Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Τελικά έκανα την παραγγελία από το sportsdirect με 9.99 έξοδα αποστολής. Έχει πολύ καλές τιμές σε αυτά που είναι με έκπτωση. Αφού ένα παπούτσι που ηθελα για το γιο μου για το μπάσκετ και που το πήρα από εδώ 40 ΕΥΡΩ (το πιο οικονομικό που βρήκα) εκεί το έχει 19.99 λίρες.

Μήπως ξέρεις με τα στέλνουν;

...

Καλησπερα

δεν ορκιζομαι αλλα νομιζω ειχαν ερθει με πορτα-πορτα.

Σιτραμ εχει η μαμα μου εδω και καμποσα χρονια και ειναι επισης πολυ ευχαριστημενη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια το γερμανικό άμαζον χρεώνει μεταφορικά κανονικά ή από κάποιο ποσό και μετά είναι δωρεάν? Θέλω να αγοράσω 3 παιχνίδια που κοστίζουν 27.91 ευρώ. Δεν γνωρίζω καθόλου γερμανικά αλλιώς θα την έψαχνα μόνη μου. Τα παιχνίδια είναι για τη δουλειά παραγγελία του αφεντικού μου ο οποίος γνωρίζει γερμανικά αλλά δεν έχει χρόνο να το ψάξει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :D

VmC1p2.png

Κορίτσια το γερμανικό άμαζον χρεώνει μεταφορικά κανονικά ή από κάποιο ποσό και μετά είναι δωρεάν? Θέλω να αγοράσω 3 παιχνίδια που κοστίζουν 27.91 ευρώ. Δεν γνωρίζω καθόλου γερμανικά αλλιώς θα την έψαχνα μόνη μου. Τα παιχνίδια είναι για τη δουλειά παραγγελία του αφεντικού μου ο οποίος γνωρίζει γερμανικά αλλά δεν έχει χρόνο να το ψάξει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :D

Ναι χρεώνει. Δες πόσο κατά το check out

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

μπερδευτηκα και το εγραψα στο παρεντς αλλα ας το γραψω καλυτερα και εδω... κοριτσια ζητω την βοηθεια σας... απο που θα βρω μαγιω ολοσωμο για τα κοριτσια μου 3 χρονων για το κολυμβητηριο σε καλη τιμη?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Μελία αυτά που πρέπει να πατήσεις για να δεις τα μεταφορικά είναι ακριβώς τα ίδια όπως στο Αγγλικό άμαζον για να φτάσεις στο check out. Αλλιώς δώσε εδώ τα λινκς των παιχνιδιών να σου πούμε εμείς.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση κορίτσια :)

Tsioubal μη σε βάλω σε κόπο δεν πειράζει θα βγάλω άκρη. Απλά ήθελα να ξέρω αν χρεώνει μεταφορικά σε όλα τα ποσά για να ξέρω τί θα πω στο αφεντικό και τί τελική τιμή να περιμένω.

Να είστε καλά βρε κορίτσια! Αυτό το thread μου κάνει τρομερή οικονομία στην τσέπη από τα ψώνια. Σας διαβάζω από το parents ακόμη, εδώ και 3 χρόνια και με έχετε κάνει εξπέρ στις ιντερνετικές αγορές!! Thanks!!! :D:D:D

VmC1p2.png

μπερδευτηκα και το εγραψα στο παρεντς αλλα ας το γραψω καλυτερα και εδω... κοριτσια ζητω την βοηθεια σας... απο που θα βρω μαγιω ολοσωμο για τα κοριτσια μου 3 χρονων για το κολυμβητηριο σε καλη τιμη?

http://www.boldbody.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=174

εχω αγορασει για μπαλετο και ειναι αξιοπιστοι!και κολαν για μενα!

στο ebay. Σου βάζω ενδεικτικά αυτό το link με δημοπρασία, καινούργιο με ταμπελάκι, ηλικία 2-3 και 3-4

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

και το mytoys.de έχει

http://www.mytoys.de/PUMA-PUMA-Baby-Badeanzug/Bademode/Baby-M%C3%A4dchen-Gr-56-104/KID/de-mt.cw.ca01.04.04/2345687

http://www.mytoys.de/adidas-ADIDAS-Baby-Badeanzug-pink/Bademode/Baby-M%C3%A4dchen-Gr-56-104/KID/de-mt.cw.ca01.04.04/2344080

έχει όμως υψηλά μεταφορικά γιαυτό καλό θα ήταν να αγόραζες και κάτι άλλο που μπορεί να χρειάζεσαι ή να βρεις κανένα κουπόνι για έκπτωση 10 ευρώ για αγόρες πάνω από 30ευρώ, οπότε θα γλιτώσεις τα πολλά μεταφορικά..

Διαφημίσεις

παιδική κουζίνα που θα βρούμε?? αν έχει κάποιος δοικιμασμένη να μου απαντήσει, Pls...!!!

Δεν θυμάμαι τι ηλικίας είναι το παιδί σου αλλά θα σου πω για την κόρη μου.

Η πρώτη κουζίνα που της πήρα ήταν μία οικονομική του Τζάμπο.

Πλαστική με νεροχύτη, φούρνο, πλυντήριο, ψυγείο.

Τη βόλεψε μια χαρά μέχρι 4 χρονών.

Μετά που μεγάλωσε και ήθελε το κάτι παραπάνω, έψαξα να της πάρω μεγάλη.

Βρήκα αυτό το μοντέλο της Kidkraft.

http://www.mytoys.de/KidKraft-Spielk%C3%BCche-Pastell-aus-Holz/K%C3%BCchen/K%C3%BCche-Kaufladen/KID/de-mt.to.ca02.08.01/2009863

Μου στοίχισε 217 ευρώ μαζί με μεταφορικά, από το mytoys.de

Το Άμαζον την είχε λίγο πιο φτηνή αλλά δεν την έστελνε Ελλάδα.

Έστελνε άλλες αλλά εγώ είχα κολλήσει με αυτή.

Δε μπορώ να σου πω το πόσο έχει παίξει και συνεχίζει να παίζει.

Είχα και χώρο να της τη βάλω, προσθέσαμε ένα τραπέζι με 2 καρέκλες και έχει τη δική της κουζίνα πια :)

Αν διαθέτεις τόσα χρήματα και έχεις και χώρο, ψάξε σε άμαζον και mytoys και πάρε με κλειστά μάτια. Υπάρχει και σε άλλα χρώματα αλλά και σχέδια.

Αν πάλι ζητάς κάτι οικονομικό, αγνόησε το μήνυμά μου ;) και κάνε search στο παλιό τόπικ στο πάρεντς, όπου αν θυμάμαι καλά είχε συζητηθεί εκτενώς το θέμα για μικρή και οικονομική κουζίνα

QnL8p2.png

dd

http://www.mytoys.de/KidKraft-Spielk%C3%BCche-Pastell-aus-Holz/K%C3%BCchen/K%C3%BCche-Kaufladen/KID/de-mt.to.ca02.08.01/2009863

καλά είναι θεϊκό...!!! πολύ μεγάλο όμως... ήδη έχουμε τιγκάρει στο παιχνίδι. Αλλά έχει φάει κόλλημα με κατσαρόλες και κουτάλες...

Επίσης, ψάχνω για τραπεζάκι με καρέκλες, αλλά σε φυσικό μαγαζί δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερο. Έχω ξετρελαθεί με αυτό, αλλά δεν το στένει Ελλάδα... το βρήκα και στο γερμανικό άμαζον αλλά με τα μεταφορικά βγαίνει συνολικά 280? :shock::shock::shock:. Too much για τέτοιες εποχές... άσε που το τραπέζι και οι καρέκλες μου στο μπαλκόνι μου στοίχισαν το ίδιο....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Δεν θυμάμαι τι ηλικίας είναι το παιδί σου αλλά θα σου πω για την κόρη μου.

Η πρώτη κουζίνα που της πήρα ήταν μία οικονομική του Τζάμπο.

Πλαστική με νεροχύτη, φούρνο, πλυντήριο, ψυγείο.

Τη βόλεψε μια χαρά μέχρι 4 χρονών.

Μετά που μεγάλωσε και ήθελε το κάτι παραπάνω, έψαξα να της πάρω μεγάλη.

Το Άμαζον την είχε λίγο πιο φτηνή αλλά δεν την έστελνε Ελλάδα.

Έστελνε άλλες αλλά εγώ είχα κολλήσει με αυτή.

Δε μπορώ να σου πω το πόσο έχει παίξει και συνεχίζει να παίζει.

Είχα και χώρο να της τη βάλω, προσθέσαμε ένα τραπέζι με 2 καρέκλες και έχει τη δική της κουζίνα πια :)

Αν διαθέτεις τόσα χρήματα και έχεις και χώρο, ψάξε σε άμαζον και mytoys και πάρε με κλειστά μάτια. Υπάρχει και σε άλλα χρώματα αλλά και σχέδια.

Αν πάλι ζητάς κάτι οικονομικό, αγνόησε το μήνυμά μου ;) και κάνε search στο παλιό τόπικ στο πάρεντς, όπου αν θυμάμαι καλά είχε συζητηθεί εκτενώς το θέμα για μικρή και οικονομική κουζίνα

ωχ πραγματικά είναι υπέροχη, μη σου πω ότι είναι καλύτερη και απο την δική μου την κουζίνα!:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα σε όλες σας. Μια ερώτηση σε σας που έχετε μεγαλύτερα παιδάκια. Καλτσάκια αντιολισθητικά, αυτά που έχουν από κάτω τα πλαστικά για να μη γλιστράνε τα παιδιά στα πλακάκια, που μπορώ να βρω; Ο ένας από τα δίδυμα κάνει κάτι βήματα μόνος του, ο άλλος μόνο πιασμένος γύρω γύρω αλλά βλέπω ότι τώρα που βάλαμε καλτσες κανονικές γιατί ψυχρανε γλιστράνε περισσότερο και φοβάμαι μην πέσουν και χτυπήσουν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Παιδιά μια ερώτηση για ebay!!

Μπορώ να προτείνω σε κάποιον που έχει ένα αντικείμενο σε δημοπρασία να το αγοράσω και πότε μπορώ να το κάνω αυτό, όταν τελειώσει η δημοπρασία και δε το έχει αγοράσει κανείς ή κατα τη διάρκεια ή αυτό είναι παράνομο στο ebay? Ξέρει κάποιος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...