Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Τα μηχανοκίνητα οι δικοί μου δεν τα θέλουν τα βαργιούνται.

Σαν μέγεθος ο δικος μου χωράει άνετα και στο υψος ειναι κανονικος αλλα αδύνατος.Εχει επιχειρήσει και ο μεγάλος να κάνει βολτα που ειναι 1,32,τα καταφερε αλλα ηταν κάπως:tongue:

Βλέπω οτι σήμερα επεσε κι αλλο η τιμή στο αμαζον,αν το θες βιάσου!

ναι, την είδα που έπεσε! Έχει κι άλλο πάντως ιστορικά.. μέχρι 30 λίρες!

Αντε, μήπως συντονιστούμε - συνεννοηθούμε μήπως το προλάβουμε!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σευχαριστω πολύ !!!!!μ αρεσαν πολύ τα ρούχα τους και οι τιμες τους είναι κατι παραπάνω απο καλές ,και θα στεναχωριομουν αν δεν μπορουσα να παραλαβω ,,να σε ρωτησω με τι ήρθαν ??με ταχυδρομείο ,ποσες μέρες έκαναν???

λοιπόν εβαλα χθες το βραδυ παραγγελια απο tesco και σημερα μου έστειλαν email οτι έφυγαν και μου εδωσαν και αριθμό αποστολής !!!εντυπωσιαστηκα με την ταχύτητα των Αγγλων!!!!!!!!!θα σας πω μόλις παραλάβω πως είναι!!!!!!

Καλά μη χαίρεσαι... Και εγώ 13 παρήγγειλα και 14 έφυγαν. Αλλά εγώ ακόμα δεν παρέλαβα και δεν ξέρω και με τι έρχονται...

μην ανησυχειτε, εγω οποτε εχω παραγγειλει ολα καλα!

Στην Καλαματα παρελαβα με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, ομως καθε πολη μπορει να εχει διαφορετικο τοπικο διανομεα.

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Μωρέ και στη δική μου πόλη αυτή η τραγική εταιρία έχει το δέμα μου... Ουδέποτε έκαναν αποστολή δέματος. Έστειλαν μήνυμα (σε λάθος κινητό) για να πάω να παραλάβω...

Το απόγευμα θα τους τα πω ένα χεράκι αν και ανα την Ελλάδα είναι η χειρότερη εταιρία κούριερ...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μωρέ και στη δική μου πόλη αυτή η τραγική εταιρία έχει το δέμα μου... Ουδέποτε έκαναν αποστολή δέματος. Έστειλαν μήνυμα (σε λάθος κινητό) για να πάω να παραλάβω...

Το απόγευμα θα τους τα πω ένα χεράκι αν και ανα την Ελλάδα είναι η χειρότερη εταιρία κούριερ...[/quote

Νιώθω την ανάγκη να υποστηρίξω την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ μιας και σε όσες συναλλαγές είχα μέχρι τώρα ήταν άψογοι!και γρήγοροι...

εν αντιθέση με την acs που εχει τύχει να μου "πετάξουν" δέμα από το παραθυρο του οδηγού για΄τι δεν μπουρούσε να σταματήσει,με παίρνουν πάντα τηλ. να με ρωτήσουν αν θα τα φέρουν ή θα πάω εγώ να τα πάρω και άλλα τέτοια χαριτωμένα.Εντάξει,δεν τους κακοχαρακτηρίζω αλλά σίγουρα η ΓΕΝΙΚΗ είναι πολύ καλύτερη για μένα.

Τυχερά είναι αυτά

Καλημέρα! Άρχισα να ψάχνω βιβλία για το φροντηστήριο των Αγγλικών για τον μεγάλο μου. Έχετε καμία ιδέα για δοκιμασμένο βιβλιοπωλείο με καλές τιμές;

Για δες κι αυτό http://bookstation.gr/

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Εγω πιστεω οτι εξαρταται απο το καταστημα η την περιοχη. Χτες περιμενα δεμα με τη γενικη ταχυδρομικη. Ηρθε ο κουριερ δεν με βρηκε και δεν αφησε χαρτακι. Ειχε παρει τηλ ομως στο σταθερο. Επειδη περιμενα το δεμα οταν ειδα το αγνωστο κιν πηρα πισω. Εκανα 5 λεπτα να καταλαβω και να

καταλαβει τι θελω αλλα τελικα ολα καλα. Περασε παλι και μου το αφησε.

Απο την αλλη οποτε εχω δεμα με ups και δεν με βρισκουν σπιτι χτυπανε τα υπολοιπα κουδουνια της πολυκατοικιας ακομη κ σε ακαταλληλες ωρες. Και παρολο που πηρα τηλ και παραπονεθηκα δεν αλλαξε κατι την επομενη φορα. Για να γλυτωσουν το δρομολογιο θα το αφηναν οπουδηποτε.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

κι εγώ κορίτσια, τα χειρότερα έχω να πω για τη γενική ταχυδρομική εδώ στη Λαμία!

Τις περισσότερες (αν όχι όλες) φορές που έχω δέμα, πρέπει να τσακωθώ για να μου το φέρουν απόγευμα προς βράδυ!!!

Ενώ με όλες τις άλλες μια χαρά κ ιδιαίτερα με την ACS που πάντα με ειδοποιούν πριν έρθουν!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Νιώθω την ανάγκη να υποστηρίξω την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ μιας και σε όσες συναλλαγές είχα μέχρι τώρα ήταν άψογοι!και γρήγοροι...

εν αντιθέση με την acs που εχει τύχει να μου "πετάξουν" δέμα από το παραθυρο του οδηγού για΄τι δεν μπουρούσε να σταματήσει,με παίρνουν πάντα τηλ. να με ρωτήσουν αν θα τα φέρουν ή θα πάω εγώ να τα πάρω και άλλα τέτοια χαριτωμένα.Εντάξει,δεν τους κακοχαρακτηρίζω αλλά σίγουρα η ΓΕΝΙΚΗ είναι πολύ καλύτερη για μένα.

Τυχερά είναι αυτά

Καλησπέρα!

Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα τοπικού καταστήματος. Και γω μπορώ να πωότι ανάμεσα στις δύο εταιρίες ψηφίζω φανατικά Γενική Ταχυδρομική.

Αθηνα που εμενα ηταν η χειροτερη η Γενικη, αφου αν εκανα καποια ψωνια μεσω ιντερνετ και μαθαινα οτι με αυτη συνεργαζονταν, επαιρνα τηλ για να μου ερθει το δεμα στην ωρα του.

Εδω που μενω τωρα, ειχα πολλες ατυχες στιγμες με την Γενικη επισης. Ειδικα ενα δεματακι που το περιμενα πως και πως, εκαναν 4 μερες να μου το φερουν (το ειχαν, ερχονταν στην πολυκατοικια, αντι να χτυπησουν κουδουνι, τηλεφωνουσαν, εγω στη δουλεια, δεν το σηκωνα, και εφευγαν).

Με τη Ups ημουν πολυ ευχαριστημενη καθως και με το πορτα πορτα οταν ημουν αθηνα.

wcBmp3.png

Για δες κι αυτό http://bookstation.gr/

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά είναι πολύ πιο ακρίβό. Καλύτερη τιμή στα βιβλία που θέλω βρήκα στο βιβλιοπωλείο "Πολιτεία" στην Αθήνα να το εμπιστευθώ; Το έχει δοκιμάσει καμία;

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά είναι πολύ πιο ακρίβό. Καλύτερη τιμή στα βιβλία που θέλω βρήκα στο βιβλιοπωλείο "Πολιτεία" στην Αθήνα να το εμπιστευθώ; Το έχει δοκιμάσει καμία;

ναι,ειναι αξιοπιστο

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Το απόγευμα θα τους τα πω ένα χεράκι αν και ανα την Ελλάδα είναι η χειρότερη εταιρία κούριερ...

με γενική ???γαμώτο και δουλεύω στην acs !!!!ας ελπίσουμε να θυμηθει ο κουριερ ποια ειμαι μιας και το παιδι της γενικης εκει που ειμαι ειναι αστερι ,ευγενικοτατος και εχουμε και συναλλαγες αλλωστε δεν εχουμε να μοιρασουμε κατι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...