Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Τέλεια όλα! Και εγώ ήθελα φουλ καριέρα, έσκασε ο κοβιντ και μετά μαθαίναμε για την εξωσωματική… κάπως κύλισαν έτσι τα πράγματα. Μην μετανιώνεις. Το μόνο που δεν ήξερες γιατί πριν 10 χρόνια δεν ήταν τόσο στην μόδα να προωθούν οι γιατροί την κατάψυξη ωαρίων. Τώρα ξεκίνησε έντονα να συζητιέται. Παλιά σου έλεγαν κάνε τώρα παιδί. Τι είναι; Ούτε εγώ θα έκανα. Έτυχε και ο σύζυγος μου είναι μεγαλύτερος μου και κάπως ήρθε σε αυτήν την φάση λίγο ποιο γρήγορα από ότι θα ερχόμουν πιστεύω με συνομήλικο μου. Προς θεού δεν με πίεσε σε κάτι, απλά ήρθε η επιθυμία ίσως ποιο γρήγορα. 
      Ε άστο. Είναι δυναμική και κάνω τα πάντα μόνη μου, αλλά εκεί στην εμβρυομεταφορά δυσκολεύτηκα. Βεβαια είδα την γλύκα του μόνη μου όταν έκανα παιδι. Και το κερασάκι στην τούρτα όταν φεύγει τώρα που έχω και δουλειά και παιδί και σκυλί και τόσες ώρες που λείπει; Οι δουλειές; Ποιος θα της κάνει, με τέτοια έξοδα , μια γυναίκα για το σπίτι 2 φορές το μήνα φαίνεται μακρινό όνειρο. Προσπαθούμε μισά μισά όπως είχαμε πει πριν κάποιες μέρες να τις κάνουμε παρέα. 
      πολυ μου αρέσει η προσέγγιση του γιατρού. 

πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Σοκ, μην με τρομάζεις! Προσπάθησα να αγοράσω, αλλά γελάω με τις τιμές 😂😂 ένα νορμαλ σπίτι στα 180.000 σε ότι ναναι περιοχές. Υπομονή και κουράγιο. Μας βλέπω 2-2 τις οικογένειες σε ίδιο σπίτι. Οπως παλια 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

με κουριερ αλλα εκανε πολυ καιρο να φυγει απο αυτους. καπου 2 βδομαδες περιμενα

Και μένα μου κάνει εντύπωση που έκαναν απλή αποστολή για το αυτοκινητάκι, λόγω όγκου. Επίσης και εγώ περίμενα 10 μέρες περίπου, όταν τους ρώτησα μου απάντησαν ότι δεν έχουν δική τους αποθήκη, τα πράγματα έρχονται από την εταιρεία σε αυτούς και μετά τα στέλνουν εκείνοι. Οπότε γιαυτό η καθυστέρηση.

κοριτσακια μου καλα, ποια θα μου πει αν εχει πεσει το ματι της για geox παπουτσακια η κατι αντοιστιχο για χειμωνα?

ευχαριστω

Έχει στο www.paresfootwear.co.uk δεν ξέρω τιμές με εδώ να σου πώ σύγκριση, ωστόσο το παρές έχει αρκετά μτφ. Ρίξε μια ματιά και σύγκρινε.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Παιδιά έχει κάποια απο εσας ψωνίσει απο madco γυναικεία; Τα νούμερα πως είναι κανονικά ή έχουν κάποια ιδιαιτερότητα. δηλαδή παίρνω το νούμερο που θα έπαιρνα και στο Marks and spencer?

Ευχαριστω chatzico αλλα και παλι πολλα ..... κανενα στοκαδικο?

Κάποια σχέδια περσινά έχει το All about shoes (αυτό δεν είναι που έχει τις διάφορες ακριβές μάρκες ανά νούμερο;). Εκεί θα τα βρεις -αν πετύχεις νούμερο - γύρω στα 37 με 40 ευρώ.

Στο παλιό το θέμα στο πάρεντς νομίζω είχε πει κάποια κοπέλα για στοκ μαγαζί αλλά δε θυμάμαι....

Παιδιά έχει κάποια απο εσας ψωνίσει απο madco γυναικεία; Τα νούμερα πως είναι κανονικά ή έχουν κάποια ιδιαιτερότητα. δηλαδή παίρνω το νούμερο που θα έπαιρνα και στο Marks and spencer?

chatzico σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου σττο θέμα με το ebay. Mήπως έχεις λύση και σ'αυτό το πρόβλημα μου;

Διαφημίσεις

Ψάχνω εσωτερικά φανελάκια για το γιο μου νουμερο 4. Έχετε κάποιο δοκιμασμένο πωλητή στο ebay με καλής ποιότητας φανελάκια (π.χ MarksandSpencer) ή να προτιμήσω Tesco ή Next; (ποια είναι καλύτερης ποιοτητας;) Προτιμώ με κοντό μανικάκι και όχι αμάνικο.

kGUSp3.png aMgOp3.png

Ψάχνω εσωτερικά φανελάκια για το γιο μου νουμερο 4. Έχετε κάποιο δοκιμασμένο πωλητή στο ebay με καλής ποιότητας φανελάκια (π.χ MarksandSpencer) ή να προτιμήσω Tesco ή Next; (ποια είναι καλύτερης ποιοτητας;) Προτιμώ με κοντό μανικάκι και όχι αμάνικο.

Καλησπέρα. Του next έχω δοκιμάσει στον γιο μου και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχουμε πάρει την τριάδα με τα αμάνικα μπλε, άσπρο, γκρι στο λινκ που παράθεσες και άσε που είναι λεπτό το μακό, άσε που είναι φαρδιά και κοντά. Πέρα από αυτό και ενώ δεν τα έχω πλυνει πάνω από 5-6 φορές, έχουν ξυλώσει από τα περισσότερα φανελάκια τα γαζιά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...