Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα, να κανω κ εγω μια ερωτηση.. εχετε ψωνισει από το apo-rot.de?

τα μεταφορικά πόσο είναι; πάνω από καποιο ποσο είναι δωρεαν;νομιζω ειδα 10ε μεταφορικα κ μου φανηκαν αρκετα. σε ποσο καιρό ερχονται;;

οποια αλλη πληροφορια ευπροσδεκτη!!

Τα μεταφορικά κάτω από 40ευρώ είναι σχεδόν 15 ευρώ(14+) ,πάνω από 40 ευρώ είναι 10ευρώ. Τα στέλνουν με UPS ,ακριβώς 7 μέρες για Αθήνα ,με track number .Άψογη συσκευασία και άψογη επικοινωνία μαζί τους.

Τα μεταφορικά κάτω από 40ευρώ είναι σχεδόν 15 ευρώ(14+) ,πάνω από 40 ευρώ είναι 10ευρώ. Τα στέλνουν με UPS ,ακριβώς 7 μέρες για Αθήνα ,με track number .Άψογη συσκευασία και άψογη επικοινωνία μαζί τους.

ευχαριστώ πολύ για την απαντηση.. η αγορά να γινει με paypal;

μαλλον ηρθε η ωρα να κανω λογαριασμο!

κοριτσια! θελω να κανω μια παραγγελια απο sportsdirect... μηπως υπαρχει κανενα voucher code???

πηγα να κανω την παραγγελια σημερα και δεν μου βγαζει paypal? τι γινεται? αφου στις πληροφοριες λεει οτι μπορεις να παραγγειλεις και με αυτη την μεθοδο....???

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

πηγα να κανω την παραγγελια σημερα και δεν μου βγαζει paypal? τι γινεται? αφου στις πληροφοριες λεει οτι μπορεις να παραγγειλεις και με αυτη την μεθοδο....???

Aποκλείεται. Προχθές παρήγγειλα

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Θελω απεγνωσμενα αυτο το παπουτσακι ,σε 39 Νο ομως δεν το εχει....καμια ιδεα που μπορω να το βρω????

http://www.amazon.de/Tamaris-1-1-25105-29-Klassische-Halbstiefel-Stiefeletten/dp/B007Y4Z0YQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1351777790&sr=8-1

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Aποκλείεται. Προχθές παρήγγειλα

βρε ταμαρακι.. προχωρω την παραγγελια κανω checkout και εκει που λεει payment method μου βγαζει τις καρτες visa κλπ αλλα οχι το paypal... κανω κατι λαθος?:confused:

tqj2p3.png vvtJp3.png

βρε ταμαρακι.. προχωρω την παραγγελια κανω checkout και εκει που λεει payment method μου βγαζει τις καρτες visa κλπ αλλα οχι το paypal... κανω κατι λαθος?:confused:

Για προχώρα. Το έλεγξα μόλις στο recent activity στο paypal.

Δες αν δεν με πιστεύεις:

My recent activity - Last 7 days (Oct 25, 2012-Nov 1, 2012)

Type Name/Email Payment status Details Order status/Actions Gross

Select record 0 Nov 1, 2012 Payment To Melissa Schau Completed Details Payment To Melissa Schau 3EA47243XC4096527 -$2.00 USD

Select record 1 Oct 29, 2012 Payment For ....... Completed Details Payment For ......... 8UD756245X812645N -?17.00 EUR

Select record 2 Oct 28, 2012 Order To Sportsdirect.com Completed Details Order To Sportsdirect.com O-7BA61726LT405851C -?81.55 EUR

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

καλα.....!!!!!εισαι πολυ μπροστα!!!!χιλια ευχαριστω!!!!:D

το θελω για την δουλεια μου, ειναι πολυ αναπαυτικα!

r1OMp3.png KcCbp3.png

καλα.....!!!!!εισαι πολυ μπροστα!!!!χιλια ευχαριστω!!!!:D

το θελω για την δουλεια μου, ειναι πολυ αναπαυτικα!

Amazon.de και javari.de είναι αδελφάκια. Απλά το πρώτο αδελφάκι χρεώνει και μεταφορικά και γι΄αυτό το έχουμε στο φτύσιμο. Εκτός αν είμαστε απεγνωσμένες! :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα, θα ήθελα να αγοράσω κάτι από το ioffer και ο πωλητής μου εστειλε αυτό (what size and model you need? tell me photo number,you have paypal account? you can use paypal payment? tell me you paypal account email,i will use my paypal send invoice to you paypal , you pay ok? what is you paypal account email??? thanks).Ποιο είναι το paypal account email,?Το δίνω ή υπάρχει άλλος τρόπος ?

ευχαριστώ πολύ για την απαντηση.. η αγορά να γινει με paypal;

μαλλον ηρθε η ωρα να κανω λογαριασμο!

Ναι ,με pay-pal . Έχω πληρώσει και με πιστωτική χωρίς κανένα πρόβλημα .Δες και προιόντα Gewhol -Weleda.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...