Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μετά από πόσες μέρες επικοινωνείτε με το αμαζον για μη παραλαβή δέματος;

Αν δεν έχουν έρθει στις 7μέρες στειλτους

Αλλά θα σου πουν να περιμένεις έως τη τελική ημερομηνία που γράφει στην ενημερωση της παραγγελίας σου. Δες κ τις οδηγίες στην υπογραφή μου

Διαφημίσεις

καλημέρα.έχει αγοράσει καμία σας άρωμα απο το αμαζον????εχει πολύ καλές προσφορές;)

το φραουλονετ έχει αυθεντικά αρώματα??????γιατι και εκει εχει σουπερ εκπτωσεις.

επίσεις μέσα στο Νεμβριο έχει εκπτώσεις στο amazon??/ ή μηπως κάνω λάθος??:confused::confused:

Δεν στέλνει αρώματα το άμαζον και ναι μέσα στο Νοέμβριο έχει εκπτώσεις. Η black Friday φέτος είναι 23/11 άρα θα έχει μεγάλες εκπτώσεις από τη Δευτέρα 19/11.

VmC1p2.png

Παρήγγειλα και χρονοδιακόπτη και αντάπτορα από eshop και ελπίζω να μην παγώσουμε ούτε να χρυσοπληρώσουμε τη ΔΕΗ!

Α, το συγκεκριμένο, παρόλο που φαίνεται να έχει άλλον πωλητή, στην πραγματικότητα πωλητής είναι το άμαζον, από λάθος βγάζει άλλον, το αναφέρει καθαρά στην παραγγελία και είχε 0 μεταφορικά.

Arian, λέω να το πάρω κι εγώ γιατί χρειαζόμαστε κι εμείς ένα καλοριφεράκι... Και ο χρονοδιακόπτης καλή ιδέα φαίνεται. Αυτός ο χρονοδιακόπτης που είχε το amazon μαζί με το καλοριφέρ πώς σου φάνηκε? Το ανταπτοράκι χρειάζεται γιατί το καλοριφέρ δεν έχει το κλασικό βύσμα? Αν μπορείς βάλε και τα links για αυτά τα δυο πραγματάκια! Ευχαριστώ :)

Τα μωράκια μας να'ναι καλά και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται... :cool:

κοριτσια καλημερα

ερωτηση που ειμαι σιγουρη οτι εχετε απαντηση πολλλλεεεεςςςς φορες απλα δεν βρισκω ακρη....:D:D:D:D

Πάνες από αμαζον εχετε παρει;;;τα στελενει ελλαδα;;;εχω κανα θεμα με τελωνειο λογου όγκου;;;;εχει τρελη διαφορα τιμής ακόμα και με την λίρα και το σκεφτομαι τρελα να παρω 3-4 γιγα συσκευασιες...

δειτε εδω

http://www.welovebabies.gr/baby-dry/81336781-panes-pampers-baby-dry-jumbo-box-70tem-no-5-13-27kg#related-products

και οι ιδιες στο αμαζον

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Baby-Dry-Size-29-59-13-27/dp/B007779X8O/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1351518126&sr=8-4

και οι ακομα πιο μεγαλες στο αμαζον

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Baby-Dry-24-55-11-25-Nappies/dp/B0055T3QDE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1351518126&sr=8-1

helpppppppppppppppppppppppp:D:D:D:D

κοριτσια καλημερα

ερωτηση που ειμαι σιγουρη οτι εχετε απαντηση πολλλλεεεεςςςς φορες απλα δεν βρισκω ακρη....:D:D:D:D

Πάνες από αμαζον εχετε παρει;;;τα στελενει ελλαδα;;;εχω κανα θεμα με τελωνειο λογου όγκου;;;;εχει τρελη διαφορα τιμής ακόμα και με την λίρα και το σκεφτομαι τρελα να παρω 3-4 γιγα συσκευασιες...

δειτε εδω

http://www.welovebabies.gr/baby-dry/81336781-panes-pampers-baby-dry-jumbo-box-70tem-no-5-13-27kg#related-products

και οι ιδιες στο αμαζον

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Baby-Dry-Size-29-59-13-27/dp/B007779X8O/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1351518126&sr=8-4

και οι ακομα πιο μεγαλες στο αμαζον

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Baby-Dry-24-55-11-25-Nappies/dp/B0055T3QDE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1351518126&sr=8-1

helpppppppppppppppppppppppp:D:D:D:D

Τελωνείο δεν παίζει σε ενδοκοινοτικές αγορές. Επομένως μπορείς να κάνεις άνετα την παραγγελία σου. Εγώ ποτέ δεν έχω πάρει πάνες από Ελλάδα. Απλά ενημερωτικά, σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει, η τιμή είναι χωρίς το ΦΠΑ.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

:D:D:D

ελα εδω τωρα που σε βρηκα....

από που ψωνίζεις εσύ;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω είμαι ταμένη στην pampers εδω και 6 χρόνια...αλλη μάρκα δεν έχω πάρει...τώρα πήγα να προχωρήσω την παραγγελία και δεν μου βγάζει κόστος μεταφορικών ούτε κάτι άλλο επιπλέον. Το ξέρω για το τελωνείο υπο κανονικές συνθήκες απλά επειδή θα είναι ογκωδες το λέω...:?...

:D:D:D

ελα εδω τωρα που σε βρηκα....

από που ψωνίζεις εσύ;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω είμαι ταμένη στην pampers εδω και 6 χρόνια...αλλη μάρκα δεν έχω πάρει...τώρα πήγα να προχωρήσω την παραγγελία και δεν μου βγάζει κόστος μεταφορικών ούτε κάτι άλλο επιπλέον. Το ξέρω για το τελωνείο υπο κανονικές συνθήκες απλά επειδή θα είναι ογκωδες το λέω...:?...

Πάνω από 25 λίρες δεν έχει μεταφορικά αν επιλέξεις free super saver delivery. Tελωνείο δεν παίζει σε αγορές από Ε.Ε. για θέμα όγκου ή κόστους.

Κι επειδή απ' οτι καταλαβαίνω δεν εχεις ξαναψωνίσει από amazon δες τι έχει γράψει σχετικά το kalamaraki στην υπογραφή της

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Arian, λέω να το πάρω κι εγώ γιατί χρειαζόμαστε κι εμείς ένα καλοριφεράκι... Και ο χρονοδιακόπτης καλή ιδέα φαίνεται. Αυτός ο χρονοδιακόπτης που είχε το amazon μαζί με το καλοριφέρ πώς σου φάνηκε? Το ανταπτοράκι χρειάζεται γιατί το καλοριφέρ δεν έχει το κλασικό βύσμα? Αν μπορείς βάλε και τα links για αυτά τα δυο πραγματάκια! Ευχαριστώ :)

Καλημέρα, δε βρήκα από το amazon χρονοδιακόπτη σε καλή τιμή και ετοιμοπαράδοτο, όπως και αντάπτορα, γι' αυτό και πήρα από το e-shop, βέβαια και εκεί ακόμα "συγκεντρώνουν τα προϊόντα"... θα τους πάρω τηλ σήμερα να μου πουν.

Αντάπτορα πήρα αυτόν και αυτόν το χρονοδιακόπτη.

Σκέφτομαι να συνδέω τη συσκευή στον αντάπτορα, μετά το χρονοδιακόπτη και στην πρίζα. Και... θα προσεύχομαι να λειτουργήσει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...