Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια. Μήπως ξέρετε αν το House of Fraser και το Amazon κάνουν εκπτώσεις την Βlack Friday; Επίσης στο House of Fraser η αποστολή γίνεται με απλό ταχυδρομείο ή κούριερ; Ευχαριστώ πολύ! ;)

νομιζω οτι κανουν εκπτωσεις..οταν ειχα παραγγειλει απο το hof ειχαν ερθει στο σπιτι...δεν θυμαμαι αν ηταν κουριερ η συστημενο αλλα παρελαβα στο σπιτι

you are the reason I could fly and 'cause of you I don't have to wonder why...

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τελικά δεν κρατήθηκα γιατί η τσαντα που ήθελα ήταν η τελευταία και την πήρα!:rolleyes:

Παρεπιπτόντως έχουν βάλει 25% προσφορά σε πολλά πράγματα σήμερα και για 2 μέρες (δυστυχώς όχι σε αυτό που πήρα εγώ!)

jxhyp3.png

βγαζει συχνα προσφορες οποτε εχε το στον νου σου...ενα πουκαμισο που ηθελα με την εκπτωση απο εδω θα το επαιρνα 110 ευρω και το πηρα 60 γιατι ειχαν μεινει 2!!!!

με'γεια σου!!!

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

καλησπέρα, να κανω κ εγω μια ερωτηση.. εχετε ψωνισει από το apo-rot.de?

τα μεταφορικά πόσο είναι; πάνω από καποιο ποσο είναι δωρεαν;νομιζω ειδα 10ε μεταφορικα κ μου φανηκαν αρκετα. σε ποσο καιρό ερχονται;;

οποια αλλη πληροφορια ευπροσδεκτη!!

Διαφημίσεις

οχι γιατι δεν καταλαβαινω τι λεει...δεν ξερω λεξη γερμανικα :( και ειναι το μοναδικο που το εχει...την ειχαμε παρει απο τον μουστακα και οταν ξαναπηγα μου λεει οτι δεν θα φερουν ξανα..της πηρα μια αγελαδα και ενα λιονταρι αλλα δεν της κανουν...την μαιμου εχει ερωτευτει!!!!την αγελαδα την χαρισε στον 3 μηνων αδελφο της!!!

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

οχι εχει σε μια φωτο παρα πολλα ζωακια μαζι και ειναι στην ακρη δεξια.. απο το κινητο ειναι το 4ο αποτελεσμα με λεξη α.αναζητησης nicotoys

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

Τα είδα αυτά που λες αλλά γράφει πως από αυτά τα ζωάκια λείπει η μαιμού και νομίζω είναι μικρά μεγέθη. 14 εκατοστά λέει το ύψος τους. Τόσο είναι το δικό σας?Για την ακρίβεια: Μήκος 35 cm, πλάτος 16 cm, ύψος 14 εκατοστά

KYvKp2.png

5NmIp3.png

οχι εχει σε μια φωτο παρα πολλα ζωακια μαζι και ειναι στην ακρη δεξια.. απο το κινητο ειναι το 4ο αποτελεσμα με λεξη α.αναζητησης nicotoys

κατω κατω λεει με κοκκινα γραμματα

Attention!

The monkey is not available

είσαι λίγο ατυχη????? :(

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Βρε τί πάθατε με τη μαϊμού.. Και από τον υπολογιστή το ίδιο βγάζει αλλά ούτε εγώ ξέρω γερμανικά για να καταλάβω ποιό από όλα πουλάει. Αν τους έστελνες ένα mail στα αγγλικά ζητώντας να στο διευκρινίσουν;

jxhyp3.png

ευχαριστω πολυ παντως...μαμωτοοο!!!!θα κοιταξω να στειλω mail...την αγαπαει πολυ αυτη τη μαιμου...τριβει την ουρα της στην μυτη της για να κοιμηθει..και μια φορα που αποφασισαμε να κοιμηθουμε στον κουνιαδο μου χωρις να το εχουμε κανονισει φυγαμε αξημερωτα γιατι εκλαιγε στον υπνο της και ζητουσε την μαιμου!!!!τετοιος ερωτας!!!ολη μερα την εχει στο φτυσιμο οταν νυσταξει την θελει!!!και γι'αυτο δεν την ειχαμε μαζι...

αν την χασουμε θα μας ακουσετε οπου και αν βρισκεστε!!!

ευχαριστω πολυ για τον χρονο που μου διαθεσατε!!!

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

Τη μαϊμού και τα μάτια σας λοιπόν! Στο επίσημο site της εταιρίας πάντως τα έχει ακόμα

http://www.simbatoys.de/en/brands__products/nicotoy/cuddly_toy_animals/detail.shtml?sArtNr=6305893277

Δεν κάνεις κι εδώ ένα τηλέφωνο μήπως σου πούν που μπορείς να τη βρεις ή αν μπορούν να στη φέρουν, είναι το link που δίνει η Simba για την Ελλάδα

HaRa Toys

8, Asklipiou str.

16346 llioupolis

Athens-Greece

phone +30.210.9 76 96 22

fax +30.210.9 70 09 43

[email protected]

Καληνύχτα και good luck!

jxhyp3.png

ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!δεν ειχα βρει τον αντιπροσωπο.στην Ελλαδα!σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...