Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Μήπως ξέρετε από πού μπορώ να αγοράσω οικονομικά φανελάκια με μανίκι για 4-5χρονών;

Θέλω να είναι όμως καλή ποιότητα, για να είναι ζεστά, όχι από τα πολύ λεπτά που βρίσκεις στα Jumbo...

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας!

πρωτη φορα γραφω εδω αλλα ομολογω οτι αραια και που παρακολουθω συζητησεις σας. θα ηθελα λοιπον αν μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι. αναζητω καποιο site απο το οποιο θα μπορουσα να αγορασω γαλα humana 1 το οποιο στην Ελλαδα πωλειται προς 15 ευρω το μικρο κουτι :|. ο,τι και αν εχω βρει μεχρι στιγμης δε στελνει ελλαδα. γνωριζετε κατι; σας ευχαριστω εκ των προτερων και... καλες αγορες :P

Καλημερα σε ολες σας!

Ειχα παραγγειλει απο amazon αυτο το παπουτσακι: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0079EQI7E/ref=oh_details_o00_s01_i00, αλλα ηρθε σημερα το ιδιο παπουτσι, αλλα σε αλλους χρωματισμους. Ειναι και αυτο ομορφο, αλλα δεν ειναι αυτο που ηθελα...

ΣΕ ποιο e-mail μπορω να τους κανω παραπονα. Δεν θα το επιστρεψω, απλα να παραπονεθω θελω. Οσο και εαν εψαξα στο site τους δεν βρηκα καποιο e-mail. Τοσο στραβη ειμαι πια...

Ευχαριστω!

Έχετε δοκιμάσει κάποια από τις παρακάτω μάρκες παπουτσιών για να μου πείτε εντυπώσεις;

Victoriadelef

Pacomena

Belmondo

Caprice

Lotus

Lunar

Ninabridal

Viauno

Κυρίως με ενδιαφέρει αν ειναι σταθερά στο περπάτημα, γιατί δεν το έχω και πολύ το περπάτημα με το τακούνι :cry:

kGUSp3.png aMgOp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!

πρωτη φορα γραφω εδω αλλα ομολογω οτι αραια και που παρακολουθω συζητησεις σας. θα ηθελα λοιπον αν μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι. αναζητω καποιο site απο το οποιο θα μπορουσα να αγορασω γαλα humana 1 το οποιο στην Ελλαδα πωλειται προς 15 ευρω το μικρο κουτι :|. ο,τι και αν εχω βρει μεχρι στιγμης δε στελνει ελλαδα. γνωριζετε κατι; σας ευχαριστω εκ των προτερων και... καλες αγορες :P

Στο apo-rot.de εχει 8,85Ε τα 500γρ.και απο 40Ε και πάνω τα μεταφορικά ειναι 10Ε

Η συσκευασία εδω, αν δεν κάνω λάθος, ειναι 350γρ.Νομίζω σε συμφέρει.

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

καλημερα σας!

εγώ έπαιρνα το humana από www.apo - rot.de Έπαιρνα 10 γάλατα τη φορά, και μου έβγαινε με τα μεταφορικά 6 ευρώ το γάλα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημερα σε ολες σας!

Ειχα παραγγειλει απο amazon αυτο το παπουτσακι: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0079EQI7E/ref=oh_details_o00_s01_i00, αλλα ηρθε σημερα το ιδιο παπουτσι, αλλα σε αλλους χρωματισμους. Ειναι και αυτο ομορφο, αλλα δεν ειναι αυτο που ηθελα...

ΣΕ ποιο e-mail μπορω να τους κανω παραπονα. Δεν θα το επιστρεψω, απλα να παραπονεθω θελω. Οσο και εαν εψαξα στο site τους δεν βρηκα καποιο e-mail. Τοσο στραβη ειμαι πια...

Ευχαριστω!

γιατι να μην το στειλεις και να παρεις αυτο που θελεις; δεν θα υπαρξει προβλημα και αφου ειναι δικο τους λαθος δεν θα χρεωθεις τα μεταφορικα...

a0Nsp3.png

Στο apo-rot.de εχει 8,85Ε τα 500γρ.και απο 40Ε και πάνω τα μεταφορικά ειναι 10Ε

Η συσκευασία εδω, αν δεν κάνω λάθος, ειναι 350γρ.Νομίζω σε συμφέρει.

εγώ έπαιρνα το humana από www.apo - rot.de Έπαιρνα 10 γάλατα τη φορά, και μου έβγαινε με τα μεταφορικά 6 ευρώ το γάλα.

ευχαριστω πολύ κοριτσια! πληρωνατε με paypal?

ευχαριστω πολύ κοριτσια! πληρωνατε με paypal?

ναι με paypal αν θυμαμι καλά αλλα συμφερει τρελά εγω επαιρνα 15αδα με 10ευρω μεταφορικα και σε 10 μερες το αργοτερο στην πορτα μου!

Διαφημίσεις

help -> contact us επιλέγεις αν θέλεις live chat ή email και τους το λες.

Για την ακρίβεια δεν είναι μέιλ αλλά κάποια φόρμα που συμπληρώνεος και σου απαντούν στο μέιλ σου)

Σ' ευχαριστω πολυ!!

Ηδη μου απαντησαν και μου επιστρεφουν τα χρηματα! Απιστευτο!

Έχετε δοκιμάσει κάποια από τις παρακάτω μάρκες παπουτσιών για να μου πείτε εντυπώσεις;

Victoriadelef

Pacomena

Belmondo

Caprice

Lotus

Lunar

Ninabridal

Viauno

Κυρίως με ενδιαφέρει αν ειναι σταθερά στο περπάτημα, γιατί δεν το έχω και πολύ το περπάτημα με το τακούνι :cry:

Εγω εχω παρει belmondo

Δεν μπορω να σε βοηθησω στο στυλ που ζητας γιατι ειχα παρει πλατφορμα.

Ομως ηταν εξαιρετικα παπουτσια παρα πολυ ανετα και πολυ καλα ποιοτικως.

γιατι να μην το στειλεις και να παρεις αυτο που θελεις; δεν θα υπαρξει προβλημα και αφου ειναι δικο τους λαθος δεν θα χρεωθεις τα μεταφορικα...

Μου ειπαν να τα κρατησω, εξαλλου δεν τους συμφερει να πληρωνουν παλι μεταφορικα γιατι τα παπουτσια ηταν σε προσφορα.

Εκανα νεα παραγγελια και αναμενουμε τα νεα μας παπουτσακια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...