Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Η πρώτη μου παραγγελία είναι γεγονός!!Gewhol -Weleda ήθελα κ εγώ! σουπερ τιμές! να ρωτησω κ κατι ακόμα. μου γραφει θα πληρωσω μεσω paypal μολις ολοκληρωθει η παραγγελία, δηλαδη;; εκανα κ λογαριασμό paypal αλλά δεν έχω βαλει ακομα τον 4ψηφιο της χρεωσης του 1,5ε..

θα πρεπει να ελεγχω την κατασταση κ να κάνω κατι μετα;πρωτη ιντερνετική αγορά κ μπερδευτηκα λίγο!! δουλεψε κ πολύ μεταφραση google αλλιώς ακόμα θα ψαχνόμουν ;)

σε ευχαριστώ πολυ

Βάλε τον 4ψήφιο της χρέωσης του 1.5 ευρώ .Με το I-bank(web Banking) το βλέπεις κατευθείαν ποιό είναι αλλιώς πάρε τηλ την τράπεζά σου να στο πεί. Στην μετάφραση google να βάζεις από Γερμανικά σε Αγγλικά και όχι σε Ελληνικά για να μην έχεις πρόβλημα κατανόησης(έχουμε δύσκολη γλώσσα !!!).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα.Εκανα μια παραγγελια στο sportsdirect, εχει αποσταλει με την dhl, στο νησι μου ομως δεν εχει τετοιο πρακτορειο, μπορειτε να μου πειτε με ποιες εταιρειες συνεργαζεται?Εδω εχουμε ACS, SPEEDEX, Γενικη Ταχυδρομικη. Δεν θυμαμαι να εχω ξαναπαραγγειλει με dhl.Eυχαριστω.

Καλημερα.Εκανα μια παραγγελια στο sportsdirect, εχει αποσταλει με την dhl, στο νησι μου ομως δεν εχει τετοιο πρακτορειο, μπορειτε να μου πειτε με ποιες εταιρειες συνεργαζεται?Εδω εχουμε ACS, SPEEDEX, Γενικη Ταχυδρομικη. Δεν θυμαμαι να εχω ξαναπαραγγειλει με dhl.Eυχαριστω.

Aν έχεις τράκινγκ νάμπερ, βάλτο στην σελίδα τους να δεις που βρίσκεται.

Νομίζω ότι αν πας εδώ που λέει βρες σημείο εξυπηρέτησης και βάλεις τον ταχυδρομικό σου κώδικα, θα δεις ποιός εξυπηρετεί στην περιοχή σου.

Αλλιώς, μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις.

BOftp3.png PzWNp3.png

Aπό amazon έχεις ψωνίσει ποτέ;

Όταν παρήγγειλες σου έστειλαν ενημερωτικό το οποίο περιλαμβάνει link (ένας αριθμός με κόκκινα γράμματα) που με το πατάς σου βγάζει ακριβώς και με κάθε λεπτομέρεια τη διαδρομή του πακέτου σου.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Μου εχουν στειλει tracking number, φαινεται η διαδρομη του πακετου,τωρα ειναι Aθηνα,απλως στα σημεια εξυπηρεησης δεν εχει μεσα τη Σαμο,γιαυτο ρωταω με ποιες εταιρειες courier συνεργαζεται ,στην σελιδα τους δεν βρισκω κατι.

Διαφημίσεις

Μου εχουν στειλει tracking number, φαινεται η διαδρομη του πακετου,τωρα ειναι Aθηνα,απλως στα σημεια εξυπηρεησης δεν εχει μεσα τη Σαμο,γιαυτο ρωταω με ποιες εταιρειες courier συνεργαζεται ,στην σελιδα τους δεν βρισκω κατι.

Έχω μια εντύπωση ότι συνεργάζονται με την Γενική Ταχυδρομική.

Πάρε τηλ στην DHL να σου πούνε σίγουρα.

ΕΝΤΙΤ Πιθανό είναι να σου έρθουν και με ΕΛΤΑ.

BOftp3.png PzWNp3.png

Παρελαβα απο sportistas.. πολυ καλη εξυπηρετηση, γρηγορα(2μερες) με acs courier, αντικαταβολη και δωρεαν μεταφορικα!!!

στο sportdirect τελικα ειχα ευρω γι αυτο δεν μου εβγαζε το paypal... αλλα μετα ειδα οτι αυξησε τα μεταφορικα σε 15 λιρες... γιατι? εσεις με ποσα μεταφορικα παραγγειλατε?

tqj2p3.png vvtJp3.png

απο το φορουμ μου ειπαν να γραψω "no name"

θα το δοκιμασω και θα σας πω αποτελεσματα

λοιπον ισχυει,αν εχετε χρεωστικη καρτα και θελετε να αγορασετε απο αμαζον,απλα γραφετε "no name" στο ονομα κατοχου,και ψωνιζετε κανονικα!

HjiAp2.png

cJ0Np3.png

Δεν έχεις ολοκληρώσει την παραγγελία οπότε μπορείς να προσθέσεις τα προιόντα που θες στο καλάθι σου . Εν συνεχεία στο Βήμα 5 -step 5:Goods were ordered και κάτω από το συνολικό ποσό που έχεις μαζί με τα μεταφορικά έχει ένα πλαίσιο που γράφει PayPal weiter zur Zahlung.Πατάς το weiter...και σε βγάζει σε ένα παράθυρο όπου στα αριστερά έχει το εικονίδιο Apo-rot με το συνολικό σου ποσό πληρωμής και δεξιά σου ζητάει να κάνεις στο Paypal Log in to your account to pay.Κάνεις Log in και βγάζει νέο παράθυρο review your information με τα στοιχεία διεύθυνσης και πληροφορίες της κάρτας σου +το email σου και γράφει Pay Now.Μόλις πατήσεις το Pay Now -πλήρωσες .Σου εμφανίζει παράθυρο που σε ευχαριστεί και σου λέει ότι μόλις πλήρωσες με extra πληροφορίες.Τελείωσες !!!

αντε να δουμε! λεμπομερεις οι πληροφοριες σε ευχαριστώ πολύ! όσες φορες εχεις κανει παραγγελια σου βγαζει το κουμπι της πληρωμης κατευθειαν;εγω δεν το εχω βρει, εβαλα πληρωμη μεσω paypal αλλά πουθενα δεν εμφανιζεται η πληρωμη.. χαχα λες να μου τα στειλουν τζαμπα;;

μαλλον καπου εκανα βλακεια.. αντε να δουμε πως θα το διορθωσω..

Διαφημίσεις

Meine Bestellungen

Auftrag 6593386

paket4.png Datum: 02.11.2012 Status: Ihr Auftrag wartet auf Ihre Zahlung Detailansicht zu diesem Auftrag Bestellte Artikel

P1998199.JPG 1 x 1998199 GEHWOL med Lipidro-Creme Jetzt Bewerten P2820523.JPG 4 x 2820523 WELEDA Calendula Babycreme Jetzt Bewerten P2064576.JPG 2 x 2064576 WELEDA Wildrose Glδttende Feuchtigkeitspflege Jetzt Bewerten P2064553.JPG 1 x 2064553 WELEDA Wildrose Glδttende Augenpflege Jetzt Bewerten P2084691.JPG 2 x 2084691 WELEDA Calendula Waschlotion & Shampoo Baby & Kind Jetzt Bewerten P4416973.JPG 1 x 4416973 WELEDA Calendula Gesichtscreme Baby & Kind Jetzt Bewerten P8015027.JPG 1 x 8015027 BURT_S BEES Beeswax Almond Milk Beeswax Hand Cream Jetzt Bewerten

Alle verfόgbaren Artikel aus diesem Auftrag in den Warenkorb legen

αυτα μου βγαζει... καμία ιδέα;; τιποτα αλλο.. ουφ

εγώ τα έχω πάρει.. τα σιδερωνεις κανονικά πάνω στο ρούχο που θες πατώντας τα στην μεριά που είναι το όνομα.. τα έχω από το Σεπτέμβρη και δεν έχουν πάθει τίποτα.. πλυντήριο στεγνωτήριο και δεν ξεκολλάνε... τα αξίζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω

A,ωραία οπότε αξίζουν τα λεφτά τους.Και να ρωτήσω αν θες να τα βγάλεις,βγαίνουν?

SI5Yp3.png

Meine Bestellungen

Auftrag 6593386

paket4.png Datum: 02.11.2012 Status: Ihr Auftrag wartet auf Ihre Zahlung Detailansicht zu diesem Auftrag Bestellte Artikel

P1998199.JPG 1 x 1998199 GEHWOL med Lipidro-Creme Jetzt Bewerten P2820523.JPG 4 x 2820523 WELEDA Calendula Babycreme Jetzt Bewerten P2064576.JPG 2 x 2064576 WELEDA Wildrose Glδttende Feuchtigkeitspflege Jetzt Bewerten P2064553.JPG 1 x 2064553 WELEDA Wildrose Glδttende Augenpflege Jetzt Bewerten P2084691.JPG 2 x 2084691 WELEDA Calendula Waschlotion & Shampoo Baby & Kind Jetzt Bewerten P4416973.JPG 1 x 4416973 WELEDA Calendula Gesichtscreme Baby & Kind Jetzt Bewerten P8015027.JPG 1 x 8015027 BURT_S BEES Beeswax Almond Milk Beeswax Hand Cream Jetzt Bewerten

περιμενει την πληρωμή (Ihr Auftrag wartet auf Ihre Zahlung)

a0Nsp3.png

Meine Bestellungen

Auftrag 6593386

Η παραγγελία είναι Οκ .Πλήρωνε με Pay-pal .Ή πάμε από την αρχή ...

1. Για να κάνεις εγγραφή στο Apo-rot επιλέγεις ένα προιόν το βάζεις στο καλάθι και στο check out ξεκινάς και κάνεις την εγγραφή .

2. Προσθέτεις τα προιόντα που θές στο καλάθι (είτε επιλέγεις αγγλικά είτε όχι)

με το in den warenkorb +ποσότητα

3.Πατάς το zur Kasse (κάτω από το total order)

4.Εμφανίζει τα στοιχεία σου ,πατάς weiter (επόμενο)

5.Σου εμφανίζει την διεύθυνση που θα αποσταλούν τα προιόντα ,πατάς weiter

6.Για 40ευρώ είναι δωρεάν για Γερμανία(αδιάφορο) ,πατάς weiter

7.Έχεις 3 επιλογές να πληρώσεις ,επιλέγεις την τελευταία Pay-pal .

8.Τα προιόντα έχουν παραγγελθεί ,απομένει να πληρώσεις με Pay-pal.

9.Κάτω από το ποσό έχει ένα πλαίσιο Paypal και υπογραμμισμένο Weiter zur Zahlung το οποίο πατάς και σου ανοίγει νέα σελίδα να πληρώσεις με Paypal

10.Κάνεις Log in στο λογαριασμό σου Paypal(email+password).

11.Ελέγχεις ότι είναι σωστή η παραγγελία σου και πατάς Pay Now.

12.Η πληρωμή σου ολοκληρώθηκε και τέλος !!!

13.Μπορείς κατευθείαν να το δεις στο i-bank λογαριασμό σου ως πληρωμή APOTHEKEAMR.

14.Μπορείς να το δείς στο Paypal λογαριασμό σου(μολίς τα τραβήξει το Aporot)

15.Μπορείς να το δείς στο email σου .

Εννοείται ότι έχεις δώσει τον 4ψήφιο του Paypal για ενεργοποίηση.

Μόλις ''φύγουν'' απο Apo-rot σε ενημερώνει με email και σου δίνει track number (με ups τα στέλνει) .Βάζεις το track number στο http://www.ups.com/de και παρακολουθείς την κατάσταση αποστολής.Σε μία εβδομάδα είναι σπίτι σου(ισχύει για Αθήνα).

Καλές αγορές !!!

Η παραγγελία είναι Οκ .Πλήρωνε με Pay-pal .Ή πάμε από την αρχή ...

1. Για να κάνεις εγγραφή στο Apo-rot επιλέγεις ένα προιόν το βάζεις στο καλάθι και στο check out ξεκινάς και κάνεις την εγγραφή .

2. Προσθέτεις τα προιόντα που θές στο καλάθι (είτε επιλέγεις αγγλικά είτε όχι)

με το in den warenkorb +ποσότητα

3.Πατάς το zur Kasse (κάτω από το total order)

4.Εμφανίζει τα στοιχεία σου ,πατάς weiter (επόμενο)

5.Σου εμφανίζει την διεύθυνση που θα αποσταλούν τα προιόντα ,πατάς weiter

6.Για 40ευρώ είναι δωρεάν για Γερμανία(αδιάφορο) ,πατάς weiter

7.Έχεις 3 επιλογές να πληρώσεις ,επιλέγεις την τελευταία Pay-pal .

8.Τα προιόντα έχουν παραγγελθεί ,απομένει να πληρώσεις με Pay-pal.

9.Κάτω από το ποσό έχει ένα πλαίσιο Paypal και υπογραμμισμένο Weiter zur Zahlung το οποίο πατάς και σου ανοίγει νέα σελίδα να πληρώσεις με Paypal

10.Κάνεις Log in στο λογαριασμό σου Paypal(email+password).

11.Ελέγχεις ότι είναι σωστή η παραγγελία σου και πατάς Pay Now.

12.Η πληρωμή σου ολοκληρώθηκε και τέλος !!!

13.Μπορείς κατευθείαν να το δεις στο i-bank λογαριασμό σου ως πληρωμή APOTHEKEAMR.

14.Μπορείς να το δείς στο Paypal λογαριασμό σου(μολίς τα τραβήξει το Aporot)

15.Μπορείς να το δείς στο email σου .

Εννοείται ότι έχεις δώσει τον 4ψήφιο του Paypal για ενεργοποίηση.

Μόλις ''φύγουν'' απο Apo-rot σε ενημερώνει με email και σου δίνει track number (με ups τα στέλνει) .Βάζεις το track number στο http://www.ups.com/de και παρακολουθείς την κατάσταση αποστολής.Σε μία εβδομάδα είναι σπίτι σου(ισχύει για Αθήνα).

Καλές αγορές !!!

Άψογη!!!!!!!!!!!!!!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...