Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλο ειναι αλλα δεν ξερω ακομα για την τιμη .... εγω θα προτειμουσα να ειχε και εξαρτημα για μπλεντερ χειρος .:rolleyes:
Αα ναι καταλαβα τι εννοεις.Ειχε η μητερα μου παλια ενα της Braun με τετοιο εξαρτημα.Εγω εχω το kMix της Kenwood γι αυτη τη δουλεια.Το μιξερακι μου ομως μου χαλασε και δεν αξιζει να το φτιαξω μιας και ηταν πολυ φτηνο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντιτ΄ο καδος δεν ειναι λιγο μικρος? μονο 1 λιτρο για στερεα ....

εντιτ στο εντιτ¨) οι αναδευτηρες του ειναι για μαλλον για κρεμες η για μαρεγκες, δεν βλεπω για ζυμαρια (οχι μονο για ψωμι αλλα και για πχ κεικ)

Ναι ειναι μικρο αλλα εφοσον γινεται και χειρος δεν με πειραζει αυτο.Λες να ειναι μονο για μαρεγκες κλπ;Αν ειναι ετσι δεν μου κανει :( Θα το ψαξω κι αλλο.Μην το παρω αδικα γιατι τετοιο αναδευτηρα εχω ηδη(μονο ομως)

Και να θυμασαι οτι οτι λειτουργει με μπαταριες, πχ. ασυρματο μιξερ, εχει λιγοτερο δυνατο απο το αντιστοιχο με καλωδιο. ¨) αυτο το Dough hook ισως ειναι για ζυμες .... ας μας πει καποια αν γνωριζει ¨)

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Και να θυμασαι οτι οτι λειτουργει με μπαταριες, πχ. ασυρματο μιξερ, εχει λιγοτερο δυνατο απο το αντιστοιχο με καλωδιο. ¨) αυτο το Dough hook ισως ειναι για ζυμες .... ας μας πει καποια αν γνωριζει ¨)

Δεν εχει καλωδιο;:shock:Στην φωτο ετσι δειχνει.Στο βιντεο δεν προσεξα...

Τα steel beaters ειναι για κεικ κλπ τα whisks ειναι για μαρεγκες κλπ και τα dough hooks ειναι για πιο σκληρες ζυμες για ψωμι κλπ.

Διαφημίσεις

Έχει πάρει κάποια κοπέλα τέτοια μάρκα σε μποτάκι για να μου πει πως είναι τα νούμερα; Πολύ καλή τιμή (περίεργο χρώμα βέβαια) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005TGKZQE/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Αν ενδιαφέρεται κάποια κοπέλα ας ψάξει με τo όνομα, υπάρχουν και άλλα σχέδια. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005TGKMVC/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

a0Nsp3.png

Καλησπέρα.Ηθελα να ρωτησω, εβαλα μια παραγγελία στο amazon 39 και κατι λίρες και όταν πήγαινα για check out που ελεγε 48 λίρες=60 κατι ευρω.Φυσιολογικό, είναι το φπα?Ελεγε packaging kai vat 9 λίρες, το φπα μπαίνει στο check out και όχι στην τιμη που αναγράφεται στο καθε προιον?Ευχαριστω εκ των προτερων

Διαφημίσεις

καλησπέρα ,είχα ρωτήσει και χθες ,μηπως μπορειτε να μου πείτε για την ποιότητα του tessco???είναι σαν mandco ;ή χειρότερα??επίσης μορω να αγοράσω μεσω paypal???και τέλος μένω κρήτη και κατι γραφει στο delivery αλλά δεν το κατάλαβα ??στέλνει μονο Αθήνα?????Please βοηθήστε τη δόλια μάνα !!!!!!!!

Louiza το ποσό δεν είναι νορμάλ. Από ό,τι λες σε χρέωσε μεταφορικά. Είτε δεν ήταν πωλητής το άμαζον σε αυτά που αγόρασες ή δεν επέλεξες free delivery.

ειχα πατησει free delivery.Αφου εκανα την παραγγελία και εδωσα όλα τα στοιχεια μετά πατησα κάτι για να την ακυρώσω και ακυρωνα ένα ένα τα αντικείμενα.Κοιτάω στο my orders και λεει no orders were found.Θελω να πιστεύω ότι ακυρώθηκε η παραγγελία μου διαφορετικά πως μπορώ να την ακυρώσω

Amazon.co.uk Order Summary

Items: £39.25

Postage & Packing: £0.00

Total before VAT: £39.25

VAT: £9.03

Order Total: £48.28

καλησπέρα ,είχα ρωτήσει και χθες ,μηπως μπορειτε να μου πείτε για την ποιότητα του tessco???είναι σαν mandco ;ή χειρότερα??επίσης μορω να αγοράσω μεσω paypal???και τέλος μένω κρήτη και κατι γραφει στο delivery αλλά δεν το κατάλαβα ??στέλνει μονο Αθήνα?????Please βοηθήστε τη δόλια μάνα !!!!!!!!

Για την ποιοτητα ΤΕΣΚΟ δεν ξέρω να σου πω, ένα φορεματάκι καλοκαιρινό έχουμε πάρει από το ΕΒΑΥ, μια χαρά ήταν αλλά δεν ξέρω σαν σύνολο πως είναι ο ρουχισμός του.

Πέιπαλ δεν έχει, ωστόσο δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθεί προβλήματα επικοινωνίας ή παράδοσης.

Στο international delivery αναφέρει ότι αποστέλλει με 10 λίρες μόνο στην ενδοχώρα της Ελλάδας, οπότε δεν νομίζω να στέλνει στην Κρήτη. Στείλε τους καλου κακού ένα μνμ, μήπως και δεχθούν να σου στείλουν. Αλλιώς, μήπως έχεις κάποιον άλλο να παραλάβει για εσένα και να σου στείλει μετά την παραγγελία σου ?

ειχα πατησει free delivery.Αφου εκανα την παραγγελία και εδωσα όλα τα στοιχεια μετά πατησα κάτι για να την ακυρώσω και ακυρωνα ένα ένα τα αντικείμενα.Κοιτάω στο my orders και λεει no orders were found.Θελω να πιστεύω ότι ακυρώθηκε η παραγγελία μου διαφορετικά πως μπορώ να την ακυρώσω

Amazon.co.uk Order Summary

Items: £39.25

Postage & Packing: £0.00

Total before VAT: £39.25

VAT: £9.03

Order Total: £48.28

Όταν βάζω μια παραγγελία, και μετά είτε θέλω να ακυρώσω αντικείμενα ή όλη την παραγγελία, πάω στο My Orders, βρίσκω την παραγγελία και μετά είτε κάνω cancel τα αντικείμενα που δεν θέλω είτε κάνω request cancellation για όλη την παραγγελία/αποστολή. Σε κάθε περίπτωση λαμβάνω σχετικό email. Έλαβες τέτοιο ?

Από αυτά που λες, η δική μου αίσθηση είναι ότι δεν προχώρησες μέχρι το τελικό στάδιο, να κάνεις δηλαδή confirm την παραγγελία. Οπότε γιαυτό τώρα δεν βρίσκεις παραγγελία στο My Orders σου. Αλλιώς, αν την είχες ολοκληρώσεις και ακυρώσει, θα είχες λάβει μέιλ και στο My Orders σου θα φαινόταν ως ακυρωμένη.

BOftp3.png PzWNp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Έχω κουπόνι -20% για το gymboree. Όποια το θέλει ας μου στείλει πμ, ωστόσο θα φύγω σε κανένα 3ωρο και θα λείπω όλη μέρα. Το κουπόνι λήγει σήμερα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...