Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια

το amazon family συμφέρει;

τι λέτε;

Εκανα εγγραφη για τους 3 δωρεαν μηνες να δοκιμασω και θα το σκεφτω για την ετησια εγγραφη.Ολο και κατι αγοραζω.....εσεις τι λετε, δεν συμφερει?

r1OMp3.png KcCbp3.png

Εκανα εγγραφη για τους 3 δωρεαν μηνες να δοκιμασω και θα το σκεφτω για την ετησια εγγραφη.Ολο και κατι αγοραζω.....εσεις τι λετε, δεν συμφερει?

Το κέρδος δεν έχω καταλάβει ποιο θα είναι...Επίσης η ετήσια συνδρομή πόσο θα είναι;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Το κέρδος δεν έχω καταλάβει ποιο θα είναι...Επίσης η ετήσια συνδρομή πόσο θα είναι;

και εγω δεν το μελετησα πολυ, γιαυτο το δοκιμαζω για να δω τι προσφορες και τι εκπτωσεις θα μου στελνουν.

εγω επισης δεν καταλαβα τι ακριβως εχει?μονο βρεφικα??κ ποσο παραπανω συμφερει??
θα σας ενημερωσω γιατι δεν προλαβα και εγω να δω λεπτομερειες.

......λοιπον επανηλθα με νεοτερα!

Για παραδειγμα προσφορα για τα μελη και επισης εκπτωσεις σε διαφορα ειδη.Καλα ξεκινησαμε!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Σας παραθετω ολοκληρο το email της επιβεβαιωσης εγγραφης και περιμενω αποψεις.

' Welcome to Amazon Family! Your free 3 months includes:

£10 off Baby Products

Save £10 when you spend £50 in our Baby Store. You can save on thousands of items including nappies, pushchairs, car seats, baby toys and much more. A promotional code has been automatically credited to your account.

FREE One-Day Delivery with Amazon Prime

Benefit from FREE Unlimited One-Day Delivery to mainland UK on millions of eligible items, including nappies, wipes and baby food, with Amazon Prime.

At least £50 Worth of Exclusive Offers Every Month

Find at least £50 worth of offers on products for all the family on our Amazon Family Offers page. Bookmark this page and look out for our emails to keep up to date with all our ongoing deals and product recommendations--exclusive to Amazon Family members. You can also follow us on Facebook.

Free Tommee Tippee Sangenic Nappy Bin

Get a free nappy bin when you purchase a set of 3 Tommee Tippee Compatible Cassettes. A promotional code will be automatically credited to your account within 48 hours. Find out more.

After your free 3 months you'll be charged £49 for a year of Amazon Family benefits, which include:

· A further £25 off when you spend £50 in our Baby Store

· FREE One-Day Delivery on millions of items with Amazon Prime

· At least £50 worth of exclusive offers for you and your family every month

If you do not wish to continue your membership, select ʽDo not upgradeʼ from Your Account.

We hope you enjoy your Amazon Family membership. '

r1OMp3.png KcCbp3.png

Σας παραθετω ολοκληρο το email της επιβεβαιωσης εγγραφης και περιμενω αποψεις.

' Welcome to Amazon Family! Your free 3 months includes:

£10 off Baby Products

Save £10 when you spend £50 in our Baby Store. You can save on thousands of items including nappies, pushchairs, car seats, baby toys and much more. A promotional code has been automatically credited to your account.

FREE One-Day Delivery with Amazon Prime

Benefit from FREE Unlimited One-Day Delivery to mainland UK on millions of eligible items, including nappies, wipes and baby food, with Amazon Prime.

At least £50 Worth of Exclusive Offers Every Month

Find at least £50 worth of offers on products for all the family on our Amazon Family Offers page. Bookmark this page and look out for our emails to keep up to date with all our ongoing deals and product recommendations--exclusive to Amazon Family members. You can also follow us on Facebook.

Free Tommee Tippee Sangenic Nappy Bin

Get a free nappy bin when you purchase a set of 3 Tommee Tippee Compatible Cassettes. A promotional code will be automatically credited to your account within 48 hours. Find out more.

After your free 3 months you'll be charged £49 for a year of Amazon Family benefits, which include:

· A further £25 off when you spend £50 in our Baby Store

· FREE One-Day Delivery on millions of items with Amazon Prime

· At least £50 worth of exclusive offers for you and your family every month

If you do not wish to continue your membership, select ʽDo not upgradeʼ from Your Account.

We hope you enjoy your Amazon Family membership. '

Υποχρεωτικά δηλαδή θα γίνει η ετήσια συνδρομή ύψους 49 λιρών; ΤΟ θέμα είναι οτι αν και μελαχρινή δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς λειτουργεί και ποιο το κέρδος. Στις 50 λίρες κερδίζεις 10 λίρες μόνο όμως για baby products. Tα άλλα δεν τα καταλαβαίνω. Κάποιες προσφορές γενικά λέει και το tommee tippee αδιάφορο μου κανει

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

κορίτσια, σας ανοιγει αυτό το link? http://www.ebay.co.uk/itm/160848734019?var=460098513718&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Είναι ένα ρολόι που είχα αγοράσει απ'τους λατρεμένους χογκολέζους και τώρα που ήθελα ναπάρω άλλο ένα, μου βγάζει αυτό το μνμ με κόκκινα γράμματα

Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries. We are blocking your viewing in an effort to prevent restricted items from being displayed. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of said restrictions because of limitations of existing technology. Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, and we hope you may find other items of interest on eBay.

έστειλα μνμ στο πωλητή να τον ρωτήσω γιατί γίνεται αυτό κ μου είπε κ καλά ότι ίσως κολλάει το σύστημα κ γι'αυτό δεν ανοίγει.

Αν θέλω να αγοράσω ρολοι, να μου στείλει invoice και να τον πληρώσω με το paypal.

Και ρωτάω εγώ τώρα, αν χαθεί, αν δε το στείλει ποτέ, θα μπορέσω να βρω το δίκιο μου που θα είναι εκτός ebay αλλά εντός paypal;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Υποχρεωτικά δηλαδή θα γίνει η ετήσια συνδρομή ύψους 49 λιρών; ΤΟ θέμα είναι οτι αν και μελαχρινή δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς λειτουργεί και ποιο το κέρδος. Στις 50 λίρες κερδίζεις 10 λίρες μόνο όμως για baby products. Tα άλλα δεν τα καταλαβαίνω. Κάποιες προσφορές γενικά λέει και το tommee tippee αδιάφορο μου κανει

Η τωρινη προσφορα ειναι αυτη μαλλον.Με τρια Tommee Tippee compatible cassetes σου δινουν δωρο τον καδο(για πανες).Καθε φορα θα εχει αλλη προσφορα φανταζομαι....Αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι το prime.Θα ισχυει κατι και για την Ελλαδα ή αφορα μονο την Αγγλια;

Διαφημίσεις

Κατω κατω στη σελιδα δειχνει και τις αλλες προσφορες του μηνα http://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=2081749031

ακριβως!!!!

Υποχρεωτικά δηλαδή θα γίνει η ετήσια συνδρομή ύψους 49 λιρών;

και επισης σου δινει την επιλογη 'If you do not wish to continue your membership, select ʽDo not upgradeʼ from Your Account. '

οποτε λογικα δεν με δεσμευει.

r1OMp3.png KcCbp3.png

κορίτσια, σας ανοιγει αυτό το link? http://www.ebay.co.uk/itm/160848734019?var=460098513718&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Είναι ένα ρολόι που είχα αγοράσει απ'τους λατρεμένους χογκολέζους και τώρα που ήθελα ναπάρω άλλο ένα, μου βγάζει αυτό το μνμ με κόκκινα γράμματα

Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries. We are blocking your viewing in an effort to prevent restricted items from being displayed. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of said restrictions because of limitations of existing technology. Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, and we hope you may find other items of interest on eBay.

έστειλα μνμ στο πωλητή να τον ρωτήσω γιατί γίνεται αυτό κ μου είπε κ καλά ότι ίσως κολλάει το σύστημα κ γι'αυτό δεν ανοίγει.

Αν θέλω να αγοράσω ρολοι, να μου στείλει invoice και να τον πληρώσω με το paypal.

Και ρωτάω εγώ τώρα, αν χαθεί, αν δε το στείλει ποτέ, θα μπορέσω να βρω το δίκιο μου που θα είναι εκτός ebay αλλά εντός paypal;

εγώ αυτό το παθαίνω όταν έχω βρει ένα προιον στο ebay πχ της αμερικής και προσπαθώ να το ανοίξω μέσω ebay αγγλίας.. κάποιοι πωλητές προφανώς επιλέγουν τα προϊόντα τους να μην είναι ορατά σε άλλα εβαυ.. το πως μην με ρωτάς.. δοκίμασε το και αυτό αν και δεν είμαι σίγουρη για αυτά που λέω :P

βρε κορίτσια μου εκείνο το site που βάζεις το αυτοκίνητο και σου βρίσκει αν ταιριάζει το καθισματάκι σου το θυμάται καμία?

thanks

μονο το site της britax ξερω. ισως τα κορίτσια να ξερουν κι αλλο.

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...