Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Απλό γύρω στα 6 με 6,50 ευρώ κορίτσι...

Ευχαριστώ πολύ!Το είδα το τιμοκατάλαγο αυτό που μου έβαλε το Ageακι αλλά θεώρησα ότι είναι μόνο για επιστολές...δεν ήξερα ότι τα μικρά δεματάκια θεωρούνται επιστολές...και εγώ εψαχνα τιμοκατάλαγο εξωτερικού για δέματα.

Σήμερα θα πάει ο άντρας μου στο ταχυδρομείο...ελπίζω να έχετε δίκιο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μέχρι αύριο έχει 50% στα next σε ορισμένα κομμάτια αλλά έχει πολύ πράγμα...Πήγα στο river west

Θα έχει μείνει τίποτα ?

Γιατί ακούστηκε ότι πέρασε ένα αιλουροειδές από εκεί και δεν άφησε τίποτα όρθιο!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Πήγα σήμερα στο ΑΤΗΕΝS HEART για ένα δωράκι βάφτισης, στο Η+Μ.

Αφενός αν έπαιρνες το περιοδικό ΜΙΡΟΡ είχε εκπτωτικά κουπόνια για τα περισσότερα καταστήματα του εμπορικού. Στο Η+Μ είχε έτσι -20%.

Χτύπησα 2 παντελόνια του πιτσιρίκου μου με 20 ευρώ παρακαλώ !!!!!!!

Ένα λαδί κοτλέ και ένα εκρού ντένιμ.

BOftp3.png PzWNp3.png

Η γατούλα άφησε και για εμάς αν κρίνω ότι για τον γιο μου βρήκα τζινάκια τέλεια με 10,50 και πουλοβεράκι ψιλό με 11...

Χατζίκο αν σου είναι κοντά μπες στον κόπο να πας μια βόλτα είχε μπόλικο πράγμα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Η γατούλα άφησε και για εμάς αν κρίνω ότι για τον γιο μου βρήκα τζινάκια τέλεια με 10,50 και πουλοβεράκι ψιλό με 11...

Χατζίκο αν σου είναι κοντά μπες στον κόπο να πας μια βόλτα είχε μπόλικο πράγμα...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ, λυπηθείτε με γειτόνοι σε καιρό κρίσης................

BOftp3.png PzWNp3.png

1.χατζικο αντε καλοπαραδοτα!!!!! (υπαρχει αυτη η λεξη???? χαχαχα)

2.η εβανς η μποτα ειναι με χαμηλο τακουνι εεεεε? αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα

εμοτικον χτυπιεται και πεφτει κατω παραπατωντας

3.για Β δε ψωνισα τιποτα, ηθελα περισσοτερο σε φορμες αλλα δε καλυφθηκα χεχχεχεχε

για Α πηρα 3 σε ....διαφορα ετη χιχιχιχιιχι

4.εχμμμμμμμμ ηδη πηγε μια φιλεναδα και ψωνισε τη μικρη της και αλλες δυο εχουν συνατηση στις 6.30 μεσα στο μαγαζι αχαχαχαχαχχα

5.οταν τους λεω πρπει να μου δωσουν καρτα για διαφημηση δε με πιστευουν χεχεχε

6.δε βρηκα τιποτα ενδιαφερον για μενα! σνιφ και παλι σνιφ (18 και δυσκολο....)

7.εχμμμμμ δε νομιζω να ειναι τοσο κοντα η φιλενας με τη χαμηλη καινουργια μποτα χεχεχχεε

Και μιας και για το ανέβασα για τους φίλους μου στο facebook ας το ποστάρω κι εδώ.

Το ακούω κι αναρωτιέμαι για πόσο ακόμα οι ιντερνετικές αγορές θα μου κρατάνε παρέα με τους μπιπ που έχουμε μπλέξει. Θα μπορώ να ψωνίζω στο παιδάκι μου από τα πολυαγαπημένα μου gymboree. Ax stacy τί μου έκανες!!!!

Τουλάχιστον χάρη σας εσάς, και δη χάρη στο kalamaraki, στην Access και στην chazico (αλήθεια το nick από την ομώνυμη ταινία είναι) έχω ξεστραβωθεί και κάνω τα ψώνια μου από το σπίτι (πολύ σημαντικό για μια τέως εγκυμονούσα και νυν φρεσκομανούλα) κάνοντας απίστευτη οικονομία ταυτόχρονα. Ουφ! Τα είπα και χαλάρωσα...

Ας επιστρέψω στo fronterville μιας και το καμάρι μου κοιμάται (αλλά η τύχη του δουλεύει μιας και η μαμά είναι έτοιμη να χτυπήσει super αθλητικά adidas) και ο καλός μου εργάζεται για να μπορεί η μαμά να ψωνίζει στο μωράκι της :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Και μιας και για το ανέβασα για τους φίλους μου στο facebook ας το ποστάρω κι εδώ.

Το ακούω κι αναρωτιέμαι για πόσο ακόμα οι ιντερνετικές αγορές θα μου κρατάνε παρέα με τους μπιπ που έχουμε μπλέξει. Θα μπορώ να ψωνίζω στο παιδάκι μου από τα πολυαγαπημένα μου gymboree. Ax stacy τί μου έκανες!!!!

Τουλάχιστον χάρη σας εσάς, και δη χάρη στο kalamaraki, στην Access και στην chazico (αλήθεια το nick από την ομώνυμη ταινία είναι) έχω ξεστραβωθεί και κάνω τα ψώνια μου από το σπίτι (πολύ σημαντικό για μια τέως εγκυμονούσα και νυν φρεσκομανούλα) κάνοντας απίστευτη οικονομία ταυτόχρονα. Ουφ! Τα είπα και χαλάρωσα...

Ας επιστρέψω στo fronterville μιας και το καμάρι μου κοιμάται (αλλά η τύχη του δουλεύει μιας και η μαμά είναι έτοιμη να χτυπήσει super αθλητικά adidas) και ο καλός μου εργάζεται για να μπορεί η μαμά να ψωνίζει στο μωράκι της :)

Παπάζογλου, υποκλίνομαι .........

Αν λες για το δικό μου νικνέιμ, δεν ξέρω για ποιά ταινία μιλάς - είναι και αργά και είμαι και χώμα - αλλά είναι το πρώτο συνθετικό του επιθέτου μου.

Να μας αξιώσει ο Θεός να συνεχίσουμε τις αγορές μας.........

BOftp3.png PzWNp3.png

Χατζίκο μου πόσο λες να μου πάρει το ταχυδρομείο για να στείλω παπούτσια στην Αγγλία; 600γρ είναι το δεματάκι; Δε σου είπα: έκανα τη πρώτη μου πώληση στο εμπέι χάρη στη βοήθεια σου!!!Ευχαριστώ πολύ!!
6,6 ευρώ το πακετάκι!Ολόσωστες κορίτσια!!!Ευχαριστώ!

Μπράβο και σιδηροκέφαλη !!!!!!!!!!!!!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Παπάζογλου, υποκλίνομαι .........

Αν λες για το δικό μου νικνέιμ, δεν ξέρω για ποιά ταινία μιλάς - είναι και αργά και είμαι και χώμα - αλλά είναι το πρώτο συνθετικό του επιθέτου μου.

Να μας αξιώσει ο Θεός να συνεχίσουμε τις αγορές μας.........

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/60976-Hachiko-%CE%97-%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%A3%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85

Εξαιρετική ταινια!!!

Αρχίζω κι εγώ να το σκέφτομαι να πουλήσω στο ebay. Ένα σωρό ρούχα του μωρού έχω αφόρετα με τις ετικέτες που δεν προλάβαμε να φορέσουμε (δώρα που δεν μας άρεσαν)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...