Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

και νομιζα οτι μονο εγω σκεφτηκα ακριβως το ιδιο οταν ειδα την δημοσιευση!!!!!!
Νιέντε :tongue:

Πολύ καιρό είχε να γίνει αυτό :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλά, το συγκεκριμένο έκανε μπαμ...

Μάλλον πεσαν τα like κ οι πωλήσεις τους στο φεησμπουκ :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τα φώτα σας παρακαλώ!!

καλησπέρα, ψάχνω κάτι "δύσκολο", αλλά ευελπιστώ να έχετε λύσεις να μου προτείνετε:

στην πολυκατοικία αποφάσισαν (τώρα δυστυχώς) να μην ανάψουν καλοριφέρ και ψάχνω μία λύση για το παιδικό δωμάτιο, στα άλλα έχουμε κλιματιστικά.

Οι περισσότεροι συστήνουν θερμοπομπό, πήγαμε σήμερα και είδαμε κάποιους αλλά το κόστος είναι σεβαστό (γύρω στα 200 ευρώ με θερμοστάτη ακριβείας) και δεν είμαι σίγουρη ότι η κατανάλωση είναι ιδιαίτερα οικονομική.

Εν τω μεταξύ, ψάχνοντας στο ίντερνετ, πχ στον κωτσόβολο, είδα ότι σε μοντέλα που έχει και το άμαζον εδώ είναι διπλή τιμή (όπως πάντα...).

Αλλά αναρωτιέμαι τι μοντέλο και ποιον τύπο να διαλέξω και

αν πρέπει να κάνω τέτοια αγορά από το άμαζον (αν πάρω μάρκα που δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, πχ dimple τι κάνω σε περίπτωση βλάβης κλπ).

Το έχει ψάξει καμία;

Το θέμα μου λίγο επείγει γιατί αρχίζουνε τα κρύα, οπότε περιμένω με αγωνία τις απόψεις σας!

Ευχαριστώ!!

Chatzico και Φλώρα ευχαριστώ για τις απαντήσεις,

τελικά χτες παρήγγειλα αυτό, το βρήκα στη μισή τιμή απ' ό,τι εδώ και ελπίζω να μας καλύψει. ίδωμεν...

Πάντως ευχαριστώ πολύ!

Chatzico και Φλώρα ευχαριστώ για τις απαντήσεις,

τελικά χτες παρήγγειλα αυτό, το βρήκα στη μισή τιμή απ' ό,τι εδώ και ελπίζω να μας καλύψει. ίδωμεν...

Πάντως ευχαριστώ πολύ!

Θερμοπομπός είναι αυτό;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Θερμοπομπός είναι αυτό;

Λοιπόν, στο φυσικό κατάστημα που το είδα, μου είπαν ότι δεν είναι ηλεκτρικό καλοριφέρ παρόλο που μοιάζει με τέτοιο, δε λειτουργεί με λάδι όπως τα ηλεκτρικά καλοριφέρ, αλλά είναι θερμοπομπός, δηλ. μέσα έχει μικρά πάνελ όπως ο θερμοπομπός και τα είχαν γύρω στα 120 ευρώ. Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ξαναψάξει το θέμα και ήθελα κάτι άμεσα, οπότε αν δεν το δω να λειτουργεί δεν είμαι σίγουρη.

Παρήγγειλα και χρονοδιακόπτη και αντάπτορα από eshop και ελπίζω να μην παγώσουμε ούτε να χρυσοπληρώσουμε τη ΔΕΗ!

Α, το συγκεκριμένο, παρόλο που φαίνεται να έχει άλλον πωλητή, στην πραγματικότητα πωλητής είναι το άμαζον, από λάθος βγάζει άλλον, το αναφέρει καθαρά στην παραγγελία και είχε 0 μεταφορικά.

Διαφημίσεις

Αυτή είναι η σελ με heater convectors (θερμοπομοπούς) με πωλητή το άμαζον, δεν έχω τσεκάρει ακόμα τι στέλνει δωρεάν εδώ γιατί δεν ξέρω τι πρέπει να διαλέξω

αχ ξύπνησε και η μικρή και πρέπει να ταϊσω, τρέχωωωω, ευχαριστώ!!!

Εγώ πήρα αυτόν πέρυσι

http://www.amazon.co.uk/DeLonghi-HCS2053T-Convector-Heater-Mountable/dp/B003WJR6EY/ref=sr_1_8?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1351458949&sr=1-8

Έμεινα πολύ πολύ ευχαριστημένη! Ισχύουν όλα όσα γράφουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά και κατανάλωσα 50? ρεύμα το μήνα εξρά "καίγοντάς"το όλη μέρα και όλη νύχτα!!!

Πολύ πολύ καλό!!!!Το συστήνω ανεπιφύλακτα!;)

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

καλημέρα.έχει αγοράσει καμία σας άρωμα απο το αμαζον????εχει πολύ καλές προσφορές;)

το φραουλονετ έχει αυθεντικά αρώματα??????γιατι και εκει εχει σουπερ εκπτωσεις.

επίσεις μέσα στο Νεμβριο έχει εκπτώσεις στο amazon??/ ή μηπως κάνω λάθος??:confused::confused:

Εγώ πήρα αυτόν πέρυσι

http://www.amazon.co.uk/DeLonghi-HCS2053T-Convector-Heater-Mountable/dp/B003WJR6EY/ref=sr_1_8?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1351458949&sr=1-8

Έμεινα πολύ πολύ ευχαριστημένη! Ισχύουν όλα όσα γράφουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά και κατανάλωσα 50? ρεύμα το μήνα εξρά "καίγοντάς"το όλη μέρα και όλη νύχτα!!!

Πόσα τετραγωνικά σου ζέσταινε περίπου;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Το είχα για το παιδικό δωμάτιο αλλά το έβαζα στο χαμηλό επίπεδο γιατί αλλιώς έκανε απίστευτη ζέστη.

Το χρησιμοποίησα και στην σαλονοτραπεζαρία, είναι περίπου 35-40τμ. στο μεσαίο επίπεδο. Στο πολύ δυνατό δεν το χρησιμοποίησα οπότε στην υψηλή ταχύτητα πιστεύω ότι θα ζεσταίνει μέχρι και 70τμ. άνετα!

Απλά το σπίτι μου βόλευε να κλείνω πόρτες και να καθόμαστε σε ένα μόνο δωμάτιο για να κάνουμε οικονομία.;)

Το θετικό είναι ότι δεν ξήραινε την ατμόσφαιρα. Είχα θερμόμετρο και το τσέκαρα οπότε αυτό είναι πολύ καλό για μωρά και παιδιά!

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Εγώ πήρα αυτόν πέρυσι

Ευχαριστώ πολύ, το είδα κι εγώ αυτό, αλλά είναι νομίζω για πιο μεγάλους χώρους, εγώ θέλω κάτι για το παιδικό δωμάτιο που είναι σχετικά μικρό.

Με τι στο είχαν στείλει; εγώ παρακαλάω για UPS γιατί με το απλό με βλέπω να το ψάχνω σε κανένα μήνα στα ταχυδρομεία!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ, το είδα κι εγώ αυτό, αλλά είναι νομίζω για πιο μεγάλους χώρους, εγώ θέλω κάτι για το παιδικό δωμάτιο που είναι σχετικά μικρό.

Με τι στο είχαν στείλει; εγώ παρακαλάω για UPS γιατί με το απλό με βλέπω να το ψάχνω σε κανένα μήνα στα ταχυδρομεία!

75 κυβικά μέτρα λέει όχι τετραγωνικά

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλημέρα.έχει αγοράσει καμία σας άρωμα απο το αμαζον????εχει πολύ καλές προσφορές;)

το φραουλονετ έχει αυθεντικά αρώματα??????γιατι και εκει εχει σουπερ εκπτωσεις.

επίσεις μέσα στο Νεμβριο έχει εκπτώσεις στο amazon??/ ή μηπως κάνω λάθος??:confused::confused:

Δεν στέλνει το άμαζον αρώματα :(:evil:

Αν πρόσεξες στα χαρακτηριστκά λέει κυβικά μέτρα και όχι τετραγωνικά. Εγώ σου είπα πως το χρησιμοποίησα για διάφορους χώρους. Και πιστεύω πως επειδή το έκαιγα χαμηλά δεν πλήρωσα πάρα πολύ ΔΕΗ.

Για το παιδικό είναι τέλειο. Τώρα δεν ξέρω αν βρεις κάποιο πιο φθηνό, όπως σε βολεύει.:D

Με κούριερ είχε έρθει δωρεάν μεταφορικά σε 3 μέρες!:P

Καλό ψάξιμο!

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Αν πρόσεξες στα χαρακτηριστκά λέει κυβικά μέτρα και όχι τετραγωνικά. Εγώ σου είπα πως το χρησιμοποίησα για διάφορους χώρους. Και πιστεύω πως επειδή το έκαιγα χαμηλά δεν πλήρωσα πάρα πολύ ΔΕΗ.

Για το παιδικό είναι τέλειο. Τώρα δεν ξέρω αν βρεις κάποιο πιο φθηνό, όπως σε βολεύει.:D

Με κούριερ είχε έρθει δωρεάν μεταφορικά σε 3 μέρες!:P

Καλό ψάξιμο!

Ναι, το είδα, το δωμάτιό μας είναι 9τμ. Όπως ανέφερα και πιο πάνω, παραγγείλαμε αυτό χτες και το περιμένουμε, αν έρθει με κούριερ θα είναι σούπερ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...