Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν με ενδιαφέρει κάτι σε δημοπρασία στο ebayτι μπορώ να κάνω για να μην περιμένω να τελειώσει?Καπου είχε ξανααναφερθεί αυτό το θέμα αλλά δεν το βρίσκω.Ευχαριστώ εκ των προτερων

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν με ενδιαφέρει κάτι σε δημοπρασία στο ebayτι μπορώ να κάνω για να μην περιμένω να τελειώσει?Καπου είχε ξανααναφερθεί αυτό το θέμα αλλά δεν το βρίσκω.Ευχαριστώ εκ των προτερων

Μπορείς να δηλώσεις τη μέγιστη τιμή που θες να δώσεις κ το εμπαυ θα την προσαρμόζει αυτόματα σε κάθε μπιντάρισμα...

Επίσης μπορεις να στείλεις μνμ στον πωλητη, να κάνεις την προσφορά σου κ αν δεχτεί ακυρώνει τη δημοπρασία..

καλημερα!

θα ηθελα να ρωτησω, το βρεφικο γαλα novalac it που βλεπω οτι υπαρχει στο γερμανικο φαρμακειο Apo-rot , ειδα οτι βγαινει για ηλικία 0-12 αν δεν κανω λάθος και ειναι το novalac v. Εδω υπάρχει ομως νουμερο 1 και 2. Επειδη πινουμε το 1 αλλα σε λιγες μερες θα παμε στο 2 (τα ελληνικα),αν καποιοι το παιρνετε ειχατε ρωτησει παιδιατρο για τα συστατικα του γερμανικου?πως γινεται να ειναι απο 0-12? το 2 δεν ειναι πιο ενισχυμενο?Η δεν εχω καταλαβει κατι?Βοηθειστε για να παραγγείλω !!!ευχαριστω πολυ!!!!!καλη εβδομαδα!!!:P

3otVp2.png

Τα έχω δοκιμάσει και βγαίνουν αν τα τραβήξεις ή αν πλένεις τα ρούχα στους 60βαθμούς πολλές φορές τότε ψιλοξεκολλάνε...όχι εντελώς όμως. Είναι πολύ χρήσιμα! Εγώ έβαλα και το κινητό μας στα πανωφόρια έτσι ώστε αν ξεχάσουμε κάπου κανένα π.χ. παιδότοπο να μπορούν να μας βρουν!:-P

θα πρέπει να .. θέλουν να σας βρούν όμως :P

Γειά σας :)

Εχει κάνει καμία αγορές απο carters;

Εγω 2 φορες και πληρωσα τελωνειο και τις δυο!!! :(

Τωρα ομως βλεπω στις πληροφοριες οτι συμπεριλαμβανονται και οι φοροι.

Τοτε εκανες τον σταυρο σου.

Διαφημίσεις

θα πρέπει να .. θέλουν να σας βρούν όμως :P

Ε ναι....πιστεύω ότι ακόμη υπάρχουν καλοί Σαμαρείτες στις μέρες μας!!!:P:p:p

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

αυτα με τη σφυριχτρα στη σολα λες ε???? αχ απο που τα ειχα παρει......... δε μπορω νσ θυμηθω.... ωραια δερματινα παπουτσακια παντως κ μαλακα πολυ αλλα η κορη μου τρομαζε με τον ηχο τους........

σε ευχαριστω!!!

τελικα τα παρηγγειλα απο αμαζον :D

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Πιθανότατα επειδή είναι η πρώτη φορά σου λείπει το 9 ή δεν αποδέχτηκες τους όρους ή ξέχασες να κάνεις Log in στο Apo-rot. Τώρα ας τα ξαναπάρουμε από την αρχή λίγο διαφορετικά...

1. Για να κάνεις εγγραφή στο Apo-rot επιλέγεις ένα προιόν το βάζεις στο καλάθι και στο check out ξεκινάς και κάνεις την εγγραφή(δίνεις στοιχεία+password)(βήμα 1 από 5)

2.Επιλέγεις μέθοδο αποστολής (βήμα 2 από 5)

3.Επιλέγεις μέθοδο πληρωμής (βήμα 3 από 5) ...έχω πληρώσει και με έμβασμα μέ i-bank απευθείας .

4.Ερωτάσαι εάν τα στοιχεία είναι σωστά . Σε αυτό το σημείο αποδέχεσαι τους όρους και τις προυποθέσεις (Ich akzeptiere die AGB) και πατάς το επόμενο που γράφει Jetzt kaufen (βήμα 4 από 5)

5.Τα προιόντα του καλαθιού εμφανίζονται ως λίστα μαζί με τα αναλυτικά ποσά .Εάν ακόμη σου λείπει το 9 τότε έχεις κάτω από το ποσό την επιλογή check out την οποία επιλέγεις και οδηγείσαι σε πληρωμή . (βήμα 5 από 5)

Μετά την πρώτη σου αγορά θα κάνεις τα βήματα που περιέγραψα παραπάνω(1-15 οδηγός) ! Εάν δεν τα καταφέρεις και τώρα ξεκίνα από την αρχή δίνοντας διαφορετικό email στην εγγραφή σου .

τελικά μου εστειλαν μηνυμα οτι ειχε πρβ το Paypal και αν θελω να πληρωσω σε τραπεζικο λογαριασμο.αν καταλαβα καλα.. δεν ξερω τι να κανω.. μαλλον θα κανω την παραγγελια απο την αρχη..

Bitte όberweisen Sie den Betrag unter Angabe der Bestellnummer auf folgendes Konto:

*** Bestellnummer: 6593386 ***

*** Kundennummer: 2110247 ***

Apotheke am Rothenbaum

Deutsche Bank

BLZ 200 700 24

Konto-Nr: 492000501

SWIFT-Bic: DEUTDEDBHAM

IBAN: DE53200700240492000501

Sobald das Geld unserem Konto gutgeschrieben ist, verlδsst die Ware unser Versandzentrum.

΄

την μεταφραση καλά την καταλαβα;;

Καλησπέρα, προσπαθω να παραγγειλω κάτι απο το ioffer και όταν παταω ολοκλήρωση αγοράς με πετάει εδω Data does not match input character set or default encoding. For more information, please contact the merchant.Τι κάνω λάθος?

Διαφημίσεις

Εγω 2 φορες και πληρωσα τελωνειο και τις δυο!!! :(

Τωρα ομως βλεπω στις πληροφοριες οτι συμπεριλαμβανονται και οι φοροι.

Τοτε εκανες τον σταυρο σου.

Για φόρους εννοεί μάλλον το VAT, όχι το τελωνείο σε κάθε χώρα.

τελικά μου εστειλαν μηνυμα οτι ειχε πρβ το Paypal και αν θελω να πληρωσω σε τραπεζικο λογαριασμο.αν καταλαβα καλα.. δεν ξερω τι να κανω.. μαλλον θα κανω την παραγγελια απο την αρχη..

Bitte όberweisen Sie den Betrag unter Angabe der Bestellnummer auf folgendes Konto:

*** Bestellnummer: 6593386 ***

*** Kundennummer: 2110247 ***

Apotheke am Rothenbaum

Deutsche Bank

BLZ 200 700 24

Konto-Nr: 492000501

SWIFT-Bic: DEUTDEDBHAM

IBAN: DE53200700240492000501

Sobald das Geld unserem Konto gutgeschrieben ist, verlδsst die Ware unser Versandzentrum.

΄

την μεταφραση καλά την καταλαβα;;

Δεν ξέρω καθόλου Γερμανικά,από Γερμανικά σε Αγγλικά μεταφράζω με Google translate χωρίς πρόβλημα ...Επί της ουσίας επειδή δεν έβαλες τα χρήματα σου λένε να στείλεις έμβασμα . Εύκολο είναι ,εάν έχεις i-bank προχώρησε το .

1.Επιλέγεις έμβασμα σε τράπεζα εξωτερικού

2.Επιλέγεις Λογαριασμό Χρεώσης (δικό σου)

3.Συμπληρώνεις πρώτα το BIC τράπεζας δικαιούχου (DEUTDEDBHAM) και σου εμφανίζει αυτόματα την Επωνυμία Τράπεζας Δικαιούχου

4.Συμπληρώνεις το ποσό .

5.Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου ως εντολέας

6.Συμπληρώνεις τον Λογαριασμό IBAN Δικαιούχου(DE53200700240492000501)

7.Στην αιτιολογία γράφεις Bestellnummer: 6593386 ***

*** Kundennummer: 2110247

8.Δικαιούχος βάλε APOTHEKEAMR

9.Αποδέχεσαι τους όρους και πατάς αποστολή

10.Δίνεις τον extra κωδικό της συσκευής που έχεις και τελείωσες !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...