Ιnvoice στέλνουν μονο αφού δεσμευτούμε για την αγορά, άρα λογικά πάτησε κατα λάθος αγορά κ των 3....

Κοριτσια καλησπέρα θέλω την βοήθεια σας πήρα μια ζυγαριά κουζίνας από το amazon με πωλητή το amazon και έχει χαλάσει,αλλαξα και μπαταρία αλλά τίποτα μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να επικοινωνήσω για να μου το αλλάξουμε?

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=gw_m_b_he?ie=UTF8&nodeId=471044

Πάτα δεξιά στο contact us

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλησπερα!

θελω να ψωνισω απο sportdirect αθλητικα για τον συζυγο και τον γιο μου αλλα ψιλομπερδευομαι στα νουμερα

ο μικρος φοραει 28 και ο μεγαλος 43

λεω να παρω το c10 και το 9,5

το θεμα ειναι πως στο κουτακι που εχω απο ναικ παπουτσακια 10c γραφει πως ειναι 27.

εχει ψωνισει καποια απο εκει που να γνωριζει πως αντιστοιχουν τα νουμερα?

ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια

καλησπερα!

θελω να ψωνισω απο sportdirect αθλητικα για τον συζυγο και τον γιο μου αλλα ψιλομπερδευομαι στα νουμερα

ο μικρος φοραει 28 και ο μεγαλος 43

λεω να παρω το c10 και το 9,5

το θεμα ειναι πως στο κουτακι που εχω απο ναικ παπουτσακια 10c γραφει πως ειναι 27.

εχει ψωνισει καποια απο εκει που να γνωριζει πως αντιστοιχουν τα νουμερα?

ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια

Στα παπουτσια που έχεις το 10c είναι UK ή US?

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

κοριτσια αυτο το σαιτ sportdirect.com στελνει Ελλαδα?ποσο ειναι τα μεταφορικα?επειδη θελω και εγω ν28 για το αγορακι μου μπορει καποια να με βοηθησει..?τι νουμερο για uk πρεπει να επιλεξω..?ευχαριστω πολυ!!!! :)

Διαφημίσεις

το βρηκα..βλεπω καλα?τα μεταφορικα ειναι..Greece £14.99?πολλα δεν ειναι..?εχει ψωνισει καποια κοπελα να μου πει εντυπωσεις?

εγω ψωνισα προσφατα με 10 λιρες μεταφορικα....

τωρα για το νουμερο δες εδω...

http://www.shoesforkids.co.uk/sizes.htm

δεν μπορεις να καταλαβεις συμφωνα με αυτα που φοραει τωρα και να του παρεις το μεγαλυτερο???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. :) τωρα φοραει ν.28 δηλαδη uk10..λες να παρω μεγαλυτερο?εσυ πηρες παπουτσακια?εχουν μεγαλη φορμα?

πως πληρωσες 10ευρω οταν λεει 18,80ευρω..μεταφορικα?και παλι σευχαριστω!!!

εντιτ συγνωμη γραφεις 10λιρες..

το βρηκα..βλεπω καλα?τα μεταφορικα ειναι..Greece £14.99?πολλα δεν ειναι..?εχει ψωνισει καποια κοπελα να μου πει εντυπωσεις?

Όχι αλλά έχω ψωνίσει από www.sportsdirect.com και έμεινα ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

σευχαριστω πολυ!!!το οχι παει στα πολλα μεταφορικα?δεν εδωσες 18ευρω?ηρθε στο σπιτι η παραγγελια?με prepaid μπορω να παραγγειλω?συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις,αλλα δεν εχω κανει ποτε αγορα απο ιντερνετ και ψιλοφοβαμαι.. :)

σευχαριστω πολυ!!!το οχι παει στα πολλα μεταφορικα?δεν εδωσες 18ευρω?ηρθε στο σπιτι η παραγγελια?με prepaid μπορω να παραγγειλω?συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις,αλλα δεν εχω κανει ποτε αγορα απο ιντερνετ και ψιλοφοβαμαι.. :)

Το όχι πάει στο site. Ψώνισα από άλλο παρόμοιο site.

Η παραγγελία έρχεται σε όποια δ/νση δηλώσεις.

Η prepaid αυτή τη χρησιμότητα έχει. Να κάνουμε αγορές.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...