Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Αξεσάκι στέλνει απλά δεν τα στέλνει όλα. Σε κάθε περίπτωση (όπως με τα σπιτάκια κήπου) το γράφει στις πληροφορίες προϊόντος

Για παράδειγμα, εγώ πήρα αυτό

http://www.mytoys.de/Maxi-Cosi-Auto-Kindersitz-Priori-SPS-Stone-2011/Auto-Kindersitze-9-bis-18-kg/Auto-Kindersitze/KID/de-mt.ba.ca02.01.10/1786915

ενώ αυτό

http://www.mytoys.de/Maxi-Cosi-Autositz-Axiss-Roasted-Brown/Auto-Kindersitze-9-bis-18-kg/Auto-Kindersitze/KID/de-mt.ba.ca02.01.10/1842554

δεν το στέλνει.

Παρέλαβα χθες μια χαρά.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝατασαΒ....πλιζζζζζζζζζζ μη το αναφερεις στα αδυνατα χαχαχαχαχχα

εχουμε τον πονο μας, αντε να τα ζυγιζουμε μετραμε συνεχεια για να αποκαλυφθουν οι καμπυλες τους στο iphone!!!!!

κορίτσια καλημέρα! ο αγαπημένος μου πατερούλης( αχ αυτοι οι μπαμπάδες) μου έχασε την κάρτα προπληρωμένη! πηγα λοιπόν και έβγαλα καινούρια και το ερώτημα μου έιναι τώρα τι πρέπει να κάνω? να ξανακάνω ενγραφή στο paypal? ακυρώνεται αυτόματα η πρώτη ή πρέπει να την ακυρώσω εγώ? και για αγορές απο ebay που είναι τα στοιχεία μου περασμένα και βγάινει αυτόματα η κάρτα τι κάνω?

Καλημέρα!

Κορίτσια πως βρίσκω το ΙΒΑΝ number ενός λογαριασμού μου όταν δεν έχω βιβιλάριο; Μπορώ να το δω από το ebanking; Της eurobank συγκεκριμένα...Πρέπει να το δηλώσω στο paypal για να μπορώ να σηκώσω τα χρήματα από μία πώληση που έκανα στο εμπέι..

ΣΟΣ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κορίτσια πως βρίσκω το ΙΒΑΝ number ενός λογαριασμού μου όταν δεν έχω βιβιλάριο; Μπορώ να το δω από το ebanking; Της eurobank συγκεκριμένα...Πρέπει να το δηλώσω στο paypal για να μπορώ να σηκώσω τα χρήματα από μία πώληση που έκανα στο εμπέι..

ΣΟΣ!!!

nai bre mpes!!!!!!!

ΟΚ το βρήκα..μίλησα με έναν εκπρόσωπο....στο λογαριασμό μου δε φαινεται.Μου το έδωσε αυτός...στα αγγλικά ο λογαριασμός όψεως-μισθοδοσίας είναι checking ή savings; Το savings είναι λογικά ταμιευτηρίου ε;

κορίτσια καλημέρα! ο αγαπημένος μου πατερούλης( αχ αυτοι οι μπαμπάδες) μου έχασε την κάρτα προπληρωμένη! πηγα λοιπόν και έβγαλα καινούρια και το ερώτημα μου έιναι τώρα τι πρέπει να κάνω? να ξανακάνω ενγραφή στο paypal? ακυρώνεται αυτόματα η πρώτη ή πρέπει να την ακυρώσω εγώ? και για αγορές απο ebay που είναι τα στοιχεία μου περασμένα και βγάινει αυτόματα η κάρτα τι κάνω?

Δεν ξανακανεις εγγραφη. Πηγαινεις στο λογαριασμο σου παυπαλ και προσθετεις την καινουρια καρτα. Μπορεις να διαγραψεις την αλλη καρτα σου. Απο εμπευ πληρωνουμε παντα με παυπαλ και δεν θα εχεις προβλημα. Αν δε σβησεις την παλιά καρτα απλα καθε φορα που θα πληρωνεις θα πρεπει να διαλεγεις την σωστη καρτα

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1694650

Πώς σας φαίνονται;

Ωραίες ταμαράκι !!! Αν ταιριάζεις και το γκρί με τα ρούχα σου, μου αρέσει και το γκρί. Για να ξεφύγεις από το αναπόφευκτο μαύρο, αν έχεις ήδη.

Είχε ανοίξει κατάστημα ΑΛΝΤΟ στον Πειραιά και τα είχα δεί. Ωραία παπά !!!!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Χατζίκο μου πόσο λες να μου πάρει το ταχυδρομείο για να στείλω παπούτσια στην Αγγλία; 600γρ είναι το δεματάκι; Δε σου είπα: έκανα τη πρώτη μου πώληση στο εμπέι χάρη στη βοήθεια σου!!!Ευχαριστώ πολύ!!

Αξεσάκι στέλνει απλά δεν τα στέλνει όλα. Σε κάθε περίπτωση (όπως με τα σπιτάκια κήπου) το γράφει στις πληροφορίες προϊόντος

Για παράδειγμα, εγώ πήρα αυτό

http://www.mytoys.de/Maxi-Cosi-Auto-Kindersitz-Priori-SPS-Stone-2011/Auto-Kindersitze-9-bis-18-kg/Auto-Kindersitze/KID/de-mt.ba.ca02.01.10/1786915

ενώ αυτό

http://www.mytoys.de/Maxi-Cosi-Autositz-Axiss-Roasted-Brown/Auto-Kindersitze-9-bis-18-kg/Auto-Kindersitze/KID/de-mt.ba.ca02.01.10/1842554

δεν το στέλνει.

Παρέλαβα χθες μια χαρά.

κατάλαβα τα ίδια με το αμαζον δηλαδή, σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου

έχω αρχίσει σιγά σιγά να ψάχνομαι για το 3 της μικρής (λέμε τώρα σγα σγα γιατί από λεφτούλια που λέει και η κόρη μου γιοκ) :-(:sad:

Χατζίκο μου πόσο λες να μου πάρει το ταχυδρομείο για να στείλω παπούτσια στην Αγγλία; 600γρ είναι το δεματάκι; Δε σου είπα: έκανα τη πρώτη μου πώληση στο εμπέι χάρη στη βοήθεια σου!!!Ευχαριστώ πολύ!!

Μαριτάκι δες εδώ http://www.elta.gr/pdf/pricelist.PDF είναι ο τιμοκατάλογος των ΕΛΤΑ

(είδα στα βιολογικά ότι σου άρεσε το gel της avalon, ευτυχώς γιατί φοβόμουν μην με βρίζεις :lol::lol: αν και έχει πολλές καλές κριτικές, αυτά τα θέματα όμως είναι υποκειμενικά :D:D όταν τελιώσει και η κρέμα προσώπου σου δοκίμασε και αυτή της avalon :wink:)

καλημέρες είπα ?? δεν είπα ..........

edit

Tamar συμφωνώ απόλυτα με αυτά που έγραψες δίπλα στις αγορές, επιτέλους πρέπει να μάθουμε να φερόμαστε όπως αρμόζει και όχι όλα άρπα κόλα γιατί στο τέλος και λεφτά να έχουμε (που δεν έχουμε) δεν θα βρίσκουμε να ψωνίσουμε από πουθενά χαχαχαχαχαχαχα

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...