Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Το πευπαλ καλά έκανε κ σου έστειλε για να σου υπενθυμίσει ότι λήγει η κάρτα σου. Να βγάλεις καινούργια κάρτα ή αν έχεις κάποια άλλη που δεν λήγει τώρα κ να πας να την καταχωρήσεις.

Οδηγίες για το πευπαλ στην υπογραφή μου στο λινκ Οδηγίες για paypal

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Ευτυχώς που έστειλε μήνυμα το paypal γιατί ούτε που το θυμόμουν:rolleyes:

Άλλη κάρτα δεν έχω οπότε θα πάω να βγάλω άλλη.

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Με αφορμή τα τελευταία προβληματάκια που είχα με χαμένες παραγγελίες από amazon, θα ήθελα να επεκταθώ και να καταθέσω την εμπερια μου με θεματάκια που είχα με τα ΕΛΤΑ.

Τον τελευταίο μήνα έχω αγοράσει από άλλα μέλη κάποια πραγματάκια, τα οποία ήρθαν με απλό ταχυδρομείο και όλα με ανοιγμένους φακέλους. Το ίδιο πρόβλημα των αμοιγμένων δεμάτων μου ανέφεραν και άλλες κοπέλες που αγόρασαν από μένα .

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ακόμη και το συστημένο που είχα στείλει Αγγλία χάθηκε (!!!), αρχίζω και προβληματίζομαι ιδιαίτερα για την αξιοπιστία των ΕΛΤΑ και κυρίως αναρωτιέμαι για το αν υπάρχει καποιος τρόπος να αναδείξω το πρόβλημα.

ειμαι ο αθρωπός σου!:-P:razz::-P:razz:

έκανα αναφορα στελνοντας ενα απλο μαιλ στα ΕΛΤΑ. Το μαιλ παραπέμπεται απο ΚΕΠ τοσο στο τοπιλο ΕΛΤΑ όσο και στα:-P κεντρικα!

Για ανοιγμενα δεματα απο το αμαζον παραπονεθηκα κ γω. Με πηραν οι παντες τηλεφωνο. Ο Γενικός ΕΛΤΑ, ο διευθυντης υποκαταστηματος κ ο ταχυδρομος! Μου ειπαν οτι αν το δεμα τους ερχεται ανοιγμενο, θα υπογραφεται απο τον διευθυντη κατα την παραλαβη.

Εκτοτε δεν μου ηρθε ποτε τιποτα ανοιγμενο...

Καλησπέρα κορίτσια!!

Να σας κάνω 1 ερώτηση?Θα την κάνω:tongue:

Έχω 1 κάρτα προπληρωμένη της Κύπρου που λήγει 10/12.Μου έστειλε μήνυμα το paypal να την κάνω update.

Πως το κάνω?Έτυχε σε καμία?

Πήγα στο προφίλ μου έκανα edit στην ημερομηνία λήξης αλλά δεν το δέχεται.

Μήπως πρέπει να βγάλω καινούργια κάρτα?

Και εγώ έχω ίδια κάρτα και ρώτησα την τράπεζα, αν λήγει η κάρτα μου τι γίνεται; και μου είπαν ότι θα μου στείλουν καινούργια. Ρώτησε την τράπεζα μήπως σου έχουν στείλει άλλη.

ειμαι ο αθρωπός σου!:-P:razz::-P:razz:

έκανα αναφορα στελνοντας ενα απλο μαιλ στα ΕΛΤΑ. Το μαιλ παραπέμπεται απο ΚΕΠ τοσο στο τοπιλο ΕΛΤΑ όσο και στα:-P κεντρικα!

Για ανοιγμενα δεματα απο το αμαζον παραπονεθηκα κ γω. Με πηραν οι παντες τηλεφωνο. Ο Γενικός ΕΛΤΑ, ο διευθυντης υποκαταστηματος κ ο ταχυδρομος! Μου ειπαν οτι αν το δεμα τους ερχεται ανοιγμενο, θα υπογραφεται απο τον διευθυντη κατα την παραλαβη.

Εκτοτε δεν μου ηρθε ποτε τιποτα ανοιγμενο...

:) :) :) :)

Καλησπέρα.

Ακολούθησα τη συμβουλή σου και τους ανέφερα επιγραμματικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζω το τελευταίο διάστημα με τις υπηρεσίες τους, μέσω της φόρμας που έχει στο νέο site. Ελπίζω να ιδρώσει λιγάκι το αυτί τους.

Θα είναι κρίμα να μας πετάξουν στο τέλος οι πάντες απ'έξω εξαιτίας της ανευθυνότητας ορισμένων είτε εντός συνόρων είτε και ενδεχομένως εκτός.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Μήπως εχετε εμπειρία σχετική με αυτά τα καθισματάκια αυτοκινήτου;η μικρή μας παρότι είναι 19 μηνών είναι 15.650kg και 91πόντους ύψος.Στο britax που έχουμε είναι οριακά όλα (οι ιμάντες, το μπόι κλπ).

Είναι νωρίς για να πάρω το 2-3 νομίζω αλλά δεν ξέρω αν θα βολέψουν τα 123.

Βέβαια,είναι και το britax evolva 123 σε πολύ καλη τιμή αλλά δυστυχώς ζοριζόμαστε οικονομικά (όπως όλοι).

Εχετε κάτι άλλο να προτείνετε;

Καλό βραδυ

το πρωτο καθισματακι δεν το ξερω, ξερω ομως το evolva και ειναι πολυ καλο. η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη, αλλα επειδη ειναι κατι που θα εχετε για πολλα χρονια , μηπως να το ξαναβλεπατε? σορρυ και παλι, δεν ξερω ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα, αλλα νομιζω οτι αξιζει τα παραπανω χρηματα και με το παραπανω

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. βιολογικά - φυτικά προιόντα μπορώ να βρω μόνο στο iherb ή υπάρχει κ κάποιο άλλο site που μου διαφεύγει?

Δεν έχω ψωνίσει ποτέ ούτε από το iherb αλλά με μια πρόχειρη αναζήτηση είδα ότι ένα gel αλόης που το πήρε η μάνα μου από δω 27 ευρώ, στο iherb είχε μόλις 5!!!!!!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Εγώ περιμένω να πέσουν τα φίλτρα.... ;)

Κορίτσι και εγω ενδιαφερομαι, εχω αλλα 3.... Αμα πεσει η τιμη ενημερωσε please;)

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. βιολογικά - φυτικά προιόντα μπορώ να βρω μόνο στο iherb ή υπάρχει κ κάποιο άλλο site που μου διαφεύγει?

Δεν έχω ψωνίσει ποτέ ούτε από το iherb αλλά με μια πρόχειρη αναζήτηση είδα ότι ένα gel αλόης που το πήρε η μάνα μου από δω 27 ευρώ, στο iherb είχε μόλις 5!!!!!!!!

Με τετοιες διαφορες στις τιμες απο iherb μονο νομιζω.;) Ειναι και αξιοπιστο και μεχρι τωρα δεν υπηρξε προβλημα τουλαχιστον οσο ξερω.Στην πρωτη παραγγελια με κωδικο ASI380 εχεις εκπτωση 5$.

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

καλημερα..να ρωτησω κ εγω σχετικα με το britax evola 123..η μικρη μου ειναι 9,εχουμε το chicco που ειναι σαν αυγουλακι για τα βρεφακια αλλα δεν βολευεται πλεον εκει,με το ζορι κουμπονεται κ δυσανασχετει ενω δεν ειχε ποτε προβλημα..το britax λοιπον μας κανει σαν καθισματακι η' ειναι πιο βολικο για πιο μεγαλα παιδακια??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Πήρα τελικά:

μπότες για τη μαμά http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005TGKMVC/ref=oh_details_o00_s00_i00

καλοκαιρινά για τη μεσαία: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0062XLUF8/ref=oh_details_o00_s00_i01

και σανδαλάκια που ελπίζω να φορέσει η μπέμπα: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005D613UM/ref=oh_details_o00_s00_i02

a0Nsp3.png

καλημερα..να ρωτησω κ εγω σχετικα με το britax evola 123..η μικρη μου ειναι 9,εχουμε το chicco που ειναι σαν αυγουλακι για τα βρεφακια αλλα δεν βολευεται πλεον εκει,με το ζορι κουμπονεται κ δυσανασχετει ενω δεν ειχε ποτε προβλημα..το britax λοιπον μας κανει σαν καθισματακι η' ειναι πιο βολικο για πιο μεγαλα παιδακια??

Πόσα κιλά είναι το μωράκι σου; Αν είναι πάνω από 9 κιλά σας κάνει το britax 123 αν και γνώμη μου είναι να μην τη γυρίσεις ακόμα μπρος τα μπρος, είναι μικράκι. Εμείς μετά το χρόνο πήραμε κάθισμα να κοιτάει μπρος και αυτό το έκανα με μισή καρδιά αλλά τουλάχιστον προσπάθησα να πάρω ένα καλό.

Αν πάρεις καινούριο θεωρώ τη λύση του britax 123 πολύ καλή γιατί παίρνεις ένα και τελειώνεις μέχρι τα 12 του χρόνια και είναι και ασφαλή.

Να ρωτήσω μήπως έχει καμία μανούλα αυτό το κάθισμα που είναι για 15-36κιλά να μου πει εντυπώσεις;Είναι από τα λίγα που βρήκα με ανάκλιση...

http://www.babydream.gr/prodsolo.aspx?pid=149

Είμαι ανάμεσα σε αυτό, σε ένα της recaro http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...A3P5ROKL5A1OLE

και ενα της concord http://www.amazon.co.uk/Concord-Lift...8469272&sr=1-4

Απλά τα 2 τελευταία δεν έχουν ανάκλιση...προτείνετε κανένα από τα 3 εσείς;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Χθες ανακάλυψα ότι το ποδαράκι μας έχει ξεπεράσει το Νο22 και ψάχνω απεγνωσμένα παπουτσάκια Νο23 για κοριτσάκι σε normal τιμές.

1. Έχετε δει κάτι εντός ή εκτος λίστας πρόσφατα?

2. Πάνω στην αναζήτηση που έκανα έπεσα πάνω σε αυτό το site: http://www.sagiakoskids.gr/el/

Έχει δωρεάν μεταφορικά και καλές τιμούλες -αν βρεις βέβαια νούμερο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...