Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

κορίτσια θα σας ενημερώσω για κάτι που έκανα και ίσως ενδιαφέριε και κάποια άλλη κοπέλα.

είχα επιδώτηση κινητού ήθελα λοιπόν να πάρω το LUMIA 800 το οποίο μου το έδιναν 539,90 εύρώ (μέιων απο την επιδώτηση) συνενοήθηκα λοιπόνμε τον πωλητή και μου έκαναν επιστρωφή του ποσού της επιδώτησης σε τραπεζικό λογαριασμό αφου είπα ότι δεν ήθελα νέο κινητό .με τα λεφτά της επιστροφής (περίπου στα 600 ευρώ) πήρα το τηλ που ήθελα απο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0065VOIB0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

με 240ευρώ καιμου έμειναν και τα υπόλοιπα ευρουδάκια!!!

Μαμά Γιάννη είσαι και Ηρακλειώτισσα αν θυμαμαι καλα! Που εγιναν όλα αυτα?? οχι οτι θα εχω ποτε τετοια επιδότηση αλλα λέμε!!! :rolleyes:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για αγορά κινητού από Αγγλία θα πρέπει να είναι unlocked;

Πάντως με μια γρήγορη ματιά είδα που δεν έχει μεγάλες διαφορές από Ελλάδα, π.χ. το Νοκια ξεκινάει από 264?

Αυτο που κοίταζα εγώ στο 'αμαζον και στην Ελλάδα

Έχει καλές τιμές το άμαζον στα πέδιλα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005D67IM4/ref=ox_sc_sfl_title_5?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE. Λέω να πάρω αλλα με προβληματίζει πολύ το νούμερο. Εσείς τι προτείνετε για αγοράκι που μόλις άρχισε να φοράει το 27 (του είναι άνετο), για καλοκαίρι να πάρω 29;

Έχει καλές τιμές το άμαζον στα πέδιλα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005D67IM4/ref=ox_sc_sfl_title_5?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE. Λέω να πάρω αλλα με προβληματίζει πολύ το νούμερο. Εσείς τι προτείνετε για αγοράκι που μόλις άρχισε να φοράει το 27 (του είναι άνετο), για καλοκαίρι να πάρω 29;

Κιέγω ακριβως το ιδιο σκεφτομουν. :(

Μου αρεσαν πολυ αυτα τα πεδιλακια στο ροζ-μαυρο αλλα δεν ειμαι σιγουρη για τις μικρες. Τελικα παρηγγειλα κιέγω αλλα 1 νουμερο μεγαλυτερο απο τωρα γιατι μολις μπηκαμε στο νουμερο που φορανε. Δεν πιστευω αφου μολις μπηκαμε να φτασει να μεγαλωσει 2 νουμερα το ποδι μεσα στον χειμωνα. Θα δειξει...

Το ιδιο εκανα σε πολλα πεδιλακια γιατι οι τιμες ειναι ξεφτιλα εντελως.

Καλημερα, οντως ειναι πολυ καλη η τιμη.

Ο μικρος μου ειναι 15 μηνων, φοραει τωρα σε αθλητικο το 22 (σε πεδιλακι 21-21.5), μεχρι του χρονου το καλοκαιρι, ποσο λετε να μεγαλωσει το ποδι του; Μηπως ειναι παρακινδυνευμενο να του παρω απο τωρα για του χρονου;

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Ο γιος μου φορουσε το χειμωνα 27(μποτακι)το πασχα του εφερε η νονα του πεδιλο 28 και τωρα φοραει 29(ανετο):D:D αρα νομιζω οτι το 29 θα του ειναι ενταξει! Θα το παρω κι εγω!!!

Ο μικρος μου ειναι 15 μηνων, φοραει τωρα σε αθλητικο το 22 (σε πεδιλακι 21-21.5), μεχρι του χρονου το καλοκαιρι, ποσο λετε να μεγαλωσει το ποδι του; Μηπως ειναι παρακινδυνευμενο να του παρω απο τωρα για του χρονου;

Εμενα σ αυτην την ηλικια "πηδουσε" και νουμερο ο γιος μου δηλαδη απο το 21 πηγε στο 23 κατευθειαν , εγω αν τελικα το αποφασιζα θα του επερνα 24 μη σε παρω και στο λαιμο μου!

Ο γιος μου φορουσε το χειμωνα 27(μποτακι)το πασχα του εφερε η νονα του πεδιλο 28 και τωρα φοραει 29(ανετο):D:D αρα νομιζω οτι το 29 θα του ειναι ενταξει! Θα το παρω κι εγω!!!

Μια χαρά τα λες να το παρεις! Και αν βρεις 31 για το καλοκαίρι χτύπα το αλλάζει σαν την κόρη μου δυο νούμερα ανά σεζόν

Η κόρη μου ήταν όλο το περσινό καλοκαίρι 25αρι σεπτ 2012 μετά πήγε στο 26τον Γενάρη κ το καλοκαίρι το έβγαλε με 27αρι. Τώρα της έχω αρχίσει τα 28αρια τα φοράει άνετα με ένα εκ κενό μπροστά γιατί τα κλειστά 27αρια είναι πια στενά.

Εμενα σ αυτην την ηλικια "πηδουσε" και νουμερο ο γιος μου δηλαδη απο το 21 πηγε στο 23 κατευθειαν , εγω αν τελικα το αποφασιζα θα του επερνα 24 μη σ παρω και στο λαιμο μου!

Θα συμφωνήσω κ εγώ, γιατί το πόδι της ηρέμησε σε νορμάλ ανάπτυξη από το 25αρι κ μετά.

Εμενα σ αυτην την ηλικια "πηδουσε" και νουμερο ο γιος μου δηλαδη απο το 21 πηγε στο 23 κατευθειαν , εγω αν τελικα το αποφασιζα θα του επερνα 24 μη σ παρω και στο λαιμο μου!

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. μια φιλη μου που εχει γιο ενα χρονο ακριβως μεγαλυτερο απτον δικο μου, μου ειπε για 24 νουμερο και εκεινη. Οποτε αυτο θα παρω. Ναστε καλα!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι φοβάμαι να του πάρω για το επόμενο καλοκαίρι. Είναι πολύ μικρός και δεν ξέρω ποια θα είναι η ανάπτυξή του

καλημερα ταμαρακι!

και γω το φοβαμαι, ειπα να το τολμησω.

Ειναι πολυ καλη η τιμη τους.

wcBmp3.png

καλημερα ταμαρακι!

και γω το φοβαμαι, ειπα να το τολμησω.

Ειναι πολυ καλη η τιμη τους.

Αν είναι λέει; Αλλά και να πάνε χαμένα;...Ξέρω εγώ...Εμείς φοράμε στο αθλητικό 21. Ως το καλοκαίρι μπορεί να θέλουμε 23 ή και 24...Μετά τα Χριστούγεννα ίσως τολμήσω καλοκαιρινές αγορές

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα!

Από τώρα μέχρι τον Ιούνιο έχουμε 9 μήνες οπότε και εγώ λέω τελικά να πάρω 2 νούμερα μεγαλύτερο. Είναι λίγο ρίσκο να πάρουμε καλοκαιρινά τώρα αλλά και μεγάλα να είναι θα του τα φορέσω σαν παντοφλάκια (με κάλτσα σαν τουρίστας) στο σπίτι και σε τελική είναι πάμφθηνα. Μόνο αν του είναι μικρά δεν θα βολέψουν και πάλι μπορώ να τα κάνω δωράκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...