Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

re κοριτσια καποια πριν ειχε πει οτι το sportsdirect εχει 9.99 μεταφορικα. ειναι σιγουρο;; γιατι μπαινω στην σελιδα τους και λεει 29.99.ποιο ισχυει;;

Φτιάξε καλάθι και προχώρα το τσέκαουτ χωρίς να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου για να δεις, μάλλον έχει λάθος, το δοκίμασα εχθές και έβγαζε 9,99.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια ψαχνω για πανες για σκυλακια (για να τα κανουν μεσα στο σπιτι :P ) καθως επισης για τροφη royal canin για σκυλο. Ξερετε που να ψαξω, εδω ειναι ολα πανακριβα!

wcBmp3.png

Καλημέρα, να ρωτήσω λίγο στο tesco δέχονται paypal?

Δεν δέχονται ,αλλά με την προπληρωμένη καρτα σου κάνεις δουλειά ,εγώ παρήγγειλα πριν ενα μήνα περίπου ρουχα και παπούτσια για την κόρη μου και ειναι όλα τέλεια !!περίπου 250 ευρώ είχα δώσει ,και σε μια βδομάδα ήταν στο σπίτι μου με ταχυδρομείο ,η ποιότητα τους πολύ καλή σε σχέση με τις τιμές τους!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

re κοριτσια καποια πριν ειχε πει οτι το sportsdirect εχει 9.99 μεταφορικα. ειναι σιγουρο;; γιατι μπαινω στην σελιδα τους και λεει 29.99.ποιο ισχυει;;

9.99 είναι τα μεταφορικά. Έκανα μία παραγγελία την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία ήρθε σπίτι μου σε 4 ημέρες με dhl.

Μήπως υπάρχει κωδικός για toys.de;

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

ωραιοτατο αλλα μαζι με τα μεταφορικα???:|

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

ωραιοτατο αλλα μαζι με τα μεταφορικα???:|

χου χου χου τα μπλε σπορτεξάκια geox τα είδα σήμερα στη Γλυφάδα στα 64ε παρακαλώ....

Το γερμανικό Τζαβάρι έχει δωρεάν μεταφορικά.

Λειτουργεί με τους ίδιους ακριβώς κωδικούς που έχει κάποιος στο άμαζον κι έχει αυτόματα περασμένα τα ίδια ακριβώς στοιχεία. Επίσης απαντούν στα αγγλικά σε περίπτωση που θέλει κάποιος να ρωτήσει οτιδήποτε. Και φυσικά ισχύουν οι κανόνες του άμαζον (δεν έφτασε, έφτασε κατεστραμένο ή λάθος σχέδιο/νούμερο σου επιστρέφουν τα χρήματα ή στο ξαναστέλνουν, λεφτά πάντως ο αγοραστής δεν χάνει παρά μόνο από δικό του λάθος)

Κορίτσια τα φώτα σας παρακαλώ!!

καλησπέρα, ψάχνω κάτι "δύσκολο", αλλά ευελπιστώ να έχετε λύσεις να μου προτείνετε:

στην πολυκατοικία αποφάσισαν (τώρα δυστυχώς) να μην ανάψουν καλοριφέρ και ψάχνω μία λύση για το παιδικό δωμάτιο, στα άλλα έχουμε κλιματιστικά.

Οι περισσότεροι συστήνουν θερμοπομπό, πήγαμε σήμερα και είδαμε κάποιους αλλά το κόστος είναι σεβαστό (γύρω στα 200 ευρώ με θερμοστάτη ακριβείας) και δεν είμαι σίγουρη ότι η κατανάλωση είναι ιδιαίτερα οικονομική.

Εν τω μεταξύ, ψάχνοντας στο ίντερνετ, πχ στον κωτσόβολο, είδα ότι σε μοντέλα που έχει και το άμαζον εδώ είναι διπλή τιμή (όπως πάντα...).

Αλλά αναρωτιέμαι τι μοντέλο και ποιον τύπο να διαλέξω και

αν πρέπει να κάνω τέτοια αγορά από το άμαζον (αν πάρω μάρκα που δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, πχ dimple τι κάνω σε περίπτωση βλάβης κλπ).

Το έχει ψάξει καμία;

Το θέμα μου λίγο επείγει γιατί αρχίζουνε τα κρύα, οπότε περιμένω με αγωνία τις απόψεις σας!

Ευχαριστώ!!

Κορίτσια τα φώτα σας παρακαλώ!!

καλησπέρα, ψάχνω κάτι "δύσκολο", αλλά ευελπιστώ να έχετε λύσεις να μου προτείνετε:

στην πολυκατοικία αποφάσισαν (τώρα δυστυχώς) να μην ανάψουν καλοριφέρ και ψάχνω μία λύση για το παιδικό δωμάτιο, στα άλλα έχουμε κλιματιστικά.

Οι περισσότεροι συστήνουν θερμοπομπό, πήγαμε σήμερα και είδαμε κάποιους αλλά το κόστος είναι σεβαστό (γύρω στα 200 ευρώ με θερμοστάτη ακριβείας) και δεν είμαι σίγουρη ότι η κατανάλωση είναι ιδιαίτερα οικονομική.

Εν τω μεταξύ, ψάχνοντας στο ίντερνετ, πχ στον κωτσόβολο, είδα ότι σε μοντέλα που έχει και το άμαζον εδώ είναι διπλή τιμή (όπως πάντα...).

Αλλά αναρωτιέμαι τι μοντέλο και ποιον τύπο να διαλέξω και

αν πρέπει να κάνω τέτοια αγορά από το άμαζον (αν πάρω μάρκα που δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, πχ dimple τι κάνω σε περίπτωση βλάβης κλπ).

Το έχει ψάξει καμία;

Το θέμα μου λίγο επείγει γιατί αρχίζουνε τα κρύα, οπότε περιμένω με αγωνία τις απόψεις σας!

Ευχαριστώ!!

Κατ' αρχήν, βάλε σχετικά λινκς για να δούμε αν στέλνει τα συγκεκριμενα μοντελα στην Ελλάδα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Αυτή είναι η σελ με heater convectors (θερμοπομοπούς) με πωλητή το άμαζον, δεν έχω τσεκάρει ακόμα τι στέλνει δωρεάν εδώ γιατί δεν ξέρω τι πρέπει να διαλέξω

αχ ξύπνησε και η μικρή και πρέπει να ταϊσω, τρέχωωωω, ευχαριστώ!!!

Αυτή είναι η σελ με heater convectors (θερμοπομοπούς) με πωλητή το άμαζον, δεν έχω τσεκάρει ακόμα τι στέλνει δωρεάν εδώ γιατί δεν ξέρω τι πρέπει να διαλέξω

αχ ξύπνησε και η μικρή και πρέπει να ταϊσω, τρέχωωωω, ευχαριστώ!!!

Κάποια που έβαλα στο καλάθι μου, τυχαία, τα στέλνει.

Οπότε θα έλεγα να επιλέξεις για να δεις αυτά με τα καλύτερα ριβιούς. Διάβασέ τα καλύτερα για να δεις την γνώμη του κόσμου που τα έχει. Έπειτα τσέκαρε την δύναμη του μοτέρ, την επιφάνεια που ζεσταίνουν και πόσο ρεύμα καίνε.

Καλά ψώνια;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Κοριτσια ψαχνω για πανες για σκυλακια (για να τα κανουν μεσα στο σπιτι :P ) καθως επισης για τροφη royal canin για σκυλο. Ξερετε που να ψαξω, εδω ειναι ολα πανακριβα!

Royal canin έψαχνα και εγώ πριν ένα μήνα αλλά παντού βρήκα τις τιμές που έχει και ο κτηνίατρος (περίπου 19 ευρώ τα δύο κιλά για κουτάβι που ως ενήλικας θα είναι περίπου 7 κιλά). Και με αγγλική λίρα έβγαιναν και πιο ακριβές από Ελλάδα! Πάνες έχει και στο Jumbo, έχεις κοιτάξει;

Παλαιότερα μια κοπέλα είχε προτείνει αυτό το site http://www.vetuk.co.uk/, είχε ψωνίσει και ήταν ευχαριστημένη. Εγώ δεν το δοκίμασα ποτέ γιατί δεν με συνέφερε, αλλά από φέτος που έχω δύο σκυλιά συμφέρει και θα πάρω χαπάκια και σκάλιμπορ.

VmC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...