Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

υπάρχει κάποιο όριο στο συνολ ποσό παραγγελίας από nextdirect?? έχω φτιάξει ένα καλάθι 150?... και δεν χρεώνει μεταφορικά....

Νομίζω οτι γενικά ΔΕΝ χρεώνει μεταφορικά.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Βρε κορίτσια είναι ιδέα μου ή το amazon πλέον καθυστερεί τις αποστολές;

/QUOTE]

Δίκιο!!

Κ εγώ περιμένω 2 δέματα, 1 από Δευτέρα, το άλλο κανονικά έπρεπε να έχει έρθει Τρίτη.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα! Βρε κορίτσια είναι ιδέα μου ή το amazon πλέον καθυστερεί τις αποστολές;

Όντως καθυστερούν, παλαιότερα το αργότερο σε 10 εργάσιμες είχα τις παραγγελίες στα χέρια μου, είχε τύχει μάλιστα να παραγγείλω κάτι Δευτέρα και Παρασκευή να το έχω! Τώρα μου παίρνουν 3 γεμάτες βδομάδες σίγουρα! Ποιος ξέρει τί παίζει :rolleyes:

VmC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγω παρατηρησα οτι εχουν παρατεινει τον εκτιμωμενο χρο ο παραδοσης κατα πολυ ακομα και για λιγα πραγματα. Τελικα κατεληξα οτι το θεμα μαλλον εχει να κανει και με τα ελτα που καθυστερουν πολυ.

Μου ετυχε παραγγελια να λεει οτι θα παραδοθει σε 15 ημερες και τελικα να περασουν αλλες δεκα μεχρι να ερθει η ειδοποιηση απο τα ελτα. Πανω δηλ που θα εστελνα μην στο αμαζον.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

εγω παρελαβα μισανοιγμενο χαμενο δεμα μετα απο 40 μερες

οσο για το αμαζον θα ζητησω να με πληρωσουν για ψυχικη οδυνη!!!!

για 3η φορα τα αυτοκολλητα τοιχου με τη γοργονα δεν ερχονται!!!!

ποιος @#@$@$@ μαζευει γοργονες στα ΕΛΤΑ ελεος???????????

εγω παρελαβα μισανοιγμενο χαμενο δεμα μετα απο 40 μερες

οσο για το αμαζον θα ζητησω να με πληρωσουν για ψυχικη οδυνη!!!!

για 3η φορα τα αυτοκολλητα τοιχου με τη γοργονα δεν ερχονται!!!!

ποιος @#@$@$@ μαζευει γοργονες στα ΕΛΤΑ ελεος???????????

Νομιζω οτι πρεπει να κανεις καταγγελια στα ΕΛΤΑ....

q1kup2.pngza5op2.png

τι να πω ρε δημητρα, ειναι ευτελες

το πρωτο γυρισε ετσι για πλακα το 2ο αφαντο, το 3ο δωρεαν το ξαναστειλανε

τα παραπονα μου στα ελτα εχουν αποδωσει στο να λαμβανω ολα τα πδεματακια μου στο γραφειο και οχι μπιλετακια

αλλα τα αυτοκολλητα????? θελω τη γοργονα ρεεεεεεε

Γάτα τι πάει να πει ευτελές; Το λες μόνη σου... 3η φορά στέλνουν το ίδιο πράγμα και εξαφανίζεται ξανά... Δεν είναι σωστό ούτε για σένα, ούτε για το άμαζον επειδή υπάρχουν μακρυχέρηδες... Κάνε καταγγελία στα ΕΛΤΑ...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

τα παραπονα μου στα ελτα εχουν αποδωσει στο να λαμβανω ολα τα πδεματακια μου στο γραφειο και οχι μπιλετακια

Στο έχω πει. Δεν σε θέλει! Μην επιμένεις!

Εν τούτοις, θα συμφωνήσω με ravt, και θα΄λεγα να κάνεις μια καταγγελία στα ΕΛΤΑ για την ψυχούλα της γοργόνας και μόνο. Αλήθεια θύμησέ μου σχέδιο για να το καταχωρήσω στα DON'T ORDER!

To amazon καθυστερεί θα έλεγα. Οι ημερομηνίες Dispatching ειναι τραβηγμένες από τα μαλλιά. Παραγγελία μου από την Τρίτη ακόμα να φύγει και στο site λένε οτι θα φύγει τη Δευτέρα όταν όλα τα προίόντα ήταν in stock

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

γατούλα απ'ότι βλέπω δεν έχει για την ώρα άλλες γοργόνες να σου στείλει το άμαζον, τις φάγαν όλες τα ΕΛΤΑ ! Κάνε μια έγγραφη καταγγελία και λίγη φασαρία, μπορεί να έχουν παραπέσει πουθενά (μπααααααα)

:lol::lol::lol:

Πέρα από την πλάκα....καταγγελία χθές!!!!!!

γατούλα απ'ότι βλέπω δεν έχει για την ώρα άλλες γοργόνες να σου στείλει το άμαζον, τις φάγαν όλες τα ΕΛΤΑ ! Κάνε μια έγγραφη καταγγελία και λίγη φασαρία, μπορεί να έχουν παραπέσει πουθενά (μπααααααα)

Ετσι ακριβώς...;)

Εμενα αυτό που μου αργεί πάαααρααα πολύυυυ είναι το γερμανικό τζάβαρι...τι να πώ 2 εβδομάδες!!Ουτε από Αμερικη να ερχονταν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...