Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Και μένα με γαργαλάει το χέρι μου για παραγγελία, βγαίνουν δηλ. κάπου 9 ευρώ το ζευγάρι. Έχει όμως και πάρα πολλά δερμάτινα πέδιλα σε καλές τιμές, τα έχω βάλει στο καλάθι και κατεβαίνουν κάθε μέρα από λίγο. Κι εγώ φοβάμαι μήπως την πατήσω με τα νούμερα, αλλά σκέφτομαι ότι κάποιο από όλα τα παιδιά στο τέλος θα το φορέσει. Με τη μεγάλη που φοράει 33/34 τώρα θα πάρω 35 δεν φαντάζομαι πια να μεγαλώνει τόσο πολύ το πόδι της. Η μικρή φοράει τώρα 28 άνετο πολύ νομίζω ότι θα πάω στο 29, αυτή είναι το ρίσκο, αλλά υπάρχει και η μπέμπα για ό,τι δεν πετύχουμε. Έλα όμως που θέλω και γι' αυτήν! Αλλά αυτή θα τα φορέσει είτε χειμώνας είναι είτε καλοκαίρι, εννοώ μέσα στο σπίτι το χειμώνα.

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με κάθισμα αυτοκινήτου για νεογέννητο.

Έχουμε ένα καρότσι maclaren techno xlr που το χρησιμοποιούμε εδώ και 2 χρόνια σχεδόν με το μεγάλο μας παιδάκι και σκοπεύουμε να το χρησιμοποιήσουμε και όταν θα έρθει το μωρό μας σε μερικούς μήνες. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Είδα ότι το κάθισμα αυτοκινήτου που ταιριάζει με αυτό το καρότσι είναι το Recaro Young Profi Plus. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Κι αν ναι, πόσο εύκολο είναι να το βάλει και να το βγάλει κανείς από το καρότσι; Βολεύει; Μας είχαν δανείσει ένα maxi cosi όταν ήταν νεογέννητο το παιδάκι μας, το οποίο δεν ταίριαζε αλλά μας είχε βολέψει μια χαρά. Οπότε τώρα που θα πρέπει να αγοράσουμε δικό μας κάθισμα αυτοκινήτου, δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να πάρουμε το recaro που ταιριάζει ή το maxi cosi που το έχουμε δοκιμάσει και μας αρέσει σίγουρα.

Επίσης, έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάτι τέτοιο που να ταιριάζει στο xlr; Αν ναι, από πού και πόσο;

Thanks

ΚΟρίτσια, εκανα δυο παραγγελίες από javari.de .

Την πρώτη την έκανα 1/09 και ήταν τρία ζευγάρια παπούτσια.

Την δεύτερη την έκανα 3/09 και ήταν ένα ζευγάρι παπούτσια.

ΠΙθανή ημερομηνία παραλαβής έχουν 11 και 12 Σεπτεμβρίου.

Από την πρώτη έχουν έρθει τα δύο από τα τρία ζευγάρια. Επίσης έχει έρθει το ζευγάρι από τη δεύτερη. Ήρθαν σε ξεχωριστα κουτιά, ακόμα και αυτά που ανήκαν στην ίδια παραγγελία. Όμως για όλα λάβαμε μια ειδοποίηση από το ταχυδρομείο.

Μας λείπει ένα ζευγάρι της πρώτης παραγγελίας. Χάθηκε;; Έπρεπε να έχει έρθει ή έρχεται από διαφορετικές αποθήκες και καθυστερεί;; Έχει τύχει σε καμία;; Να ρωτήσω στο javari ή να περιμένω;;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

ΚΟρίτσια, εκανα δυο παραγγελίες από javari.de .

Την πρώτη την έκανα 1/09 και ήταν τρία ζευγάρια παπούτσια.

Την δεύτερη την έκανα 3/09 και ήταν ένα ζευγάρι παπούτσια.

ΠΙθανή ημερομηνία παραλαβής έχουν 11 και 12 Σεπτεμβρίου.

Από την πρώτη έχουν έρθει τα δύο από τα τρία ζευγάρια. Επίσης έχει έρθει το ζευγάρι από τη δεύτερη. Ήρθαν σε ξεχωριστα κουτιά, ακόμα και αυτά που ανήκαν στην ίδια παραγγελία. Όμως για όλα λάβαμε μια ειδοποίηση από το ταχυδρομείο.

Μας λείπει ένα ζευγάρι της πρώτης παραγγελίας. Χάθηκε;; Έπρεπε να έχει έρθει ή έρχεται από διαφορετικές αποθήκες και καθυστερεί;; Έχει τύχει σε καμία;; Να ρωτήσω στο javari ή να περιμένω;;

Για ρώτα τους.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

ολες περιμενουμε (λιγες παραλαβανε!!!!)

μεσα λεει αν φυγανε χωριστα ανα παραγγελια

σου λενε περιμενε μεχρι τοτε...και μετα μαλλον θα σου επιστραφουν λεφτα

Καλησπέρα κορίτσια. Έχω βάλει κάποιες αγγελίες προς πώληση στο e-bay.co.uk και αναρωτιέμαι αν ξέρει καμιά πως μπορώ να αλλάξω το billing currency από USdollars σε Euro (αν γίνεται εννοείται)!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με κάθισμα αυτοκινήτου για νεογέννητο.

Έχουμε ένα καρότσι maclaren techno xlr που το χρησιμοποιούμε εδώ και 2 χρόνια σχεδόν με το μεγάλο μας παιδάκι και σκοπεύουμε να το χρησιμοποιήσουμε και όταν θα έρθει το μωρό μας σε μερικούς μήνες. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Είδα ότι το κάθισμα αυτοκινήτου που ταιριάζει με αυτό το καρότσι είναι το Recaro Young Profi Plus. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Κι αν ναι, πόσο εύκολο είναι να το βάλει και να το βγάλει κανείς από το καρότσι; Βολεύει; Μας είχαν δανείσει ένα maxi cosi όταν ήταν νεογέννητο το παιδάκι μας, το οποίο δεν ταίριαζε αλλά μας είχε βολέψει μια χαρά. Οπότε τώρα που θα πρέπει να αγοράσουμε δικό μας κάθισμα αυτοκινήτου, δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να πάρουμε το recaro που ταιριάζει ή το maxi cosi που το έχουμε δοκιμάσει και μας αρέσει σίγουρα.

Επίσης, έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάτι τέτοιο που να ταιριάζει στο xlr; Αν ναι, από πού και πόσο;

Thanks

Λοιπόν, κι εμείς το xlr έχουμε εδώ κ τρια χρόνια! Σκυλί! Κ αν ποτέ έρθει αδερφάκι, μια χαρά θα βολέψει!

Είχαμε και το βρεφικό το recaro young profi plus και τώρα που μεγάλωσε το regaro young expert plus. Με τη βάση iso-fix που την αγοράζεις μια φορά κ ταιριάζει κ στα δύο. Εγώ έχω να πω τα καλύτερα για τα recaro.

Το βρεφικό κοίταζε ανάποδα, πολύ σταθερό με τη βάση του. Ακούνητο το παιδί στη θέση του. Επεκτεινόταν όσο μεγάλωνε κ το χρησιμοποιήσαμε για ένα χρόνο.

Στο καρότσι δεν το βάλαμε ποτέ παρόλο που είχε όλα τα εξαρτήματα γιατί το βρήκαμε πολύ άβολο κ κουραστικό το να βγάζουμε κ να βάζουμε συνεχώς το κάθισμα αφού μια χαρά άνετα ήταν στο στρώμα του καροτσιού! Συν ότι θα ήταν και πολύ βαρύ!

Εσεις γιατί θέλετε να το βάζετε στο καρότσι; Επειδή θα κοιτάει ανάποδα κ θα το βλέπετε;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Καλημέρα!

Με αφορμή τα τελευταία προβληματάκια που είχα με χαμένες παραγγελίες από amazon, θα ήθελα να επεκταθώ και να καταθέσω την εμπερια μου με θεματάκια που είχα με τα ΕΛΤΑ.

Τον τελευταίο μήνα έχω αγοράσει από άλλα μέλη κάποια πραγματάκια, τα οποία ήρθαν με απλό ταχυδρομείο και όλα με ανοιγμένους φακέλους. Το ίδιο πρόβλημα των αμοιγμένων δεμάτων μου ανέφεραν και άλλες κοπέλες που αγόρασαν από μένα .

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ακόμη και το συστημένο που είχα στείλει Αγγλία χάθηκε (!!!), αρχίζω και προβληματίζομαι ιδιαίτερα για την αξιοπιστία των ΕΛΤΑ και κυρίως αναρωτιέμαι για το αν υπάρχει καποιος τρόπος να αναδείξω το πρόβλημα.

Καλημέρα!

Με αφορμή τα τελευταία προβληματάκια που είχα με χαμένες παραγγελίες από amazon, θα ήθελα να επεκταθώ και να καταθέσω την εμπερια μου με θεματάκια που είχα με τα ΕΛΤΑ.

Τον τελευταίο μήνα έχω αγοράσει από άλλα μέλη κάποια πραγματάκια, τα οποία ήρθαν με απλό ταχυδρομείο και όλα με ανοιγμένους φακέλους. Το ίδιο πρόβλημα των αμοιγμένων δεμάτων μου ανέφεραν και άλλες κοπέλες που αγόρασαν από μένα .

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ακόμη και το συστημένο που είχα στείλει Αγγλία χάθηκε (!!!), αρχίζω και προβληματίζομαι ιδιαίτερα για την αξιοπιστία των ΕΛΤΑ και κυρίως αναρωτιέμαι για το αν υπάρχει καποιος τρόπος να αναδείξω το πρόβλημα.

Καλημέρα Bάσω!

Το συστημένο πως χάθηκε; Δε μπορούν να το βρουν με το tracking number;

Και όσο για τους ανοιχτούς φακέλους, μήπως έχεις περίεργους γείτονες;

Εγώ δεν είχα προβλήματα μέχρι τώρα. Και κάτι μικροπράγματα που είχα στείλει στη Αγγλία με απλό, πήγαν κανονικά. Ίσως τελικά παιζει ρόλο η περιοχή κ οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ..

Ξέρεις τι πιστεύω; Επειδή στα πακέτα προεξέχει το περιεχόμενο, τους κινούμε την περιέργεια! Τώρα, για τα απλά δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι.. και επίσης, σε ποιόν να κάνεις τα παράπονα σου κ να ενδιαφερθεί; Στον υπάλληλο των ΕΛΤΑ που ο μισθός του έχει κατέβει στο μισό; Όλα μετράνε εδώ που έχουμε φτάσει.. δυστυχώς..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Καλημερα, Απ οτι καταλαβαινω εγω τα δεμετα τα ανοιγει καποιο ατομο απο τα ελτα της περιοχης σου ή στο τμημα διαλογης της περιοχης σου!Εγω στη θεση σου θα εκανα καταγγελια στα Ελτα μεσω του σαιτ η στο τοπικο καταστημα! Επεισης θα ζητουσα αποζημηωση για το συστημενο που χαθηκε! Νομιζω τη δικαιουσαι! Νισαφι πια με τους μακρυχεριδες!

Εχω να σου πω πως εχω κανει ηδη μια καταγγελια οπου η ανταποκριση ηταν αμεση! Παντως μην το αφηνεις ετσι!

Τα ελτα εκτος απο απλους υπαλληλους εχουν προισταμενους και διευθυντες! Σε αυτους να πας για την καταγγελια σου!

Όσον αφορά το συστημένο, από τα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι έφτασαν Αγγλία,αλλά από javari μου είπαν ότι δεν παρέλαβαν :shock:. Επίσης, αν θέλω να το ψάξω περισσότερο θα πρέπει να πάω αυτοπροσώπως στα ΕΛΤΑ (πράγμα αδύνατον γιατί εργάζομαι -προς το παρόν τουλάχιστον) και να καταθέσω αίτηση αναζήτησης.

Τα πακετάκια -τουλάχιστον τα δικά μου- είναι επιμελώς συσκευασμένα σε φακέλους με φούσκες, οπότε δε νομίζω να ανοίγουν από μόνα τους!

Και ναι βρε Γωγω μου, κατανοώ ότι ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ -όπως και οι περισσότεροι από εμάς- έχει υποστεί πολλάπλές μισθολογικές μειώσεις, αλλά υπάρχει και ένας μαμ..νος κώδικας δεοντολογίας.

Με αυτή τη λογική ας το διαλύσουμε το όποιο κράτος έχει μείνει να τελειώνουμε. Καλώς ή κακώς, ο κάθε υπάλληλος είναι στη θέση του για να εξυπηρετεί κάποιον συγκεκριμένο σκοπό. Αν για οποιοδήποτε λόγο έχει αντιρρήσεις, δε νομίζω ότι είναι δικαιο να την πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι που χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του.

bitchoni για αρχή δοκίμασε να στείλεις από ταχυδρομείο άλλης περιοχής. Φυσικά και θα κάνεις έγγραφη καταγγελία στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου αναφέροντας πως όλα τα δέματα σου ανοίγονται και φτάνουν στους παραλήπτες τους επίσης ανοιγμένα, ταυτόχρονα θα αναφέρεις πως επειδή το γεγονός αυτό είναι συνεχές υποψιάζεσαι δόλο και κάνεις παράκληση στον προϊστάμενο του καταστήματος να ερευνήσει το θέμα.

Κάποιος από την περιοχή σου πρέπει να έχει μακρύ χεράκι , πιστεύω πως θα ακουστεί το θέμα σου και θα φοβηθεί και θα το κόψει.

από Ελλάδα για Τζαβάρι θέλουν καμια δεκαριά μέρες μέχρι να φτάσουν στα χέρια τους.

Λοιπόν, κι εμείς το xlr έχουμε εδώ κ τρια χρόνια! Σκυλί! Κ αν ποτέ έρθει αδερφάκι, μια χαρά θα βολέψει!

Είχαμε και το βρεφικό το recaro young profi plus και τώρα που μεγάλωσε το regaro young expert plus. Με τη βάση iso-fix που την αγοράζεις μια φορά κ ταιριάζει κ στα δύο. Εγώ έχω να πω τα καλύτερα για τα recaro.

Το βρεφικό κοίταζε ανάποδα, πολύ σταθερό με τη βάση του. Ακούνητο το παιδί στη θέση του. Επεκτεινόταν όσο μεγάλωνε κ το χρησιμοποιήσαμε για ένα χρόνο.

Στο καρότσι δεν το βάλαμε ποτέ παρόλο που είχε όλα τα εξαρτήματα γιατί το βρήκαμε πολύ άβολο κ κουραστικό το να βγάζουμε κ να βάζουμε συνεχώς το κάθισμα αφού μια χαρά άνετα ήταν στο στρώμα του καροτσιού! Συν ότι θα ήταν και πολύ βαρύ!

Εσεις γιατί θέλετε να το βάζετε στο καρότσι; Επειδή θα κοιτάει ανάποδα κ θα το βλέπετε;

Βασικά ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να πάρω το κάθισμα αυτοκινήτου που να ταιριάζει με το καρότσι είναι αυτό που λες, για να κοιτάει ανάποδα και να το βλέπουμε. Αυτό μου είχε λείψει να σου πω όταν ήταν μικρός ο δικός μας. Αλλά αν είναι μανούρα η όλη διαδικασία, άστο καλύτερα. Isofix δεν υποστηρίζει το αυτοκίνητό μας, οπότε μάλλον προς το maxi cosi μας βλέπω που το είχαμε βολευτεί πολύ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως.

Κάποιος που να έχει δοκιμάσει αυτό που πατάει πάνω το μεγάλο παιδάκι πίσω από το καρότσι υπάρχει; Κάτι σαν αυτό ;

Κοριτσάκι μου, το συστημένο έφυγε από μένα στις 14/08 :shock: :shock: :shock:.

Από το javari ήδη μου έκαναν refund για τα παπούτσια που δεν έλαβαν ποτέ.

Όσον αφορά τα ΕΛΤΑ,νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα κάνω. Θα φροντίζω να πάρω μία μέρα άδεια, να χαπακωθώ με αγχολυτικά και να ασχοληθώ με την πάρτη τους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...