Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Μουζήτησαν να στείλω με αντικαταβολή ένα πακετάκι. Μπήκα στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ να δω το κόστος και το ερώτημα μου είναι το εξής:

Ποια η διαφορά απλού με αντικαταβολή συστημένου με αντικαταβολή?Και στις δύο περιπτώσεις δεν πάει χαρτάκι?

Θα έχεις την ασφάλεια του paypal μονο.

Αντικαταβολή με απλό σημαίνει ότι πάει το χαρτάκι μόνο στο σπίτι κ ο παραλήπτης πρέπει να πάει στο ταχυδρομείο για να το παραλάβει.

Αντικαταβολή με συστημένο σημαίνει ότι πάει το δέμα κατευθείαν στο σπίτι και μόνο αν δεν σε βρουν αφήνουν χαρτάκι.

Να το τολμίαω λες με το paypal? και αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τι περίπου γίνεται? Ξέρεις?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχετε μήπως πετύχει θήκη για παιδική ψηφιακή μηχανή (ψάχνω για vtech κάνουν και αυτές που είναι για fisher price) πιο φθηνή από του άμαζον (8 λίρες) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001C4BRHI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια! να επαναφερω λιγο το θεμα με τα astonish...? οσες ειχατε παρει (μετα απο περιπου 6 μηνες) ποιες οι εντυπωσεις σας?

για τις ταμπλετες πλυντηριου αριστες!

Ακριβως το αντιθετο εχω να πω......5 κουτια αχρηστα :?, μου κανει θαμπα ολα τα σκευη και τα ποτηρια.

Μολις χρησιμοποιησα τα γνωστα, κανενα προβλημα.Ειχα αρχισει να ανησυχω οτι εφταιγε το πλυντηριπ πιατων.

Σε μπερδεψαμε τωρα :rolleyes:

r1OMp3.png KcCbp3.png

Ακριβως το αντιθετο εχω να πω......5 κουτια αχρηστα :?, μου κανει θαμπα ολα τα σκευη και τα ποτηρια.

Μολις χρησιμοποιησα τα γνωστα, κανενα προβλημα.Ειχα αρχισει να ανησυχω οτι εφταιγε το πλυντηριπ πιατων.

ωχ!αλλο παλι κ τουτο!!!

Καλημέρα! Σήμερα παρελαβα τα βιβλία για το φροντηστήριο Αγγλικών του γιου μου. Ήρθαν πολύ γρήγορα (Πεμπτή η παραγγελία και Τρίτη παράδοση) και σε πολύ καλές τιμές!!http://www.politeianet.gr/

Ακριβως το ιδιο!!! :(

Ευτυχως που ειχαμε μοιραστει την παραγγελια δοκιμαστικα και δεν μου εμειναν πολλα κουτια.

για τις ταμπλετες πλυντηριου αριστες!

Και εγώ το ίδιο θα πω! Μου έδωσε η Κικήλευτερις αρκετές για να δοκιμάσω κ έμεινα πολύ ευχαριστημένη πλενοντας τα πιάτα στο οικολογικό πρόγραμμα μιας ώρας στους 70βαθμούς. Με τα φερυ έπρεπε να πλύνω στο πρόγραμμα των 2ωρ κ 40λεπτά..

Περιμένω να μου τελειώσουν τα φερυ για να παραγγειλω :wink:

Διαφημίσεις

Καλημερα να παραθεσω κ εγω την σημερινη -φρεσκια- εμπειρία μου οχι απο ιντερνετικες αγορες αλλα απο ιντερνετικες πωλησεις.

Εβαλα μια αγγελια στη xe.gr κ επικοινωνησε μαζι μου καποιος που ηθελε να αγορασει το αντικειμενο μου για να το στειλει στην κορη του στη ΝΙγηρια.

Αφου ξεκαθαρισα οτι στλενω μονο αντικαταβολη πηρα στο ελτα κ μου ειπαν οτι η Νιγηρια εχει χαλαρο νομοθετικο συστημα κ ειναι σχεδον σιγουρο οτι προκειται για απατη μιας κ αλλος ενας κυριος εστειλε κατι εκει χωρις να πληρωθει τελικα!

Απαντω οτι δεν στελνω Νιγηρια αλλα μονο Ευρωπαικες χωρες.

Μου απαντα στελνωντας μου μια διευθυνση Λονδινου με ονοματεπωνυμα ολα κανονικα.

Name: Mike Brown

Adresse: No 84 Adams Gardens Estate Brunel Road

Post-Code: Se164jg

Stadt: London

Land: United Kingdom

Αρχιζω λοιπον κ googlarω....

1ο ο Mike Brown ειναι μπασκετμπολιστας περιεργο...

2ον googlarω διευθυνση κ μου βγαζει ενα φορουμ http://www.scamwarners.com οπου καποιοι αναφερουν την ιδια αυτη διευθυνση οτι χρησιμοποιηται για scam

Αρα απουλητο το αντικειμενακι μου κ τζαμπα 1 ωρα που γκουγκλαρω τον Mike Brown! Τη γλυτωσα ομως:tongue:

-

Ακριβως το ιδιο!!! :(

Ευτυχως που ειχαμε μοιραστει την παραγγελια δοκιμαστικα και δεν μου εμειναν πολλα κουτια.

Aλήθεια; Εγω δεν έχω ανοίξει ακόμα το κουτί αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λογια. Μη μου λέτε τετοια...Aυτές πήρατε;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Aλήθεια; Εγω δεν έχω ανοίξει ακόμα το κουτί αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λογια. Μη μου λέτε τετοια...Aυτές πήρατε;

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου για τις ταμπλέτες αυτές. Εμένα το πλυντήριό μου (Miele) έχει ένα οικονομικό πρόγραμμα (spar) το λέει, το οποίο πλένει σε χαμηλή θερμοκρασία. Σε αυτό το πρόγραμμα οι ταμπλέτες αυτές ήταν χάλια. Δεν έπλεναν καλά, άφηναν υπολείμματα και μεγάλα στίγματα στα πιάτα. Με τις κλασσικές ταμπλέτες τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αλλά όχι τέλεια, ειδικά στα μαχαιροπήρουνα. Έβαλα το πιο δυνατό πρόγραμμα, στους 50 βαθμούς, τίποτα... και γενικά απογοητεύτηκα... Μίλησα μάλιστα και με το άμαζον και μου επέστρεψαν τα χρήματα. Τις ταμπλέτες τις άφησα στην άκρη και πήρα τις γνωστές finish. Μιλώντας με μια φίλη μου πριν καμιά εβδομάδα τυχαία μου είπε ότι βάζει το πιο ενταντικό πρόγραμμα (55 βαθμοί plus) και είναι οκ. Το δοκίμασα κι εγώ τις αστόνις με αυτό το πρόγραμμα και τα πιάτα είναι σχεδόν τέλεια.

Άρα, για να μη σας κουράζω, στο δικό μου πλυντήριο οι ταμπλέτες αυτές είναι καλές μόνο σε πιο εντατικό πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω τι συμφέρει, να πληρώνεις παραπάνω ρεύμα ή πιο ακριβές ταμπλέτες?

Edit: υπολογίζοντας τις παραπάνω κιλοβατώρες που θέλω το μήνα για το πιο εντατικό πρόγραμμα είναι 0,4 χ 25 πλυντήρια/μήνα= 10 κιλοβατώρες χ 0,06 (νυκτερινό)= 0,6 + ΦΠΑ πες χονδρικά 1 ευρώ. Βέβαια, καταναλώνει και πιο πολύ νερό.

25 ταμπλέτες αστόνις= 1,4 ευρώ

25 ταμπλέτες φινις σε προσφορά: 4.25 ευρώ

Οπότε, χωρίς να υπολογίσω το νερό συμφέρουν οι Αστόνις

Συγγνώμη αν σας κούρασα

κοριτσια! να επαναφερω λιγο το θεμα με τα astonish...? οσες ειχατε παρει (μετα απο περιπου 6 μηνες) ποιες οι εντυπωσεις σας?

Οι ταμπλέτες για τα πιάτα άριστες!

Τοσο που χάρισα τις φερι που χρησιμοποιούσα μεχρι τώρα.

τα κρεμοσάπουνα καλά αλλα λιγο αραιά,οτι πρέπει για τα παιδιά που πλένουν συνέχεια τα χέρια τους.

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Νομιζω οτι οντως το πληντυριο παιζει ρολο. Τις αστονις δεν τις εχω χρησιμοποιησει ακομα ει αλλα οι φινις που ηταν και αυτες σε ταμπλετα δεν ελιωναν ποτε στο πληντυριο μου στο οικονομοκο προγραμμα. Οποτε χρησιμοποιουσα φερι. Τωρα σκεφτομαι να κανω συνδυασμο. Στο εντατικο αστονις και στο συντομο φερι.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...