Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

αντιστοιχα βρισκω αυτη αλλα με 4 κεκακια. απο co.uk

41Cpc6QICjL._AA300_.jpg

και δωρεαν μεταφορικα (ετσι μου βγαινει τουλαχιστον μην εκανα καμια πατατα!???_)

http://www.amazon.co.uk/Breville-Worrall-Thompson-VTP099-Gourmet/dp/B003L77HDW/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1320089756&sr=8-18

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντιστοιχα βρισκω αυτη αλλα με 4 κεκακια. απο co.uk

41Cpc6QICjL._AA300_.jpg

και δωρεαν μεταφορικα (ετσι μου βγαινει τουλαχιστον μην εκανα καμια πατατα!???_)

http://www.amazon.co.uk/Breville-Worrall-Thompson-VTP099-Gourmet/dp/B003L77HDW/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1320089756&sr=8-18

Αυτή την μπρεβίλ είχα δει, καλή μάρκα, πωλητής το ΑΜΑΖΟΝ, οπότε όχι μεταφορικά, και σε 10 λεπτά κεκάκια. Χωρίς φούρνους κλπ.

Σε μια ώρα μπορείς να κάνεις 20 κεκάκια περίπου. Δεν είναι και άσχημα.

BOftp3.png PzWNp3.png

ναι αυτη σκεφτομαι...αλλα αν σε μια ωρα φτιαχνεις 20, στο φουρνο σε 10 λεπτα φτιαχνω 20...εκει τωρα εχω φαει το κολλημα. παντως και κατι ειδη για παρτυ ζαχαρωνω με την αριελ παλι χωρις μεταφορικα. αν δε μπορεσει να μου τα παρει μια κοπελα που παει αμερικη τοτε θα τα παρω απο αμαζον στανταρ. ελλαδα δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ!

ναι αυτη σκεφτομαι...αλλα αν σε μια ωρα φτιαχνεις 20, στο φουρνο σε 10 λεπτα φτιαχνω 20...εκει τωρα εχω φαει το κολλημα. παντως και κατι ειδη για παρτυ ζαχαρωνω με την αριελ παλι χωρις μεταφορικα. αν δε μπορεσει να μου τα παρει μια κοπελα που παει αμερικη τοτε θα τα παρω απο αμαζον στανταρ. ελλαδα δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ!

Βρήκα και αυτή εδώ, αλλά δεν έχει πωλητή το ΑΜΑΖΟΝ και βγάζει 3 λίρες μεταφορικά. Είναι για 6 μεγάλα. Πως σου φαίνεται ? Βέβαια είναι ακριβότερη....

BOftp3.png PzWNp3.png

Καλά όσο τα βλέπω και τα υπολογίζω, δεν ξέρω αν αξίζει τελικά η συσκευή.

Ωραίες είναι αυτές οι θήκες και σαφώς φθηνότερες. Εκεί θα καταλήξω. Άλλη μια συσκευή για αποθήκευση δεν νομίζω.........

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εχω παρει εγω ενα καρο χαρτινες θηκες για 10 χρονια θα μου φτανουν. μωρε και το ταψακι με τα χαρτινα θηκακια μια χαρα τη κανει τη δουλεια (γεμιζω το 1 με καμια 20αρια και μεχρι να γινουν ετοιμαζω την επομενη δοση, αλλα εικοσι κοκ.... αρκει ο συζυγος να λειπει γιατι φωναζει πως σπαταλαω ρευμα και αυτα να τα κανω με το νυχτερινο :P )

Βρε κορίτσι, η συσκευή δεν είναι με μπαταρίες, και αυτή θα καίει, ίσως και περισσότερο απ το φούρνο. Και πόσες φορές θα φτιάξεις κεκάκια? Δε ξέρω, για μένα είναι άχρηστη αγορά.

Γατόνι μου έβαλα sorry. Και με το δικό μου λογαριασμό το έπαιρνε, αν και είχα ξαναχρησιμοποιήσει τον ίδιο. Καλά ακόμα δεν έχω λάβει μειλ επιβεβαίωσης παραγγελίας. Out of office έχω λάβει επειδή ήταν Σάββατο

YqE6p2.png

IqItp3.png

Άκυρον... Άτιμη ίωση, με κατέστρεψες. Είχαν στείλει μειλ χθες ότι έφυγαν από εκεί τα πράγματα

Το λεπον... Χθες παρέλαβα από everything5pounds.com 2 ζευγάρια παπούτσια. Σας είχα πει ότι το ένα το χα δει εδώ σε μαγαζί 39 ευρώ ε?

Ήρθαν χθες (ούτε μια εβδομάδα παραγγελία) συστημένο στην πόρτα μου. Οπότε για 2 ζευγάρια παπούτσια 8.50 λίρες μεταφορικά συστημένο δεν είναι τίποτα... Όσες παραγγείλετε, διαβάστε πρώτα τα reviews, πολύ χρήσιμα! Θα αγόραζα 3 (36 δηλαδή) αλλά γράφανε ότι έχουν στενή φόρμα και καλό θα ήταν να πάρετε ένα νούμερο μεγαλύτερο. Αυτό και έκανα και είναι κουτί!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Πήρα αυτά τα μαύρα

http://www.everything5pounds.com/flower-stone-embellished-rubber-flats-p-3476.html

Εις γνώση μου για το υλικό τους, ο άνδρας μου με έκραξε για αυτη την επιλογή μου αλλά τα θέλω για περιστασιακή χρήση, πχ μια επίσκεψη ξέρω γω

και αυτά

http://www.everything5pounds.com/leather-style-flats-with-metal-symbol-p-2877.html

σε γκρι

Αυτά είναι πανέμορφα, σταθερά, ωραία σόλα, πολύ καλή δουλειά! Για αυτά με παίνεψε το στεφάνι μου, δε μπορώ να πω!

Αυτά τα δεύτερα βρήκα 39 ευρώ.

Αξίζουν τα λεφτά τους βρε κορίτσι γιατί για 2 ζευγάρια παπούτσια 20 ευρώ με τα μεταφορικά, συστημένο σπίτι μου 26/10 παραγγελία και αποστολή, 31/10 παράδοση(!) είναι μια χαρά! Θα σου ξαναπω την άνοιξη αν είμαι σούπερ ευχαριστημένη.

Που είμαι ήδη δηλαδή γιατί εδώ με 10 ευρώ το ζευγάρι ΑΝ έβρισκα ήταν κάκιστης ποιότητας.

Σήμερα περιμένω καθισματάκι της ανηψιάς από mytoys.de είδα ότι είναι στην πόλη μου οπότε θα το φέρουν. Παραγγελία 26/10 και αυτό, maxi cosi priori sps σε προσφορά 98 ευρώ!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Πολύ ωραία και τα δύο ζευγάρια. Να σου πω την αλήθεια με τις τιμές που έχουν φοβόμουν μήπως ήταν μουφα. Πάντως εμφανισιακά είναι super! Γι' αυτό σε ρώτησα μπας και πάρω κι εγώ αλλά στα γκρι που μου άρεσαν κι εμένα περισσότερο δεν έχει στο νούμερό μου.

όσο για το καθισματάκι θα ψάχνω κι εγώ στο mytoys.de. Το καλοκαίρι θα χρειαστούμε καινούριο και πρέπει να προμηθευτώ σε πρώτη καλή ευκαιρία.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Σιγά! Απλά το βρίσκω απαράδεκτο τη στιγμή που οι πωλητές έχουν όλη την καλή διάθεση να καλύψουν την απώλεια αντικειμένων να εκμεταλλευόμαστε την καλοσύνη τους. Ε αυτό είναι, αν όχι απληστεία, σίγουρα κλεψιά. Και το βρίσω τραγικό να το παινευόμαστε κι από πάνω!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...