Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Ναι ,με pay-pal . Έχω πληρώσει και με πιστωτική χωρίς κανένα πρόβλημα .Δες και προιόντα Gewhol -Weleda.

Η πρώτη μου παραγγελία είναι γεγονός!!Gewhol -Weleda ήθελα κ εγώ! σουπερ τιμές! να ρωτησω κ κατι ακόμα. μου γραφει θα πληρωσω μεσω paypal μολις ολοκληρωθει η παραγγελία, δηλαδη;; εκανα κ λογαριασμό paypal αλλά δεν έχω βαλει ακομα τον 4ψηφιο της χρεωσης του 1,5ε..

θα πρεπει να ελεγχω την κατασταση κ να κάνω κατι μετα;πρωτη ιντερνετική αγορά κ μπερδευτηκα λίγο!! δουλεψε κ πολύ μεταφραση google αλλιώς ακόμα θα ψαχνόμουν ;)

σε ευχαριστώ πολυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα.Θέλω να παραγγείλω αυτά http://www.ebay.co.uk/itm/50-Printed-iron-on-School-Name-Tapes-Name-Tags-Labels-/260991199643?pt=Boy_s_Clothing&hash=item3cc449a99b,μήπως έχει πάρει κάποια μανούλα για το παιδάκι της,να μου έλεγε αν την βόλεψαν και αν αξίζουν και πως μπαίνουν επάνω στα ρουχαλάκια?Ευχαριστώ.

SI5Yp3.png

Kαλημέρα.Θέλω να παραγγείλω αυτά http://www.ebay.co.uk/itm/50-Printed-iron-on-School-Name-Tapes-Name-Tags-Labels-/260991199643?pt=Boy_s_Clothing&hash=item3cc449a99b,μήπως έχει πάρει κάποια μανούλα για το παιδάκι της,να μου έλεγε αν την βόλεψαν και αν αξίζουν και πως μπαίνουν επάνω στα ρουχαλάκια?Ευχαριστώ.

Έχουν πάρει κάποια μέλη. Το λέει και στον τίτλο, κολλάνε με το σίδερο. Τα σιδερώνεις δηλαδή εκεί που θες να τα τοποθετήσεις. Εγώ έχω πάρει τα ραφτά. Περισσότερος κόπος, ίδια δουλειά

YqE6p2.png

IqItp3.png

Έχουν πάρει κάποια μέλη. Το λέει και στον τίτλο, κολλάνε με το σίδερο. Τα σιδερώνεις δηλαδή εκεί που θες να τα τοποθετήσεις. Εγώ έχω πάρει τα ραφτά. Περισσότερος κόπος, ίδια δουλειά

Σ'ευχαριστω πολύ.Τα σιδερώνω κανονικά απο πάνω δηλαδή απο το όνομα η απο την ανάποδη του υφάσματος που θέλω να τα βάλω?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, θα ήθελα να αγοράσω κάτι από το ioffer και ο πωλητής μου εστειλε αυτό (what size and model you need? tell me photo number,you have paypal account? you can use paypal payment? tell me you paypal account email,i will use my paypal send invoice to you paypal , you pay ok? what is you paypal account email??? thanks).Ποιο είναι το paypal account email,?Το δίνω ή υπάρχει άλλος τρόπος ?

του γραφεις ποιο χρωμα και μεγεθος θέλεις κ του δινεις το μαιλ που εχεις συνδεσει το paypal κανονικά. υτός θα σου στειλει invoice κ η σελιδα θα σε στειλει αυτοματα στην σελ του paypal για να ολοκληρωθεί η αγορά. Κανενα προβλημα, εχω ψωνισει πολλες μαιμουδ...φορές!:D:D:D:D:D:D:D

Σ'ευχαριστω πολύ.Τα σιδερώνω κανονικά απο πάνω δηλαδή απο το όνομα η απο την ανάποδη του υφάσματος που θέλω να τα βάλω?

εγώ τα έχω πάρει.. τα σιδερωνεις κανονικά πάνω στο ρούχο που θες πατώντας τα στην μεριά που είναι το όνομα.. τα έχω από το Σεπτέμβρη και δεν έχουν πάθει τίποτα.. πλυντήριο στεγνωτήριο και δεν ξεκολλάνε... τα αξίζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω

Εβαλα παραγγελια iherb..αναμεσα σε αυτα που πηρα ειναι και αυτα

http://www.iherb.com/Derma-E-Psorzema-Body-Wash-8-fl-oz-236-ml/15222?at=0 και http://www.iherb.com/Derma-E-Stop-Itch-Instant-Relief-Creme-2-oz-56-g/14400?at=0 για το ατοπικο μου δερμα...το 2ο εχει και βρωμη που αποτι καταλαβα ειναι οτι καλυτερο...

Οταν παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις...εως τοτε χρησιμοποιω την κρεμα της aveeno και το αφρολουτρο (thanks annagrig!!!);)

για πες για αυτα εντυπωσεις σε σχεση με τα aveeno...

εχουμε κι εμεις θεμα ατοπικο πια...

παραλαβαμε τα γαλοτσακια μας....ειναι μια γλυκα!!!

ελαφρια,με επενδυση και χωρανε και στενο παντελονι απο μεσα...για τοσο λιγο που θα τα φορεσει ειναι super!!!

http://www.sportsdirect.com/jcb-infants-wellington-boots-024121

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

για πες για αυτα εντυπωσεις σε σχεση με τα aveeno...

εχουμε κι εμεις θεμα ατοπικο πια...

δεν ξερω αν σε βοηθαω, αλλα εμενα το μονο που με εσωσε ηταν η Pediatril της avene..

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

βρε παιδιά, τη φτήνια καταραμένη στο sportsdirect???

Πράγματι. Την Τρίτη παρέλαβα κι εγώ μέσα σε 2 μέρες από την παραγγελία με courrier.

Απλά θέλω να πω πως ενώ όλα τα ρούχα μάρκας Lonsdale φαίνονται (δεν έχουν πλυθεί για να έχω άποψη) μια χαρά ένα ζευγάρι φόρμες που πήρα ήταν άλλο νούμερο η ζακέτα κι άλλο το παντελόνι.Δεν έχω πρόβλημα τόσο σ' αυτό, όσο ο,τι σε σχετικό email που τους έστειλα την επόμενη δεν έχουν καν απαντήσει....Ενημερωτικά...Μπορεί και να έτυχε. Δεν ξέρω. Απλά το αναφέρω.

Kαλημέρα!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

τελικά στην κατασταση της παραγγελιας βγαζει οτι αναμενεται η πληρωμη.. τι να κανω;; πως κανω μεταφορα χρηματων μεχω paypal;;

Δεν έχεις ολοκληρώσει την παραγγελία οπότε μπορείς να προσθέσεις τα προιόντα που θες στο καλάθι σου . Εν συνεχεία στο Βήμα 5 -step 5:Goods were ordered και κάτω από το συνολικό ποσό που έχεις μαζί με τα μεταφορικά έχει ένα πλαίσιο που γράφει PayPal weiter zur Zahlung.Πατάς το weiter...και σε βγάζει σε ένα παράθυρο όπου στα αριστερά έχει το εικονίδιο Apo-rot με το συνολικό σου ποσό πληρωμής και δεξιά σου ζητάει να κάνεις στο Paypal Log in to your account to pay.Κάνεις Log in και βγάζει νέο παράθυρο review your information με τα στοιχεία διεύθυνσης και πληροφορίες της κάρτας σου +το email σου και γράφει Pay Now.Μόλις πατήσεις το Pay Now -πλήρωσες .Σου εμφανίζει παράθυρο που σε ευχαριστεί και σου λέει ότι μόλις πλήρωσες με extra πληροφορίες.Τελείωσες !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...