Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Θεά!

Αυτά καπαρώθηκαν!

Επίσης είδα αυτά: http://www.amazon.co.uk/Agatha-Ruiz-De-Prada-121945/dp/B007D84WOC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1348473670&sr=8-1

Στα http://www.charlesclinkard.co.uk/ έχει ωραιότατα, αλλά με τα μεταφορικά ξεφεύγουν :cry: :cry: :cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να κάνεις αναζήτηση στα shoes με λέξη κλειδί leather, μετά διαλέγεις children μετά girls μετά super save delivery και τέλος τιμή από low σε high, αν δεν σε πειράζει να είναι αμγιγώς κοριτσίστικα άσε απλά children.

Και μετά απολαμβάνεις! Είναι το χόμπυ μου τώρα που θηλάζω τη μπέμπα!

a0Nsp3.png

Πόσα κιλά είναι το μωράκι σου; Αν είναι πάνω από 9 κιλά σας κάνει το britax 123 αν και γνώμη μου είναι να μην τη γυρίσεις ακόμα μπρος τα μπρος, είναι μικράκι. Εμείς μετά το χρόνο πήραμε κάθισμα να κοιτάει μπρος και αυτό το έκανα με μισή καρδιά αλλά τουλάχιστον προσπάθησα να πάρω ένα καλό.

Αν πάρεις καινούριο θεωρώ τη λύση του britax 123 πολύ καλή γιατί παίρνεις ένα και τελειώνεις μέχρι τα 12 του χρόνια και είναι και ασφαλή.

σ'ευχαριστω πολυ!! η μικρη ειναι 8,5 κιλα..το σκεφτομαι κ εγω οτι μεχρι τον χρονο πρεπει να κοιταει αναποδα αλλα κ τωρα οσο μπορει ολο μπροστα γυριζει..θα στραβολαιμιασει καμια ωρα!!! :D αυτο που μου αρεσει κ εμενα σ΄'αυτο το καθισματακι ειναι οτι με 1 ξεμπερδευω για πολυ καιρο..εχεις να προτεινεις καποιο αλλο??

1YG7p2.png 7biOp2.png

εμείς έχουμε το maxi cosi tobi 9-18κιλά και το βάλαμε στη μικρή αφού έκλεισε το χρόνο. Υπάρχουν πολλά καλά σε αυτά τα κιλά, και τα recaro είναι πολύ καλά, και τα britax και τα Besafe (όπου έχει και ανάποδο κάθισμα για αυτή τη κατηγορία, είναι ακριβό αλλά πολύ ασφαλές).

Αν δεις στο parents έχει ολόκληρο θέμα....

Το μόνο κακό στο μπρίταχ 123 είναι ότι η ανάκλιση είναι κάτω από το κάθισμα και ειλικρινά δε το καταλαβαίνω αυτό. Αν το έχει κάποια μανούλα να μας πει μήπως έχω καταλάβει λάθος, αλλά αν ισχύει δε βολεύει καθόλου για ταξίδι το εν λόγω κάθισμα.Καλύτερα να πάρεις (αν ισχύει αυτό με την ανάκλιση) ένα άλλο της μπρίταξ που είναι 9-18 κιλά, άποψή μου πάντα!

Καλύτερα να κοιτάει πίσω όσο γίνεται περισσότερο!

hellooooo! μηπως εχει παρει καμια παπουτσακια froddo? τα μεγεθη ειναι τοσο πολυ μικρα οσο λεει το αμαζον? μου βγαινουν 2 νουμερα μικροτερα απο τα γκαρβαλιν σε εκ.

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι ακομα τα μεγεθη στα παιδικα του tesco ειναι αναλογα με τα μεγεθη του ζαρα για παραδειγμα?:?

Να σου πω νομίζω πως έχουν τελικά λίγο μεγαλούτσικη γραμμή.Τα νεξτ που αναφέρεις πάντως όντως έχουν στενή γραμμή.Το έχω παρατηρήσει κι εγώ!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

κορίτσια, θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί έχω καταμπερδευτεί!

Ο γιος μου ζήτησε για δώρο από τους γονείς μου (κ παππούδες του) ένα κίτρινο μεγάλο αυτοκίνητο με πόρτα για να μπαίνει μέσα. Κάτι σαν αυτό δηλαδή.

Το θέμα όμως είναι αν θα το παίξει γιατί είναι ήδη σχεδόν τριών ετών! Μη πάνε τα λεφτά χαμένα!

υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσατε να μου προτείνετε; Κανένα ηλεκτροκίνητο ίσως;

Κανονικό ποδήλατο με βοηθητικές 12' έχουμε ήδη (κληρονομιά απ'το μεγαλύτερο ξάδερφο χεχε!!)

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Ο γιος μου ζήτησε για δώρο από τους γονείς μου (κ παππούδες του) ένα κίτρινο μεγάλο αυτοκίνητο με πόρτα για να μπαίνει μέσα. Κάτι σαν αυτό δηλαδή.

Το θέμα όμως είναι αν θα το παίξει γιατί είναι ήδη σχεδόν τριών ετών! Μη πάνε τα λεφτά χαμένα!

υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσατε να μου προτείνετε; Κανένα ηλεκτροκίνητο ίσως;

Κανονικό ποδήλατο με βοηθητικές 12' έχουμε ήδη (κληρονομιά απ'το μεγαλύτερο ξάδερφο χεχε!!)

Οιδικες μου σταματησαν να πολυπαιζουν με αυτο το αυτοκινητακι πριν απο τα 3. :(

O δικός μου το ζητάει σε οποιον τον ρωτάει, τον τελευταιο χρόνο ,τι δωρο θέλει.Και ειναι 5!!! :rolleyes:

οταν πάμε σε σπίτι φίλων, που το έχουν, δεν βγαίνει απο μέσα!

Δεν του το πήρα και εγώ απο πέρισυ που το ζητάει γιατι ειναι μεγάλος αλλα πιστεύω ειναι στο παιδι αν θα παιξει και μεχρι ποια ηλικια.

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Οιδικες μου σταματησαν να πολυπαιζουν με αυτο το αυτοκινητακι πριν απο τα 3. :(
O δικός μου το ζητάει σε οποιον τον ρωτάει, τον τελευταιο χρόνο ,τι δωρο θέλει.Και ειναι 5!!! :rolleyes:

οταν πάμε σε σπίτι φίλων, που το έχουν, δεν βγαίνει απο μέσα!

Δεν του το πήρα και εγώ απο πέρισυ που το ζητάει γιατι ειναι μεγάλος αλλα πιστεύω ειναι στο παιδι αν θα παιξει και μεχρι ποια ηλικια.

εγώ λέω να το τολμήσω κ να του το παραγγείλω! Για μηχανοκίνητο τι λέτε;

Ο άντρας μου λέει ότι θα τεμπελιάσει τελείως.. και αν ναι, έχετε κανένα υπόψιν σας;

Γάτα, σαν μέγεθος πως είναι; χωράει μέσα άνετα ο δικός σου; Ρωτάω επειδή ο άντρας μου (πάλι) λέει ότι είναι μικρό κ δε θα χωράει..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τελικά χτύπησα αυτά για τη μικρή http://www.amazon.co.uk/dp/B007BYX3DO/ref=pe_217191_31005151_dp_2

και αυτά για τη μαμά που δεν τολμούσε να τα πλησιάσει πέρσι

http://www.amazon.co.uk/dp/B005X71CAW/ref=pe_217191_31005151_dp_1 !

Σε ευχαριστώ πολύ :D :D :D

hellooooo! μηπως εχει παρει καμια παπουτσακια froddo? τα μεγεθη ειναι τοσο πολυ μικρα οσο λεει το αμαζον? μου βγαινουν 2 νουμερα μικροτερα απο τα γκαρβαλιν σε εκ.

Εγώ έχω πάρει froddo μπαλαρίνες για τη μεγάλη μου (33νούμερο). Δεν ξέρω τα γκαρβαλίν, αλλά δεν είχαν καμία διαφορά με τα άλλα παπουτσάκια που φοράει (kickers και umi). Στο μήκος δηλ. διοφορετικά δεν ήταν το ίδιο στυλ με τα άλλα (μπαλαρίνες πιο εφαρμοστά) ώστε να μπορώ να συγκρίνω το φάρδος...

a0Nsp3.png

Καλημέρα!

Τελικά χτύπησα αυτά για τη μικρή http://www.amazon.co.uk/dp/B007BYX3DO/ref=pe_217191_31005151_dp_2

και αυτά για τη μαμά που δεν τολμούσε να τα πλησιάσει πέρσι

http://www.amazon.co.uk/dp/B005X71CAW/ref=pe_217191_31005151_dp_1 !

Σε ευχαριστώ πολύ :D :D :D

Χαίρομαι πάρα πολύ! Τα παιδικά μου αρέσουν κι εμένα πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να υπολογίσω νούμερα για το μωράκι μου! Εγώ παράγγειλα αυτά που θεώρησα απαραίτητα και τώρα ... περιμένω. Πέφτουν κάθε μέρα και από λίγο, αν πέσουν υπερβολικά (δηλ. στις 6 λίρες πχ.) πολύ θα πάρω και έξτρα για τις μεγάλες!

a0Nsp3.png

εγώ λέω να το τολμήσω κ να του το παραγγείλω! Για μηχανοκίνητο τι λέτε;

Ο άντρας μου λέει ότι θα τεμπελιάσει τελείως.. και αν ναι, έχετε κανένα υπόψιν σας;

Γάτα, σαν μέγεθος πως είναι; χωράει μέσα άνετα ο δικός σου; Ρωτάω επειδή ο άντρας μου (πάλι) λέει ότι είναι μικρό κ δε θα χωράει..

Τα μηχανοκίνητα οι δικοί μου δεν τα θέλουν τα βαργιούνται.

Σαν μέγεθος ο δικος μου χωράει άνετα και στο υψος ειναι κανονικος αλλα αδύνατος.Εχει επιχειρήσει και ο μεγάλος να κάνει βολτα που ειναι 1,32,τα καταφερε αλλα ηταν κάπως:tongue:

Βλέπω οτι σήμερα επεσε κι αλλο η τιμή στο αμαζον,αν το θες βιάσου!

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

κοριτσια ειχε βαλει πολυ παλια μια κοπελα (μαλλον στο παλιο θεμα και δεν μπορω να το βρω πουθενα) ενα λινκ με μια κρεμα σωματος που λεει πως μυριζε υπεροχα...

δεν θυμαμαι τιποτα αλλο αλλα ηταν σουπερ ευχαριστημενη...

αν μπορει και διαβαζει ας το ξαναγραψει pls....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...