Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ καλαμάρι!!! Γιατί όμως αφού γράφει ότι είναι πωλητής το αμαζον. Τι να πω μερικές φορές δεν μπορώ να τους καταλάβω. Να είστε όλοι καλά!

Δεν ξέρω πραγματικά....κ μένα μου έκανε εντύπωση για αυτό κάθισα να δω ποιο κάνει τη ζημιά ;)

Αυτη τη βερμουδα την πηρα 2 φορες φετος με δωρεαν μεταφορικα σε λαχανι και λαχανι-ασπρο. (ειναι και μαγιω)

Αν τους στειλεις μηνυμα λογικα θα το διορθωσουν ή θα σου επιστρεψουν τα μεταφορικα.

επειδη δεν εχω ξαναπαρει κατι αντιστοιχο, το μαλακτικο ρουχων ειναι σε καλη τιμη?

το εχω παρει! κ το αντιστοιχο απορυπαντικο του....

αν το θες για μωρουδιακα ειναι τελειο! επλενα με μαλακτικο προδερμ κ δεν ηξερα τι φταει κ βρωμοκοπανε τα ρουχαλακια μας.......... τωρα με υγρο προδερμ κ αυτο το μαλακτικο ειναι μια χαρα!

εγω με 7.18 τελικη τιμη το ειχα παρει....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Eχει γινει επιδημια στο fb τα γκρουπ/σελιδες με προιόντα απο το ebay που τα πουλανε σε τιμη πολλαπλασια απο την αρχικη του αξια. Σε τετοιες εποχές...χωρις απόδειξη, χωρις τιποτα.

https://www.facebook.com/groups/471891702841130/

http://www.ebay.com/itm/1Pc-New-Kid-Toddler-Unisex-Boy-Girl-Baby-Tights-Leggings-PP-Pants-Trousers-/261087750842?pt=US_Baby_Toddler_Unisex_Clothing&var=&hash=item3cca0aeaba

πωλουνται για 15 ευρω για οποιον ενδιαφερεται!

Eχει γινει επιδημια στο fb τα γκρουπ/σελιδες με προιόντα απο το ebay που τα πουλανε σε τιμη πολλαπλασια απο την αρχικη του αξια. Σε τετοιες εποχές...χωρις απόδειξη, χωρις τιποτα.

https://www.facebook.com/groups/471891702841130/

http://www.ebay.com/itm/1Pc-New-Kid-Toddler-Unisex-Boy-Girl-Baby-Tights-Leggings-PP-Pants-Trousers-/261087750842?pt=US_Baby_Toddler_Unisex_Clothing&var=&hash=item3cca0aeaba

πωλουνται για 15 ευρω για οποιον ενδιαφερεται!

Επιδημία, όπως ακριβώς το λές.

Και ενοχλητική και πρόστυχη κατά την γνώμη μου.

Έχω δημοσιεύσει αντίστοιχα λίνκς σε σελίδες και φυσικά τα έσβησαν και μου τα έχωσαν κιόλας για το θράσος μου:tongue::tongue::cool::cool:

Ακόμα θυμάμαι - και ίσως και αρκετές από εδώ - μια κυρία που ξεκίνησε γκρουπάκι, και καλά για ανταλλαγές και πωλήσεις ειδών από το σπίτι μας. Και μετά από 2 μέρες άρχισε να λέει ότι θα φέρει ρούχα από Αγγλία, με χρηματοδοτηση από την ξαδέρφη της που ζεί εκεί :shock::shock:

Και αρχίζει να ποστάρει φωτός για να κόψει κίνηση και να βάζει τις τιποτένιες κινεζιές σε τιμές στον ουρανό....

Τι ωραία που περάσαμε εκείνη την μέρα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Της ποστάραμε τα λινκς και την έπιασε κρίση, ότι εκείνη ΔΕΝ θα τα φέρνει από Κίνα, ότι ΔΕΝ είναι τα ίδια πράγματα κτλ. Εντωμεταξύ οι φωτός καρακαταίδιες !!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς, το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλοί αθώοι που γίνονται θύματα των κουτοπόνηρων......

Καλό είναι σιγά σιγά να γίνεται καμιά καταγγελία σε υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους;)

BOftp3.png PzWNp3.png

εμενα μου την πέσανε και καλά τι ήρθες εδώ να μας κανεις την ξυπνια;;;

αν εισαι εσυ εξυπνη, αγοραζε απο κει. Και εριξα και γω το χαρτι της καταγγελίας. Γιατι νιωθω οτι με κοροιδεύουν. Γι αυτο πλέον δεν αγοράζω τιποτα απο φυσικό καταστημα.

Εμας μας αρέσει να μας πιανουν τον κωλο και αλλα τετοια ευχάριστα. Τους ειπα οτι καταλαβαινω οτι θα διαγραφω εγω και τα σχολια μου αλλά νισάφι πια. Δεν αντέχεται.

Θες να βγαλεις;;;οκ δωσε το 10 ευρω. Κανει 5 (δολλάρια), βάλε και τα ταχυδρομικα τα δωρεάν και εχε κέρδος 2-3 ευρώ. Την εξυπηρέτηση της καθεμιας απο το ψαχτηρι. Μην μου λες οτι ειναι χειροποιητα και κουραφέξαλα.

Αλλα εντυπωση μου εκανε που πεσανε ολες πανω μου να με φάνε;Τοσο κοροιδα ειμαστε τελικα;;;Μηπως ειμαστε αξιοι της τυχης μας;

εμενα μου την πέσανε και καλά τι ήρθες εδώ να μας κανεις την ξυπνια;;;

αν εισαι εσυ εξυπνη, αγοραζε απο κει. Και εριξα και γω το χαρτι της καταγγελίας. Γιατι νιωθω οτι με κοροιδεύουν. Γι αυτο πλέον δεν αγοράζω τιποτα απο φυσικό καταστημα.

Εμας μας αρέσει να μας πιανουν τον κωλο και αλλα τετοια ευχάριστα. Τους ειπα οτι καταλαβαινω οτι θα διαγραφω εγω και τα σχολια μου αλλά νισάφι πια. Δεν αντέχεται.

Θες να βγαλεις;;;οκ δωσε το 10 ευρω. Κανει 5 (δολλάρια), βάλε και τα ταχυδρομικα τα δωρεάν και εχε κέρδος 2-3 ευρώ. Την εξυπηρέτηση της καθεμιας απο το ψαχτηρι. Μην μου λες οτι ειναι χειροποιητα και κουραφέξαλα.

Αλλα εντυπωση μου εκανε που πεσανε ολες πανω μου να με φάνε;Τοσο κοροιδα ειμαστε τελικα;;;Μηπως ειμαστε αξιοι της τυχης μας;

To ίδιο ακριβώς !!! Όπως το λές !!!!! Και τι είναι αυτά που λες, και γιατί το κάνετε αυτό και τέτοια γελοία......

Καταγγελία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

γιουργιααααααααα

(διαφορετικη γνωμη εχω για οτιδήποτε χειροποιητο, απο κοσμημα/ρουχο κλπ)

Άλλη περίπτωση αυτή, εδώ μιλάμε για κινεζιές της χειρίστης ποιότητας συνήθως που πουλιούνται για χαβιάρι, ντροπή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταγγελία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

κι όχι μόνο για χειροποίητο!

Γνωστή μας μοδίστρα της δίναν από κατάστημα να ράψει επάνω στα ρούχα τα καρτελάκια με μάρκα και made in italy κ.ο.κ. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Επιδημία, όπως ακριβώς το λές.

Και ενοχλητική και πρόστυχη κατά την γνώμη μου.

Έχω δημοσιεύσει αντίστοιχα λίνκς σε σελίδες και φυσικά τα έσβησαν και μου τα έχωσαν κιόλας για το θράσος μου:tongue::tongue::cool::cool:

Ακόμα θυμάμαι - και ίσως και αρκετές από εδώ - μια κυρία που ξεκίνησε γκρουπάκι, και καλά για ανταλλαγές και πωλήσεις ειδών από το σπίτι μας. Και μετά από 2 μέρες άρχισε να λέει ότι θα φέρει ρούχα από Αγγλία, με χρηματοδοτηση από την ξαδέρφη της που ζεί εκεί :shock::shock:

Και αρχίζει να ποστάρει φωτός για να κόψει κίνηση και να βάζει τις τιποτένιες κινεζιές σε τιμές στον ουρανό....

Τι ωραία που περάσαμε εκείνη την μέρα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Της ποστάραμε τα λινκς και την έπιασε κρίση, ότι εκείνη ΔΕΝ θα τα φέρνει από Κίνα, ότι ΔΕΝ είναι τα ίδια πράγματα κτλ. Εντωμεταξύ οι φωτός καρακαταίδιες !!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς, το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλοί αθώοι που γίνονται θύματα των κουτοπόνηρων......

Καλό είναι σιγά σιγά να γίνεται καμιά καταγγελία σε υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους;)

:shock::shock::shock::shock::shock:

που 'ημουνα και δεν το πήρα πρέφα :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...