Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το έκανα :D:D

3 πακέτα γίγα νο 5 σύνολο μαζί με VAT 104 ευρώ

Δηλαδή 0,28/ ευρώ η πάνα εκεί που το ελληνικό σάιτ την είχε 0.36:D:D:D

free delivery και αναμένω την παραγγελία μου....

καλημερα, που μένεις?

εξαρτάται η τιμή και από το νο της πάνας...εμείς πια παίζουμε στο 5 το 4 είναι αδύνατο να το βάλει ο μικρός..όσο μεγαλώνει το νο αυξάνει η τιμή.

Κουπόνια δεν έχω και προσφορές σε εμ δεν ξέρω τι παίζει...είναι δύσκολο με 2 παιδιά και δουλειά να ψάχνω προσφορές σε σμ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αθήνα μένω

το έκανα :D:D

3 πακέτα γίγα νο 5 σύνολο μαζί με VAT 104 ευρώ

Δηλαδή 0,28/ ευρώ η πάνα εκεί που το ελληνικό σάιτ την είχε 0.36:D:D:D

free delivery και αναμένω την παραγγελία μου....

Καλημέρα. 0,28/πάνα δεν είναι και τίποτα τρελό.

Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα πάνες ν.1 με κάπου 0,09/πάνα. Είχε -35% το ΣΜ και ταυτόχρονα στικεράκι -1? από την Babylino

Για μεγαλύτερα νούμερα δεν έχω άποψη.

Προσφορές σε ΣΜ εδώ

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Koρίτσια καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω επειδη κοίταζα να κάνω μια αγορά απο ebay,τα ρουχαλάκια που βλέπουμε είναι μεταχειρισμένα?Γιατί δεν έχω ξαναψωνίσει και δεν ξέρω πως γίνεται.

SI5Yp3.png

κι εγω κυριως απο amazon επαιρνα τα pampers αλλα τωρα που φοραμε το 4, με κουπονια κ εκπτωση μου βγαινει πιο φθηνα στο supermarket.

Κι εμείς το 4 φοράμε αλλά να τρέχω δεξιά αριστερά για προσφορές και κουπόνια δεν το κάνω. Άρα amazon και πάλι amazon. 0.22 η πάνα στην πόρτα μου χωρίς χάσιμο χρόνου και κατανάλωση βενζίνης

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

ψαχνω πατινι για τον μικρο.ειναι 2,5 ετων.θα ειναι δωρο απο τους παππουδες συνεταιρικα αρα μπορουμε να δωσουμε και κατι παραπανω

εχω δει τα Micro και συγκεκριμενα το mini micro .εχετε αποψη?

στο αμαζον βρισκω και τα mookie και τα razor αλλα τα 2α μου φαινονται για μεγαλυτερα παιδια..

εχει παρει καμια το mookie??? δεν ξερω αν θα ηθελα να παω σε πολυ απλη λυση δεδομενου οτι δεν ξερω ποσο σταθερα θα ειναι και ποσο θα τον βοηθησουν να μαθει...βεβαια απ την αλλη και τα 70€ ειναι φωτια!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

για τα Littlewoods συμφωνω!ειναι πολυ οικονομικα,και ειναι καλα..εντυσα σχεδον την μικρη με 90 ευρω...παντελονια και μπλουζες για ολο το χειμωνα!

you are the reason I could fly and 'cause of you I don't have to wonder why...

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

Κι εμείς το 4 φοράμε αλλά να τρέχω δεξιά αριστερά για προσφορές και κουπόνια δεν το κάνω. Άρα amazon και πάλι amazon. 0.22 η πάνα στην πόρτα μου χωρίς χάσιμο χρόνου και κατανάλωση βενζίνης

ναι η αληθεια ειναι αυτη απλα εγω εχω διπλα καρφουρ κ παμε συνεχεια οποτε δεν τρεχω στην ουσια!

3otVp2.png

Γειά σας κορίτσια. Μήπως ξέρετε αν το House of Fraser και το Amazon κάνουν εκπτώσεις την Βlack Friday; Επίσης στο House of Fraser η αποστολή γίνεται με απλό ταχυδρομείο ή κούριερ; Ευχαριστώ πολύ! ;)

jxhyp3.png

Καλημέρα, δε βρήκα από το amazon χρονοδιακόπτη σε καλή τιμή και ετοιμοπαράδοτο, όπως και αντάπτορα, γι' αυτό και πήρα από το e-shop, βέβαια και εκεί ακόμα "συγκεντρώνουν τα προϊόντα"... θα τους πάρω τηλ σήμερα να μου πουν.

Αντάπτορα πήρα αυτόν και αυτόν το χρονοδιακόπτη.

Σκέφτομαι να συνδέω τη συσκευή στον αντάπτορα, μετά το χρονοδιακόπτη και στην πρίζα. Και... θα προσεύχομαι να λειτουργήσει!!

Μωρε λες να είναι καλός ο χρονοδιακόπτης? Εγώ αγόρασα ένα θερμοπομπό από το leroy και συνέχεια γκρινιάζω για το γεγονός πως δεν έχει χρονοδιακόπτη! Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορώ να αγοράσω χωριστά!!!

Πληροφοριακά, 60 ευρώ τον αγόρασα κ είχε τεράστια ποικιλία. έχει επιλογή για 1000 ή 2000 watt, ζεσταίνει το δωμάτιο πολύ γρήγορα. Το πόσο πραγματικά καίει, θα το μάθουμε όταν έρθει ο λογαριασμός!:shock: Αν μπορείτε, πηγαίνετε από κει να δειτε.

ψαχνω πατινι για τον μικρο.ειναι 2,5 ετων.θα ειναι δωρο απο τους παππουδες συνεταιρικα αρα μπορουμε να δωσουμε και κατι παραπανω

εχω δει τα Micro και συγκεκριμενα το mini micro .εχετε αποψη?

στο αμαζον βρισκω και τα mookie και τα razor αλλα τα 2α μου φαινονται για μεγαλυτερα παιδια..

εχει παρει καμια το mookie??? δεν ξερω αν θα ηθελα να παω σε πολυ απλη λυση δεδομενου οτι δεν ξερω ποσο σταθερα θα ειναι και ποσο θα τον βοηθησουν να μαθει...βεβαια απ την αλλη και τα 70? ειναι φωτια!

Για κοίτα και εδώ τα micro scooters. Τη τελευταία φορά που το κοίταξα, είχε σχεδόν ίδια τιμή με το amazon http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=738

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Καλησπερα κοριτσια!!μπορει καποια να με βοηθησει με το γερμανικο το αμαζον γιατι δεν ξερω την γλωσσα;;(κ μπαινω απο κινητο κ δεν μπορω να δω translated την σελιδα) ψαχνω την μαιμου που εχει η κορη μου για τον υπνο γιατι αν την χασουμε χαθηκαμε!!! αν βαλετε στην αναζητηση nicotoys και αναζητηση το 4ο αποτελεσμα ειναι ολη η σειρα..αλλα εγω θελω μονο την μαιμου απο τα δεξια...αν μπορει καποια να μου διαθεσει λιγο απο τον χρονο της θα ημουν ευγνωμων!!!

you are the reason I could fly and 'cause of you I don't have to wonder why...

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...