Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Για όσες ενδιαφέρονται το Boden έχει μέχρι την Πέμπτη 20% σε επιλεγμένα είδη και δωρεάν μεταφορικά!

http://www.boden.co.uk/?sc=DMUK&cm_mmc=email-_-Diminishing%20Discounts-_-LM__BQmN$lB8u-foYt-_-main

;)

jxhyp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dim75 σε υπερευχαριστω για τις πληροφοριες.. τελικά τους εστειλα μαιλ κ ακυρωσαμε την πρωτη παραγγελια γιατί ειχε πρβ το paypal, δεν δουλευε εκεινη τη μερα κ μολις ολοκληρωσα επιτυχως(!) την παραγγελία μου κ πληρωσα παρακαλώ :)

κ παλι ευχαριστω για το χρονο σου

κορίτσια μήπως γνωρίζετε κανένα site με λευκά είδη?Ενδιαφέρομαι για σεντόνια και για διπλό και για μονό παιδικό αλλα να είναι σε καλές τιμες.

αν ψαχνεις κάτι συγκεκριμένο, εγώ εδώ είχα βρει απίστευτη τιμή σε κατι που έψαχνα.. εχει επώνυμα σε καλυτερες τιμές από ότι στα μαγαζια

http://www.adellin.gr/proika_morou1n.php?id=59

αν ψαχνεις κάτι συγκεκριμένο, εγώ εδώ είχα βρει απίστευτη τιμή σε κατι που έψαχνα.. εχει επώνυμα σε καλυτερες τιμές από ότι στα μαγαζια

Τι ωραία πραγματάκια που έχει,και σχετικά καλές τιμές μου φάνηκαν.Σ'ευχαριστώ πολύ!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μήπως γνωρίζετε κανένα site με λευκά είδη?Ενδιαφέρομαι για σεντόνια και για διπλό και για μονό παιδικό αλλα να είναι σε καλές τιμες.

Εγώ ψωνίζω από εδώ κοπέλα μου

www.homeeshop.gr

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Dim75 σε υπερευχαριστω για τις πληροφοριες.. τελικά τους εστειλα μαιλ κ ακυρωσαμε την πρωτη παραγγελια γιατί ειχε πρβ το paypal, δεν δουλευε εκεινη τη μερα κ μολις ολοκληρωσα επιτυχως(!) την παραγγελία μου κ πληρωσα παρακαλώ :)

κ παλι ευχαριστω για το χρονο σου

Μπράβο !Χαίρομαι που τελικά τα κατάφερες .Εγώ σήμερα παρέλαβα από Apo-rot ,άψογη συσκευασία (the best ever) και μέσα είχε ένα κωδικό έκπτωσης -5ευρώ από www.zalando.de . Για όποιον ενδιαφέρεται είναι ARGXWXMS εώς 31-03-2013 για αγορές από 30 ευρώ και άνω.

Μπράβο !Χαίρομαι που τελικά τα κατάφερες .Εγώ σήμερα παρέλαβα από Apo-rot ,άψογη συσκευασία (the best ever) και μέσα είχε ένα κωδικό έκπτωσης -5ευρώ από www.zalando.de . Για όποιον ενδιαφέρεται είναι ARGXWXMS εώς 31-03-2013 για αγορές από 30 ευρώ και άνω.

αυτο στελνει ελλαδα? δεν μπορω να το βρω πουθενα...:confused:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Ισως αν το ψαξουμε στο αμαζον? γιατι και εμεις τωρα αποκτησαμε μονο κρεββατι και δεν μας κανουν της κουνιας!!!! :-P

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίσια τη βοήθεια σας παρακαλώ.Εκανα μια αγορά απο ebay κάτι παντοφλάκια της μικρής,αλλα επειδή κοίταζα τα νούμερα και τελικά σήμερα κατέληξα και της τα πήρα μου έστειλαν μύνημα που λέει invoice και δείχνει οτι έχω πάρει 3 ζευγάρια.Μπορείτε να το δείτε και να μου πείτε τι εννοεί?

eBay sent this message to (demykou).

Your registered name is included to show this message originated from eBay. Learn more.

Invoice

Dear demykou,

Thank you for shopping on eBay! Your total amount due is £19.96. More details about your purchase are included below.

Item #

Item Title

Quantity

Price

Amount

321014532512

Disney Girls Red Minnie Mouse Bow Slippers UK 4 5 6 7 8 9 10 11 12 BNWT

Size:UK 10

1

£3.99

£3.99

321014532512

Size:UK 9

1

£3.99

£3.99

321014532512

Size:UK 10

1

£3.99

£3.99

Subtotal:

GBP 11.97

Shipping and handling via Royal Mail Airmail (Small Packets):

GBP 7.99

Total:

GBP 19.96

Hi Dimitra, Please pay this ASAP so we can get it shipped out to you in Greece. Please not i have combined all your orders together and given you a postage discount... Many thanks, Luke

SI5Yp3.png

τα ειχες βαλει ολα στο καλαθι?

πατησες να τα αγορασεις?

τωρα το καλαθι σου τι εχει μεσα?

σβυσε τα ολα και ασε μονο αυτο που θελεις...

δες οτι ειναι οκ τιμη και μεταφορικα και πληρωσε...

αν λεω λαθος ας με διορθωσει καποια...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Νομίζω μόνο με μνμ στον πωλητή λύνεται το θέμα...Να του πει ''χιλια συγνώμη, πάτησα κατα λάθος το κουμπι κλπ..'' για να ακυρώσει τις αλλες 2 πωλήσεις...

Ιnvoice στέλνουν μονο αφού δεσμευτούμε για την αγορά, άρα λογικά πάτησε κατα λάθος αγορά κ των 3....

Νομίζω μόνο με μνμ στον πωλητή λύνεται το θέμα...Να του πει ''χιλια συγνώμη, πάτησα κατα λάθος το κουμπι κλπ..'' για να ακυρώσει τις αλλες 2 πωλήσεις...

Ιnvoice στέλνουν μονο αφού δεσμευτούμε για την αγορά, άρα λογικά πάτησε κατα λάθος αγορά κ των 3....

Ναι,μάλλον αυτό έκανα αλλα τελικά τα έσβησα όλα και παρήγγειλα κάτι άλλα μιας και τα συγκεκριμένα μετά μου τα έβγαζε out of stock στο νούμερο που ήθελα,προφανώς ήταν ακόμαδεσμευμένα απο την ώρα που τα είχα βάλει στο καλάθι.Δεν ξέρω,τώρα πρέπει να στείλω κάποιο μήνυμα στον πωλητή οτι τα ακύρωσα για να τα ξαναβγάλει κι'αυτός για πούλημα?Δεν ξέρω πως γίνεται.

SI5Yp3.png

Πρέπει να στείλεις μνμ στον πωλητή "contact seller'' , να του εξηγήσεις τι έγινε και να τον παρακαλέσεις να ακυρώσει τη συναλλαγή, αλλιώς είσαι υποχρεωμένη να τα αγοράσεις...Αν δε δεχτεί ο πωλητης να ακυρώσει, δε ξερω τι γίνεται, μάλλον πρέπει να απευθυνθείς στο ebay...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...