Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχουμε υπόψιν e-shop με είδη μπαλέτου; Οικονομικά ε... Στο ebay έχω ήδη κοιτάξει.

Έχω δει αρκετά στο toys.de. Δεν ξέρω αν είναι οικονομικά ή όχι γιατί δεν γνωρίζω σε τι τιμή συνήθως κυμαίνονται. Αν βρεις και εκπτωτικό κωδίκο ακόμα καλύτερα.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

ναι, τη ξέρω τη μετάφραση. Αυτό που ρώτησα είναι τι υπονοούν. Αν θέλουν να ξαναβάλω τα παπούτσια σε παραγγελία κ τι νόημα θα έχει..

επειδη μου εχει τυχει κατι αναλογο,σου λενε να κρατησεις το ζευγαρι που ηδη σου εχουν στειλει,θα σου βαλουν τα χρηματα πισω στον λογαριασμο σου,κι αν θελεις ξανακανεις καινουρια παραγγελια απο την αρχη.αυτο γιατι ΑΥΤΟΙ αν κανουν αντικατασταση του προιοντος βαση της πρωτης παραγγελιας σου ,μπορει να σταλει το ιδιο.Θελουν καινουριο αριθμο παραγγελιας απο ΕΣΕΝΑ.

Καλησπέρα!!Θυμάστε πως λέγεται εκείνο το site που κάνεις στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο personalised?:confused::confused::confused::confused:Νομίζω πως εδώ το είχα διαβάσει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ και είχα παραγγείλει πέρυσι ένα στολίδι,θέλω και φέτος!!!:D:D

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλησπέρα!!Θυμάστε πως λέγεται εκείνο το site που κάνεις στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο personalised?:confused::confused::confused::confused:Νομίζω πως εδώ το είχα διαβάσει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ και είχα παραγγείλει πέρυσι ένα στολίδι,θέλω και φέτος!!!:D:D

Μηπως εννοεις αυτό?

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

επειδη μου εχει τυχει κατι αναλογο,σου λενε να κρατησεις το ζευγαρι που ηδη σου εχουν στειλει,θα σου βαλουν τα χρηματα πισω στον λογαριασμο σου,κι αν θελεις ξανακανεις καινουρια παραγγελια απο την αρχη.αυτο γιατι ΑΥΤΟΙ αν κανουν αντικατασταση του προιοντος βαση της πρωτης παραγγελιας σου ,μπορει να σταλει το ιδιο.Θελουν καινουριο αριθμο παραγγελιας απο ΕΣΕΝΑ.

ναι ε; Κι εγώ που θα ξέρω ότι θα λάβω το σωστό κ όχι το λάθος ξανά; Πρέπει οπωσδήποτε να το παραγγείλω ξανά; κ αν όχι, λες να έχω συνέπειες; Εσύ τι είχες κάνει;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

ναι ε; Κι εγώ που θα ξέρω ότι θα λάβω το σωστό κ όχι το λάθος ξανά; Πρέπει οπωσδήποτε να το παραγγείλω ξανά; κ αν όχι, λες να έχω συνέπειες; Εσύ τι είχες κάνει;

βρε συ.....θα σε μαλώσω!!!!:rolleyes::rolleyes:

Στα ΧΑΡΙΖΟΥΝ γλυκιά μου!!! Και δεν είσαι υποχρεωμένη να ξαναβάλεις παραγγελία εκ νέου με το ίδιο παπά κ δεν τους χρωστάς κ δεν σου χρωστάνε:D:D

βρε συ.....θα σε μαλώσω!!!!:rolleyes::rolleyes:

Στα ΧΑΡΙΖΟΥΝ γλυκιά μου!!! Και δεν είσαι υποχρεωμένη να ξαναβάλεις παραγγελία εκ νέου με το ίδιο παπά κ δεν τους χρωστάς κ δεν σου χρωστάνε:D:D

:D:D:D αυτό περίμενα να ακούσω!!!!

Μου έχουν ήδη κάνει refund αλλά λέω λες; Μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά μιλάμε για το amazon, οπότε όλα γίνονται!!!

Ευχαριστώ κ καληνύχτα!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

:D:D:D αυτό περίμενα να ακούσω!!!!

Μου έχουν ήδη κάνει refund αλλά λέω λες; Μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά μιλάμε για το amazon, οπότε όλα γίνονται!!!

Ευχαριστώ κ καληνύχτα!

Χε χε το κατάλαβα!!

Από δικό τους λάθος παρέλαβες λάθος μοντέλο παπουτσιού , δεν τον συμφέρει να το γυρίσεις κ να σε πληρώσει κιόλας του ματσ οπότε στα χαρίζει, σιγά τι είναι για το άμαζον ένα ζευγάρι παπά, τίποτα σταγόνα στον ωκεανό!

:D:D

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Εγώ από εδώ του πήρα πέρισυ.Αυτό λες;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα!

Καλοφόρετα τα ρουχοπάπουτσια σε όσες επιδόθηκαν σε shopping therapy :D :D :D

Εμένα ακόμη άφαντη η παραγγελία από 26/08. Αυτό που με ανησυχει είναι ότι την είχαν σπάσει στα δύο και δεν έχει φανει κανένα ακόμη από 5 & 6 που είχαν εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης.

Θα περιμένω και σήμερα (τελευταία ημερομηνία μου έδωσαν 14/09) και αν δεν έρθει τίποτα θα επιστρέψω δυναμικά στο customer support!

Να σας ενημερώσω για ένα ατυχές περιστατικό που είχα στο ΕΒΑΥ.

Ενδιαφέρθηκα για κάποια αντικείμενα μιας πωλήτριας, παιδικά παιχνίδια. Της έστειλα μνμ πριν την δημοπρασία, αν θα δεχθεί να κάνει combine p+p στην περίπτωση που κέρδιζα τα αντικείμενα. Δέχτηκε και μου πρότεινε να της κάνω μια προσφορά για τα αντικείμενα με πληρωμή μέσω paypal, προκειμένου να μην τα βγάλει σε δημοπρασία. Της κάνω προσφορά, την αρχική αξία των αντικειμένων συν ένα 20% και μου απαντάει ότι δεν την συμφέρει και ότι θα προχωρήσει την δημοπρασία. Της λέω εντάξει και μένω στην αποδοχή εκ μέρους της για combine p+p. Όλα καλά και νόμιμα μέχρι εδώ.

Οι δημοπρασίες έληξαν και κέρδισα όλα τα αντικείμενα για τα οποία μπιντάρισα. Μου έστειλε amended invoice με χαμηλότερο ποσό μεταφορικών, όπως είχε δεχθεί.

Πριν προλάβω να την πληρώσω, μου στέλνει μνμ ότι τα 2 από τα 4 αντικείμενα (τα καλύτερα) δεν ήταν πλέον διαθέσιμα για πώληση, προβάλλοντας μια ανόητη δικαιολογία. Την ρώτησα αν και άλλα 2 παρόμοια αντικείμενα για τα οποία δεν μπιντάρισα και τα οποία πουλήθηκαν επίσης σε άλλο αγοραστή, καλύπτονταν από την ίδια δικαιολογία και επίσης δεν ήταν διαθέσιμα προς πώληση ΜΕΤΑ το τέλος της δημοπρασίας. Απάντησε με ασάφεια και υπεκφυγές. Την ενημέρωσα ότι θα κατέφευγα στο ΕΒΑΥ, για αθέτηση συμφωνίας. Σημειωτέον, μιλώ για πωλήτρια με 100% θετικό φίντμπακ, κατά την διάρκεια των δημοπρασιών. Η υποψία μου είναι ότι ο άλλος αγοραστής, εκείνος που πήρε τα 2 αντικείμενα, της εκανε πρόταση να τα αγοράσει μετά το τέλος της δημοπρασίας και εκείνη δέχτηκε. Δεν το ξέρω σίγουρα, το συνάγω από τα συμφραζόμενα και από την διαδικασια της δημοπρασίας (συνεχή μπιντς κλπ.).

Όντως μίλησα στο chat του ΕΒΑΥ, δίνοντας πλήρη στοιχεία όταν μου ζητήθηκαν και ανέλυσα το πρόβλημά μου. Η απάντηση του ΕΒΑΥ είναι ότι η πωλήτρια είναι φάουλ, αθέτησε το Seller Non Performance Policy, όσο ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να πληρώσει το αντικείμενο που κέρδισε/αγόρασε, τόσο και ο πωλητης είναι υποχρεωμένος να αποστείλει το αντικείμενο για το οποίο έληξε η δημοπρασία. Case δεν μπορούσα να ανοίξω, αφενός γιατί δεν είχα πληρώσει αφετέρου γιατί δεν είχε περάσει αρκετός χρόνος από την λήξη της δημοπρασίας.

Της ζήτησα να ακυρώσει τα άλλα 2 αντικείμενα τα οποία δεχόταν να μου στείλει και δέχτηκε αμέσως. Το ΕΒΑΥ κινήθηκε εναντίον της πωλήτριας, μετά το chat που έκανα μαζί τους, με τρόπο που δεν γνωρίζω και δεν μου γνωστοποιήθηκε και εγώ της άφησα ένα αρνητικό φίντμπακ. Δυστυχώς, τα αντικείμενα που κέρδισα δεν μου τα έστειλε και δεν υπάρχει τρόπος να υποχρεωθεί να το κάνει.

Το περιστατικό το αναφέρω πληροφοριακά :(

Τζάμπα το ξενύχτι μου το προηγούμενο Σάββατο .........

BOftp3.png PzWNp3.png

κορίτσια θα σας ενημερώσω για κάτι που έκανα και ίσως ενδιαφέριε και κάποια άλλη κοπέλα.

είχα επιδώτηση κινητού ήθελα λοιπόν να πάρω το LUMIA 800 το οποίο μου το έδιναν 539,90 εύρώ (μέιων απο την επιδώτηση) συνενοήθηκα λοιπόνμε τον πωλητή και μου έκαναν επιστρωφή του ποσού της επιδώτησης σε τραπεζικό λογαριασμό αφου είπα ότι δεν ήθελα νέο κινητό .με τα λεφτά της επιστροφής (περίπου στα 600 ευρώ) πήρα το τηλ που ήθελα απο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0065VOIB0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

με 240ευρώ καιμου έμειναν και τα υπόλοιπα ευρουδάκια!!!

κορίτσια θα σας ενημερώσω για κάτι που έκανα και ίσως ενδιαφέριε και κάποια άλλη κοπέλα.

είχα επιδώτηση κινητού ήθελα λοιπόν να πάρω το LUMIA 800 το οποίο μου το έδιναν 539,90 εύρώ (μέιων απο την επιδώτηση) συνενοήθηκα λοιπόνμε τον πωλητή και μου έκαναν επιστρωφή του ποσού της επιδώτησης σε τραπεζικό λογαριασμό αφου είπα ότι δεν ήθελα νέο κινητό .με τα λεφτά της επιστροφής (περίπου στα 600 ευρώ) πήρα το τηλ που ήθελα απο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0065VOIB0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

με 240ευρώ καιμου έμειναν και τα υπόλοιπα ευρουδάκια!!!

σε ποια εταιρεία εχεις συνδεση?δεν ήξερα οτι μπορουσες να κανεις κατι τετοιο, το μονο που εχω ακουσει είναι το ποσο της επιδοτησης να αφαιρείται απο τους μηνιαίους λογαριασμους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...