Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο panda

Κατω κατω στη σελιδα δειχνει και τις αλλες προσφορες του μηνα http://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=2081749031

ακριβως!!!!

Παράθεση:

Υποχρεωτικά δηλαδή θα γίνει η ετήσια συνδρομή ύψους 49 λιρών;

και επισης σου δινει την επιλογη 'If you do not wish to continue your membership, select ʽDo not upgradeʼ from Your Account. '

οποτε λογικα δεν με δεσμευει.

Ακριβώς δεν σε δεσμεύει !!! Εάν θές μετά τους τρείς μήνες πληρώνεις την συνδρομή 49 λιρών .Πρόσεξε όμως την FREE One-Day Delivery with Amazon Prime γιατί κάθε φορά για Ελλάδα θα σε χρεώνει extra ποσό πάνω στην παραγγελία σου ,δηλαδή δεν ισχύει ότι άνω των 25 λιρών είναι δωρεάν !!! Be carefull !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Την προηγούμενη εβδομάδα μας ήρθε αυτο το ζευγαράκι για του χρόνου και είναι φοβερό!καταπληκτική ποιότητα το παπουτσι και είδα που έπεσε κι άλλο η τιμή του.Εγώ το πήρα στα 14λιρόνια και τώρα εχει 7,83!

Επίσης,μας ήρθαν και τα crocs του μεγάλου (τα είχα πετύχει στις 7,5 λίρες) και είναι επίσης σούπερ.Δεν μυρίζουν την πλαστικούρα και είναι made in Italy.

κορίτσια, ρώτησα ένα πωλητή στο ebay (από κίνα) να μου δώσει χαμηλότερη τιμή για ένα προιόν που παλια το είχε με έκπτωση και μου είπε ότι μου το δίνει στη τιμή που θέλω. Να του πω το χρώμα κ θα μου στείλει invoice.

Αυτό όμως σημαίνει πως θα κάνω αγορά εκτος ebay κ αν χαθεί στο δρόμο, θα χάσω κ τα λεφτά μου γιατί δε θα τον κρατάω με το feedback;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

εγώ αυτό το παθαίνω όταν έχω βρει ένα προιον στο ebay πχ της αμερικής και προσπαθώ να το ανοίξω μέσω ebay αγγλίας.. κάποιοι πωλητές προφανώς επιλέγουν τα προϊόντα τους να μην είναι ορατά σε άλλα εβαυ.. το πως μην με ρωτάς.. δοκίμασε το και αυτό αν και δεν είμαι σίγουρη για αυτά που λέω :P

είχες απόλυτο δίκιο!!!! αυτό έκανα κ άνοιξε κανονικά!!!!

Ευχαριστώ!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς δεν σε δεσμεύει !!! Εάν θές μετά τους τρείς μήνες πληρώνεις την συνδρομή 49 λιρών .Πρόσεξε όμως την FREE One-Day Delivery with Amazon Prime γιατί κάθε φορά για Ελλάδα θα σε χρεώνει extra ποσό πάνω στην παραγγελία σου ,δηλαδή δεν ισχύει ότι άνω των 25 λιρών είναι δωρεάν !!! Be carefull !!

καλημερα! λοιπον οταν εκανα την εγγραφη στο amazon family επελεξα μια cashcard για χρεωση χωρις διαθεσιμο υπολοιπο για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα χρεωθω κατι.

Tωρα μου ηρθε αυτο το μηνυμα για χρεωση στο prime , χωρις να εχω βαλει παραγγελια, ' Important Message

We had a problem with the credit card you supplied for your Amazon Prime membership. Unfortunately, you will not receive Amazon Prime benefits until this problem is resolved. Please re-enter a preferred payment method.'

δεν αναφερει πουθενα το ποσο χρεωσης και ουτε βρισκω καποια επιλογη να μην επιλεξω το prime.

Για βοηθειστε.....please!!!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Καλησπέρα!

Την προηγούμενη εβδομάδα μας ήρθε αυτο το ζευγαράκι για του χρόνου και είναι φοβερό!καταπληκτική ποιότητα το παπουτσι και είδα που έπεσε κι άλλο η τιμή του.Εγώ το πήρα στα 14λιρόνια και τώρα εχει 7,83!.

τα παρακολουθώ κι εγω και όπου να ναι θα τα χτυπήσω!

a0Nsp3.png

καλημερα!εχει ψωνισει καμια απο http://www.clothingattesco.com/

δεχεται χρεωστικη καρτα?(εχω της εθνικης)

γραφει στο σιτε οτι δεχεται(maestro) αλλα μου βγαζει μυνημα οτι δε τη δεχεται!τι κανω?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα! λοιπον οταν εκανα την εγγραφη στο amazon family επελεξα μια cashcard για χρεωση χωρις διαθεσιμο υπολοιπο για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα χρεωθω κατι.

Tωρα μου ηρθε αυτο το μηνυμα για χρεωση στο prime , χωρις να εχω βαλει παραγγελια, ' Important Message

We had a problem with the credit card you supplied for your Amazon Prime membership. Unfortunately, you will not receive Amazon Prime benefits until this problem is resolved. Please re-enter a preferred payment method.'

δεν αναφερει πουθενα το ποσο χρεωσης και ουτε βρισκω καποια επιλογη να μην επιλεξω το prime.

Για βοηθειστε.....please!!!!!!

Καπου ειδα οτι αν εχεις ηδη prime δεν πληρωνεις το επιπλεον ποσο για το family.Τωρα τι ακριβως ισχυει για το αντιθετο....Ισως να πρεπει να εχεις prime membership για να χρησιμοποιησεις το family:confused:

** If you've already paid for an Amazon Prime membership and you sign up for Amazon Family, your Prime membership won't change--we'll just add your Amazon Family membership to your account.

βλακεια λεω οτι δεν σε χρεωνει παραπανω;Παιζει να καταλαβα και λαθος.

Διαφημίσεις

** If you've already paid for an Amazon Prime membership and you sign up for Amazon Family, your Prime membership won't change--we'll just add your Amazon Family membership to your account.

βλακεια λεω οτι δεν σε χρεωνει παραπανω;Παιζει να καταλαβα και λαθος.

Δεν θελω το amazon prime, αν το δινει πακετο με το family παλι δεν το θελω.....δεν μπορω να βρω ουτε ποσο κοστιζει , ουτε πως να μην γινει η εγγραφη.....:|

r1OMp3.png KcCbp3.png

Καλησπέρα!

Μουζήτησαν να στείλω με αντικαταβολή ένα πακετάκι. Μπήκα στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ να δω το κόστος και το ερώτημα μου είναι το εξής:

Ποια η διαφορά απλού με αντικαταβολή συστημένου με αντικαταβολή?Και στις δύο περιπτώσεις δεν πάει χαρτάκι?

κορίτσια, ρώτησα ένα πωλητή στο ebay (από κίνα) να μου δώσει χαμηλότερη τιμή για ένα προιόν που παλια το είχε με έκπτωση και μου είπε ότι μου το δίνει στη τιμή που θέλω. Να του πω το χρώμα κ θα μου στείλει invoice.

Αυτό όμως σημαίνει πως θα κάνω αγορά εκτος ebay κ αν χαθεί στο δρόμο, θα χάσω κ τα λεφτά μου γιατί δε θα τον κρατάω με το feedback;

Θα έχεις την ασφάλεια του paypal μονο.

Δεν θελω το amazon prime, αν το δινει πακετο με το family παλι δεν το θελω.....δεν μπορω να βρω ουτε ποσο κοστιζει , ουτε πως να μην γινει η εγγραφη.....:|

Μαλλον στο δινει μαζι με το Prime.Δηλαδη πληρωνεις το ενα και εχεις και τις 2 υπηρεσιες.Ετσι εχω καταλαβει.Ας μας πει και καποιος αλλος αν το ψαξει να γνωριζουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...