Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Έχω κουπόνι -20% για το gymboree. Όποια το θέλει ας μου στείλει πμ, ωστόσο θα φύγω σε κανένα 3ωρο και θα λείπω όλη μέρα. Το κουπόνι λήγει σήμερα.

Αχ κανά gymbucks έχεις;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για την ποιοτητα ΤΕΣΚΟ δεν ξέρω να σου πω, ένα φορεματάκι καλοκαιρινό έχουμε πάρει από το ΕΒΑΥ, μια χαρά ήταν αλλά δεν ξέρω σαν σύνολο πως είναι ο ρουχισμός του.

Πέιπαλ δεν έχει, ωστόσο δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθεί προβλήματα επικοινωνίας ή παράδοσης.

Στο international delivery αναφέρει ότι αποστέλλει με 10 λίρες μόνο στην ενδοχώρα της Ελλάδας, οπότε δεν νομίζω να στέλνει στην Κρήτη. Στείλε τους καλου κακού ένα μνμ, μήπως και δεχθούν να σου στείλουν. Αλλιώς, μήπως έχεις κάποιον άλλο να παραλάβει για εσένα και να σου στείλει μετά την παραγγελία σου ?

Όταν βάζω μια παραγγελία, και μετά είτε θέλω να ακυρώσω αντικείμενα ή όλη την παραγγελία, πάω στο My Orders, βρίσκω την παραγγελία και μετά είτε κάνω cancel τα αντικείμενα που δεν θέλω είτε κάνω request cancellation για όλη την παραγγελία/αποστολή. Σε κάθε περίπτωση λαμβάνω σχετικό email. Έλαβες τέτοιο ?

Από αυτά που λες, η δική μου αίσθηση είναι ότι δεν προχώρησες μέχρι το τελικό στάδιο, να κάνεις δηλαδή confirm την παραγγελία. Οπότε γιαυτό τώρα δεν βρίσκεις παραγγελία στο My Orders σου. Αλλιώς, αν την είχες ολοκληρώσεις και ακυρώσει, θα είχες λάβει μέιλ και στο My Orders σου θα φαινόταν ως ακυρωμένη.

δεν έχω πιστωτικη παρα μόνο πρωπληρωμενη της eurobank ,μπορω να χρησοιμοποιησω αυτη στο tesco???επισης η κορη μου φοράει στα παπουτσια νουμερο 29 ,θα της παρω το 11child που γράφει??

δεν έχω πιστωτικη παρα μόνο πρωπληρωμενη της eurobank ,μπορω να χρησοιμοποιησω αυτη στο tesco???επισης η κορη μου φοράει στα παπουτσια νουμερο 29 ,θα της παρω το 11child που γράφει??

Ναι μωρέ, οι περισσότερες με προπληρωμένη ψωνίζουμε για λόγους ασφαλείας.

Για τα νούμερα, θα έλεγα να κοιτάξεις στην μάρκα που θέλεις, να δεις τις μετρήσεις σε εκατοστά ή αν μπορείς, να την πας σε φυσικό μαγαζί να δοκιμάσει την συγκεκριμένη μάρκα που θες για να είσαι σίγουρη. Κάθε μάρκα έχει άλλες φόρμες οπότε για να είσαι σίγουρη κάνε κάτι από τα παραπάνω.

BOftp3.png PzWNp3.png

Ναι μωρέ, οι περισσότερες με προπληρωμένη ψωνίζουμε για λόγους ασφαλείας.

Για τα νούμερα, θα έλεγα να κοιτάξεις στην μάρκα που θέλεις, να δεις τις μετρήσεις σε εκατοστά ή αν μπορείς, να την πας σε φυσικό μαγαζί να δοκιμάσει την συγκεκριμένη μάρκα που θες για να είσαι σίγουρη. Κάθε μάρκα έχει άλλες φόρμες οπότε για να είσαι σίγουρη κάνε κάτι από τα παραπάνω.

προσπαθω να τους στείλω μηνυμα αν στελνουν κρητη αλλα δεν το στελνει ,μηπως ξέρει καποια να μου πει?????

Διαφημίσεις

προσπαθω να τους στείλω μηνυμα αν στελνουν κρητη αλλα δεν το στελνει ,μηπως ξέρει καποια να μου πει?????

Αν στέλνουν Ελλάδα γιατί να μην στέλνουν στην Κρήτη;

female: και πολύ καλά κάνεις!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

στο international delivery κατι γραφει για mainland only

Για κάτσε να δω...

Λοιπόν, απ' οτι διαβάζω...

Do you offer international delivery?

Unfortunately, at this time, we do not deliver to international addresses.

Can I order from an international location?

Yes. You can place an order from outside the UK, but the order must be delivered to a UK delivery address.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Για κάτσε να δω...

Λοιπόν, απ' οτι διαβάζω...

Do you offer international delivery?

Unfortunately, at this time, we do not deliver to international addresses.

Can I order from an international location?

Yes. You can place an order from outside the UK, but the order must be delivered to a UK delivery address.

sto clothingat tesco ???γιατι εμενα μου βγαζει και τιμη για Ελλάδα αλλά γραφει αυτο το mainland only

sto clothingat tesco ???γιατι εμενα μου βγαζει και τιμη για Ελλάδα αλλά γραφει αυτο το mainland only

A καλά! Δεν κατάλαβα. Κοίταζα σκέτο tesco. Είπα κι εγώ να βοηθήσω και σε μπέρδεψα περισσότερο. Το είδα κι εγώ. Mόνο ηπειρωτική χώρα. Κρίμα! Τι βλακεία...Τί τους πειράζει.;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

A καλά! Δεν κατάλαβα. Κοίταζα σκέτο tesco. Είπα κι εγώ να βοηθήσω και σε μπέρδεψα περισσότερο. Το είδα κι εγώ. Mόνο ηπειρωτική χώρα. Κρίμα! Τι βλακεία...Τί τους πειράζει.;

άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις κι αλλους τους ρίχνεις στα ταρταρα!!

θα δώσω μάλλον διευθυνση μιας θειας μου που μένει Αθηνα και μετά θα της πω να μου τα στείλει κρητη

ξέρει καμια να μου πει αν τα νουμερα ειναι σαν του mandco??ή μικρότερα???

ειχα πατησει free delivery.Αφου εκανα την παραγγελία και εδωσα όλα τα στοιχεια μετά πατησα κάτι για να την ακυρώσω και ακυρωνα ένα ένα τα αντικείμενα.Κοιτάω στο my orders και λεει no orders were found.Θελω να πιστεύω ότι ακυρώθηκε η παραγγελία μου διαφορετικά πως μπορώ να την ακυρώσω

Amazon.co.uk Order Summary

Items: £39.25

Postage & Packing: £0.00

Total before VAT: £39.25

VAT: £9.03

Order Total: £48.28

...Αλλιώς, αν την είχες ολοκληρώσεις και ακυρώσει, θα είχες λάβει μέιλ και στο My Orders σου θα φαινόταν ως ακυρωμένη.

Αν ακυρωσεις παραγγελια σταματαει να φαινεται στο ιστορικο των παραγγελιων σου. Δεν φαινεται σαν ακυρωμενη. Δεν υπαρχει καθολου. Λαμβανεις ομως ,mail ακυρωσης.

Ada & Bitchoni ειμαι εκτος και δυσκολευομαι πολυ με το σημα. Ελαβα πμ.

Τεσκο και νεχτ δεν έχουν paypal. Μια ματιά στις σελίδες τους θα το επιβεβαιώσει.

Οι προπληρωμένες, είναι και αυτές κάρτες. Γιατί να μη μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις.

Όσο για το mainland αμφιβάλλω. Νομίζω Κερκυραιοπούλα έχει ψωνίσει με επιτυχία. Εκτός και αν η Κέρκυρα δεν είναι νησί...

Εγώ παρήγγειλα 14/9 και ακόμα δεν έχω παραλάβει, ενώ το τράκινγκ έχει κολλήσει και στα ελληνικά δεν μου το εμφανίζει πουθενά. Ελπίζω αύριο να παραλάβω.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Τεσκο και νεχτ δεν έχουν paypal. Μια ματιά στις σελίδες τους θα το επιβεβαιώσει.

Οι προπληρωμένες, είναι και αυτές κάρτες. Γιατί να μη μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις.

Όσο για το mainland αμφιβάλλω. Νομίζω Κερκυραιοπούλα έχει ψωνίσει με επιτυχία. Εκτός και αν η Κέρκυρα δεν είναι νησί...

Εγώ παρήγγειλα 14/9 και ακόμα δεν έχω παραλάβει, ενώ το τράκινγκ έχει κολλήσει και στα ελληνικά δεν μου το εμφανίζει πουθενά. Ελπίζω αύριο να παραλάβω.

αν εχει ψωνισει κάποια απο νησι και εχει παραλαβει ας μου απαντησει ,εχω φτιαξει ενα καλαθι με ρουχα για ολο το χειμωνα στα 200 ευρω και λεω να κανω παραγγελια αυριο,ερχονται με ταχυδρομειο????επισης η κορη μου φοραει παπουτσι νουμερο 29 ,θα της παρω το 11 child ???

Καλησπέρα.Ηθελα να ρωτησω, εβαλα μια παραγγελία στο amazon 39 και κατι λίρες και όταν πήγαινα για check out που ελεγε 48 λίρες=60 κατι ευρω.Φυσιολογικό, είναι το φπα?Ελεγε packaging kai vat 9 λίρες, το φπα μπαίνει στο check out και όχι στην τιμη που αναγράφεται στο καθε προιον?Ευχαριστω εκ των προτερων

Και για να μην παιδεύεσαι κ μπερδεύεσαι κ για μελλοντικές αγορές σου από το αμαζον

πάτα το λινκ που λεει στην υπογραφή μου Οδηγίες για το αμαζον να πάρεις μια εικόνα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...