Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Αθηνα που εμενα ηταν η χειροτερη η Γενικη, αφου αν εκανα καποια ψωνια μεσω ιντερνετ και μαθαινα οτι με αυτη συνεργαζονταν, επαιρνα τηλ για να μου ερθει το δεμα στην ωρα του.

Εδω που μενω τωρα, ειχα πολλες ατυχες στιγμες με την Γενικη επισης. Ειδικα ενα δεματακι που το περιμενα πως και πως, εκαναν 4 μερες να μου το φερουν (το ειχαν, ερχονταν στην πολυκατοικια, αντι να χτυπησουν κουδουνι, τηλεφωνουσαν, εγω στη δουλεια, δεν το σηκωνα, και εφευγαν).

Με τη Ups ημουν πολυ ευχαριστημενη καθως και με το πορτα πορτα οταν ημουν αθηνα.

δουλευω στην acs και το θέμα ειναι οτι το καθε καταστημα ειτε της γενικης ειτε της acs το εχουν διαφορετικοι πρακτορες,κι εγω εχω πολλα προβληματα με διαφορα καταστηματα μας διοτι δεν λειτουργουν ολοι το ιδιο δυστυχως ,με το παιδι της γενικης που ερχεται στην περιοχη μας εχουμε αριστε σχεσεις διοτι ειναι πολυ καλος ....το ιδιο συμβαινει παντου καποιοι δουλευεουν σωστα καποιοι οχι γι αυτο και οι διαφορετικες αποψεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά είναι πολύ πιο ακρίβό. Καλύτερη τιμή στα βιβλία που θέλω βρήκα στο βιβλιοπωλείο "Πολιτεία" στην Αθήνα να το εμπιστευθώ; Το έχει δοκιμάσει καμία;

Έχει η Πολιτεία βιβλία για τα μαθήματα αγγλικών; Δεν το ήξερα...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Για να είμαι δίκαιη, χθες το μεσημέρι με κάλεσαν από τη Γενική ταχυδρομική, απ τα κεντρικά της Αθήνας... Με ρώτησαν αν περιμένω δέμα από Αγγλία. Μου είπαν ότι μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη διεύθυνση και μου τη διάβασε. Του απάντησα πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη διεύθυνσή μου και πως απλά το δέμα μου λιάζεται στο υποκατάστημα. Μετά με ρώτησε αν πρόκειται για απομακρυσμένη περιοχή. Του απάντησα πως το σπίτι μου είναι 5 λεπτά απ το υποκατάστημα και πως αφού πρώτα αναγκάστηκα να αναζητήσω μόνη μου το δέμα, αφού άκουσα ότι έστειλαν μήνυμα (!) και αυτό σε λάθος κινητό (ενώ απ τα κεντρικά με βρήκαν!) τώρα πρέπει να πάω η ίδια να παραλάβω. Μου απάντησε πως δεν χρειάζεται να πάω, θα ειδοποιήσει εκείνος να μου το φέρουν και με ρώτησε αν θα είμαι σπίτι έως τις 18.00. Ο κούριερ ήρθε στις 19.30...

Για την ποιότητα του τεσκο θα σας πω μολις πλύνω αλλά με μια πρώτη ματιά δεν είμαι ευχαριστημένη...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Έχει η Πολιτεία βιβλία για τα μαθήματα αγγλικών; Δεν το ήξερα...

Ναι έχει στο ηλεκτρονικό του κατάστημα. Το κακό όμως είναι ότι δεν απανταεί στα τηλέφωνα και αυτό με ανησυχεί. Η διαφορά είναι σχεδόν 10Ε. Τι να κάνω; Το κακό είναι ότι τα θέλω και γρήγορα όχι σε ένα μήνα.....

Απάντησαν τελικά!!Θα παραγγείλω και θα σας ενημερώσω!

Καλημέρα και από μένα.Εγω χτυπησα αυτά εδω για του χρόνου...πως μπορώ να τα περάσω στο μηνυμα μου(είμαι λίγο ασχετη απ΄ ότι καταλάβατε)από το amazon.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.Εγω χτυπησα αυτά εδω για του χρόνου...πως μπορώ να τα περάσω στο μηνυμα μου(είμαι λίγο ασχετη απ΄ ότι καταλάβατε)από το amazon.

copy paste κανεις το λιγκ, ελληνιστι αντιγραφη επικολληση;)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά είναι πολύ πιο ακρίβό. Καλύτερη τιμή στα βιβλία που θέλω βρήκα στο βιβλιοπωλείο "Πολιτεία" στην Αθήνα να το εμπιστευθώ; Το έχει δοκιμάσει καμία;

Ψωνίζω όλα μου τα βιβλία από κει.

Οι καλύτερες τιμές και δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30 ευρώ.

Και δέχονται αντικαταβολή αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις πιστωτική.

Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.

QnL8p2.png

Ναι έχει στο ηλεκτρονικό του κατάστημα. Το κακό όμως είναι ότι δεν απανταεί στα τηλέφωνα και αυτό με ανησυχεί. Η διαφορά είναι σχεδόν 10Ε. Τι να κάνω; Το κακό είναι ότι τα θέλω και γρήγορα όχι σε ένα μήνα.....

Απάντησαν τελικά!!Θα παραγγείλω και θα σας ενημερώσω!

στο ειπα κι εγω δεν υπαρχει κανενα προβλημα ειναι πολυ οργανωμενοι και εχουν απειρα βιβλια

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

στο ειπα κι εγω δεν υπαρχει κανενα προβλημα ειναι πολυ οργανωμενοι και εχουν απειρα βιβλια

Ευχαριστώ για την απάντηση σου (σόρυ δεν είδα την προηγουμενη) και σε εσένα kolibigi.

Διαφημίσεις

εγω πήραhttp://www.amazon.co.uk/dp/B0073O6PEG/ref=pe_217191_31005151_dp_2'>http://www.amazon.co.uk/dp/B005EJHTEW/ref=pe_217191_31005151_dp_1

http://www.amazon.co.uk/dp/B0073O6PEG/ref=pe_217191_31005151_dp_2,

http://www.amazon.co.uk/dp/B007G4KEWW/ref=pe_217191_31005151_dp_3

καλησπερα και απο μενα! εκανα εχθες και εγω μια παραγγελια απο tesco για πρωτη φορα και καπου διαβασα στο σαιτ οτι αν εχεις πολλα πραγματα μπορει να ερθουν σε 2 δεματα! ειναι 11 κομματια φορμες και μπλουζακια. ειναι πολλα για ενα δεμα?

Καλημερα κορίτσια!

θελω να παρω υπνοσακο 2,5 τογκ 6-18 μηνων. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιον;

Καλημερα. Πουλαω εγω τον δικο μας, αφορετο, 2.5 tog, εως 18 μηνων. Ειναι dream bag, σε πρασινο χρωμα. Μηπως σε ενδιαφερει; 15 ευρω.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...