Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Νομιζω οτι οντως το πληντυριο παιζει ρολο.

Eχω πλυντηριο πιατων ARISTON και σε κανενα προγραμμα δεν εδωσαν το σωστο αποτελεσμα, ουτε στο μεγαλο που κανει 1 ωρα και 40 λεπτα.:cry:

Μηπως παιζει ρολο και το νερο καθε περιοχης? Το δικο μας ειναι πολυ σκληρο,με πολλα αλατα.:roll:

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα παντως και τις finish πρεπει να τις χρησιμοποιησω σε υψηλη θερμοκρασια για να διαλυθουν καλα...

για τα υπολοιπα? χατζικο νομιζω εσυ ειχες παρει αρκετα απο αυτη την μαρκα..

tqj2p3.png vvtJp3.png

ποιο πλυντηριο και ποιο σκληρο νερο;

Στο ιδιο πολυντηριο, στο ιδιο προγραμμα και με το ιδιο (προφανως) νερο, σε μενα οι astonish δεν καθαριζαν καθολου καλα.

Αν πρεπει να αγορασω miele π.χ. ή να βαλω πιο μεγαλο προγραμμα ή να μετακομισω στην Αθηνα που εχει πιο μαλακο νερο για να βαλω astonish...σωθηκα :tongue:

Το μονο που οφειλω να ομολογησω ειναι οτι δεν αφηναν αυτη tη μυρωδια του χημικου οπως αφηνουν οι finish.

Απο περιεργεια πηγα και εφερα ενα κουτι απο την αποθηκη. Θα το δοκιμασω σημερα. Οχι τιποτα αλλο αλλα χαλασε και το πληντυριο στο εξοχικο και αν δεν μου κανουν δεν θα εχω τι να τις κανω.

Και στο τελος θα κανουμε μια λιστα με μαρκα πληντ, σκληροτητα νερου, βαθμολογια για να ξερουν οι επομενες .

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

κοριτσια οποια δεν ειναι ευχαριστημενη και της εχουν περισσεψει μπορει να μου στειλει μια ταμπλετα σε εναν φακελακι να την δοκιμασω? εννοειται οτι θα της πληρωσω τα εξοδα αποστολης...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια! να επαναφερω λιγο το θεμα με τα astonish...? οσες ειχατε παρει (μετα απο περιπου 6 μηνες) ποιες οι εντυπωσεις σας?
εμενα παντως και τις finish πρεπει να τις χρησιμοποιησω σε υψηλη θερμοκρασια για να διαλυθουν καλα...

για τα υπολοιπα? χατζικο νομιζω εσυ ειχες παρει αρκετα απο αυτη την μαρκα..

κοριτσια οποια δεν ειναι ευχαριστημενη και της εχουν περισσεψει μπορει να μου στειλει μια ταμπλετα σε εναν φακελακι να την δοκιμασω? εννοειται οτι θα της πληρωσω τα εξοδα αποστολης...

Ευχαριστημένη σε όποιο πρόγραμμα και αν πλύνω.

Στείλε μου πμ με τα στοιχεία σου να σου στείλω για δοκιμή.

BOftp3.png PzWNp3.png

χατζικο μια και σε πετυχα... για τα υπολοιπα τι γνωμη εχεις? νομιζω ειχες παρει και ενα αντιβακτηριδιακο? και για τα τζαμια? ή για το πατωμα?

Σχεδόν τα πάντα έχω πάρει και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, καθαριστικό τζαμιών (δεν θαμπώνουν και κρατάνε καθαρά περισσότερο), απορρυπαντικό για ξύλινο πάτωμα και για πλακάκια, απολυμαντικό μπάνιου (σε αυτό δεν παίρνω και όρκο, δεν βλέπω τα βακτηρίδια:rolleyes:), υγρό σαπούνι χεριών και σίγουρα κάτι άλλο που το ξεχνάω.

Το απολυμαντικό μπάνιου μόνο δεν θα ξαναπάρω γιατί μυρίζει σαν του νοσοκομείου αν με καταλαβαίνεις. Εκτός και αν αυτό σημαίνει, ότι είναι καλό. Αλλά δεν ξέρω να το κρίνω, οπότε αν δεν πεί κάποια σίγουρη γνωμη, δεν θα το ξαναπάρω.

BOftp3.png PzWNp3.png

Σχεδόν τα πάντα έχω πάρει και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, καθαριστικό τζαμιών (δεν θαμπώνουν και κρατάνε καθαρά περισσότερο), απορρυπαντικό για ξύλινο πάτωμα και για πλακάκια, απολυμαντικό μπάνιου (σε αυτό δεν παίρνω και όρκο, δεν βλέπω τα βακτηρίδια:rolleyes:), υγρό σαπούνι χεριών και σίγουρα κάτι άλλο που το ξεχνάω.

Το απολυμαντικό μπάνιου μόνο δεν θα ξαναπάρω γιατί μυρίζει σαν του νοσοκομείου αν με καταλαβαίνεις. Εκτός και αν αυτό σημαίνει, ότι είναι καλό. Αλλά δεν ξέρω να το κρίνω, οπότε αν δεν πεί κάποια σίγουρη γνωμη, δεν θα το ξαναπάρω.

ποιο εννοεις?

αυτο http://www.amazon.co.uk/Astonish-Bathroom-Cleaner-Spray-Pack/dp/B004YC3714/ref=sr_1_22?s=grocery&ie=UTF8&qid=1349192097&sr=1-22

ή http://www.amazon.co.uk/Astonish-Germ-Killer-Disinfectant-Spray/dp/B004YC39C6/ref=sr_1_3?s=grocery&ie=UTF8&qid=1349192097&sr=1-3

κι αυτο λεει οτι κανει για μπανιο... http://www.amazon.co.uk/Astonish-Antibacterial-Cleanser-Spray-Pack/dp/B004Z61NA6/ref=sr_1_35?s=grocery&ie=UTF8&qid=1349192225&sr=1-35

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Δεδομένης της διαφωνίας μας και των τόσων σχολίων για τις ταμπλέτες δεν θα ηταν καλά να ανοίξουμε ενα νέο θέμα με προιόντα που συνιστούμε;

Η αναζήτηση γινεται ολοένα και πιο δυσκολη, οι σελίδες αυξάνονται μερα με την μέρα.

Εν τω μεταξυ στα λίνκ γράφουμε "αυτο" και "κεινο" και σε τυχον αναζήτηση δεν βγαίνουν.

ε ε ε ;;; τι λετε;;;

Καλημερα να παραθεσω κ εγω την σημερινη -φρεσκια- εμπειρία μου οχι απο ιντερνετικες αγορες αλλα απο ιντερνετικες πωλησεις.

Εβαλα μια αγγελια στη xe.gr κ επικοινωνησε μαζι μου καποιος που ηθελε να αγορασει το αντικειμενο μου για να το στειλει στην κορη του στη ΝΙγηρια.

Αφου ξεκαθαρισα οτι στλενω μονο αντικαταβολη πηρα στο ελτα κ μου ειπαν οτι η Νιγηρια εχει χαλαρο νομοθετικο συστημα κ ειναι σχεδον σιγουρο οτι προκειται για απατη μιας κ αλλος ενας κυριος εστειλε κατι εκει χωρις να πληρωθει τελικα!

Απαντω οτι δεν στελνω Νιγηρια αλλα μονο Ευρωπαικες χωρες.

Μου απαντα στελνωντας μου μια διευθυνση Λονδινου με ονοματεπωνυμα ολα κανονικα.

Name: Mike Brown

Adresse: No 84 Adams Gardens Estate Brunel Road

Post-Code: Se164jg

Stadt: London

Land: United Kingdom

Αρχιζω λοιπον κ googlarω....

1ο ο Mike Brown ειναι μπασκετμπολιστας περιεργο...

2ον googlarω διευθυνση κ μου βγαζει ενα φορουμ http://www.scamwarners.com οπου καποιοι αναφερουν την ιδια αυτη διευθυνση οτι χρησιμοποιηται για scam

Αρα απουλητο το αντικειμενακι μου κ τζαμπα 1 ωρα που γκουγκλαρω τον Mike Brown! Τη γλυτωσα ομως:tongue:

Καλημερα!

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και στον άντρα μου και βρήκε πως είναι πισω από αυτά η νιγηριανή μαφία! ευτυχώς που γλιτώσαμε τα πραγματάκια μας....

Οι ταμπλέτες για τα πιάτα άριστες!

Τοσο που χάρισα τις φερι που χρησιμοποιούσα μεχρι τώρα.

τα κρεμοσάπουνα καλά αλλα λιγο αραιά,οτι πρέπει για τα παιδιά που πλένουν συνέχεια τα χέρια τους.

Τα κρεμοσάπουνα δεν τα συνιστώ ,''αγριέψανε'' τα χέρια μετά από ελάχιστη χρήση .Άμεσα αποτελέσματα ώστε να ΜΗΝ τα χρησιμοποιήσης αλλά από άρωμα-μυρωδιά άψογα !

Δεδομένης της διαφωνίας μας και των τόσων σχολίων για τις ταμπλέτες δεν θα ηταν καλά να ανοίξουμε ενα νέο θέμα με προιόντα που συνιστούμε;

Η αναζήτηση γινεται ολοένα και πιο δυσκολη, οι σελίδες αυξάνονται μερα με την μέρα.

Εν τω μεταξυ στα λίνκ γράφουμε "αυτο" και "κεινο" και σε τυχον αναζήτηση δεν βγαίνουν.

ε ε ε ;;; τι λετε;;;

:D :D :D

όπου βλέπεις "αυτό" ή "εκείνο" ή κάποιο προϊόν που να αναφέρεται στη συζήτηση αλλά να είναι με κόκκινα γράμματα, πήγαινε επάνω στη λέξη και πάτα αριστερό κλικ. Το πρόγραμμα περιήγησης (internet explorer, firefox, google chrome, opera...) σου ανοίγουν αυτόματα νέο παράθυρο που σου δείχνει σε ποιο προϊόν αναφέρεται ο σύνδεσμος.

Δοκίμασε αυτό (το youtube θα σου βγάλει)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...