Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

bitchoni σήμερα που λες μου ήρθαν όλα τα παπούτσια και από javari και από amazon, πάνω κάτω τα είχαμε παραγγείλει κοντινές μέρες οπότε αν δεν σου ήρθαν ακόμη μέσα στην εβδομάδα θα τα έχεις και εσύ λογικά ;)

VmC1p2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα! μπορεί να μου θυμίσει κάποια σε ποιο mail στέλνουμε στο amazon για κωδικό? -20 παπουτσια

Μπες σε ένα ζευγάρι πάτα στο σχετικό εικονίδιο με το 20% εκεί που λέει learn more και στην πρώτη γραμμή σου γράφει: Subscribe to Amazonʼs Clothing Store emails (you can subscribe here) οπότε πατάς το subscribe here...

a0Nsp3.png

;)

Καλημέρα. Επειδή θέλω να πάρω για την κόρη μου ένα πέδιλο για του χρόνου, μήπως μπορείς να μου πεις και αν θυμάσαι φυσικά, τι νούμερο φόραγε τον προηγούμενο καλοκαίρι η μικρή σου και τι το φετινό;

Ευχαριστώ. :P

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

κορίτσια, να σας ρωτήσω.. στέλνει καμία από εσάς το παιδί της κολυμβητήριο;

Αν ναι, τι παντόφλες φοράει ώσπου να μπει στο νερό; έχετε πάρει παντόφλες κολυμβητηρίου (τις πλαστικές χωρίς το δάχτυλο); Εγώ έλεγα να του βάλω τα crocs γιατί αγόρασε το ένα, αγόρασε το άλλο, χαρτιά από γιατρούς, μας έχει πάει το κολυμβητήριο.. ο κούκος αηδόνι! (Συν τα δικά μου -μαγιό, σκουφί κτλ- γιατί θα μπούμε στο baby swimming για αρχή)

Είχα σκεφτεί και για σαγιονάρα με δάχτυλο αλλά φοράει 24 και δε νομίζω πως θα μπορούσε να στηριχτεί..

Επίσης, να σας δείξω τι άλλο πήρα από τα λατρεμένα amazon και ebay για μένα και.. το υπόλοιπο σόι!

ανδρικά αθλητικά ,πλατφόρμες ,σαγιονάρες ,πλατφόρμες ,σαγιονάρες ανδρικές ,γόβες ,γόβες ανοιχτές ,σανδάλια

Βέβαια οι τιμές στα replay τώρα έχουν φτάσει στο θεό! Όταν τα αγόρασα είχαν από 11 μέχρι 14 λίρες το καθένα περίπου!

Μαγιό ολόσωμο για το κολυμβητήριο

μαγιό πάνω τέλεια εφαρμογή, δείχνει το στήθος μικρότερο και "στέκεται"! , μαγιό κάτω σε μαύρο χρώμα

σουτιέν

Την panache με τα εσώρουχα δε ξέρω αν τη γνωρίζετε αλλά αν όχι, να τη δοκιμάσετε σίγουρα! Έχουν όλα τέλεια εφαρμογή και είναι πολύ άνετα σαν να μην τα φοράς. Εδώ ένα σουτιέν panache έχει κατα μέσο όρο 60 ευρώ!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

κορίτσια, να σας ρωτήσω.. στέλνει καμία από εσάς το παιδί της κολυμβητήριο;

Αν ναι, τι παντόφλες φοράει ώσπου να μπει στο νερό; έχετε πάρει παντόφλες κολυμβητηρίου (τις πλαστικές χωρίς το δάχτυλο); Εγώ έλεγα να του βάλω τα crocs γιατί αγόρασε το ένα, αγόρασε το άλλο, χαρτιά από γιατρούς, μας έχει πάει το κολυμβητήριο.. ο κούκος αηδόνι! (Συν τα δικά μου -μαγιό, σκουφί κτλ- γιατί θα μπούμε στο baby swimming για αρχή)

Είχα σκεφτεί και για σαγιονάρα με δάχτυλο αλλά φοράει 24 και δε νομίζω πως θα μπορούσε να στηριχτεί..

Επίσης, να σας δείξω τι άλλο πήρα από τα λατρεμένα amazon και ebay για μένα και.. το υπόλοιπο σόι!

ανδρικά αθλητικά ,πλατφόρμες ,σαγιονάρες ,πλατφόρμες ,σαγιονάρες ανδρικές ,γόβες ,γόβες ανοιχτές ,σανδάλια

Βέβαια οι τιμές στα replay τώρα έχουν φτάσει στο θεό! Όταν τα αγόρασα είχαν από 11 μέχρι 14 λίρες το καθένα περίπου!

Μαγιό ολόσωμο για το κολυμβητήριο

μαγιό πάνω τέλεια εφαρμογή, δείχνει το στήθος μικρότερο και "στέκεται"! , μαγιό κάτω σε μαύρο χρώμα

σουτιέν

Την panache με τα εσώρουχα δε ξέρω αν τη γνωρίζετε αλλά αν όχι, να τη δοκιμάσετε σίγουρα! Έχουν όλα τέλεια εφαρμογή και είναι πολύ άνετα σαν να μην τα φοράς. Εδώ ένα σουτιέν panache έχει κατα μέσο όρο 60 ευρώ!

Ειμαστε στον 4ο χρονο που παμε κολυμβητηριο παντα με crocs και τα 2 παιδια μου !!!

για μαγιω παιδικα μπορεις να πας και σε κανενα στοκατζιδικο της NIKE ή της PUMA. Αγορασε η ανηψια μου (4 χρονων) απο τη ΝΙΚΕ με 6€ !!!

Εχω χρησιμοποιησει το paypal στις αγορες μου αρκετες φορες. Το εχω συνδεσει με των πιστωτικη μου. Τωρα ομως λογω καποιων αλλαγων που μας εκανε η Τραπεζα , τα πηρα ασχημα μαζι τους και σκεφτομαι να βγαλω αλλης τραπεζας. Στο μεταξυ ομως, διαβασα τις οδηγιες και λεει οτι μπορουμε να το συνδεσουμε και με λογαριασμο (εχω εναν απενεργοποιημενο ) και λεω να το δοκιμασω. Εχει καποια κοπελα εμπειρια να μου πει ?

Πιστευετε οτι ειναι παρακινδυνευμενο ?

ευχαριστω

Τελικά όλα τα ΕΛΤΑ είναι τα ίδια. Δυο παραγγελιές από αμαζον για 12/09 και φυσικά δεν εχουν ερθει. Ο ταχυδρόμος δε περναει μια φορα στις 10 μερες. παω λοιπόν στα ελτα με τον μικρό για να δω τι γινεται. Η απάντηση; Θα σας ερθει ειδοποίηση. Ουτε καν κοιταξε πισω αν υπάρχει κατι. Ειδε μονο τα δεματα που υπηρχαν μπροστά και για τα οποία είχε σταλεί ηδη ειδοποίηση. Του ζηταω να μου δωσει το τηλ.του ταχυδρομείου για να μην ξαναπηγαίνω και ενω με βλεπει με το παιδί και την κοιλιά παίρνω την ιδια απάντηση Αν έρθουν θα σας αφησουμε χαρτάκι.

Γνωρίζει καποια κοπέλα πού μπορούμε να κανουμε καταγγελία για τα ελτα; Γιτί είμαι σιγουρη ότι κανενα από τα 2 δεν προκειται να εμφανιστούν και δεν υπάρχει και διαθεση να βρεθουν.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Kαλησπέρα κοπέλες!

Μην απελπίζεστε με τα ΕΛΤΑ.Αργούν πολύυυ αλλά τελικά τα φέρνουν.Κι εμένα οι παραγγελίες μου έκαναν 7-8 επιπλέον μέρες από τις ημερομηνίες που μου είχε δώσει το άμαζον αλλά ήρθαν...

Απλά θα ήθελα να παρατηρησω πως μετά από πολύ καιρό η λίρα είναι στο 1,23!Είχε κολλήσει για πολύ καιρό στο 1,26-1,28

Αντε καλέ, και χαμηλότερα:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...