Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Royal canin έψαχνα και εγώ πριν ένα μήνα αλλά παντού βρήκα τις τιμές που έχει και ο κτηνίατρος (περίπου 19 ευρώ τα δύο κιλά για κουτάβι που ως ενήλικας θα είναι περίπου 7 κιλά). Και με αγγλική λίρα έβγαιναν και πιο ακριβές από Ελλάδα! Πάνες έχει και στο Jumbo, έχεις κοιτάξει;

Παλαιότερα μια κοπέλα είχε προτείνει αυτό το site http://www.vetuk.co.uk/, είχε ψωνίσει και ήταν ευχαριστημένη. Εγώ δεν το δοκίμασα ποτέ γιατί δεν με συνέφερε, αλλά από φέτος που έχω δύο σκυλιά συμφέρει και θα πάρω χαπάκια και σκάλιμπορ.

Aπό το www.vet.co.uk ψωνίζουμε κι εμείς οτιδήποτε αφορά σκυλιά εκτός από τροφές.

Από το www.sportsdirect.com είστε ευχαριστημένες όσες έχετε ψωνίσει; Παιζει να μην είναι αυθεντικά;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Να σας ρωτήσω σχετικά με πληρωμή μέσω paypal.Μου έκανε refund ένας κινέζος για προϊόν που είχε καθυστερήσει πάρα πολύ να έρθει.2 μέρες μετα την επιστροφή χρημάτων το προϊόν έφτασε.

Για να του στέιλω τα χρήματα πάω στο send money του paypal?:oops:

Καλησπέρα!

Να σας ρωτήσω σχετικά με πληρωμή μέσω paypal.Μου έκανε refund ένας κινέζος για προϊόν που είχε καθυστερήσει πάρα πολύ να έρθει.2 μέρες μετα την επιστροφή χρημάτων το προϊόν έφτασε.

Για να του στέιλω τα χρήματα πάω στο send money του paypal?:oops:

Αν σου ηρθε σαν payment διπλα υπαρχει η επιλογη issue refund

Aν το πατησεις θα σε καθοδηγησει για να τα επιστρεψεις.

Αν σου εκανε refund που ειναι και το πιθανοτερο, αν δεν εκανες ακομα accepted μπορεις να το ακυρωσεις.

Αν πας να κανεις send money θα πληρωσεις μια προμηθεια.

Δεν ξερω αν σε βοηθησα αλλα γραφω απο κινητο και δυσκολευομαι.

Αν σου ηρθε σαν payment διπλα υπαρχει η επιλογη issue refund

Aν το πατησεις θα σε καθοδηγησει για να τα επιστρεψεις.

Αν σου εκανε refund που ειναι και το πιθανοτερο, αν δεν εκανες ακομα accepted μπορεις να το ακυρωσεις.

Αν πας να κανεις send money θα πληρωσεις μια προμηθεια.

Δεν ξερω αν σε βοηθησα αλλα γραφω απο κινητο και δυσκολευομαι.

Κατ'αρχήν σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου.Ναι, πράγματι μου έκανε refund.Δεν υπήρχε κάποια επιλογή για να την δεχτώ ή να την απορρίψω.Στο μήνυμα που μου έστειλε έλεγε τα εξής:

If you receive the item in the following days please kindly contact me and send money to our PayPal address: [email protected] with your ebay member ID.

Η αλήθεια είναι πως μπορδέυτηκα.Δεν λέει πουθενά στο send money να γράψω την ταυτότητά μου από το εβαυ...

Κατ'αρχήν σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου.Ναι, πράγματι μου έκανε refund.Δεν υπήρχε κάποια επιλογή για να την δεχτώ ή να την απορρίψω.Στο μήνυμα που μου έστειλε έλεγε τα εξής:

If you receive the item in the following days please kindly contact me and send money to our PayPal address: [email protected] with your ebay member ID.

Η αλήθεια είναι πως μπορδέυτηκα.Δεν λέει πουθενά στο send money να γράψω την ταυτότητά μου από το εβαυ...

Συνδέεσαι στο paypal με τους κωδικούς σου, επιλέγεις send money, μετά επιλέγεις personal και στην θέση του email, βάζεις το μέιλ του πωλητή.

Το ebay member ID που σου λέει είναι η ΕΒΑΥ ταυτότητά σου, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι στο paypal, από την στιγμή που συνδέεσαι σε αναγνωρίζει ως συγκεκριμένο χρήστη.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Ανακάλυψα ωραία κοσμήματα εδώ. και φθηνα. edit admin βέβαια, καθότι ψιλοάσχετη από on line shopping, διστάζω να ψωνίσω. Θα το τολμήσω όμως γιατί φαίνεται απλό. Νομίζω πρέπει λίγο να εκπαιδευτούμε στις ιντερνετικές αγορές. Το σουλατσάρισμα στην αγορά δεν το αντέχω πια με τέτοια κούραση. :P

Επεξεργάστηκαν by CoffeeBean

Κορίτσια τα φώτα σας παρακαλώ!!

καλησπέρα, ψάχνω κάτι "δύσκολο", αλλά ευελπιστώ να έχετε λύσεις να μου προτείνετε:

στην πολυκατοικία αποφάσισαν (τώρα δυστυχώς) να μην ανάψουν καλοριφέρ και ψάχνω μία λύση για το παιδικό δωμάτιο, στα άλλα έχουμε κλιματιστικά.

Οι περισσότεροι συστήνουν θερμοπομπό, πήγαμε σήμερα και είδαμε κάποιους αλλά το κόστος είναι σεβαστό (γύρω στα 200 ευρώ με θερμοστάτη ακριβείας) και δεν είμαι σίγουρη ότι η κατανάλωση είναι ιδιαίτερα οικονομική.

Εν τω μεταξύ, ψάχνοντας στο ίντερνετ, πχ στον κωτσόβολο, είδα ότι σε μοντέλα που έχει και το άμαζον εδώ είναι διπλή τιμή (όπως πάντα...).

Αλλά αναρωτιέμαι τι μοντέλο και ποιον τύπο να διαλέξω και

αν πρέπει να κάνω τέτοια αγορά από το άμαζον (αν πάρω μάρκα που δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, πχ dimple τι κάνω σε περίπτωση βλάβης κλπ).

Το έχει ψάξει καμία;

Το θέμα μου λίγο επείγει γιατί αρχίζουνε τα κρύα, οπότε περιμένω με αγωνία τις απόψεις σας!

Ευχαριστώ!!

κοιταξε και τους ΕΛΝΟΡ....λενε πολυ καλα λογια γι αυτους.....οτι ειναι οικονομικοι κλπ......

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

Ανακάλυψα ωραία κοσμήματα εδώ. και φθηνα βέβαια, καθότι ψιλοάσχετη από on line shopping, διστάζω να ψωνίσω. Θα το τολμήσω όμως γιατί φαίνεται απλό. Νομίζω πρέπει λίγο να εκπαιδευτούμε στις ιντερνετικές αγορές. Το σουλατσάρισμα στην αγορά δεν το αντέχω πια με τέτοια κούραση. :P

Μάλιστα..... Εδώ που λες είμαστε εκπαιδευμένοι να αναγνωρίζουμε κ την άμεση-έμμεση διαφήμιση... :wink:

Συνδέεσαι στο paypal με τους κωδικούς σου, επιλέγεις send money, μετά επιλέγεις personal και στην θέση του email, βάζεις το μέιλ του πωλητή.

Το ebay member ID που σου λέει είναι η ΕΒΑΥ ταυτότητά σου, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι στο paypal, από την στιγμή που συνδέεσαι σε αναγνωρίζει ως συγκεκριμένο χρήστη.

Σ'ευχαριστώ πολυ΄chatzico.Δεν ήταν τόσο δύσκολο τελικά;)

Μάλιστα..... Εδώ που λες είμαστε εκπαιδευμένοι να αναγνωρίζουμε κ την άμεση-έμμεση διαφήμιση... :wink:

και νομιζα οτι μονο εγω σκεφτηκα ακριβως το ιδιο οταν ειδα την δημοσιευση!!!!!!

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

μηπως ξερει καποια κοπελα αν η παραγγελια απο m&Co ερχεται με κουριερ η' με ελτα και περιπου ποσο καιρο κανει?

ευχαριστω!

Παρηγγειλα δυο φορες μου ηρθαν με ταχυδρομειο σε 15 μερες περιπου.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Σ'ευχαριστώ πολυ΄chatzico.Δεν ήταν τόσο δύσκολο τελικά;)

Νιέντε :tongue:

και νομιζα οτι μονο εγω σκεφτηκα ακριβως το ιδιο οταν ειδα την δημοσιευση!!!!!!

Πολύ καιρό είχε να γίνει αυτό :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...