Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

με κουριερ αλλα εκανε πολυ καιρο να φυγει απο αυτους. καπου 2 βδομαδες περιμενα

Και μένα μου κάνει εντύπωση που έκαναν απλή αποστολή για το αυτοκινητάκι, λόγω όγκου. Επίσης και εγώ περίμενα 10 μέρες περίπου, όταν τους ρώτησα μου απάντησαν ότι δεν έχουν δική τους αποθήκη, τα πράγματα έρχονται από την εταιρεία σε αυτούς και μετά τα στέλνουν εκείνοι. Οπότε γιαυτό η καθυστέρηση.

κοριτσακια μου καλα, ποια θα μου πει αν εχει πεσει το ματι της για geox παπουτσακια η κατι αντοιστιχο για χειμωνα?

ευχαριστω

Έχει στο www.paresfootwear.co.uk δεν ξέρω τιμές με εδώ να σου πώ σύγκριση, ωστόσο το παρές έχει αρκετά μτφ. Ρίξε μια ματιά και σύγκρινε.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Παιδιά έχει κάποια απο εσας ψωνίσει απο madco γυναικεία; Τα νούμερα πως είναι κανονικά ή έχουν κάποια ιδιαιτερότητα. δηλαδή παίρνω το νούμερο που θα έπαιρνα και στο Marks and spencer?

Ευχαριστω chatzico αλλα και παλι πολλα ..... κανενα στοκαδικο?

Κάποια σχέδια περσινά έχει το All about shoes (αυτό δεν είναι που έχει τις διάφορες ακριβές μάρκες ανά νούμερο;). Εκεί θα τα βρεις -αν πετύχεις νούμερο - γύρω στα 37 με 40 ευρώ.

Στο παλιό το θέμα στο πάρεντς νομίζω είχε πει κάποια κοπέλα για στοκ μαγαζί αλλά δε θυμάμαι....

Παιδιά έχει κάποια απο εσας ψωνίσει απο madco γυναικεία; Τα νούμερα πως είναι κανονικά ή έχουν κάποια ιδιαιτερότητα. δηλαδή παίρνω το νούμερο που θα έπαιρνα και στο Marks and spencer?

chatzico σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου σττο θέμα με το ebay. Mήπως έχεις λύση και σ'αυτό το πρόβλημα μου;

Διαφημίσεις

Ψάχνω εσωτερικά φανελάκια για το γιο μου νουμερο 4. Έχετε κάποιο δοκιμασμένο πωλητή στο ebay με καλής ποιότητας φανελάκια (π.χ MarksandSpencer) ή να προτιμήσω Tesco ή Next; (ποια είναι καλύτερης ποιοτητας;) Προτιμώ με κοντό μανικάκι και όχι αμάνικο.

kGUSp3.png aMgOp3.png

Ψάχνω εσωτερικά φανελάκια για το γιο μου νουμερο 4. Έχετε κάποιο δοκιμασμένο πωλητή στο ebay με καλής ποιότητας φανελάκια (π.χ MarksandSpencer) ή να προτιμήσω Tesco ή Next; (ποια είναι καλύτερης ποιοτητας;) Προτιμώ με κοντό μανικάκι και όχι αμάνικο.

Καλησπέρα. Του next έχω δοκιμάσει στον γιο μου και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχουμε πάρει την τριάδα με τα αμάνικα μπλε, άσπρο, γκρι στο λινκ που παράθεσες και άσε που είναι λεπτό το μακό, άσε που είναι φαρδιά και κοντά. Πέρα από αυτό και ενώ δεν τα έχω πλυνει πάνω από 5-6 φορές, έχουν ξυλώσει από τα περισσότερα φανελάκια τα γαζιά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...