Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

κανάτες νερού BRITA σε προσφορά, τσεκάρετε τιμές εδώ και στο www.camelcamelcamel.co.uk

Εγώ περιμένω να πέσουν τα φίλτρα.... ;)

για διαφωτιστε με λιγο βρε κοριτσια αυτο το σαιτ ειναι οκ?

'>http://www.lightinthebox.com/:?:?

αν κάνεις μια αναζήτηση στο θέμα, με την μπάρα πάνω δεξιά που λεει αναζήτηση θα δεις πως εχει αναφερθεί πολλάκις κ αν θυμάμαι καλά οτι είχαν προβλήματα κάποια κορίτσια ή οτι πουλάει απομιμήσεις....δεν είμαι 100% σίγουρη :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις κι αλλους τους ρίχνεις στα ταρταρα!!

θα δώσω μάλλον διευθυνση μιας θειας μου που μένει Αθηνα και μετά θα της πω να μου τα στείλει κρητη

ξέρει καμια να μου πει αν τα νουμερα ειναι σαν του mandco??ή μικρότερα???

αν εχει ψωνισει κάποια απο νησι και εχει παραλαβει ας μου απαντησει ,εχω φτιαξει ενα καλαθι με ρουχα για ολο το χειμωνα στα 200 ευρω και λεω να κανω παραγγελια αυριο,ερχονται με ταχυδρομειο????επισης η κορη μου φοραει παπουτσι νουμερο 29 ,θα της παρω το 11 child ???

Καλημέρα!

Εγώ μένω επίσης σε νησίκαι μου ήρθαν μια χαρά!

Από ποιότητα είναι μια χαρά για τις τιμές τους. Προσωπικά τα θεωρώ ανώτερα από mandco, αλλά να είμαι ειλικρινής δεν τα έχουμε βάλει όλα. Τα καλοκαιρινά που έχουμε δοκιμάσει πάντως και τα ζιπουνάκια δε μουέπαθαν τίποτα στο πλύσιμο.

Καλημέρα!

Εγώ μένω επίσης σε νησίκαι μου ήρθαν μια χαρά!

Από ποιότητα είναι μια χαρά για τις τιμές τους. Προσωπικά τα θεωρώ ανώτερα από mandco, αλλά να είμαι ειλικρινής δεν τα έχουμε βάλει όλα. Τα καλοκαιρινά που έχουμε δοκιμάσει πάντως και τα ζιπουνάκια δε μουέπαθαν τίποτα στο πλύσιμο.

σευχαριστω πολύ !!!!!μ αρεσαν πολύ τα ρούχα τους και οι τιμες τους είναι κατι παραπάνω απο καλές ,και θα στεναχωριομουν αν δεν μπορουσα να παραλαβω ,,να σε ρωτησω με τι ήρθαν ??με ταχυδρομείο ,ποσες μέρες έκαναν???

αν κάνεις μια αναζήτηση στο θέμα, με την μπάρα πάνω δεξιά που λεει αναζήτηση θα δεις πως εχει αναφερθεί πολλάκις κ αν θυμάμαι καλά οτι είχαν προβλήματα κάποια κορίτσια ή οτι πουλάει απομιμήσεις....δεν είμαι 100% σίγουρη :D

ναι την εκανα την αναζητηση και διαβασα τα σχολια των κοριτσιων που ηταν μονο 2 δυστυχως και

οι γνωμες διιστανται! ειπα μηπως καποια το ειχε χρησιμοποιησει τελευταια!

ξερω οτι ειναι κινεζικο αλλα δεν ειδα απομιμησεις απο κατι επωνυμο μεσα ασε που τα παιδικα τους ρουχα μπορω να πω οτι ειναι αρκετα τσιμπημενα! μπλουζα-κολαν 49 ευρω! απλα ρωταω γιατι τα μεταφορικα ειναι αρκετα χαμηλα. βρηκα ακομα και δερματινες γοβες σε καλη τιμη!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.Ηθελα να ρωτησω, εβαλα μια παραγγελία στο amazon 39 και κατι λίρες και όταν πήγαινα για check out που ελεγε 48 λίρες=60 κατι ευρω.Φυσιολογικό, είναι το φπα?Ελεγε packaging kai vat 9 λίρες, το φπα μπαίνει στο check out και όχι στην τιμη που αναγράφεται στο καθε προιον?Ευχαριστω εκ των προτερων

Αφαιρείται το αγγλικό φπα και μπαίνει το ελληνικό. Κάλλιστα μπορεί να ισχύει η διαφορά αρχικής τελικής τιμής αν πρόκειται για προϊόντα που έχουν υψηλότερο φπα εδώ.

a0Nsp3.png

ειχα πατησει free delivery.Αφου εκανα την παραγγελία και εδωσα όλα τα στοιχεια μετά πατησα κάτι για να την ακυρώσω και ακυρωνα ένα ένα τα αντικείμενα.Κοιτάω στο my orders και λεει no orders were found.Θελω να πιστεύω ότι ακυρώθηκε η παραγγελία μου διαφορετικά πως μπορώ να την ακυρώσω

Amazon.co.uk Order Summary

Items: £39.25

Postage & Packing: £0.00

Total before VAT: £39.25

VAT: £9.03

Order Total: £48.28

Ξεκάθαρα δεν έχεις χρεωθεί μεταφορικά, πρόκειται για το φπα και μόνο.

a0Nsp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Να σας κάνω 1 ερώτηση?Θα την κάνω:tongue:

Έχω 1 κάρτα προπληρωμένη της Κύπρου που λήγει 10/12.Μου έστειλε μήνυμα το paypal να την κάνω update.

Πως το κάνω?Έτυχε σε καμία?

Πήγα στο προφίλ μου έκανα edit στην ημερομηνία λήξης αλλά δεν το δέχεται.

Μήπως πρέπει να βγάλω καινούργια κάρτα?

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Να σας κάνω 1 ερώτηση?Θα την κάνω:tongue:

Έχω 1 κάρτα προπληρωμένη της Κύπρου που λήγει 10/12.Μου έστειλε μήνυμα το paypal να την κάνω update.

Πως το κάνω?Έτυχε σε καμία?

Πήγα στο προφίλ μου έκανα edit στην ημερομηνία λήξης αλλά δεν το δέχεται.

Μήπως πρέπει να βγάλω καινούργια κάρτα?

Το πευπαλ καλά έκανε κ σου έστειλε για να σου υπενθυμίσει ότι λήγει η κάρτα σου. Να βγάλεις καινούργια κάρτα ή αν έχεις κάποια άλλη που δεν λήγει τώρα κ να πας να την καταχωρήσεις.

Οδηγίες για το πευπαλ στην υπογραφή μου στο λινκ Οδηγίες για paypal

Διαφημίσεις

γιατί δεν κοιτάς το size guide τους?

τα κοιταξα απλα σε μια παλιοτερη αγορα στα next παροτι πηρα το νουμερο που ηταν για την μικρη μας ηρθε λιγο στενουτσικο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...