Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα. Εδώ και καιρό σας παρακολουθώ και έχω μπει και εγώ δειλά δειλά στον κόσμο των ιντερνετικών αγορών.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής: έκανα μια παραγγελία από ebay αλλά το προϊόν δεν έχει φθάσει. Ο πωλητής μου πρότεινε αντικατάσταση και το θεμα μου είναι ότι τελειώνει η προθεσμία για να αφήσω feedback και δεν έχει φθάσει ακόμα ούτε το 2ο. Τι feedback να του αφησω;

Είμαι τελείως άπειρη με το ebay.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια.

kGUSp3.png aMgOp3.png

Και εγώ ευχαριστημένη απ τα αστόνις. Ταμπλέτες σε πλυντήριο miele στους 50. Αλλά πάντα αυτο το πρόγραμμα χρησιμοποιούσα. Καλύτερες και απ τις φινις που τις είχα Θεους...

Και τα κρεμοσάπουνα μια χαρά ωραιότατα είναι και τα απορρυπαντικά για το πάτωμα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

:D :D :D

όπου βλέπεις "αυτό" ή "εκείνο" ή κάποιο προϊόν που να αναφέρεται στη συζήτηση αλλά να είναι με κόκκινα γράμματα, πήγαινε επάνω στη λέξη και πάτα αριστερό κλικ. Το πρόγραμμα περιήγησης (internet explorer, firefox, google chrome, opera...) σου ανοίγουν αυτόματα νέο παράθυρο που σου δείχνει σε ποιο προϊόν αναφέρεται ο σύνδεσμος.

Δοκίμασε αυτό (το youtube θα σου βγάλει)

Mάλλον δεν με κατάλαβες! Αν εγω βαλω στην αναζήτηση στο φόρουμ π.χ. παπούτσια Umi θα μου βγάλει οτιδήποτε εχει σχέση με αυτα συμπεριλαμβαλομένων και λινκ κανονικών (π.χ. www.amazon.co.uk/umi). Οταν το λινκ το εχεις ανεβάσει σε μοφη "αυτού" ή "εκείνου" όπως καλή ώρα έκανες με το youtube παραπάνω, στην αναζήτηση δεν βγαίνει.

Γενικότερα εγω έλεγα να ανοιξουμε ενα θεματακι μονο με προιόντα που συστηνουμε για να ειναι ευκολη η αναζήτηση τους.

Και εγώ ευχαριστημένη απ τα αστόνις. Ταμπλέτες σε πλυντήριο miele στους 50. Αλλά πάντα αυτο το πρόγραμμα χρησιμοποιούσα. Καλύτερες και απ τις φινις που τις είχα Θεους...

Και τα κρεμοσάπουνα μια χαρά ωραιότατα είναι και τα απορρυπαντικά για το πάτωμα.

Ποια ηταν τα απορρυπαντικα για το πατωμα που ειχες παρει;

Τα κρεμοσαπουνα που τα ειχα παρει και εγω, αριστα, δεν μου αρεσουν τα πιο παχυρευστα. Με ομορφη διακριτικη μυρωδια, οτι πρεπει.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!θελω να αγοράσω μια φριτεζα καθαρά για περιστασιακή χρήση,καθώς τηγανιζω σχεδόν σπάνια.εχετε κάτι αξιολογο και δοκιμασμένο υποψη και κυριως σε καλη και χαμηλή τιμή;;;

καλησπέρα!θελω να αγοράσω μια φριτεζα καθαρά για περιστασιακή χρήση,καθώς τηγανιζω σχεδόν σπάνια.εχετε κάτι αξιολογο και δοκιμασμένο υποψη και κυριως σε καλη και χαμηλή τιμή;;;

Ειχα δει μια αγγελια εδω απο μια κοπελα που την πουλουσε νομιζω 15 ευρω.

Γιατι δεν ψαχνεις;

wcBmp3.png

Καλημέρα. Εδώ και καιρό σας παρακολουθώ και έχω μπει και εγώ δειλά δειλά στον κόσμο των ιντερνετικών αγορών.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής: έκανα μια παραγγελία από ebay αλλά το προϊόν δεν έχει φθάσει. Ο πωλητής μου πρότεινε αντικατάσταση και το θεμα μου είναι ότι τελειώνει η προθεσμία για να αφήσω feedback και δεν έχει φθάσει ακόμα ούτε το 2ο. Τι feedback να του αφησω;

Είμαι τελείως άπειρη με το ebay.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια.

Πες του να σου επιστρέψει τα χρήματα και μετά αν θέλεις κάνεις ίδια παραγγελία στον ίδιο, αν στο κάνει αυτό του δίνεις θετικό feedback.

Διαφημίσεις

Πες του να σου επιστρέψει τα χρήματα και μετά αν θέλεις κάνεις ίδια παραγγελία στον ίδιο, αν στο κάνει αυτό του δίνεις θετικό feedback.

Ευχαριστω για την απαντηση.:D Όμως όταν του είπα ότι δεν έλαβα μου πρότεινε ή επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση και διάλεξα αντικατάσταση. Έτσι τώρα θεωρητικά αυτός έχει στείλει το 2ο αλλά παράλληλα τελειώνει ο χρόνος για το feedback. Η βλακεία μου ήταν που περίμενα πολύ ενώ είχε περάσει η πιθανή ημερομηνία παραλαβής. Τώρα το έκανα το λάθος.:( Εντωμεταξυ είναι πωλητης με 99,9% feedback. Αν αφησω ουδετερο; Να αφησω θετικό χωρίς να έχω παραλάβει μου φαίνεται κάπως! Πείτε μου τη γνώμη σας

kGUSp3.png aMgOp3.png

Ειχα δει μια αγγελια εδω απο μια κοπελα που την πουλουσε νομιζω 15 ευρω.

Γιατι δεν ψαχνεις;

Καλημέρα!

Σε ευχαριστώ πολύ!Έριξα μία ματιά, αλλά οι καινούριες που είδα θα βγούν με τα μεταφορικά όσο μία αγορά από ένα τοπικό κατάστημα φαντάζομαι!Αν έχεις κάτι άλλο υπόψη που δεν έπεσε στην αντίληψη μου στείλε μου ένα πμ αν δε σου είναι κόπος.

Παρέλαβα παπουτσάκια από το amazon για τον γιόκα και για εμένα. Τέλεια και τα δύο. Τα umi είδα ότι είναι πολύ μαλακή η σόλα τους και γενικά αρκετά καλής ποιότητας. Τα δικά μου είναι δερμάτινα και πολύ χαίρομαι που τα χτύπησα με λιγότερα από 20 ευρώ.

Ευχαριστώ για το info σχετικά με τα παπούτσια :D

Ευχαριστω για την απαντηση.:D Όμως όταν του είπα ότι δεν έλαβα μου πρότεινε ή επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση και διάλεξα αντικατάσταση. Έτσι τώρα θεωρητικά αυτός έχει στείλει το 2ο αλλά παράλληλα τελειώνει ο χρόνος για το feedback. Η βλακεία μου ήταν που περίμενα πολύ ενώ είχε περάσει η πιθανή ημερομηνία παραλαβής. Τώρα το έκανα το λάθος.:( Εντωμεταξυ είναι πωλητης με 99,9% feedback. Αν αφησω ουδετερο; Να αφησω θετικό χωρίς να έχω παραλάβει μου φαίνεται κάπως! Πείτε μου τη γνώμη σας

Έχεις 45 ημέρες για να κάνεις αναφορά στο paypal, για το feedback δεν υπάρχει χρόνος, έτσι περιμένεις να δεις αν θα έρθει το αντικείμενο και μετά αναλόγος του δίνεις feedback.

Έχεις 45 ημέρες για να κάνεις αναφορά στο paypal, για το feedback δεν υπάρχει χρόνος, έτσι περιμένεις να δεις αν θα έρθει το αντικείμενο και μετά αναλόγος του δίνεις feedback.

Αύριο λήγουν οι 45 μέρες.

Και στο ebay μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

Don't forget to leave Feedback. If there is a problem, please go to the Resolution Centre by 05/10/12

kGUSp3.png aMgOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...