Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά! Μάλλον τσίμπησα γαστρεντερίτιδα, όλο το βράδυ έκανα εμετό και είχα έντονο στομαχόπονο ! Λέτε να έκανα ζημιά στο εμβρυακι;

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Έπεσε επιτέλους πάλι η τιμή της φωτογραφικής μηχανής: http://www.amazon.co.uk/Vtech-Kidizoom-Digital-Camera-122853/dp/B004WINUWG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1348216748&sr=8-2

παράγγειλα άλλη μια για τη μεσαία μου κόρη, γιατί τσακώνονται με τη μεγάλη!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άννα μου, μήπως έχουν μπλοκάρει πάλι τα π.μ. σου?

Καλημέρα

ΚΑλημερα,

να υποθεσω οτι δεν ελαβες απαντηση. :(:evil:

Δεν ξερω τι συμβαινει.

στειλε μου ενα mail σε παρακαλω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Θα πάρεις 6-12m και λογικά θα τα φορέσετε για ερκετό καιρό ακόμη.

Τελικα παρελαβα τα mini feet ,σε νουμερο 12-18 γιατι φοβηθηκα οτι θα ειναι μικρα σε 6-12, και ειναι τεραστια.........2 ζευγαρια.....τι χαζη που δεν σε ακουσα!!!!!:cry:

r1OMp3.png KcCbp3.png

Τελικα παρελαβα τα mini feet ,σε νουμερο 12-18 γιατι φοβηθηκα οτι θα ειναι μικρα σε 6-12, και ειναι τεραστια.........2 ζευγαρια.....τι χαζη που δεν σε ακουσα!!!!!:cry:

Αχ βρε!

Αφού σου το είπα :(.

Κράτησε αυτά και παρήγγειλε το σωστό νούμερο. Θα σε βολέψουν λογικά, οπότε δε θα πάνε χαμένα.

Καλησπερα σε ολους και ολες :D... Διαβαζω το θεμα ανελλιπως αλλα δεν εχει τυχει να συμμετασχω.. Παιρνω ομως πολλες και καλες ιδεες!

geonik επειδη ενδιαφερομαι κι εγω να παραγγειλω τα εν λογω παντοφλακια για τον μικρο μου, ποσο ειναι το μηκος της πατουσιτσας στα 12-18 μηνων, γιατι αυτα σκεφτομαι να παρω (ο δικος μου ειναι 11 μηνων και κατι)...

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Κ

geonik επειδη ενδιαφερομαι κι εγω να παραγγειλω τα εν λογω παντοφλακια για τον μικρο μου, ποσο ειναι το μηκος της πατουσιτσας στα 12-18 μηνων, γιατι αυτα σκεφτομαι να παρω (ο δικος μου ειναι 11 μηνων και κατι)...

Εχει μηκος 13 ποντους. ;)

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Ηθελα να κανω μια ερωτηση για το αμαζον.Αν παρω κατι απο αλλο πωλητη θα με χρεωσουν κι εκει με το ελληνικο φπα;Δεν ξερω αν εχει αναφερθει γιατι βλεπω οι περισσοτερες δεν αγοραζουν απο αλλους πωλητες εκτος του αμαζον.Ευχαριστω!

Καλημέρα!

Με αφορμή τα τελευταία προβληματάκια που είχα με χαμένες παραγγελίες από amazon, θα ήθελα να επεκταθώ και να καταθέσω την εμπερια μου με θεματάκια που είχα με τα ΕΛΤΑ.

Τον τελευταίο μήνα έχω αγοράσει από άλλα μέλη κάποια πραγματάκια, τα οποία ήρθαν με απλό ταχυδρομείο και όλα με ανοιγμένους φακέλους. Το ίδιο πρόβλημα των αμοιγμένων δεμάτων μου ανέφεραν και άλλες κοπέλες που αγόρασαν από μένα .

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ακόμη και το συστημένο που είχα στείλει Αγγλία χάθηκε (!!!), αρχίζω και προβληματίζομαι ιδιαίτερα για την αξιοπιστία των ΕΛΤΑ και κυρίως αναρωτιέμαι για το αν υπάρχει καποιος τρόπος να αναδείξω το πρόβλημα.

Καλημέρα Bάσω!

Το συστημένο πως χάθηκε; Δε μπορούν να το βρουν με το tracking number;

Και όσο για τους ανοιχτούς φακέλους, μήπως έχεις περίεργους γείτονες;

Εγώ δεν είχα προβλήματα μέχρι τώρα. Και κάτι μικροπράγματα που είχα στείλει στη Αγγλία με απλό, πήγαν κανονικά. Ίσως τελικά παιζει ρόλο η περιοχή κ οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ..

Ξέρεις τι πιστεύω; Επειδή στα πακέτα προεξέχει το περιεχόμενο, τους κινούμε την περιέργεια! Τώρα, για τα απλά δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι.. και επίσης, σε ποιόν να κάνεις τα παράπονα σου κ να ενδιαφερθεί; Στον υπάλληλο των ΕΛΤΑ που ο μισθός του έχει κατέβει στο μισό; Όλα μετράνε εδώ που έχουμε φτάσει.. δυστυχώς..

Μη μου λέτε τέτοια μη μου λετε τέτοια!!!!!

Ψύλλοι στα αυτια μου μπαίνουνε.....

Εγω επέστρεψα το 1 ζευγαρι από τζαβαρι, εννοείται συστημένο...την Τεταρτη...μπαινω να παρακολουθησω σημερα το δεμα κ μου λέει μέχρι την Τεταρτη που έφυγε από Ελλάδα...από κει και περα δε μου δείχνει που είναι!!!!Λετε να χάθηκε?

Επισης περιμένω ακόμα 1 ζευγαρι απο τζαβαρι :rolleyes:

περιμενω 6 δεματα! τα 3 σιγουρα εχουν ερθει

σε εταιρεια ειμαι με ρεσεψιον και ο π@@@@@@ τα αφηνει στο δρομο!!

πηρα ΕΛΤΑ και καπακι διανομη και ενημερωσα τι γινεται

στα ΕΛΤΑ ειδαν οπτικα τα 2 τζαβαρι!!!! παω δευτερα, το αλλο δεμα απο 28/8 μαλλον θα το κλαψω......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...